Roblox speelgoed / Adopt Me speelgoed!

Roblox speelgoed

Het belletje gaat wel rinkelen bij de meeste ouders als ze Roblox horen. De laatste tijd is er een aardige run op Roblox speelgoed en Adopt Me speelgoed. Vooral de actiefiguren (speelfiguren) zijn een groot succes en de kans is dan ook groot dat je steeds net te laat bent! Bekijk hier ’t leukste beschikbare Roblox speelgoed!

Ook na december is Roblox speelgoed erg populair

De feestmaand december is voorbij en je zou denken dat we wel even klaar zijn met het kopen en geven van cadeautjes. Toch zijn veel mensen op zoek naar het leukste speelgoed, waaronder het Roblox speelgoed. Misschien heb je in december een cadeau gegeven dat heel erg in de smaak viel en wil je uitbreiden. Of misschien zoek je het leukste Roblox speelgoed voor de verjaardag van een echte Roblox-fan!

In dit artikel kun je het leukste Roblox speelgoed bekijken, maar ook voor Adopt Me speelgoed ben je op het juiste adres gekomen. Doe inspiratie op en trakteer de Roblox-fan op het perfecte verjaardagscadeau!

1. Roblox Adopt Me speelgoed BBQ Party!

Heb je ook zin in een BBQ feestje?! Het immens populaire spel Adopt Me is geliefd onder veel kinderen en het is dan ook niet gek dat ze alle favoriete karakters en dieren (pets) willen verzamelen! Met deze set ben je alvast goed op weg! Maak een wandeling met je huisdieren of hang bij de barbecue.

Met deze set kun je zelf fantasierijke avonturen creëren. De onderdelen kun je met elkaar mixen en matchen, zodat je zelf unieke Roblox-figuren kunt bouwen! Versier ze daarna met de bijgeleverde accessoires en klaar is Kees! Bij ieder pakket krijg je een inwisselbare code, waarmee je een exclusief (virtueel) item kunt ontgrendelen op Roblox. Let op: de set is vaak snel uitverkocht!

2. Deluxe Roblox speelset Pet Store Adopt Me

Voor kinderen vanaf zes jaar is er deze geweldige Adopt Me Pet Store speelset van Roblox! De dierenwinkel heeft een nieuwe baliemedewerker nodig en dat ben jij! Doe als dierenliefhebber ervaring op in de winkel en speel urenlang! In de set worden er allerlei leuke items meegeleverd, waaronder het favoriete figuur Anna. Ook Doug en Holly zijn natuurlijk van de partij! Alle beestjes in de Pet Store hebben een goed en warm huisje nodig. Help jij hen er eentje te vinden? Bij deze set krijg je ook een speciale code voor een virtueel item in Roblox.

3. NERF Roblox Adopt me BEES! dartblaster

NERF kom je wel vaker tegen op onze website, zoals in het artikel “Fortnite Cadeautips“. Deze NERF blasters zijn erg populair en ze gaan dan ook graag de samenwerking aan met populaire games, zoals Fortnite en Roblox. Voor de echte Roblox fans kun je deze NERF Roblox Adopt Me BEES! dartblaster bestellen.

De Blatter heeft een goede doorlaadhendel met een draaiende trommel. Hierin passen 8 darts en de set bevat dan ook 8 exemplaren. Vuur ze achter elkaar af! Eerst moet je de trommel laden, dan aan de hendel trekken en vervolgens kun je alle 8 darts achter elkaar afvuren.

4. Roblox NERF – Roblox speelgoed

De NERF Roblox BEES dartblaster komt uit de Adopt Me! game en bevat een speciale code, zodat je een exclusief virtueel item kunt krijgen op Roblox. Deze NERF heeft een doorlaadhendel én een draaiende trommel, waar maar liefst 8 darts in passen. Uiteraard zijn de 8 darts inbegrepen, zodat je kind meteen kan beginnen met spelen. Het is de bedoeling om de trommel te laden, aan de hendel te trekken om hem door te laden en een dart af te vuren door de trekker over te halen. Let op: NERF adviseert om altijd een bril te dragen.

5. Monopoly Roblox speelgoed

Monopoly is nog steeds één van de meest geliefde spellen in Nederland en tegenwoordig kun je het spel ook in speciale thema’s aanschaffen, zoals het Roblox thema. Hierboven zie je de nieuwe editie van Roblox Monopoly. Koop, verkoop en ruil favoriete Roblox-ervaringen als Adopt Me, Welkom in Bloxburg en Royal High.

De spelers verplaatsen zich over het spelbord en moeten zoveel mogelijk thuiskantoren zien te kopen! Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers en het spel is geschikt voor kinderen van ongeveer 8 jaar. Zoek je nog een perfect geschenk? Dan is Roblox Monopoly er zeker eentje om te overwegen!

