Slapen

Met een kindje op komst heb je heel veel nieuwe meubeltjes en spulletjes nodig. Tijdens het eerste levensjaar brengt je baby behoorlijk wat uren door in zijn bedje en je wilt natuurlijk het mooiste slaapplekje creëren voor je kleintje! Op Mamagroeit.nl kom je heel veel nuttige, relevante artikelen tegen waarin je de beste producten langs ziet komen. Deze producten licht ik voor je uit, zodat de kans op een miskoop heel klein is!

Van wiegje tot tienerbed!

Door de jaren heen zul je best wat bedjes gaan verslijten. De meeste ouders beginnen met een wiegje of een co-sleeper, maar er zijn ook genoeg ouders die ervoor kiezen dat hun kindje direct in een ledikant zal gaan slapen. Op een gegeven moment is je peuter hier uitgegroeid en wordt het tijd voor een peuterbed! Je kunt verschillende artikelen lezen over wiegjes en bedden, maar er komen ook nog steeds nieuwe blogs bij. Houd dit overzicht dus zeker in de gaten!

 1. 12x de beste wieg van dit moment
 2. 5x het mooiste hangwiegje
 3. Prénatal campingbedjes
 4. Mozes mand – dit zijn de beste!
 5. Beste co-sleepers
 6. 8x de leukste bedtent voor je kind
 7. Huisjesbed – 10x leukste bedhuisjes voor je kind(eren)

Beddengoed voor jong en oud

In het begin heb je best wat beddengoed nodig, want baby’s maken nogal wat bedjes vies. Denk aan hoeslakens, wiegdekens en ledikantdekens. Ook over deze items kun je meer informatie lezen in artikelen op Mamagroeit.nl. Naast beddengoed voor baby’s, peuters en kinderen, kun je ook verschillende soorten beddengoed en andere items op het gebied van slapen voor volwassenen vinden.

 1. Mooiste wiegdekens
 2. Ledikantdeken – 10 x de beste dekens
 3. Action beddengoed – tips & info
 4. Inventum elektrische dekens – tips & korting
 5. 10x beste verzwaringsdekens voor kids en volwassenen
 6. Slaaptunnel voor kinderen & volwassenen
 7. Verzwaringsdeken HEMA + korting

Slaapzakken

Let op: het gaat hier om slaapzakken voor baby’s en peuters, dus niet om slaapzakken die je in een tentje gebruikt. Slaapzakken voor baby’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Denk aan winterslaapzakken, zomerslaapzakken, 4 seizoenen slaapzakken en hydrofiele slaapzakken. Over dit onderwerp kun je een aantal artikelen lezen op Mamagroeit.nl.

 1. 10x de beste 4 seizoenen slaapzak
 2. Dit zijn de beste hydrofiele slaapzakken voor je baby
 3. Winterslaapzak baby – dit zijn de beste
 4. Zomerslaapzak baby – beste van dit moment

Items voor in de babykamer

Er zijn verschillende items die je nodig kunt hebben in de babykamer, al verschilt dit per persoon. Het gaat hier om uiteenlopende producten, zoals een commodemandje, een sterrenprojector, een schommelstoel babykamer en een elektrische babykruik. Zoals je al ziet, zijn dit compleet verschillende producten. Hieronder kun je een lijstje bekijken met artikelen over dit type producten.

 1. Schommelstoel babykamer – ideaal tijdens de voeding
 2. Rookmelder voor de veiligheid
 3. 10x de leukste sterrenprojector
 4. Billendoekjesbox – stijlvolle billendoekjesdoos
 5. Verschoonmatje in plaats van een kussen
 6. Groeimeter
 7. Commodemandje
 8. Beste aankleedkussens

Let op: Deze pagina wordt nog aangevuld.

Scroll naar boven