Drieling kinderwagen : Trippy drieling kinderwagen

Drieling kinderwagen

Je krijgt een DRIELING! Dat kan best even schrikken zijn. Of misschien krijg je een tweeling, terwijl je nog een baby of een dreumes hebt. Anyhow, je moet dus op jacht naar een kinderwagen of buggy waar DRIE kinderen in passen! Gelukkig zijn wij er voor je en hebben we dé uitkomst! De drieling kinderwagen Trippy van B Active (of Baby Active). Met deze meerling-kinderwagen vervoer je al je kids gemakkelijk en comfortabel. Lees hier alles over de Trippy drieling kinderwagen!

Drieling kinderwagen : heb je hem nodig?

Wanneer je zwanger bent van een drieling, komt er veel op je af. Je moet heel veel extra babyspullen op de kop zien te tikken én je moet een passende drieling kinderwagen of buggy aanschaffen. Ook wanneer je een jonge baby of dreumes hebt en zwanger bent van een tweeling, is een drieling kinderwagen wel fijn.

De Trippy drieling kinderwagen die we je in dit artikel gaan laten zien is van alle markten thuis en er zijn vele manieren waarop je de kinderwagen kunt indelen. Je kunt op deze drieling kinderwagen drie wiegjes plaatsen, voor pasgeboren baby’s. Maar je kunt ook één wieg combineren met twee wandelwageninzetten of bijvoorbeeld drie autostoeltjes.

Duowagen of drieling kinderwagen?

Krijg je al snel na de geboorte van je andere kind een tweeling? Dan heb je vaak een drieling kinderwagen nodig. De B Active Trippy kinderwagen kun je ook gebruiken als gewone duo-wagen! Wel zo fijn wanneer je bijvoorbeeld alleen met de newborn twins op pad gaat. Zoals we eerder al schreven, de mogelijkheden zijn eindeloos qua combinaties. Hieronder zie je de voorbeelden!

drieling kinderwagen

Kenmerken Trippy drieling kinderwagen

Dure (eenling) kinderwagens van bekende merken zijn vaak al vrij prijzig. De Trippy kinderwagen is zeker niet geschikt voor mensen met een klein budget, maar alle goede reviews bewijzen dat het gemak van deze kinderwagen zijn geld dubbel en dwars waard is. Hieronder lees je meer informatie.

Te gebruiken voor verschillende leeftijden

Dit is één van de grootste pluspunten van deze Trippy kinderwagen. Je kunt hem namelijk gebruiken voor een drieling, maar ook voor kinderen van verschillende leeftijden. Zet er bijvoorbeeld twee reiswiegjes op en een wandelwageninzet. Op die manier ligt de tweeling heerlijk te slapen, terwijl je dreumes ook lekker mee kan rijden en een dutje kan doen. Dit is ook op andere manieren mogelijk!

Trippy drieling kinderwagen als duo-wagen gebruiken

Deze optie is voor veel ouders heel fijn! De kinderwagen kun je gebruiken als drieling kinderwagen, maar ook als tweeling-kinderwagen of duo-wagen. De meeste andere drieling kinderwagens zijn niet geschikt als duo-wagen, wat betekent dat je soms met een lege reiswieg of wandelwageninzet rondloopt.

Comfort en stijl

Toegegeven, de kinderwagens voor eenlingen zijn vaak veel hipper! Maar de Trippy kinderwagen is gemaakt van materialen die het Oeko-Tex certificaat hebben en zijn van degelijke kwaliteit. De onderdelen hebben bijpassende, trendy kleuren en de drieling kinderwagen van Trippy is erg compact. Hierdoor is deze kinderwagen ook gemakkelijk bestuurbaar. Fijn, want drie kinderen wegen op den duur best veel.

Ook voor de gastouder of kinderopvang

Misschien ben je op zoek naar een drieling kinderwagen, omdat je gastouder bent of wilt worden. De Trippy kinderwagen voor drielingen is dan zeker een uitkomst. Heb je in de dagopvang meerdere kleine kinderen van verschillende leeftijden? Dan maak je het leven (en je werk) een stuk makkelijker met deze aanschaf. Deze multifunctionele kinderwagen wordt bij veel créches e.d. met veel plezier gebruikt.

Frame, gewicht, afmetingen Trippy drieling kinderwagen

Als moeder (of oppas) van drie jonge kinderen wil je het leven zo makkelijk mogelijk maken. Je zit dus echt niet te wachten op een lompe kinderwagen, die met geen mogelijkheid in te klappen is. De Trippy kinderwagen voor drielingen heeft een gewicht van 13,9 kilo en het frame is gemakkelijk in te klappen. Dit is dus zeker een voordeel.

