Eten

Jonnie Boer babyvoeding

Jonnie Boer babyvoeding: culinaire maaltijd voor je baby

Wil je je kindje graag een kant-en-klare, culinaire maaltijd voorschotelen? Het is mogelijk met de heerlijke maaltijden van Jonnie Boer x Sidney Schutte! Maak je graag zelf babyvoeding, maar vind je het ook wel makkelijk om een gezond potje in huis te hebben? Lees dan snel verder en bekijk de mogelijkheden! Jonnie Boer babyvoeding is …

Jonnie Boer babyvoeding: culinaire maaltijd voor je baby Lees meer »

Flessendroogrek OXO tot

Droogrek babyflessen: 10x het beste flessendroogrek!

Onmisbaar wanneer je een baby in huis hebt: een flessendroogrek! Er bestaan tegenwoordig heel veel handige accessoires die het leven als kersverse ouder een stuk makkelijker maakt! Een flessendroogrek voor de babyflesjes is hier een goed voorbeeld van. Zo’n flessen droogrekje kun je in allerlei soorten en maten vinden, dus wij hebben de beste exemplaren …

Droogrek babyflessen: 10x het beste flessendroogrek! Lees meer »

Blokker flessenborstel

Flessenborstel: bekijk 13x de beste flessenrager

Krijg je dat babyflesje niet goed schoon? Een flessenborstel is ontzettend handig voor het reinigen van je babyflesjes! Een flessenborstel wordt ook wel een flessenrager genoemd en is een ware musthave wanneer je een kindje verwacht of al een baby hebt. In dit handige overzicht kun je de beste flessenborstels bekijken + budget tips!

siliconen kinderservies

Siliconen kinderservies: 10x veilig en beste siliconen servies!

Veel ouders zijn op zoek naar het mooiste siliconen kinderservies als alternatief voor het onveilige servies van bamboe & melamine. Momenteel kun je ontzettend mooi en vrolijk kinderservies vinden, gemaakt van siliconen en wij hebben 10x het mooiste en beste siliconen kinderservies op een rijtje gezet! + budget tips!

knoeimat kinderstoel

Knoeimat kinderstoel : beste bescherming voor je vloer!

Ben je ook weer steeds de vloer aan het schoonmaken na het eten of het knutselen? Of zijn er krassen ontstaan op de vloer na het vaak verschuiven van de kinderstoel? Met een knoeimat zijn deze problemen verleden tijd! Knoeimat kinderstoel: bekijk hier de 10 leukste knoeimatten om de vloer te beschermen!

Scroll naar boven