VOEDING

Relevante artikelen omtrent voeding

Bekijk hier de beste koopadviezen voor- en door ouders, zodat je een miskoop voorkomt. Op het gebied van voeding heb je best wat nodig voor baby’s en peuters, dus voorzien wij onze lezers weer van uitgebreide koopgidsen met de beste en meest populaire producten.

Voeding tijdens de eerste maanden na de geboorte

Op het moment dat je kindje geboren wordt, bestaan de eerste dagen vooral uit het voeden en verschonen van je kindje. De ene moeder kiest voor het geven van borstvoeding, terwijl de andere moeder al vóór de geboorte de keus voor flesvoeding heeft gemaakt. Welke keus je ook gaat maken, je wilt jezelf natuurlijk goed voorbereiden voordat je kindje er is. Op deze pagina kun je verschillende koopgidsen vinden, maar natuurlijk ook informatieve artikelen. 

Kies je voor het geven van borstvoeding? Dan kun je een aantal koopgidsen bekijken over de beste borstkolfapparaten, zowel elektrische- als handkolven. Daarnaast is het ook belangrijk om gekolfde moedermelk op de juiste manier te bewaren, zodat er geen bacteriën bij kunnen komen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van moedermelk bewaarzakjes, zodat je de melk compact kunt opslaan in de vriezer of koelkast. 

Voedingsaccessoires voor baby’s en peuters

Van siliconen kinderservies tot knoeimatten: er zijn talloze handige accessoires op het gebied van kindervoeding die het leven van ouders aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Onze experts delen de beste aankoopadviezen en de nieuwste trends, zodat je niets hoeft te missen. Natuurlijk vind je in elke koopgids ook handige prijstips, zodat je kunt besparen op je aankopen. Het kopen van baby- en kinderbenodigdheden kan al behoorlijk in de papieren lopen, dus we hopen onze lezers te helpen om flink wat geld te besparen.

Koopgidsen en informatieve artikelen over Voeding

Voeding antilekbeker

Antilekbeker

Als je kindje iets groter is geworden, kan hij uit een beker gaan drinken. De antilekbeker is een populaire musthave voor iedere ouder die niet van een natte tas houdt! In dit artikel hebben we antilekbekers op een rijtje gezet die écht niet lekker!

Naar Antilekbeker Koopgids

Alecto foodprocessor

Babyvoedingmaker

Met een speciale babyvoedingmaker kun je de lekkerste prakjes maken voor je kindje in een handomdraai. Er zijn verschillende apparaten verkrijgbaar en de prijzen verschillen enorm. Met deze koopgids hopen we je een eindje op weg te helpen! Bekijk de populairste babyvoedingmakers van dit moment!

Naar Babyvoedingmaker Koopgids

Medela Solo kolf

Kolfapparaten

Veel vrouwen schakelen over op een borstkolf wanneer zij weer gaan werken. Er zijn echter ook veel vrouwen die al vanaf het begin gebruikmaken van een kolf. Dit kan zijn voor het stimuleren van de melkproductie of het aanleggen van een voorraad moedermelk.

Dit zijn de beste kolfapparaten
Dit zijn de beste handkolven
Kolfmachine kopen – kort overzicht
Draadloze borstkolf – beste apparaten
YOUHA kolf – betaalbare borstkolven

Voeding flessenwarmer

Flessenwarmer

Tegenwoordig kun je moderne flessenwarmers aanschaffen die de voeding van je kindje snel en efficiënt kunnen opwarmen, zowel voor afgekolfde moedermelk als flesvoeding. Sommige flessenwarmers hebben meerdere functies, zoals het opwarmen- en steriliseren van flesjes. Lees er alles over in de koopgids!

Naar Flessenwarmer Koopgids

Magnetronsterilisator voeding

Magnetronsterilisator

Een magnetronsterilisator zorgt ervoor dat je alle flesjes en speentjes van je kindje op een hygiënische manier kunt reinigen. In onze koopgids bekijk je de beste magnetronsterilisators (en moderne sterilisators).

Naar Magnetronsterilisator Koopgids

Liewood siliconen kinderservies voeding

Siliconen kinderservies

Siliconen kinderservies is erg populair de laatste jaren en er verschijnen steeds meer nieuwe sets van aanbieders. Deze setjes servies zijn trendy-, elegant- én vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en PVC. Het servies ziet er daarnaast veel mooier uit dan standaard plastic kinderservies en het past in ieder interieur. Bekijk in onze koopgids de leukste sets, inclusief handige prijstips.

