Eten

Koopgidsen in de categorie Eten

Op MamaGroeit.nl kun je verschillende koopgidsen vinden die relevant zijn als het om eten gaat. De onderwerpen variëren van siliconen kinderadvies tot het gebruik van een borstkolf.

Borstkolf

Als je zwanger bent, neem je vaak de beslissing voor het geven van kunst- of borstvoeding. In het geval van borstvoeding is de kans groot dat je op een bepaald moment overstapt naar een borstkolf. Dit kan voorkomen op het moment dat je weer gaat werken en wilt blijven voeden, maar ook in het geval dat je de melkproductie een boost wilt geven. Op onze website vind je verschillende koopgidsen en artikelen over borstkolven. Hieronder vind je links naar populaire artikelen.

-> Dit zijn de beste borstkolven van dit moment
-> 11x de beste handkolf
-> Draadlozen borstkolf
-> Youha Kolf
-> Beste kolfmachines
-> Kolfbh’s

Eerste hapjes

Een aantal maanden na de geboorte is het tijd voor het eerste hapje van je kind. Hiervoor zijn verschillende producten verkrijgbaar, zodat het hele proces een stuk makkelijker wordt.

-> Bewaarbakjes Babyvoeding
-> Babyvoeding Bewaarbox
-> Siliconen Kinderadvies
-> Beste babylepels
-> Beste babyvoedingmaker
-> Beste antilekbekers
-> Beste rietjesbekers
-> Slab met opvangbak
-> Knoeimat Kinderstoel

Handig voor de flesvoeding

Sommige ouders kiezen meteen voor flesvoeding en ook daarvoor zijn er geweldige lifehacks verkrijgbaar! Denk aan een handige melkpoedertoren, zodat je de melkpoeder kunt afmeten en meenemen. Ook het gebruiken van een flessenwarmer of magnetronsterilisator is ontzettend praktisch als je een kleintje in huis hebt. Bekijk hieronder links naar populaire artikelen.

-> Dit zijn de beste flessenwarmers
-> Magnetronsterilisator
-> Melkpoedertoren
-> Glazen Babyfles
-> Beste flessendroogrekjes
-> Flessenborstels

Scroll naar boven