Draadloze borstkolf: 7x beste kolven + budget tips!

draadloze borstkolf

Zoek je een fijne draadloze borstkolf om mee op pad te nemen en mag hij niet teveel kosten? Dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben de beste draadloze, elektrische borstkolven voor je op een rijtje gezet die ook nog eens betaalbaar zijn. Al deze kolfapparaten krijgen goede recensies en maken het leven van een moeder een stuk gemakkelijker! Bekijk hier de beste kolven!

Waarom een draadloze borstkolf kopen?

Een draadloze borstkolf biedt natuurlijk voordelen. Je neemt zo’n borstkolfapparaat gemakkelijk mee in een kolftas (of een normale tas) en je hebt geen stopcontact nodig. Met een draadloze kolf kun je dus overal kolven, zonder afhankelijk te zijn van stroom. Er zit een verschil tussen draadloze- en handsfree borstkolven, dus let hier goed op!

Een handsfree borstkolf stop je in je bh, waarna de kolf vanzelf het werk doet. Hierdoor heb jij je handen vrij en kun je je tijd aan andere dingen besteden. Fijn, want een kersverse moeder heeft het al druk genoeg! Er zijn ook draadloze, elektrische handsfree kolven op de markt, waarvan de Elvie Pump een van de meest bekende borstkolven is. Dit is echter een vrij prijzige kolf en dus niet geschikt voor iedereen. 

Lees ook: dit zijn de beste kolfmachines van dit moment (BUDGET TIPS!)

Welke draadloze kolf?

We adviseren onze lezers altijd om de reviews van andere klanten goed door te lezen, zodat je makkelijker achter eventuele minpunten van een borstkolfapparaat komt. In deze lijst vind je de beste draadloze borstkolven van dit moment, beoordeeld door heel veel tevreden mama’s. Een ander voordeel van de borstkolven in deze lijst is dat deze zeer betaalbaar en soms zelfs goedkoop zijn! Hierdoor wordt het afkolven van melk voor iedere mama mogelijk, ook voor mama’s met een kleiner budget. 

Bekijk hieronder 7x de beste, draadloze borstkolf en lees daarna meer algemene informatie over draadloze borstkolven!

1. NurtureGoods beste draadloze borstkolf van nu!

Er is geen twijfel over mogelijk: de draadloze, dubbele, elektrische borstkolf van het merk NurtureGoods is op dit moment het meest populair. Deze borstkolf gaat volgens tevreden reviews meerdere kolfsessies mee, zodat je hem niet constant op hoeft te laden. Ook zijn veel vrouwen erg tevreden over de zuigkracht.

In ons andere artikel met de beste borstkolven (in het algemeen) kun je deze kolf ook bewonderen. Dit nieuwe model van NurtureGoods heeft een nieuwe dual power motor, zodat je binnen no-time twee borsten tegelijkertijd hebt afgekolfd. We hoeven je niet uit te leggen dat dit heel veel kostbare tijd scheelt, die je weer kunt gebruiken voor andere dingen. 

De kolftijd is dus aanzienlijk lager, maar dit gaat niet ten koste van de melkopbrengst. Doordat de borst in een diepe ontspanning terecht komt, neemt de melkproductie met gemiddeld 20% toe. In minder tijd meer melk produceren, wie zegt daar nee tegen? De pressure pulse massage technologie is hier de verantwoordelijke voor. 

Voordelen elektrische, draadloze borstkolf NurtureGoods

Naast de lagere kolftijd en hogere melkproductie is ook de batterijfunctie verbeterd, zodat je minder snel hoeft op te laden. De stille modus en het touchscreen bedieningspaneel zijn ook twee kenmerken van deze borstkolf die zeer gewaardeerd worden door tevreden klanten.

