Reviews

Met enige regelmaat worden er op MamaGroeit reviews geplaatst over verschillende producten. Dit loopt uiteen van gezondheidsproducten (bijvoorbeeld de BrellaVio spijkermat) tot babyproducten (Rookie draagzakken & diaper bag), maar ook reviews over vakantieparken kun je hier tegenkomen. Het is goed om te weten dat je in alle reviews onze eerlijke mening kunt vinden! Ook samenwerken met MamaGroeit.nl? Houd hier dan zeker rekening mee! Voor meer informatie of een voorstel kun je een e-mail sturen naar info@mamagroeit.nl.

Eerlijke reviews op MamaGroeit.nl

Op deze pagina kun je reviews vinden over verschillende producten, zoals draagzakken, gadgets voor kinderen en bijvoorbeeld vakantieparken. Het is goed om te weten dat al onze reviews eerlijk worden geschreven, zodat je een goed beeld krijgt van een bepaald product. Wil je, als bedrijf, graag samenwerken met ons? Dat kan! In sommige gevallen kan het voorkomen dat een product juist tegenvalt, dus houd hier rekening mee.

Rookie luiertas review

Rookie Diaper Bag

Yes! De nieuwste Rookie luiertas is verkrijgbaar en op voorraad! In mijn review lees je alles wat je wilt weten over deze luxe verzorgingstas!

Rookie draagzak review

Rookie draagzak premium

Het merk Rookie Baby heeft inmiddels verschillende draagzakken gelanceerd! Ook in Nederland kun je nu kiezen voor deze prachtige draagzak. Lees hier onze ervaringen met de Rookie draagzak premium!

Rookie Konnekt review

Rookie draagzak Konnekt

De Rookie Konnekt is, samen met de Affinity, één van de nieuwste Rookie Baby draagzakken! In dit artikel kun je foto’s bekijken en natuurlijk onze eerlijke mening delen over deze mooie buik- en rugdrager!

Esgii sloffen review

Het merk ‘esgii’ (zonder hoofdletter) biedt mooie, duurzame slofjes aan voor zowel baby’s, oudere kinderen én volwassenen. Je leest in dit artikel precies wat wij vinden van deze warme slofjes!

Connect NEO kinderhorloge met gps

One2track Connect NEO review

Wil je graag het perfecte GPS horloge voor je kind in huis halen? Ik heb hem voor je gevonden! We maken inmiddels al een paar maanden met veel plezier gebruik van het horloge! Bekijk de review!

Achaté kindertablet review

Achaté kindertablet review

Wij mochten de gave kindertablet van Achaté uittesten! We kozen een mooie, roze tablet uit voor onze dochter van (toen) 3 jaar. Lees in dit artikel wat wij van deze betaalbare tablet vinden!

DEPLAY tablet reviews

DEPLAY tablet reviews : Kids + PRO

Onlangs hebben we de 2 verschillende kids tablets van het merk DEPLAY uitgetest en in ons artikel kun je lezen of we deze tablets aanbevelen.

Spijkermatje

BrellaVio spijkermat review

Is een spijkermat onzin of juist een aanrader? Ondanks dat ik sceptisch was, heeft de Shakti mat mij positief verrast! In dit artikel lees je over mijn ervaringen met de BrellaVio spijkermat!

Waterfietsen Sunparks

Sunparks Kempense Meren review

Wij gingen in de zomervakantie een midweek naar Sunparks Kempense Meren. Wil je graag weten hoe dit ons bevallen is? Lees dan zeker de eerlijke review!

Heutink voor thuis

Heutink voor thuis – review

Heutink voor thuis biedt heel veel leerzame producten aan voor thuis! Wij kregen producten toegestuurd en hier lees je meer over onze ervaring met dit bedrijf.

groene cup review

Menstruatiecup – review

De kans is groot dat je van De Groene Cup hebt gehoord en twijfelt of je hem wilt gaan uitproberen. Hoe is deze menstruatiecup mij bevallen? Je leest het in deze uitgebreide review!

Hengelhoef Oostappen

Hengelhoef – slechte review

Bij sommige vakantieparken kun je beter ver vandaan blijven. Helaas hebben wij een slechte ervaring opgedaan op Oostappen vakantiepark Hengelhoef. Je leest er hier meer over.

Roompot Katjeskelder

Roompot Katjeskelder – review

We zijn al meerdere keren op dit prachtige vakantiepark geweest en in deze review kun je hier meer over lezen! Dit vakantiepark is zeker een aanrader voor de zomer van 2023!

Efteling Loonsche Land Hotel

Efteling Loonsche Land Hotel review

Twee dagen naar de Efteling en heerlijk overnachten in het Loonsche Land Hotel? Wij gingen met 3 kinderen en in onze review kun je lezen over hoe ons dat is bevallen!

Landal Village l'Eau d'Heure

Landal Village l’Eau d’Heure review

Even lekker weg met of zonder kinderen kan heel goed bij Landal Village l’Eau d’Heure. Wij gingen een lang weekend met 3 kinderen en hier lees je hoe dit is bevallen!

Maxi Cosi Stella Review

Maxi Cosi Stella review

Het is alweer even geleden, maar je kunt de Maxi Cosi Stella nog steeds (goedkoop!) aanschaffen. In dit artikel lees je mijn mening over deze fijne, betaalbare kinderwagen met extraatjes!

Centerparcs Erperheide

Centerparcs Erperheide review

We zijn een weekendje naar Erperheide geweest, maar eigenlijk was het te kort! Wil je graag een leuke vakantiebestemming voor de zomer met kinderen bekijken? Dan is dit een leuke aanrader!

Kleine keuken reviews

Kleine Keuken – review

Als je jonge kinderen hebt, is de kans groot dat je al in aanraking bent gekomen met de Kleine Keuken. Wij kregen een pakketje om uit te proberen en je leest hier wat ons kleintje ervan vond!

Scheidingklets

Scheidingklets review

In gesprek gaan met je kind(eren) als je gaat scheiden is heel belangrijk. Het boek Scheidingklets kan je hierbij helpen. Lees in dit artikel meer over het boek.

D20 Pro Smartwatch

D20 Pro Smartwatch review

Als je graag een goedkope smartwatch met verschillende functies uit wilt proberen, is de D20 Pro smartwatch een leuk idee! Je leest in dit artikel wat ik ervan vond.

Reviews over vakantieparken

Met regelmaat vertrekken voor een week, weekend of midweek naar een leuk vakantiepark met 4 kinderen. We delen onze ervaringen graag met jullie, zodat je een goed beeld krijgt van deze vakantieparken! Op dit moment kun je verschillende reviews vinden over vakantieparken in Nederland & België en we hopen hier binnenkort meer parken aan toe te voegen!

Reviews zijn goud waard!

Ga je een vakantie boeken? Dan wil je natuurlijk wel weten of dit de juiste bestemming is voor jullie gezin. Wist je dat je uit reviews heel veel waardevolle informatie kunt halen? Reviews kun je vaak ook vinden op websites van aanbieders zelf, maar persoonlijke reviews op verschillende websites zijn vaak een stuk uitgebreider. Let wel op, want sommige websites schrijven artikelen over parken om commissies te verdienen en delen geen eerlijke meningen. Het is dus verstandig om altijd meerdere reviews te lezen!

Ook op het gebied van producten is het altijd verstandig om reviews van andere klanten door te nemen. In deze reviews kun je meer informatie lezen over de kwaliteit van producten, de mogelijkheden en veel meer andere informatie. Voorkom een miskoop en neem altijd meerdere reviews door!

Scroll naar boven