Naar Siliconen kinderservies Koopgids

Glazen babyfles

Glazen babyfles

De glazen babyfles was vroeger heel normaal, maar steeds meer ouders kozen voor plastic flessen. Toch is de interesse in glazen babyflessen weer toegenomen en je kunt er dan ook steeds meer vinden. Glazen babyflessen bieden verschillende voor- en nadelen, welke je in deze koopgids kunt ontdekken. Laat jezelf goed informeren, zodat je de juiste keus maakt.

Naar Glazen Babyfles Koopgids

Bewaardoos melkpoeder

Babyvoeding Bewaarbox

Een babyvoeding bewaarbox maakt het leven als ouder een stuk gemakkelijker. In deze bewaarboxen kun je melkpoeder voor flesvoeding op een praktische- en hygiënische manier bewaren. Kies voor een handige opbergdoos en kies de beste uit. In deze koopgids kun je de beste- en leukste bewaarboxen voor melkpoeder vinden, inclusief handige budget tips.

Naar Babyvoeding Bewaarbox Koopgids

Melkpoedertoren

Melkpoedertoren

Als je over gaat stappen op flesvoeding of kunstvoeding geeft vanaf de geboorte, weet je als geen ander hoe vaak je schepjes poeder afmeet. Een melkpoedertoren is een onmisbare musthave voor ouders, welke gemakkelijk in de luiertas kan worden gestopt. Bekijk in dit artikel de beste melkpoedertorentjes!

Naar Melkpoedertoren Koopgids

Bewaarbakjes babyvoeding

Bewaarbakjes babyvoeding

Een paar maanden na de geboorte van je kindje is het al tijd voor vaste voeding. Wil je graag kleine prakjes bewaren of meenemen? Kies dan voor handige-, hygiënische bewaarbakjes voor de babyvoeding. In deze koopgids kun je de beste exemplaren bekijken.

Naar Bewaarbakjes babyvoeding Koopgids

Slab met opvangbak

Slab met opvangbakje

Als je kindje gaat starten met vast voedsel, zul je al snel merken dat hij best wat zal morsen. Om de kleertjes van je kindje netjes te houden en hardnekkige vlekken te voorkomen, kun je hem een slab met opvangbakje aan doen. In deze koopgids kun je de populairste slabbers bekijken, inclusief handige budget tips!

Naar Slab met opvangbakje Koopgids

Voeding rietjesbeker

Rietjesbeker

Als je de beste drinkbeker voor je baby zoekt, kom je vele mogelijkheden tegen. Een rietjesbeker is een populair voorbeeld van deze bekers en je kunt momenteel kiezen uit veel verschillende exemplaren. In dit artikel kun je de beste rietjesbekers bekijken, inclusief budget tips.

Naar Rietjesbeker Koopgids

Moedermelk bewaarzakjes

Moedermelk Bewaarzakjes

Als je een voorraad moedermelk wilt gaan aanleggen en weinig ruimte hebt in de vriezer, zijn moedermelk bewaarzakjes de perfecte oplossing. Je kunt de ruimte in de vriezer beter benutten en kunt dus veel meer melk kwijt. In deze koopgids staan de meest populaire bewaarzakjes voor moedermelk, inclusief prijstips voor veelgebruikers.

Naar Moedermelk bewaarzakjes Koopgids

Eeveve knoeimat kinderstoel

Knoeimat Kinderstoel

Zodra je kindje in de kinderstoel kan zitten, zal er met enige regelmaat eten onder de stoel liggen. Als je wilt voorkomen dat de mooie vloer verpest wordt, kun je een knoeimat voor de kinderstoel aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat de etensresten niet op de vloer terechtkomen. Bekijk in dit artikel de beste knoeipotten!

Naar Knoeimat kinderstoel Koopgids

Bumbo booster seat

Stoelverhoger Eetkamerstoel

Soms heb je simpelweg geen ruimte in de woonkamer of keuken voor een aparte kinderstoel, waardoor je zult moeten kijken naar alternatieve oplossingen. Een stoelverhoger voor eetkamerstoelen is doorgaans geschikt voor baby’s vanaf zes maanden, waardoor de kinderstoel overbodig wordt. Bekijk hier de beste stoelverhogers!

Naar Stoelverhoger eetkamerstoel Koopgids

Bronnen: Wikipedia, Consumentenbond

Scroll naar boven