❤️ Ingebouwde accu is oplaadbaar, draadloos kolven na opladen 
❤️ Twee borsten tegelijkertijd afkolven en korte kolftijd 
❤️ Hogere melkproducgtie door pressure pulse technologie 
❤️ Zacht massagekussen dat warm aanvoelt
❤️ Geheugenfunctie
❤️ Touchscreen bediening
❤️ Verschillende zuigniveaus (9x)
❤️ Stille modus
❤️ Enkelzijdig of dubbelzijdig kolven
❤️ BPA vrij
❤️ Inclusief golfdagboek van het merk NurtureGoods
❤️ Inclusief flessen en draaidop van NurtureGoods

Reviews NurtureGoods borstkolf

De vele, positieve reviews liegen er niet om: dit is een heel fijne, betaalbare borstkolf! Wanneer je voor de Smart 3.0 van NurtureGoods kiest, ben je meteen klaar voor het kolfavontuur! Let op: je kunt deze borstkolf dus voor alle kolfsessies gebruiken, ook thuis! Het is dus niet nodig om een andere, duurdere borstkolf extra aan te schaffen.

Veel vrouwen zijn vooral tevreden over de volgende punten: verschillende standen (zuigkracht), weinig geluid, geen pijn tijdens het kolven, draadloos, niet duur, knop om de toeschietreflex na te bootsen, Avent flessen passen erop, mooi design, snel opgeladen.

2. Koalaa borstkolf – dubbele, elektrische draadloze borstkolf

Op nummer 2 vind je de gebruiksvriendelijke, draadloze borstkolf van het merk Koalaa. Deze dubbele, elektrische borstkolf is oplaadbaar, waarna je hem overal kunt gebruiken! Weg snoertjes! Je bent niet langer afhankelijk van een stopcontact en kunt kolven waar je maar wilt! Kom maar met die lekkere moedermelk! Na het kolven kun je de melk in de meegeleverde drinkflesjes bewaren, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor handige moedermelkbewaarzakjes!

De prijs van dit draadloze borstkolfapparaat is natuurlijk een groot voordeel, want je haalt voor nog geen €100,00 alles in huis wat je nodig hebt om dat gouden goedje af te kolven. Daarnaast is de borstkolf heel stil, compact (en dus gemakkelijk mee te nemen) en overal op te laden, omdat dit middels USB gaat. Het siliconen borstschild is comfortabel en sluit goed aan op de borsten.

Deze borstkolf kolft dubbelzijdig om en om, maar je kunt hem ook als enkele borstkolf gebruiken. Dit is handig voor moeders die graag kolven, terwijl ze hun kindje live voeden. De kolf bevat 3 standen en 9 zuigkrachtniveaus, zodat hij hanteerbaar is voor iedereen.

Voordelen elektrische, draadloze borstkolf Koalaa

❤️ Verschillende standen (stimulatie, kolf, bionica, tepelretractie, nasale zuigkracht)
❤️ Passende drinkflesjes worden meegeleverd en zijn BPA vrij
❤️ Zeer betaalbaar!
❤️ Enkel- of dubbelzijdig kolven
❤️ Tepelretractie en neusreiniger modus
❤️ Compact en stil
❤️ USB-oplaadbaar

Reviews Koalaa draadloze borstkolf

Tussen de reviews vind je heel veel pluspunten, waarvan de zuigkracht er eentje is. Ook vinden vrouwen het fijn dat de borstkolf van Koalaa meerdere standen heeft en dus ook comfortabel is bij gevoelige borsten. Daarnaast vinden vrouwen dat de borstschilden comfortabel zijn en dat het heel fijn is dat hij draadloos is en overal gebruikt kan worden. Een ander groot voordeel is de prijs van het product.

Tip: bekijk hier de fijne handkolf (niet-elektrisch) van Koalaa bij bol

3. Pandam Go borstkolf – draadloos & dubbel elektrisch

Met de multifunctionele, draadloze borstkolf van Pandam kun je zowel enkelzijdig als dubbelzijdig kolven, wat gelijk een groot voordeel is voor vele moeders. Deze borstkolf is lekker compact, zodat hij ook gewoon in je luiertas past! Een ander groot voordeel aan de kolf is dat je hem ook kunt gebruiken als neuszuiger, voor de momenten dat je kindje een verstopt neusje heeft.