6. Roblox auto + poppetjes : Roblox speelgoed

Deze set is erg populair onder Roblox fans en is dan ook erg leuk om mee te spelen of om de collectie mee uit te breiden. In de set vind je een auto, twee actiefiguren, een te veranderen bumper, 4 zittingen en accessoires. Ook krijg je bij deze set nog de speciale code voor een item in het spel Roblox (virtueel).

7. Roblox jailbreak Museum Heist speelgoedset

Deze epische speelset is geweldig en we weten zeker dat je een Roblox-fan hier heel erg blij mee zal maken! Verzin de perfecte museum overval of stop juist de inbrekers voordat ze weten te ontsnappen! Wanneer het hen lukt om te ontsnappen, maken ze onschatbare artefacten buiten! De Jailbreak Museum Heist set bestaat uit 33 onderdelen en alle figuren zijn te mixen en matchen. De exclusieve code die je erbij krijgt kun je online inwisselen voor een gaaf item.

8. Roblox Ninja Legends speelset

Hoe gaaf is deze set van Roblox Ninja Legends?! Stijg jij ook naar het hoogste niveau van Ninjameesterschap? Hanteer legendarische zwaarden tegen oude schurken en behaal steeds weer een nieuwe rang. Op die manier kom je steeds dichterbij de ultieme kracht van Ninjutsu!

Met deze coole speelset kunnen Roblox fans zich wel een tijdje vermaken. In de set vind je onder andere zes iconische personages, maar daarnaast bevat de set ook heel veel accessoires. Succes gegarandeerd! Mix en match de figuren, versier deze met de accessoires en vul ook je speciale code in voor een item in de Roblox game!

9. Roblox actiefiguren Apocalypse Rising 2

Dit coole Multi-pack met stoere Roblox actiefiguren willen we jullie ook niet onthouden. Jammer genoeg zie je op het plaatje maar één figuur, want er zitten zes heel gave actiefiguren in het pakket!

In Roblox Apocalypse is de wereld geëindigd, maar de strijd is nog maar net begonnen. Er zijn zes overlevenden, die je terug kunt vinden in de set. Als deze actiefiguren willen blijven leven en niet gedood willen worden door de hordes zombies, moeten ze heel veel delen. Wapens, wielen, voorraden.

Houd ze aan het werk en gebruik de talenten verstandig! Doe je dat goed? Dan overleven ze de nacht! In het pakket vind je meerdere accessoires, waarmee je je karakters kunt uitrusten. Daarnaast kun je ook nu weer een speciale code inleveren in de Roblox game.

10. Roblox Jailbreak SWAT Unit

Roblox speelgoed

In de lijst heb je al eerder een voertuig kunnen bekijken, maar er zijn nog veel meer voertuigen verkrijgbaar! Het SWAT Unit voertuig is slechts één van de voertuigen die je kunt bestellen en hij is gaaf! Wanneer je deze auto gaat bekijken, zie je nog meer auto’s staan. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Met dit voertuig kun je een ware spuittocht gaan maken, samen met de twee unieke karakters die zich in de set bevinden. Daarnaast vind je natuurlijk ook nog een aantal accessoires, zodat je je eigen unieke Roblox-karakter kunt creëren. Vergeet je niet de inwisselbare code in te leveren die je bij de set krijgt?

11. Roblox pyjama in verschillende maten

Roblox speelgoed

Ondanks dat het geen speelgoed is, vinden wij deze pyjama te leuk om niet te plaatsen. Roblox pyjama’s zijn heel slecht verkrijgbaar en dat is erg jammer. De bovenstaande pyjama is één van de voorbeelden, want je hebt de keus uit verschillende kleuren, prints én maten. Momenteel kun je de pyjama’s bestellen vanaf 6/7 jaar tot en met 12 jaar.

12. Roblox adventskalender

We vinden hem een beetje prijzig, maar zeker wel de moeite waard om te vernoemen in ons artikel met het leukste en gaafste Roblox speelgoed. De Roblox adventskalender is ieder jaar weer een groot succes en lastig verkrijgbaar. De feestdagen zijn inmiddels voorbij, maar op dit moment is de adventskalender nog wel op voorraad.

Welke Roblox fan ga jij helemaal blij maken tijdens de volgende feestdagen? In de kalender vind je 24 deurtjes, waarachter steeds weer een nieuwe verrassing zit. De figuren kun je aankleden met de accessoires en je kunt ook weer een exclusief item in de Roblox game ontgrendelen met een speciale code. Let op: vaak wordt deze kalender rondom de feestdagen een stuk duurder! Vorig jaar was de hoogste prijs ongeveer €95,00!

