Koopgidsen + informatie voor en door ouders

SLAPEN.

De beste koopadviezen voor- en door ouders over het onderwerp ‘Slapen’ kun je op deze pagina vinden. Naast handige koopgidsen kun je ook uitgebreide, eerlijke reviews lezen over allerhande slaapartikelen. Verder kun je in ieder artikel de beste prijstips en kortingen vinden, zodat je geld kunt besparen.

mozes mandje

Mozes mandje – Koopgids – Trending

De kans is groot dat je hebt getwijfeld over het aanschaffen van een Mozes mandje voor je kindje. Deze manden zijn razend populair, maar daarnaast ook nog eens heel stijlvol. In onze koopgids kun je de beste en mooiste Mozes mandjes bekijken, meer informatie lezen over het gebruik en natuurlijk de beste kortingen/prijstips bekijken.

Zeer gewilde merken op het gebied van Moses mandjes zijn de merken Childhome & The Little Green Sheep. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor minder bekende merken, welke vaak goedkoper zijn, maar zeker niet van mindere kwaliteit. Lees ook de veelgestelde vragen, zodat je een miskoop kunt voorkomen.

beste co-sleeper

Co-sleeper – beste aanschuifwiegjes

Co-sleeping komt de laatste jaren steeds vaker voor in Nederland, maar het is van essentieel belang om dit op een veilige manier te doen. Een co-sleeper kan de uitkomst bieden, want deze bedjes schuif je gemakkelijk tegen je eigen bed aan.

In principe slaap je dus samen met je kindje, maar heeft hij wel zijn eigen, veilige ruimte. Hierdoor slaap je zelf ook fijner, want je weet zeker dat je niet op je baby zult gaan liggen. Het aanbod co-sleepers is ontzettend groot en in onze koopgids hebben wij de beste exemplaren op een rijtje gezet, inclusief praktische informatie en budget tips.

4 seizoenen slaapzak

Babyslaapzak – koopgidsen

Slaapzakken voor baby’s en peuters zijn erg handig. Je kunt slaapzakjes vanaf maat 56 aanschaffen, dus ze zijn ook beschikbaar voor de allerkleinsten. Is je kleintje gek op een geborgen gevoel? Dan is dit een fijne aanrader!

Er zijn veel verschillende slaapzakken verkrijgbaar, zoals zomerslaapzakken, winterslaapzakken en 4-seizoenen slaapzakken. Sommige exemplaren zijn voorzien van afritsbare mouwen, zodat je de TOG-waarde kunt aanpassen. Lees hieronder meer!

HUISJESBED – KOOPGIDS

Er komt een tijd dat je het ledikant zult in moeten ruilen voor een peuterbedje. Kies je dan voor een standaard peuterbed of ga je voor een huisjesbed? De keuzes zijn tegenwoordig zeer ruim.

In onze koopgids kun je heel veel praktische informatie en tips bekijken, maar je kunt ook de leukste en populairste bedhuisjes van dit moment bekijken. Daarnaast geven we je tips om geld te besparen en tips voor de beste webshops als je zo’n bedhuisje wilt kopen!

hangwieg

Hangwieg – Koopgids

Een minder bekend bedje voor baby’s is de hangwieg, welke de laatste tijd wel steeds vaker voorbij komt. Een hangwiegje hang je aan het plafond en niet iedereen vindt dit een fijn idee. Toch zijn deze wiegjes erg stijlvol én ruimtebesparend, wat een voordeel is.

Als je op zoek gaat naar het beste en mooiste hangwiegje, zul je niet heel veel verschillende bedjes tegenkomen. In onze koopgids kun je 5x de leukste bedjes bekijken, inclusief handige tips en praktische informatie.

De leukste koopgidsen voor baby’s en oudere kinderen

SLAPEN.

Als je in verwachting bent, krijg je vaak al snel een uitgebreide babyuitzetlijst voorgeschoteld. Op het gebied van slapen zijn er veel producten die je nodig hebt, zoals meubeltjes, beddengoed en slaapzakken.

Tijdens het eerste levensjaar brengt je baby behoorlijk wat uren door in zijn bedje en je wilt natuurlijk het allermooiste slaapplekje creëren voor je kleintje. Op MamaGroeit.nl kom je veel nuttige, relevante artikelen tegen waarin je de beste producten kunt vinden.

We besteden honderden uren aan het uitzoeken van de allerbeste items en voorzien je van de beste reviews. Hierdoor krijg je een goed beeld van een product en is de kans op een miskoop aanzienlijker kleiner.

slapen
beste wieg slapen

Wiegje voor je baby – Koopgids

Van co-sleeper tot hangwieg: er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om fijne, knusse slaapplekjes voor baby’s te creëren. Een wieg is, samen met de co-sleeper, het meest populair en je kunt dan ook heel veel gave babywiegjes vinden.

In onze koopgids kun je de allerleukste en beste wiegjes voor baby’s vinden, meer praktische informatie lezen en natuurlijk de beste budget tips bekijken. Bekijk onder andere de geweldige wieg van House of Tods, maar ook wiegjes van Prénatal, Childhome en andere merken.

beste co-sleeper slapen

Beddengoed voor jong & oud

Als je een geweldig wiegje of ledikant voor je baby hebt aangeschaft, ben je natuurlijk nog niet klaar. In een wiegje hoort verschillend beddengoed, zoals een matrashoes en een dekentje. Doorgaans worden bedjes zonder accessoires geleverd. Hieronder kun je relevante artikelen vinden op het gebied van beddengoed.

Omdat baby’s hun bedje nog weleens vies maken, is het verstandig om meerdere setjes in huis te halen. Op die manier heb je altijd een schoon setje beddengoed in de kast.

schommelstoel babykamer

Wat mag er niet ontbreken in de babykamer?

Naast bedjes en beddengoed zijn er natuurlijk nog veel meer fijn babyproducten die niet zouden mogen ontbreken in de babykamer. Hieronder kun je de links naar onze andere artikelen bekijken, over producten die thuishoren in de babykamer.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Consumentenbond, Rijksoverheid

Scroll naar boven