De duwstang van deze kinderwagen is in hoogte verstelbaar, zodat ook langere mensen met gemak gebruik kunnen maken van dit vervoersmiddel. Verstel de duwstang van 90 tot 115 centimeter en je bent er helemaal klaar voor! De afmetingen van deze kinderwagen zijn: 115 x 85 x 133 centimeter. Ingeklapt is de kinderwagen 110 x 45 x 70.

Handig om te weten: de drieling kinderwagen van Trippy heeft luchtbanden en is geschikt voor ieder terrein dat je wilt gaan verkennen met je kindjes. Een boswandeling maken? Geen probleem!

Tip: ben je van plan de kinderwagen ook mee te nemen in de auto? Check dan eerst of deze goed in de kofferbak past. Het zou zonde zijn wanneer dit niet het geval is.

Trippy drieling kinderwagen prijs + wat krijg je?

We gaven het eerder al aan: deze drieling kinderwagen is niet geschikt voor mensen met een klein budget. De kinderwagen kost namelijk €1499,00! De luxe kinderwagens voor een eenling kosten gemiddeld €1000-€1500,00 met accessoires. Wat krijg je voor de €1499,00 die je kwijt bent aan de Trippy drieling wagen?

 • Drie keer een wandelwageninzet (ook wel buggyinzet genoemd) met beenkappen
 • Drie reiswiegjes met kappen (tegen de zon en wind)
 • Héél veel gemak! Het maakt je leven een stuk makkelijker
 • Frame met wielen (luchtbanden)
 • Regenhoezen

Let op: deze B Active Trippy kinderwagen bevat dus geen losse autostoeltjes. Omdat je deze autostoeltjes misschien niet of voor een heel korte tijd gebruikt, raden we aan deze tweedehands aan te schaffen. Dit kan je veel geld besparen!

Hieronder zie je de grijze versie van de Baby Active Trippy kinderwagen

Voor- en nadelen Trippy drieling kinderwagen

Aan ieder product zitten voor- en nadelen. Hieronder kun je deze lezen over de Trippy kinderwagen.

Voordelen Trippy drieling kinderwagen

 • Een goede drieling kinderwagen met veel goede reviews en blije ouders
 • Zowel geschikt voor een drieling, als voor kinderen van verschillende leeftijden
 • Drie keer een reiswieg en drie keer een buggyinzet: dus je bent er direct klaar voor!
 • Makkelijk manoeuvreren, ook over hobbelig terrein (bos enz)
 • Zeer veel combinaties mogelijk qua indelen van de kinderwagen
 • Regenhoezen en zonnekappen inclusief
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Ook te gebruiken als duo-wagen
 • Stevige luchtbanden
 • 1 jaar garantie

Nadelen Trippy kinderwagen

 • De prijs. Kinderwagens zijn (nieuw) in aanschaf sowieso erg prijzig.
 • Groot, maar dat is iedere drie- of meerling kinderwagen.
 • Geen autostoeltjes inclusief, maar deze zijn tweedehands vaak goedkoop verkrijgbaar.

Drieling kinderwagen Bugaboo

Bugaboo is een zeer bekende én geliefde naam onder veel (aanstaande) ouders. Het is dan ook niet raar dat veel ouders op zoek gaan naar een drieling kinderwagen van het merk Bugaboo. Onlangs heeft Bugaboo de nieuwe Donkey5 uitgebracht, welke geschikt is voor tweelingen of twee kinderen met een leeftijdsverschil. Deze kinderwagen is helaas niet geschikt voor drielingen en de vraag is of Bugaboo ooit met een drieling kinderwagen zal komen.

Er zijn wel speciale meerijdplankjes voor de Bugaboo kinderwagens, maar een echte drieling kinderwagen is nog steeds niet aanwezig in de geweldige collectie kinderwagens van Bugaboo.

Drieling kinderwagen Maxi Cosi

Het merk Maxi Cosi is vooral bekend om de autostoeltjes groep 0. Ongeveer alle autostoeltjes voor pasgeboren baby’s worden in de volksmond “Maxi Cosi” genoemd. Maxi Cosi heeft zelf geen kinderwagen voor drielingen in de collectie, maar de autostoeltjes passen wél op de Baby Active Trippy kinderwagen. Deze autostoeltjes worden niet meegeleverd, dus zul je zelf aan moeten schaffen, mits je gebruik wilt gaan maken van autostoeltjes.

RELEVANTE ARTIKELEN

Nicole
Scroll naar boven