Pokémon knuffel – leukste Pokémon pluche

Pokemon knuffel

Staan er een Pokémon knuffel op het verlanglijstje van je (klein)kind? Dan hebben we goed nieuws! In dit artikel kun je de populairste Pokémon pluche van 2023 vinden! Van Pikachu tot Umbreon en van Charmander tot Squirtle: we laten je de mooiste knuffels zien! Ga jij je (klein)kind verrassen met het leukste cadeautje tijdens de feestdagen of zijn verjaardag? Lees snel verder en bekijk de mooiste knuffels!

Hoeveel Pokémon knuffels zijn er?

Er zijn heel veel verschillende Pokémon knuffels te vinden online, waarvan de een nog mooier is dan de ander. Let echter wel goed op de kwaliteit, want de officiële knuffels zijn natuurlijk een stuk mooier én van betere kwaliteit. Jammer genoeg zie je niet altijd direct of het om een originele Pokémon knuffel gaat, dus let altijd goed op de omschrijvingen en de reviews van een product.

Van bijna iedere (bekende) Pokémon is wel een pluche knuffel te vinden. Denk aan Pokémon als Charmander, Pikachu, Squirtle, Togepi, Bulbasaur, Eevee, Riool, Umbreon, Vaporeon, Charizard en nog veel meer!

Tip: is je kind gek op Pokémon en de bijbehorende kaarten? Neem dan zeker eens ons andere artikel door waarin je de beste Pokemon-verzamelmappen kunt vinden! Met zo’n speciale map kan je kindje zijn kaarten in een goede staat houden.

Waar koop je Pokémon knuffels?

Waar koop je Pokémon knuffels? En wat zijn de leukste en mooiste exemplaren? Wanneer je geen zin hebt om het hele artikel door te nemen, kun je ook direct naar de pagina’s gaan waar je de populairste Pokémon knuffels kunt bestellen. Hieronder vind je links naar de pagina’s waar je mooie exemplaren kunt bestellen en daarna kun je eventueel het complete overzicht met mooiste pluche bekijken!

Wist je dat sommige winkels vlak voor de feestdagen ook soms Pokémon knuffels aanbieden? Denk aan winkels als Action, Kruidvat en Big Bazaar. Ben je in de buurt? Dan raden we aan om zeker een kijkje te nemen!

1. Pikachu Pokémon knuffels goedkoop

We kunnen er niet om heen: Pikachu is de meest geliefde en meest bekende Pokémon! Het is dan ook niet vreemd dat je heel veel verschillende knuffels kunt vinden van de grootste vriend van Ash! Hierboven zie je één van de populairste Pikachu knuffels van dit moment, voor een heel leuke prijs! Deze knuffel is 20cm groot en wilt de hele dag geknuffeld worden! Deze schattige knuffel is een Sint-tip en staat in Het Grote Speelgoedboek van BOL.com.

Bestel je liever een grotere knuffel? Of wil je een totaal andere knuffel van Pikachu? Gelukkig heb je op dit moment keus genoeg. Op deze pagina van BOL.com kun je veel Pikachu knuffels vinden, maar ook op deze pagina van Amazon.nl zijn er gave, betaalbare knuffels verkrijgbaar.

2. Espeon knuffel – budget tip

De mooie knuffel van Espeon is ook een erg leuke cadeautip. Deze mooie Pokémon knuffels van 20 centimeter groot worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn officiële merchandise van Pokémon! Espeon is een evolutie van Eevee en is een zeer bekende en geliefde Pokémon. Wanneer een Eevee-Pokémon maximaal blij is en overdag een niveau omhoog gaat, evolueert hij in Espeon.

3. Pokémon knuffel Charizard

Ook Charizard is een bekende naam in de wereld van Pokémon. Met een afmeting van 28 centimeter is hij een stukje groter dan de andere knuffels die je al hebt kunnen bewonderen. Let wel goed op, want soms heb je te maken met neppe knuffels. Dit is niet bij alle knuffels het geval, maar het is verstandig om altijd even naar de logo’s te kijken wanneer je een knuffel ontvangt. Wacht dus niet met het openen van het pakketje tot de feestdagen.

4. Togepi knuffel Pokémon

Als je Togepi een keer in de serie hebt gezien, weet je precies hoe schattig deze Pokémon is! Jammer genoeg zijn er maar weinig knuffels van deze Pokémon en heb je dus niet heel veel keus. De meest populaire knuffel zie je hierboven, voor een bedrag van nog geen €18,00. Op Amazon.nl zijn er ook nog wat exemplaren verkrijgbaar, al zijn deze niet even mooi als bovenstaande knuffel.

5. Oshawott knuffel – budget tip

Oshawott is een iets minder bekende Pokémon, maar de laatste tijd neemt hij zeker in populariteit toe. Deze Pokémon kun je terug zien in de serie, maar hij speelt ook een rol in de Pokémon-game! Is je kind gek op Oshawott? Dan is dit je kans, dus sla je slag en bestel de knuffel van 20cm! Ook van deze Pokémon zijn helaas weinig knuffels op de markt gebracht, maar op dit moment kun je hem bestellen bij BOL.com en Amazon.nl.

