Reviews

In reviews kun je vaak waardevolle informatie vinden over een product en we raden dan ook altijd aan om meerdere reviews te lezen. In onze uitgebreide reviews geven we altijd onze eerlijke mening, ook wanneer het om een samenwerking met een bedrijf gaat.

Eerlijke reviews op MamaGroeit.nl

Op MamaGroeit.nl kun je regelmatig interessante reviews lezen over allerhande producten. Dit loopt uiteen van gezondheidsproducten tot babyproducten, maar je kunt ook uitgebreide reviews lezen over vakantie- en pretparken. Let altijd op wanneer je reviews leest, want we hebben ervaren dat veel schrijvers niet altijd even transparant zijn in hun mening over een product. In onze reviews kun je onze eerlijke mening lezen, positief én negatief.

PRETPARKEN REVIEWS.

Bobbejaanland review

BOBBEJAANLAND.

Het pretpark Bobbejaanland is geschikt voor jong en oud. Wij bezochten het park en schreven een eerlijke review!

>> Naar Bobbejaanland Review

pelikaan in Bellewaerde

BELLEWAERDE.

In West-Vlaanderen kun je het pretpark Bellewaerde vinden. Wij bezochten dit park met een gezelschap van 6 personen. Lees onze mening!

>> Naar Bellewaerde Review

VAKANTIEPARKEN REVIEWS.

Huisjes in Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes.

In de Belgische Ardennen kun je overnachten in Center Parcs Les Ardennes. Nieuwsgierig naar onze mening? Lees onze review!

>> Naar Center Parcs Les Ardennes

Roompot Katjeskelder

Roompot Katjeskelder.

Een vakantiepark in Nederland kan ook erg leuk zijn! Lees in onze eerlijke review wat wij vonden van dit park in Brabant.

>> Naar Roompot Katjeskelder

Sunparks Kempense Meren Beach Bar

Sunpark Kempense Meren.

Dit mooie vakantiepark in Mol is een leuke vakantiebestemming voor jong en oud. Je leest in onze review over onze ervaringen.

>> Naar Sunparks Kempense Meren

Landal Village l'Eau d'Heure

Landal Village l’Eau d’Heure.

In Froidchapelle kun je heerlijk genieten met je partner of het hele gezin. Wij bezochten het park met kids en je leest hier wat wij ervan vonden.

>> Naar Landal Village l’Eau d’Heure

Efteling Loonsche Land Hotel

Efteling Loonsche Land Hotel.

Tijdens de winter bezochten wij de Efteling en bleven we een nachtje slapen. Wil je weten of het de moeite waard was? Je leest het hier!

>> Naar Efteling Loonsche Land Hotel

Centerparcs Erperheide

Center Parcs Erperheide.

Konijntjes aaien, geitjes knuffelen en lekker zwemmen doe je in Erperheide! Lees in dit artikel wat wij van dit vakantiepark vonden!

>> Naar Center Parcs Erperheide

PRODUCT REVIEW BABY.

draagzak

Rookie Baby Draagzak Premium.

In deze eerlijke review ontdek je waarom de Rookie Premium draagzak de beste draagzak van dit jaar is! + 10% KORTING met code Mamagroeit!

>> Naar Rookie draagzak review

Fopspeen tasje Rookie diaper bag

Rookie Diaper Bag Luiertas.

Een stijlvolle luiertas is een musthave voor iedere kersverse ouder. Ontdek in dit artikel alle voordelen van de Rookie Luiertas + 10% KORTING met code Mamagroeit!

>> Naar Rookie Luiertas review

Rugdrager Rookie Konnekt

Rookie Konnekt draagzak.

De Rookie Konnekt draagzak is immens populair en wij hebben hier een review over geschreven. Lees onze eerlijke mening en krijg 10% korting met de code Mamagroeit!

>> Naar Rookie Konnekt draagzak

Maxi Cosi Stella Review

Maxi Cosi Stella Review.

De Maxi Cosi Stella kinderwagen is een betaalbaar vervoersmiddel voor je kindje. In dit artikel lees je wat ik vind van deze kinderwagen!

>> Naar Maxi Cosi Stella Review

Reviews draagzakken

Rookie Affinity draagzak.

