10x De Leukste Babyvoeding Bewaarbox voor melkpoeder

Babyvoeding bewaarbox overzicht

Ben je op zoek naar een fijne bewaarbox om de flesvoeding op een praktische manier te kunnen bewaren? Niet alle merken flesvoeding hebben een handige verpakking, waardoor je al snel op zoek moet naar een goede oplossing. Het aanbod is karig, maar hier vind je 10x een babyvoeding bewaarbox!

Wat is een babyvoeding bewaarbox?

Een babyvoeding bewaarbox is perfect geschikt voor het bewaren van de melkpoeder van je kindje. Je moet deze niet verwarren met babyvoeding bewaarbakjes, want deze gebruik je voor de zelfgemaakte hapjes voor je baby of peuter. Met een bewaarbox voor de babyvoeding bewaar je melkpoeder op een hygiënische manier én kijk je niet steeds tegen een saai pak melkpoeder aan.

Bekijk hieronder 10x de leukste babyvoeding bewaarbox, inclusief handige budget tips!

Philley melkpoederbus

1. Philley Melkpoederbus – babyvoeding bewaarbox

Na een aantal flesjes ben je er helemaal klaar mee: steeds weer die schepjes afstrijken en overgooien in de opening van de babyfles, die steeds smaller begint te lijken. Philley zorgt ervoor dat dit probleem tot het verleden behoort! Je maakt binnen no-time het melkflesje voor je kindje klaar, zonder te morsen. Let wel op: wanneer je gebruik maakt van een dieetvoeding, zoals Nutramigen, kun je geen gebruik maken van dit systeem. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar!

In de kop van deze bewaarbus zit een splitter. Wanneer je een keer draait tot hij klikt, heb je 1 afgestreken maatschepje melkpoeder te pakken. Simpeler kan niet, toch?! Door dit systeem kun je heel gemakkelijk de fles klaarmaken, zonder steeds weer schepjes poeder af te moeten strijken. In een Philley bewaarbox past minimaal een half pak babyvoeding en hij is dus ook ideaal voor onderweg!

Bekijk hier alle Philley bewaarboxen voor flesvoeding bij bol

Babyvoeding bewaarbox kroon

2. Bewaardoos babyvoeding Kroon

Ben je ook helemaal klaar met die saaie dozen flesvoeding in de keuken? Weg ermee! Ook de bovenstaande bewaarbox voor babyvoeding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ziet er lekker hip uit! Als je nog een leuk kraamcadeau voor een zwangere vriendin of collega zoekt, is dit ook een erg leuke tip!

In totaal passen er 107 schepjes melkpoeder in de bus, wat neerkomt op iets meer dan een halve doos Nutrilon. Deze bewaarbox zorgt ervoor dat je op een praktische manier de melkpoeder op kunt bergen en na gebruik kun je hem reinigen in de vaatwasser. Bij de box zit ook een schepje, zodat je de voeding gemakkelijk kunt bereiden.

Op deze pagina van Amazon.nl kun je de melkpoederbus vinden

Bewaardoos melkpoeder

3. Melkpoeder bewaardoos met schepje

Deze handige opbergdoos heeft een inhoud van 2300 ml! Deze poederdispenser is perfect geschikt voor het bewaren van melkpoeder en het maken van flesjes. In de bewaarbox vind je een lepel én een afstrijkrand, zodat het allemaal net iets makkelijker wordt. Drinkt je kindje geen flesvoeding meer? Dan kun je deze handige bewaarbox natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

De bewaarbox wordt afgesloten met een siliconen afdichtring, zodat er geen lucht bij de voeding komt. Daarnaast zorgt de ring er ook voor dat de bewaarbox niet zal lekken. Je kunt deze bewaarbox met heet water reinigen, maar zorg wel dat de box heelmaal droog is voordat er nieuw melkpoeder in geplaatst wordt.

Bekijk hier de melkpoeder bewaardoos bij Amazon

Babyvoeding bewaarbox

4. Bebear bewaarbox babyvoeding

Als je op zoek bent naar een originele bewaarbox voor de melkpoeder, dan kies je voor deze bewaardoos! Dit exemplaar zul je niet snel tegen komen bij een van je vriendinnen in de keuken! In deze box kun je 450ml bewaren, wat neerkomt op zo’n 46 lepels melkpoeder. Deze bewaarbox voor babyvoeding is uiteraard luchtdicht en je kunt hem dus ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk aan het opslaan van babyhapjes of stukjes fruit wanneer je onderweg bent. Deze bewaarbox is ook verkrijgbaar in andere leuke kleuren!

Bekijk hier de bewaarboxen voor babyvoeding bij Amazon

Yole Kid babyvoeding bewaarbox

5. Yole kid poederdispenser – bewaarbox babyvoeding

Deze praktische bewaardoos heeft ook een capaciteit van 450 ml en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Je kunt deze bewaarbox gemakkelijk dragen en dus meenemen onderweg! Wanneer je de bewaarbox voor flesvoeding opent, zul je een schepje vinden en een afstrijkrand.