13. Roblox Wild West 5 actiefiguren pack

Dit pakket met actiefiguren is van de Roblox Wild West collectie! In de set vind je vijf beroemde personages uit de wereld van Roblox, waarmee je fantasierijke avonturen kunt creëren. Net als bij de andere sets kun je onderdelen mixen en matchen, zodat je een eigen, unieke Roblox-figuur kunt bouwen. Even uitgespeeld? Dan ga je natuurlijk heel snel die speciale inwisselen in de Roblox game! Welk exclusieve item ga je dit keer ontgrendelen?

14. Roblox speelgoed Lemonade Stand

De limonadekraam is een leuk stukje Roblox speelgoed dat ook erg populair is op dit moment. Dit setje komt uit de Roblox Adopt me collectie en past ook goed bij andere Roblox speelgoed sets. In de set vind je twee figuren, welke verwisselbare onderdelen hebben. Hierdoor kun je een uniek karakter bouwen.

Leuk om te weten: de onderdelen en accessoires passen ook op andere sets. Heb je dus al een aardige verzameling? Mix en match dan de leukste accessoires! Ook bij dit pakket vind je een speciale code voor een item in Roblox.

15. Roblox mystery packs inclusief speelfiguren

De Roblox Mystery Packs worden door veel kinderen voor hun verjaardag gevraagd, want in ieder pakketje zit een Roblox figuur én een DLC code. Hoe meer pakketjes je aanschaft, hoe sneller je de hele collectie compleet hebt! In totaal zijn er 24 figuren om te verzamelen en met dit pakket heb je er al vier.

Kies je voor dit pakket? Dan krijg je vier Roblox Mystery Packs, met in elke pack een figuur + code. Ondanks dat de kans heel klein is, kan het natuurlijk gebeuren dat je een dubbel exemplaar te pakken hebt. Geen zorgen, want dan heb je nog iets om te ruilen met vrienden of vriendinnen!

16. Roblox speelgoed Cats in space

De echte Roblox fan kan heel veel verschillende actiefiguren uit de game Roblox verzamelen, maar we hebben in deze lijst de meest populaire geplaatst. Wil je graag andere Roblox poppetjes, speelfiguren en actiefiguren bekijken?

Hierboven zie je sergeant Tabbs, een geboren ontdekkingsreiziger. Sergeant Tabbs heeft zich ingeschreven voor een reis naar de ruimte die meerdere jaren duurt. Hij was wel erg verbaasd toen hij ontdekte dat de speciale space shuttle ook gevuld was met andere katten! Samen reisden ze door de kosmos en de bemanning werkte aan het verbeteren van alle diersoorten in het universum.

17. Roblox Super Doomspire actiefiguren

Deze Roblox speelgoed set is leuk op zichzelf, maar ook erg leuk om de bestaande collectie mee uit te breiden. In het pakket vind je vier figuren, die allemaal verwisselbare onderdelen en accessoires bevatten. Deze onderdelen zijn allemaal compatibel met andere figuren uit de verzameling.

Het setje krijgt ontzettend goede, leuke reviews en je kunt dan ook wel stellen dat de set razend populair is! Momenteel kun je hem nog bestellen bij Amazon. Alle Roblox pakketten bevatten de speciale codes, zo ook dit pakket.

18. Roblox Core Figure Fantastic Frontier Guardian

Dit Roblox speelgoed pakket is de laatste tijd slecht verkrijgbaar, maar we hebben er weer een aantal gevonden! In het pakket zitten drie onderdelen, maar het gaat natuurlijk vooral om het actiefiguur!

Iedereen krimpt ineen bij het zien van deze held, zelfs formidabele beesten! Heb je ook het legendarische harnas gezien uit Spectrabox’s Fantastic Frontier?! Na het spelen kun je snel de code verzilveren in de Roblox game.

19. Roblox versiering

TIP: Op deze pagina van Amazon zijn nog heel veel sets met Roblox versiering verkrijgbaar!

Ook dit geweldige pakket is geen Roblox speelgoed, maar wel erg leuke versiering voor de verjaardag van jouw Roblox fan! Het pakket is zeer uitgebreid (44-delig), zodat je de woonkamer kunt omtoveren tot een echt Roblox feest! In het pakket vind je een Happy Birthday slinger, 20 ballonnen, lint en 21x decoraties voor de cupcakes of taart!

20. Roblox Pirate Showdown : Roblox speelgoed

Roblox speelgoed

Dit pakket met Roblox speelgoed heeft eigenlijk geen tekst en uitleg nodig! De gave set wordt graag gegeven tijdens verjaardagen en is een perfecte aanvulling op een reeds bestaande collectie.

De set bevat vier Roblox figuren, welke allemaal verwisselbare onderdelen hebben. Net als bij al het andere Roblox speelgoed kun je ook deze figuren zelf veranderen. De Pirate Showdown is een zeer geliefde Roblox set, die vaak uitverkocht is, maar op dit moment nog voorradig!

RELEVANTE ARTIKELEN

Nicole
Scroll naar boven