De allernieuwste Rookie Baby draagzak is een stijlvolle babydrager voor iedereen! Bekijk foto’s en lees wat ik van deze draagzak vind!

>> Naar Rookie Affinity Draagzak

PRODUCT REVIEW KIND

Esgii Sloffen Review.

De duurzame Esgii sloffen houden de voeten van het hele gezin warm! Lees in deze review wat wij van de sloffen vinden en lees meer informatie.

>> Naar Esgii Sloffen Review

Connect Neo one2track

One2track Connect NEO.

De veiligheid van je kind staat altijd bovenaan. Met een GPS-horloge kun je je kind op de voet volgen en communiceren. Lees onze review.

>> Naar One2track Connect NEO

Achaté kindertablet review

Achaté Kindertablet Review.

Een kindertablet is een leuk cadeau voor een verjaardag of tijdens de feestdagen. Wij hebben de Achaté tablet uitgetest en schreven er een review over.

>> Naar Achaté kindertablet review

DEPLAY tablet reviews

DEPLAY tablet reviews – KIDS + PRO

De tablets van DEPLAY zijn een leuke, betaalbare aanrader. In onze review kun je lezen wat je van beide versies kunt verwachten!

>> Naar DEPLAY Tablet Review

Kleine keuken review

Kleine Keuken

Producten van de Kleine Keuken kom je in steeds meer winkels tegen. Wij kregen een uitgebreid pakketje om uit te proberen en delen onze mening met onze lezers.

>> Naar Kleine Keuken Review

Scheidingklets

Scheidingklets

Scheidingen komen (helaas) steeds vaker voor. Met behulp van dit boek ga je het moeilijke gesprek aan met je kind.

>> Naar Scheidingklets Review

REVIEWS – GEZONDHEID

Acupressuurring brellavio

BrellaVio Spijkermat

Last van nek-, schouder- en rugklachten? Zelfhulpmiddelen worden steeds populairder en ik besloot de spijkermat uit te testen. Lees mijn review!

>> Naar BrellaVio Spijkermat Review

Menstruatiecup

Menstruatiecup Review

De menstruatiecup wordt steeds populairder en natuurlijk was ik ook nieuwsgierig. Ik testte De Groene Cup uit en je leest er alles over in dit artikel.

>> Naar Review Groene Cup

Reviews over vakantieparken

Met regelmaat vertrekken voor een week, weekend of midweek naar een leuk vakantiepark met 4 kinderen. We delen onze ervaringen graag met jullie, zodat je een goed beeld krijgt van deze vakantieparken! Op dit moment kun je verschillende reviews vinden over vakantieparken in Nederland & België en we hopen hier binnenkort meer parken aan toe te voegen!

Reviews zijn goud waard!

Ga je een vakantie boeken? Dan wil je natuurlijk wel weten of dit de juiste bestemming is voor jullie gezin. Wist je dat je uit reviews heel veel waardevolle informatie kunt halen? Reviews kun je vaak ook vinden op websites van aanbieders zelf, maar persoonlijke reviews op verschillende websites zijn vaak een stuk uitgebreider. Let wel op, want sommige websites schrijven artikelen over parken om commissies te verdienen en delen geen eerlijke meningen. Het is dus verstandig om altijd meerdere reviews te lezen!

Ook op het gebied van producten is het altijd verstandig om reviews van andere klanten door te nemen. In deze reviews kun je meer informatie lezen over de kwaliteit van producten, de mogelijkheden en veel meer andere informatie. Voorkom een miskoop en neem altijd meerdere reviews door!

Samenwerking – product onder de aandacht

Wil je ook graag een nieuw product onder de aandacht brengen bij onze vele lezers? Al onze artikelen worden eerlijk geschreven, dus het is goed om hier rekening mee te houden. Iedere review wordt voorzien van eigen foto’s en teksten, zodat er een uniek artikel gecreëerd wordt. Mail een voorstel naar info@mamagroeit.nl en wellicht starten we binnenkort een fijne samenwerking! Let op: we plaatsen geen links in ruil voor gratis producten en het heeft dan ook geen zin om hierover een e-mail te sturen.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Consumentenbond

Scroll naar boven