6. Pokémon knuffels – Charmander

Charmander mag niet ontbreken in dit artikel, want dit is een razend populaire Pokémon! Heb je een grote Charmander-fan in huis? Dan heb je geluk! Door de populariteit van deze Pokémon zijn er verschillende items verkrijgbaar, zoals onesies, speelgoed, een Funko Pop en meer! Op deze pagina van Amazon.nl kun je heel veel gave items vinden!

De bovenstaande Charmander-knuffel was een Sint-tip van BOL.com en staat in Het Grote Speelgoedboek. Met een prijs van €16,99 is dit een erg leuk cadeau voor tijdens de Sinterklaasdagen of Kerst!

7. Pokémon Squirtle knuffel – budget tip

Yes, ook de Pokémon Squirtle knuffel vind je terug in Het Grote Speelgoedboek van BOL.com! Voor nog geen €15,00 haal je een prachtige knuffel van 20 centimeter in huis, van één van de meest populaire Pokémons. Deze knuffel is van goede kwaliteit en krijgt lovende reviews, welke je zeker eens door kunt nemen. Heb je een Squirtle-fan in huis en wil je graag een andere/grotere knuffel aanschaffen? Dan kun je zeker goed slagen.

8. Eevee Pokémon knuffel

Deze prachtige Pokémon knuffel in de vorm van Eevee is een aanrader als cadeau voor de naderende feestdagen. Let wel op: de knuffel is 30 centimeter in zijn geheel gemeten, dus met oren. Ook deze Eevee is heerlijk zacht en lekker knuffelbaar! Er zijn behoorlijk wat Eevee-knuffels verkrijgbaar, zodat je zeker weet dat je de beste knuffel voor je Eevee-fan kunt bestellen!

9. Pokémon knuffel Bulbasaur met korting

Al vele (klein)kinderen zijn ontzettend blij gemaakt door hun (groot)ouders met deze prachtige, originele Bulbasaur knuffel! Ook dit exemplaar kun je terugvinden in Het Grote Speelgoedboek van BOL.com én het is een Sint-tip! Normaal gesproken is de knuffel duurder, maar tijdens deze maanden kun je de knuffel met hoge kortingen aanschaffen! Je betaalt op dit moment slechts €17,39.

Ook Bulbasaur is een bekende en populaire Pokémon, waardoor je ook meer verschillende knuffels kunt vinden van Bulbasaur. De corduroy-knuffel is hiervan een goed voorbeeld! Op deze pagina van BOL.com kun je meer Bulbasaur-knuffels vinden.

10. Umbreon knuffel

De Umbreon Pokémon knuffel is ook een leuke aanrader voor tijdens de feestdagen en is terug te vinden in Het Grote Speelgoedboek. Let wel op, want er zijn meerdere partijen die deze knuffel aanbieden. Dat is natuurlijk niet vreemd, maar het scheelt je al snel €15,00! Hierboven zie je de aanbieder met de laagste prijzen. Zoals de meeste andere Pokémon knuffels heeft ook deze een afmeting van 20 centimeter.

Van de Pokémon Umbreon zijn meerdere knuffels verkrijgbaar, van verschillende formaten. Daarnaast kun je ook voor voordeelsets kiezen, zodat je uiteindelijk voordeliger uit bent voor meerdere knuffels.

11. Dragonite knuffel

De Dragonite knuffel is met zijn 30 centimeter net iets groter dan de gemiddelde Pokémon knuffel. Net zoals de andere Pokémon in dit artikel is ook Dragonite een zeer bekende! Het gaat hier om een officieel gelicenseerde knuffel, dus kun je uit gaan van een hoge kwaliteit. Via Amazon.nl kun je ook nog een aantal andere Dragonite knuffels bestellen, van verschillende formaten.

12. Jigglypuff knuffel – slapende Jigglypuff

Let op: je kunt ook een goedkopere Jigglypuff knuffel aanschaffen, welke je op deze pagina van BOL.com kunt vinden (€20,99). We hebben gekozen voor bovenstaande knuffel, omdat deze heel populair is. Deze Pokémon knuffels worden gemaakt van goede materialen en zijn dan ook van hoge kwaliteit. Daarnaast is er een verschil, want deze knuffel is gevuld met heerlijk zachte vulling, zodat hij extra knuffelbaar is. Ook is de knuffel een stuk groter met zijn 45 centimeter.

13. Wooloo knuffel – budget tip

Misschien heb je hem al in Het Grote Speelgoedboek van BOL.com zien staan: deze mooie Pokémon Wooloo knuffel! Deze Pokémon is misschien iets minder bekend, maar wel heerlijk aaibaar en razend populair! Met een prijs van €19,99 is dit ook zeker een budget tip voor de naderende feestdagen! De knuffel heeft, net als de meeste knuffels, een afmeting van 20 centimeter.