Voor de Pandam borstkolf is gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen en uiteraard is al het materiaal BPA vrij. Alle losse materialen mogen in de vaatwasser en magnetron (om te steriliseren), zodat je hier verder geen omkijken naar hebt. Voor vrouwen die last hebben van ingetrokken tepels is er de tepeltractiemodus, zodat je daarna goed kunt kolven.

Voordelen Pandam Go borstkolf – dubbel elektrisch

❤️ Zowel te gebruiken als borstkolf en als neusreiniger
❤️ Krachtige 2500mAh batterij – USB-oplaadbaar
❤️ Verschillende standen (o.a. tepelretractie)
❤️ Zuigkracht instelbaar
❤️ Inclusief flesjes en een drinkspeen
❤️ 100% tevredenheidsgarantie
❤️ Zachte siliconen pads

Reviews Pandam Go borstkolf

Veel tevreden klanten geven aan dat zij de prijs-/ kwaliteitverhouding heel goed vinden en dat je veel gebruiksgemak krijgt voor je geld. Daarnaast vinden vrouwen het apparaat mooi, compact en zeer goed hanteerbaar. Hij kolft de melk goed af, zodat baby’s binnen no-time worden voorzien van hun flesje melk.

4. Medela Harmony borstkolf

Sommige vrouwen kolven liever met een niet-elektrische handkolf, in plaats van met een elektrische borstkolf. Denk je dat je de klus kunt klaren met een handkolf? Dan raden we dit zeker aan! Met een handkolf heb je nooit stroom nodig en ze zijn zeer compact mee te nemen. Ook is de prijs vele malen lager dan een elektrische borstkolf.

Hierboven zie je de populaire handkolf van het merk Medela, wat een grote naam is in de wereld van borstkolven. Deze handkolf is zeer betaalbaar en staat garant voor een goede melkopbrengst. De Medela Harmony handkolf is licht, klein en ideaal voor onderweg. Sommige vrouwen hebben deze handkolf in huis als back-up, voor het geval er iets aan de hand is met de elektrische borstkolf.

De Harmony heeft een twee fasen systeem door de ergonomische hendel (2-Phase), welke het natuurlijke zuigritme van een baby nabootst. Het Flex borstschild is een ander pluspunt aan deze kolf en veel vrouwen zijn ontzettend blij met het schild. Wil je graag een kleine, stille handkolf in huis halen? Dan raden we deze betaalbare variant aan!

Voordelen Medela Harmony handkolf

❤️ Goedkoop alternatief voor elektrische borstkolven
❤️ 2-Phase technologie (imitatie zuigritme baby)
❤️ Fijn borstschild
❤️ Geen stroom nodig
❤️ Klein en overal mee naartoe te nemen

Reviews Medela Harmony handkolf

Volgens de positieve reviews is deze fijne handkolf gemakkelijk in gebruik én gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast vinden veel vrouwen het fijn om de handkolf snel mee te kunnen nemen, zonder verder iets nodig te hebben.

5. Forgoods borstkolf – draadloze borstkolf

Een andere tip die we je graag willen geven is deze goedkope draadloze borstkolf van het merk Forgoods. Je kunt met deze borstkolf twee borsten tegelijk afkolven én dus twee flesjes tegelijk vullen! Dit draadloze kolfapparaat is lekker licht, compact én snel! Hierdoor heb je heel snel genoeg melk voor je kindje, zodat je verder kunt met andere belangrijke dingen.

De oplaadbare accu is oplaadbaar via een USB-adapter en kan dus overal opgeladen worden, wat ook een groot voordeel is. De negen niveaus variëren van zacht tot sterk, zodat de zuigkracht precies aangepast kan worden naar de behoefte. Verder is er een massagefunctie in 4 stappen, zodat je de melkproductie stimuleert. Uiteraard is al het materiaal BPA-vrij en veilig te gebruiken.

