Slapen

De beste koopadviezen voor- en door ouders over het onderwerp ‘Slapen’ kun je op deze pagina vinden. Naast handige koopgidsen kun je ook uitgebreide, eerlijke reviews lezen over allerhande slaapartikelen. Verder kun je in ieder artikel de beste prijstips en kortingen vinden, zodat je geld kunt besparen.

Van Mozes mandje tot ledikantdeken

Als je in verwachting bent, krijg je vaak al snel een uitgebreide babyuitzetlijst voorgeschoteld. Op het gebied van slapen zijn er veel producten die je nodig hebt, zoals meubeltjes, beddengoed en slaapzakken.

Tijdens het eerste levensjaar brengt je baby behoorlijk wat uren door in zijn bedje en je wilt natuurlijk het allermooiste slaapplekje creëren voor je kleintje. Op MamaGroeit.nl kom je veel nuttige, relevante artikelen tegen waarin je de beste producten kunt vinden.

We besteden honderden uren aan het uitzoeken van de allerbeste items en voorzien je van de beste reviews. Hierdoor krijg je een goed beeld van een product en is de kans op een miskoop aanzienlijker kleiner.

Sebra Fili meegroeibedjes

MEEGROEIBED

Veel ouders kiezen voor een meegroeibed, omdat dit veel ruimte- én geld kan besparen. Maar wat is het beste meegroeibedje? En hoe lang kun je hier mee doen? In deze koopgids kun je de 10 beste meegroeibedjes bekijken, inclusief handige prijstips en meer praktische informatie.

Naar Meegroeibedje Koopgids

mozes mandje

MOZES MAND

Een Mozes mandje is nog steeds een razend populaire keus wanneer het gaat om het eerste babybedje. Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende mandjes, waardoor de keus soms erg lastig is. In deze koopgids kun je de beste- en meest populaire Mozes mandjes bekijken, inclusief handige informatie en prijstips.

Naar Mozes Mandje Koopgids

Maxi Cosi Iora Co-sleeper

CO-SLEEPER

Er bestaan verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om het allereerste bedje van je baby. Een co-sleeper wordt door veel ouders gebruikt die hun kindje graag bij hen willen laten slapen tijdens de eerste weken/maanden na de geboorte. Samen slapen moet op een verantwoorde- en veilige manier plaatsvinden en een co-sleeper is hiervoor uitermate geschikt. In dit artikel lees je meer informatie en bekijk je de beste exemplaren.

Naar Co-sleeper Koopgids

4 seizoenen slaapzak

SLAAPZAK

Veel baby’s en peuters slapen heerlijk met een slaapzak, maar voor welke babyslaapzak kies je dan? Ga je voor een 4-seizoenen slaapzak of toch voor een zomerslaapzak? Je kunt natuurlijk ook voor een winterslaapzak kiezen! Bekijk hieronder links naar populaire artikelen over verschillende soorten slaapzakken voor baby’s en peuters.

Beste 4 seizoenen slaapzak – Koopgids
Beste hydrofiele slaapzak – Koopgids
Winterslaapzakken – Koopgids
Zomerslaapzakken – Koopgids

Slapen

HUISJESBED

Als je kindje wat groter is geworden, wordt het tijd voor een ander bed. Heb je je oog laten vallen op een huisjesbed? Of ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan snel deze koopgids en ontdek de mooiste bedhuisjes van dit moment voor verschillende leeftijden. Uiteraard kun je ook meer informatie en prijstips bekijken!

Naar Huisjesbed Koopgids

hangwieg

HANGWIEG

Van co-sleeper tot gewone babywieg: er zijn veel verschillende soorten bedjes voor pasgeboren baby’s. Hangwiegjes zijn de laatste jaren erg populair geworden en het aanbod is inmiddels een stuk groter geworden. Een belangrijke reden om te kiezen voor een hangwieg is de uitstraling, maar ook ruimtebesparing is een belangrijke reden om hiervoor te kiezen. In dit artikel kun je de mooiste exemplaren bekijken!

Naar Hangwieg – Koopgids

beste wieg

WIEG

Van alle beschikbare mogelijkheden op het gebied van slapen is de standaard wieg nog steeds de meest populaire. Wil je graag een knus slaapplekje creëren voor de eerste weken/maanden na de geboorte van je kindje? Ontdek dan in deze koopgids wat de mooiste- en meest populaire wiegjes van dit moment zijn. Uiteraard kun je handige informatie lezen en goede prijstips bekijken!

Naar Wieg – Koopgids

ledikantdeken

BEDDENGOED

Bij een wiegje, co-sleeper of huisjesbed hoort natuurlijk ook passend beddengoed. Op Mamagroeit.nl kun je verschillende artikelen vinden over beddengoed voor verschillende bedjes. Hieronder kun je een aantal links vinden naar populaire artikelen.

Wiegdekens – koopgids
Ledikantdeken – koopgids
Action beddengoed – tips & info
Slaaptunnel voor kids (en volwassenen)
Inventum elektrische dekens – tips & korting
HEMA verzwaringsdeken + korting
10x de beste verzwaringsdekens

Petite Amelie schommelstoel babykamer


Wat mag er niet ontbreken in de babykamer?

Naast bedjes en beddengoed zijn er natuurlijk nog veel meer fijn babyproducten die niet zouden mogen ontbreken in de babykamer. Hieronder kun je de links naar onze andere artikelen bekijken, over producten die thuishoren in de babykamer.
Schommelstoel babykamer – Koopgids
Billendoekjesbox – Koopgids
Aankleedkussen – Koopgids
Verschoonmatje – alternatief voor verschoonkussen
Groeimeter – Koopgids

Petite Amelie schommelstoel babykamer

Andere relevante artikelen in categorie ‘Slapen’

Uiteraard zijn er nog veel meer artikelen te vinden op Mamagroeit.nl op het gebied van slapen. Deze categorie groeit wekelijks, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste babytrends! Bekijk hieronder alvast een aantal populaire artikelen.
Prenatal campingbedjes
Bedtent – Koopgids
Sterrenprojector – Koopgids
Campingbedje top 10

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Consumentenbond, Rijksoverheid

Scroll naar boven