14. Pokémon knuffel Snorlax

Wanneer je op zoek bent naar een Snorlax knuffel, zul je al snel merken dat er grote verschillen tussen de knuffels zitten. Zo kun je kiezen voor een ‘slapende Snorlax-knuffel’ van €54,00, maar er zijn ook XL Snorlax-knuffels van maar liefst 60 centimeter. Deze grote knuffels zijn wel direct een stuk duurder en je betaalt dan ongeveer €84,00. Op Amazon.nl kun je heel veel verschillende knuffels vinden en je betaalt doorgaans ook veel minder geld.

15. Teddiursa knuffel

Teddiursa is ook van de partij dit jaar! In Het Grote Speelgoedboek vind je deze schattige (doch stoere) beer terug en met zijn prijs is het een zeer betaalbare knuffel. Deze knuffel is ook verkrijgbaar in een 30 centimeter variant, waarvoor je een paar euro meer moet betalen. Ook deze Pokémon knuffel is officieel gelicenseerd en je kunt zeker een goede kwaliteit verwachten. Op Amazon.nl vind je nog andere Teddiursa knuffeltjes!

16. Pichu Pokémon knuffel

Pichu is een superschattige Pokémon, welke evolueert in Pikachu. Deze knuffel is leuk om te geven aan Pichu-fans, maar ook erg leuk wanneer je (klein)kind gek is op Pikachu! Uiteraard kom je Pichu ook tegen in Het Grote Speelgoedboek en met de leuke prijs is het een leuke tip voor de feestdagen! Op deze pagina van Amazon.nl kun je nog andere Pichu-knuffels bekijken, samen met knuffels van Pikachu en Raichu.

17. Raichu Pokémon knuffel

De officiële Raichu knuffel is een erg mooie knuffel voor de liefhebbers van Raichu, Pichu en Pikachu. Met zijn 30 centimeter is hij net iets groter dan de andere Pokémon knuffels, maar daar betaal je dan ook iets meer geld voor. Raichu is een geliefd karakter in de serie en je kunt daarom ook meerdere items vinden van deze stoere Pokémon. Denk aan Nanoblocks, eBooks en bijvoorbeeld speelfiguren. Daarnaast zijn er verschillende Raichu knuffels verkrijgbaar.

18. Pokémon knuffel Piplup

Piplup is een zeer bekende, populaire en schattige Pokémon, waarvan je verschillende merchandise kunt vinden op dit moment. Denk aan knuffels, Nanoblocks, sleutelhangers en nog veel meer! De bovenstaande Piplup knuffel is bijna uitverkocht bij BOL.com, maar gelukkig kun je hem ook bij Amazon.nl bestellen! Voor de Piplup-fans raden we Amazon zeker aan, want daar vind je heel veel gave items! De bovenstaande knuffel is 20 centimeter.

19. Grookey knuffel

Grookey wordt steeds bekender, maar is nog een vrij onbekende Pokémon. Met zijn vrolijke, schattige uitstraling is dit een knuffel die je moét hebben! Verzamelt je kindje al deze knuffels of is hij al helemaal gek op Grookey? Dan is dit je kans! Deze knuffel is iets duurder dan de gemiddelde knuffel van 20 centimeter, maar hij gaat dan ook erg hard de laatste weken! Tip: op deze pagina van Amazon.nl betaal je €22,00!

20. Full Belly Morpeko

We sluiten de lijst af met de Full Belly Morpeko knuffel! Ook deze grappige Pokémon knuffel vind je terug in Het Grote Speelgoedboek en hij heeft een gangbare prijs. Leuk om te weten: Je kunt Morpeko ook aanschaffen in ‘hongerige modus’, waarin hij een andere kleur heeft. Tot nu toe hebben we deze variant alleen kunnen vinden op Amazon.nl met een prijs van ongeveer €17,00.

Pokémon knuffels goedkoop bestellen

Anno 2023 zijn de primaire levensbehoeften al bijna niet te betalen, dus blijft er weinig geld over voor cadeaus tijdens de feestdagen. Wist je dat je veel geld kunt besparen door op de aanbiedingen te letten? Op dit moment vind je bijvoorbeeld hoge kortingen bij Amazon.nl en BOL.com, maar ook Black Friday kan je een heleboel geld besparen.

Pokémon knuffel Blokker

Ja, ook bij Blokker kun je terecht voor de mooiste Pokémon knuffels! Momenteel kun je in de webshop maar liefst 15 verschillende, originele Pokémon knuffels vinden voor de allergrootste fans. Let wel op: in de winkel is het aanbod vaak kleiner óf zijn de knuffels soms helemaal niet voorradig. In de webshop kun je momenteel de volgende exemplaren vinden: Pikachu (3 verschillende versies), Eevee (2 versies), Scorbunny, Squirtle (2 versies), Oshawott, Jolteon, Grookey, Sobble, Charmander, Morpeko en Flareon.

Scroll naar boven