Voordelen Forgoods borstkolf

❤️ Touchscreen, gemakkelijk schakelen tussen standen e.d.
❤️ Stille motor
❤️ Verschillende standen / zuigkracht
❤️ Zacht massagekussen
❤️ Zeer goedkoop!

Recensies Forgoods borstkolf

Tevreden klanten vinden deze draadloze borstkolf mooi en zeer gemakkelijk te bedienen. Het automatische programma van de kolf wordt ook zeker gewaardeerd, want met slechts één druk op de knop kun je aan de slag. De borstkolf is daarnaast lekker stil en goedkoop, zodat hij voor iedereen beschikbaar is.

6. Youha The INs kolf – zeer populaire draadloze handsfree borstkolf

De Youha INS is een dubbele borstkolf die enorm toeneemt in populariteit! Ondanks dat hij iets duurder is dan de andere kolven in dit lijstje, is hij nog steeds betaalbaar. Met deze draadloze borstkolf kolf je efficiënt en snel, zodat je het klusje snel geklaard hebt. Leg de kolf aan en laat het apparaat het werk doen. Al de melk wordt opgevangen in het borstschild en is daarna over te schenken in een flesje of zakje.

Doordat alle onderdelen gedemonteerd kunnen worden, is hij zeer eenvoudig te reinigen. Je kunt deze onderdelen steriliseren in kokend water, maar ook in de magnetron of zelfs de vaatwasser volgens de nieuwe richtlijnen. Kies je voor deze kolf? Dan kun je draadloos dubbelzijdig kolven! Handig om te weten: deze borstkolf is handsfree!

Voordelen Youha The INs borstkolf – handsfree

❤️ Goedkoop alternatief voor de Elvie Pump
❤️ Handsfree kolven en tijd besparen!
❤️ Verschillende standen (Toeschietreflex, afkolfmodus)
❤️ Oplaadbaar, 2 uur kolven met 1x opladen

Reviews Youha The INs borstkolf

We beginnen met het allergrootste voordeel: handsfree kolven en ontzettend veel kostbare tijd winnen! De reviews liegen er niet om en dit is zeker een van de grootste voordelen. Voor deze fijne prijs haal je een borstkolf in huis die het leven een stuk gemakkelijker zal maken! Ook het gemakkelijk schoonmaken van de borstkolf is een pluspunt.

7. G2B draadloze, elektrische borstkolf

Ook deze draadloze borstkolf is handsfree, zodat je je handen vrij kunt houden voor andere belangrijke bezigheden. Je hebt de keuze uit twee verschillende modes: de massage- en de kolfmodus, waarvan iedere modus wel negen instelbare niveaus heeft! De kolf heeft iets weg van de Youha kolf, ,aar dit gaat om een enkele kolf.

Al het materiaal is BPA-vrij (dit is ook verplicht in Nederland) en de kolf bevat een LCD scherm, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt bedienen. Na het afkolven van de melk kun je het apparaat snel en makkelijk schoonmaken en het apparaat is natuurlijk lekker stil. Een ander voordeel is dat dit borstkolfapparaat lekker licht is, zodat je er geen ongemak door zult ervaren.

Voordelen G2B draadloze, handsfree borstkolf

❤️ Handsfree & draadloos kolven
❤️ Verschillende standen en niveaus
❤️ Intelligentie geheugenfunctie
❤️ LCD scherm
❤️ Lichtgewicht en stil
❤️ Snel oplaadbaar
❤️ Lekker goedkoop!
❤️ Verschillende maten schilden in de doos!

Reviews G2B draadloze borstkolf

Deze borstkolf is makkelijk bedienbaar en is zeer voordelig geprijsd. De borstschilden zijn comfortabel, de kolf is zeer stil tijdens het kolven en hij is lekker compact. Kortom: een fijne borstkolf om in huis te halen!

