Slapen

Baby’s slapen veel

De eerste weken na de geboorte zal je kindje heel veel slapen, zodat hij goed kan groeien. Ben je volop bezig met het inrichten van de babykamer? Dan kun je vast wat hulp gebruiken. Op Mamagroeit.nl kun je veel relevante artikelen vinden over producten die je nodig hebt.

Babybedjes om in te slapen

Er zijn ouders die ervoor kiezen om hun kindje direct in hun eigen kamer te laten slapen, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Rooming-in (je kindje bij jullie op de kamer) is erg populair en hiervoor zijn verschillende bedjes verkrijgbaar. Hieronder vind je links naar relevante artikelen.

Wieg
Co-sleeper
Mozes Mandje
Hangwieg

Beddengoed voor jong en oud

In een bedje hoort passend beddengoed en het is belangrijk dat je dekens/lakens koopt die in het bed passen. Hieronder kun je verschillende koopgidsen bekijken op het gebied van beddengoed.

Wiegdeken
Ledikantdeken
Top 10 Verzwaringsdekens
HEMA Verzwaringsdeken
Action beddengoed
Slaaptunnel voor je kind
Inventum elektrische deken

Slapen in een slaapzak

Veel jonge kinderen slapen vanaf kleins af aan in een babyslaapzak. Er zijn verschillende slaapzakken verkrijgbaar, voor zowel de zomer als de winter. Hieronder kun je relevante links naar koopgidsen vinden.

4-seizoenen slaapzak
Hydrofiele Slaapzak
Winterslaapzak
Zomerslaapzak

Nachtlampje voor je kindje

Een nachtlampje (met of zonder geluid) kan je kindje helpen rustiger in slaap te vallen. Naast het nachtlampje zijn ook de slaapknuffels (met bijv. white noise) en Moonie-beren erg populair. Laat je kindje heerlijk slapen met deze schattige accessoires.

Moonie Beer
Nachtlampjes voor baby’s 
Beste slaapknuffels

Scroll naar boven