Bespaar tijd en berg de melkpoeder van je kindje op een praktische manier op. Door gebruik te maken van het schepje en de afstrijkrand, zul je een hoop tijd besparen die je beter ergens anders aan kunt besteden!

Bekijk hier alle exemplaren van deze bewaardoos

Bewaardoos melkpoeder

6. Melkpoeder bewaardoos met schepje en afstrijkrand

Deze babyvoeding bewaarbox is gemaakt van PP-plastic en is BPA-vrij. Daarnaast is de bewaarbox geschikt voor de vaatwasser, zodat je hem gemakkelijk kunt reinigen. De melkpoederbewaarbox biedt ruimte voor zo’n 500 ml poeder en is gemakkelijk mee te nemen onderweg. Ook kun je deze doos in meerdere kleuren bestellen.

De deksel is voorzien van een siliconen afdichtring, zodat je de bewaarbox luchtdicht kunt afsluiten. Daarnaast bevat de bewaarbox ook een afstrijkrand en een schepje, zodat een flesje maken nu wel heel makkelijk wordt! Veel voeding van het huismerk (zoals Kruidvat) bevatten geen afstrijkranden, wat erg onhandig is. Dit probleem is met deze bewaarbox opgelost.

Bekijk hier de babyvoeding bewaarbox bij Amazon

Babyvoeding bewaarbox

7. Leuke babyvoeding bewaarbox

Deze handige bewaarbus voor de melkpoeder is multifunctioneel en verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Het kleinere formaat is perfect geschikt om mee te nemen in de luiertas! In de bewaardoos is een handige rand aangebracht, zodat je eenvoudig de schepjes melkpoeder kunt afstrijken. Ieder schepje bevat 5g poeder. Door de goede afdichting van de bus is hij luchtdicht en lekvrij: fijn, want dan kun je hem ook voor andere dingen gebruiken!

Bekijk hier de poederdoos bij Amazon

Bewaarbox melkpoeder

8. Melkpoederbewaardoos met schepje en rand

Deze mooie bewaardoos mag natuurlijk niet ontbreken. De bewaarbox is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar en komt met een handig schepje en een randje om de schepjes af te strijken. In deze bewaardoos kun je ongeveer 430 gram voeding kwijt, wat gelijk staat aan iets meer dan een half pak melkpoeder.

Voor deze melkpoederdoos is gebruikgemaakt van PP plastic, wat betekent dat je je flesvoeding veilig kunt bewaren. Deze melkpoeder bewaarbox is luchtdicht en lekvrij, net als de meeste andere poederdozen. Is je kindje de voeding ontgroeid? Dan kun je bewaarbox ook gebruiken voor de opslag van ander voedsel.

Hier kun je de melkpoederdozen bekijken bij Amazon

Roze melkpoederbus

9. Roze melkpoederbus – budget tip

Met deze leuke-, roze melkpoederbus kun je op een handige manier de melkpoeder bewaren én klaarmaken voor een flesje. Er past geen heel pak melkpoeder in, maar wel een flinke hoeveelheid, zodat je niet steeds hoeft bij te vullen. De bewaarbox is eenvoudig te openen en te sluiten, zodat je niet staat te klungelen als je kindje honger heeft. Deze melkpoeder bewaarbox is ook verkrijgbaar in een groene kleur.

Bekijk de roze melkpoederbus hier bij bol

Melkpoeder bewaarbox babyvoeding

10. Bewaarbox babyvoeding

De babyvoeding bewaarbox van Without Lemon is een perfect item om mee te nemen in de luiertas. Deze bewaarbox heeft een dubbele afdichting, zodat hij echt vochtbestendig en lekvrij is. Aan de binnenkant vind je een lepel en een schraper, zodat je gemakkelijk de melkpoeder kunt afmeten en bewaren. Door het handvat kun je hem gemakkelijk dragen en er past maar liefst 250 gram babymelkpoeder in.

Bekijk de Bewaarbox voor melkpoeder hier bij bol

Andere babyvoeding bewaarboxen

Ondanks dat het aanbod (in Nederland) zeer karig is, hebben wij genoeg leuke bewaarboxen voor melkpoeder kunnen vinden. Zo hebben we op de website van Amazon aardig wat exemplaren gevonden, zodat er voor bijna iedereen een leuk exemplaar tussen zit. Op deze pagina van Amazon kun je deze boxen voor de melkpoeder vinden.

Relevante artikelen

Op het gebied van baby’s en voeding kun je veel relevante koopgidsen vinden op MamaGroeit.nl. Hieronder kun je enkele links vinden naar populaire artikelen op het gebied van voeding.

Dit zijn de beste bewaarbakjes voor babyvoeding
Melkpoedertoren: beste baby-lifehack ooit!
Beste borstkolf – compleet overzicht
13x de beste moedermelkbewaarzakjes
Babyvoedingmaker, top 10 beste babycooks van dit jaar!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Voedingscentrum

Nicole
Scroll naar boven