VOEDING.

Relevante artikelen omtrent voeding

Bekijk hier de beste koopadviezen voor- en door ouders, zodat je een miskoop voorkomt. Op het gebied van voeding heb je best wat nodig voor baby’s en peuters, dus voorzien wij onze lezers weer van uitgebreide koopgidsen met de beste en meest populaire producten.

Voeding tijdens de eerste maanden na de geboorte

Op het moment dat je kindje geboren wordt, bestaan de eerste dagen vooral uit het voeden en verschonen van je kindje. De ene moeder kiest voor het geven van borstvoeding, terwijl de andere moeder al vóór de geboorte de keus voor flesvoeding heeft gemaakt. Welke keus je ook gaat maken, je wilt jezelf natuurlijk goed voorbereiden voordat je kindje er is. Op deze pagina kun je verschillende koopgidsen vinden, maar natuurlijk ook informatieve artikelen. 

Kies je voor het geven van borstvoeding? Dan kun je een aantal koopgidsen bekijken over de beste borstkolfapparaten, zowel elektrische- als handkolven. Daarnaast is het ook belangrijk om gekolfde moedermelk op de juiste manier te bewaren, zodat er geen bacteriën bij kunnen komen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van moedermelk bewaarzakjes, zodat je de melk compact kunt opslaan in de vriezer of koelkast. 

Voedingsaccessoires voor baby’s en peuters

Van siliconen kinderservies tot knoeimatten: er zijn talloze handige accessoires op het gebied van kindervoeding die het leven van ouders aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Onze experts delen de beste aankoopadviezen en de nieuwste trends, zodat je niets hoeft te missen. Natuurlijk vind je in elke koopgids ook handige prijstips, zodat je kunt besparen op je aankopen. Het kopen van baby- en kinderbenodigdheden kan al behoorlijk in de papieren lopen, dus we hopen onze lezers te helpen om flink wat geld te besparen.

Koopgidsen en informatieve artikelen over Voeding.

draadloze borstkolf

BESTE KOLFAPPARATEN.

Veel vrouwen schakelen over op een borstkolf wanneer zij weer gaan werken. Er zijn echter ook veel vrouwen die al vanaf het begin gebruikmaken van een kolf. Dit kan zijn voor het stimuleren van de melkproductie of het aanleggen van een voorraad moedermelk.

Voeding

FLESSENWARMER.

Tegenwoordig kun je moderne flessenwarmers aanschaffen die de voeding van je kindje snel en efficiënt kunnen opwarmen, zowel voor afgekolfde moedermelk als flesvoeding. Lees er alles over in de koopgids!

>> Flessenwarmer koopgids

voeding sterilisator

MAGNETRONSTERILISATOR.

Een magnetronsterilisator zorgt ervoor dat je alle flesjes en speentjes van je kindje op een hygiënische manier kunt reinigen. In onze koopgids bekijk je de beste magnetronsterilisators (en moderne sterilisators).

>> Magnetronsterilisator Koopgids

SILICONEN KINDERSERVIES.

Siliconen kinderservies is trendy, elegant én vrij van schadelijke stoffen. Dit servies ziet er prachtig uit en past op iedere eettafel! In onze koopgids kun je de leukste sets bekijken, inclusief handige prijstips.

>> Siliconen kinderservies Koopgids

Glazen babyfles baby drinkt

GLAZEN BABYFLES.

Glazen babyflessen bieden verschillende voor- en nadelen. Wil je graag een duurzamere keus maken? Lees dan zeker onze koopgids door en laat je goed informeren, zodat je de juiste keus maakt.

>> Glazen babyfles Koopgids

Bewaardoos melkpoeder

BABYVOEDING BEWAARBOX.

Bewaarboxen voor babyvoeding zijn hygiënisch en zeer praktisch. Maak het leven als jonge ouder een stuk gemakkelijker en bekijk snel de koopgids!

>> Babyvoeding Bewaarbox Koopgids

VOEDING – andere relevante koopgidsen

Bronnen: Wikipedia, Consumentenbond

Scroll naar boven