Handsfree borstkolf of een gewoon borstkolfapparaat?

Het woord zegt het al: handsfree. Met een handsfree borstkolf houd je je handen vrij om andere dingen te doen, terwijl het apparaat al het werk doet. Veel moeders vinden dit tegenwoordig een fijne manier van kolven, want het leven is al druk genoeg. Natuurlijk heeft een handsfree borstkolfapparaat niet alleen maar voordelen en kun je niet echt álles doen wat je wilt tijdens het kolven.

Koken? Gaat prima. Lekker aan de tafel knutselen met oudere kinderen of tegelijkertijd je kindje voeden aan de andere borst? Dat is met een handsfree apparaat allemaal mogelijk. Ga je te ver achterover hangen of wil je graag lekker dansen? Dan moeten we je teleurstellen, want daar is de kolf niet voor gemaakt. Kortom: bedenk eerst wat je allemaal wilt doen en of de kolf dat aan kan.

Welke draadloze kolf?

De meeste vrouwen gaan op zoek naar een draadloze kolf, omdat zij niet constant in de buurt van een stopcontact willen zijn tijdens het kolven. Ook is het fijn om een draadloze borstkolf in je tas te kunnen stoppen en óveral te kunnen kolven, waar je maar wilt! In ons andere artikel vind je de beste borstkolven van dit moment, waar ook draadloze exemplaren tussen staan.

In de lijst hierboven zie je vooral betaalbare- en zelfs budget borstkolven, zodat kolven voor iedereen weggelegd is. Al deze borstkolven krijgen goede reviews van tevreden moeders! Let wel op: er staan ook handsfree borstkolven in de lijst! De NurtureGoods borstkolf is op dit moment het meest populair!

Hoe duur is een kolfapparaat?

In dit artikel heb je vooral betaalbare borstkolven kunnen bewonderen, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het merk Medela biedt ontzettend veel goede borstkolven aan, welke doorgaans wel iets duurder zijn. Wanneer je op zoek gaat naar een borstkolf, komt dit merk dan ook het meest vaak naar boven. Is een duur kolfapparaat dan per definitie beter?

Nee. Dat is absoluut niet het geval. Vaak zijn duurdere apparaten wel een stuk comfortabeler, mits je dit gewend bent. Toch zijn er ook genoeg moeders die ontzettend blij zijn met hun budget-kolf, terwijl ze duurdere kolfapparaten gewend waren. Kortom: het is heel persoonlijk welke borstkolf voor jou het beste is. Dat kan een dure kolf zijn, maar zeker ook een goedkopere borstkolf.

Draadloze dubbele kolf

Er bestaan verschillende borstkolven: elektrisch, niet-elektrisch, handkolven, dubbelzijdige kolven, enkelzijdige kolven. Als leek heb je geen idee welke borstkolf je precies nodig hebt en wat het meest fijn werkt voor jou. Veel moeders kiezen echter voor een dubbelzijdige borstkolf, om zo tijd te besparen en direct beide borsten te kunnen afkolven. Ook hierbij geldt: bedenk voor jezelf wat je het meest fijn vindt.

Daarnaast kiezen vrouwen die de borstkolf heel vaak gebruiken natuurlijk vaker voor een dubbelzijdige kolf. Ga je de borstkolf sporadisch gebruiken? Dan kan een enkelzijdige borstkolf ook al genoeg zijn. Lees jezelf goed in en ga daarna op zoek naar de beste deals!

Andere borstkolven op de markt

Zoals ik eerder al schreef, bestaan er heel veel verschillende borstkolven. Goedkope-, dure-, elektrische- en niet-elektrische kolven. In dit andere artikel laat ik je de beste borstkolven van dit moment zien + heel veel andere nuttige informatie. Ben je nieuw in de wereld van de borstkolf? Dan raad ik je zeker aan om dit artikel te lezen!

Andere nuttige artikelen op MamaGroeit m.b.t. kolven en verzorging

Nicole
Scroll naar boven