VERZWARINGSDEKEN HEMA – INFO & KORTING

Verzwaringsdeken HEMA

Verzwaringsdeken HEMA kopen? Onlangs schreven we een uitgebreid artikel met een overzicht van beste verzwaringsdekens voor volwassenen en kinderen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een verzwaringsdeken van HEMA, welke kunnen rekenen op vele, positieve reviews van tevreden klanten. Lees hier waarom je zou moeten kiezen voor een HEMA verzwaringsdeken!

Wat is een verzwaringsdeken?

In ons andere artikel kun je uitgebreide informatie lezen over verzwaringsdeken en de vele voordelen hiervan. Kort uitgelegd: een verzwaringsdeken is een deken dat extra zwaar is en een gelijke druk uitoefent op het gehele lichaam. Door gebruik te maken van zo’n verzwaard deken, kun je vaak beter- en dieper slapen, maar je ervaart daarnaast ook minder angst/stress. Wil je graag fit en uitgerust wakker worden? Dan is dit een goede tip!

Verzwaringsdeken HEMA is betaalbaar

Er zijn momenteel veel verschillende verzwaringsdekens verkrijgbaar van vele merken. De prijzen van deze dekens schommelen tussen de €39,95 (voor kinderen) en €125,00 (voor volwassenen). Op dit moment is er een leuke kortingsactie bij HEMA, waardoor de prijzen schommelen tussen de €42,00 en €67,00. Normaal gesproken zijn de dekens tussen de €56,00 en €90,00.

Verzwaringsdeken HEMA in 3 varianten

Op dit moment kun je bij HEMA terecht voor 3 verschillende verzwaringsdekens, waarvan 1 exemplaar geschikt is voor kinderen. De andere dekens hebben dezelfde afmeting en hetzelfde gewicht (6,8 kilogram), maar wel een andere print. Hieronder lichten we alle verzwaringsdekens voor je uit en lees je meer informatie.

Verzwaringsdeken HEMA kind

Verzwaringsdeken HEMA

Wil je graag de slaap van je kindje verbeteren, het stressniveau verlagen en angststoornissen/paniekaanvallen verminderen of tegengaan? Dan kun je een verzwaringsdeken uitproberen. Let goed op, want je kunt niet zomaar ieder verzwaringsdeken gebruiken voor kinderen. Kijk altijd naar het gewicht van je kindje en de hoeveelheid kilo’s per deken. Het HEMA verzwaringsdeken is 102 cm breed, 152 cm lang en geschikt voor kids vanaf 7 jaar.

Dit verzwaarde deken is gemaakt van 100% polyester en heeft een zachte, afneembare microvezel tijk. De verzwaringsdeken is gevuld met glaskralen en de hoes mag gewoon in de wasmachine en droger. Let op: dit geldt niet voor het deken! Een verzwaarde deken kan zorgen voor een gevoel van veiligheid en geborgen, dit is een van de redenen dat veel ouders voor zo’n deken kiezen.

Reviews HEMA verzwaarde deken voor kids

We adviseren altijd om de reviews van andere klanten door te lezen, zodat je precies weet wat de voor- en nadelen van een product zijn. Op HEMA.nl kun je heel veel positieve reviews lezen van ouders die voor dit verzwaarde deken hebben gekozen. Je kunt de reviews op deze pagina lezen. Er zijn een aantal (groot)ouders die aangeven dat het deken wel iets groter had mogen zijn, maar dat de kinderen er heerlijk onder slapen. Het deken is heerlijk zacht en na opschudden zijn de glaskralen weer goed verdeeld.

HEMA verzwaringsdeken voor volwassenen

HEMA verzwaarde deken

HEMA staat garant voor hoge kwaliteit producten en het is dan ook erg fijn dat je voor een verzwaarde dekens voor volwassenen bij deze winkel terecht kunt. Hierboven zie je het donkere deken, maar het deken is ook verkrijgbaar met een print van stippels. Beide dekens hebben een gewicht van 6,8 kilogram en een afmeting van 150×200 centimeter.

Beide verzwaringsdekens zijn gemaakt van 100% polyester en bevatten beiden een microvezel tijk. Het is goed om te weten dat de hoes gewassen mag worden, maar het deken zelf niet. De dekens zijn gevuld met glaskralen en het deken zorgt voor een druk op het gehele lichaam. Als je graag een stuk fijner wilt slapen, is een verzwaringsdeken een goed idee.

Reviews verzwaringsdeken HEMA

Veel tevreden klanten hebben inmiddels een review achtergelaten op de pagina waar je de dekens kunt bestellen en we raden zeker aan om deze door te nemen. In deze reviews kun je heel veel informatie lezen over de kwaliteit van het product en de ervaring van andere klanten. Op dit moment kun je op deze pagina ruim 200+ reviews lezen.

Waarom kiezen voor de HEMA verzwaringsdeken?

Als je op zoek bent naar de beste verzwaringsdekens, ben je waarschijnlijk al overtuigd door het feit dat deze dekens voor heel veel fijne nachtrust kunnen zorgen. Er zijn ontzettend veel mensen die baat hebben bij het gebruik van zo’n deken, maar welke is de beste? Jammer genoeg is dit voor iedereen anders, zodat uitproberen de enige optie is. Door de prijs van dit product is dit best lastig, want het gaat niet over een tientje.

De verzwaringsdekens van HEMA zijn niet alleen betaalbaar, maar ontvangen ook dagelijks veel positieve reviews van klanten. Daarnaast is HEMA een bekende, grote winkel die bekendstaat om zijn hoge kwaliteit producten. Als je graag een verzwaringsdeken uit wilt proberen tegen een betaalbare prijs, kies je voor een HEMA deken.

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven