Onderweg

Bekijk hier de beste koopadviezen voor- en door ouders, zodat je een miskoop voorkomt. Naast handige koopgidsen kun je ook uitgebreide reviews lezen over handige producten, zoals draagzakken voor baby’s en kinderwagens. Daarnaast kun je natuurlijk ook geweldige kortingen scoren, welke je in de gidsen voor ‘Onderweg’ kunt vinden.

Van beste draagzak tot kinderwagen voor onderweg

Het vervoeren van een baby is even wennen in het begin, maar wij helpen je hier graag bij. Kies je voor een draagzak (zoals Rookie Baby) of ga je toch liever voor een complete kinderwagen? Wanneer je kindje ouder wordt, heb je een passende zitverhoger nodig en voor twee jonge kinderen kun je kiezen voor een meerijdplankje. Kortom: op deze pagina kun je veel informatie vinden over alles wat met het vervoeren van kinderen te maken heeft.

Beste reisbuggy Joolz Aer

BUGGY

Als je kindje groter wordt, kan de kinderwagen overbodig worden. Wil je graag overstappen op een buggy? Dan wil je natuurlijk weten welke buggy de beste is. Het gebruiken van een buggy brengt voordelen met zich mee, omdat deze een stuk compacter zijn dan kinderwagens. Bekijk in dit artikel de beste buggy’s van dit moment.
>> Beste buggy Koopgids

Drieling kinderwagen rood

DRIELING KINDERWAGEN TRIPPY

Per jaar worden er ongeveer 20 tot 25 drielingen geboren in Nederland en je kunt dan ook weinig mogelijkheden vinden op het gebied van vervoer. De Trippy kinderwagen is speciaal gemaakt voor drielingen en biedt precies wat je nodig hebt. In dit artikel kun je meer informatie over deze kinderwagen lezen en prijstips bekijken!
>> Naar Trippy Drieling Kinderwagen Koopgids

Goedkoopste kinderwagen

GOEDKOOPSTE KINDERWAGEN

Kinderwagens van grote, bekende merken kosten vaak honderden euro’s en soms wel meer dan duizend euro. Heb je een kleiner budget, maar wil je wel graag een nieuwe/complete kinderwagen? Bekijk dan in dit artikel een aantal goedkope kinderwagens van minder bekende merken!
>> Naar Goedkoopste Kinderwagens Koopgids

Kinderwagenslot

KINDERWAGENSLOT

Het kan nogal een onprettig gevoel geven als je je geliefde kinderwagen ergens onbeheerd moet laten staan. Een kinderwagenslot zorgt ervoor dat je de wagen vast kunt zetten aan een object, zodat de kans kleiner is dat hij wordt gestolen. In deze koopgids kun je verschillende sloten voor kinderwagens en buggy’s bekijken.
>> Kinderwagenslot Koopgids

Lidl buggy

LIDL KINDERWAGENS EN BUGGY’S

Ondanks dat veel mensen het niet weten, biedt Lidl in de eigen webshop een breed assortiment aan babyproducten aan. Ook op het gebied van kinderwagens en buggy’s kun je vaak goed én goedkoop slagen! Soms bieden ze A-merken aan, maar je kunt vaak ook kiezen voor minder bekende merken. Bekijk in dit artikel de beste mogelijkheden.
>> Lidl kinderwagens en buggy’s Koopgids

Easywalker als beste meerijdplankje

MEERIJDPLANKJES

Een meerijdplankje, ook wel buggyboard genoemd, is een onmisbare musthave als je twee jonge kinderen in huis hebt. Is de oudste van de twee groot genoeg om te lopen, maar zijn lange stukken nog geen succes? Dan kun je kiezen voor een (universeel of A-merk) meerijdplankje. In dit artikel kun je de meest populaire buggyboards bekijken.
>> Naar Meerijdplankjes Koopgids

Melia peuterschaal

MELIA PEUTERSCHAAL

Ben je in het bezit van een bakfiets of een fietskar? Dan wil je je baby vanaf 8 maanden of peuter natuurlijk op de meest veilige manier vervoeren. De Melia peuterschaal is geschikt voor kindjes die goed rechtop kunnen zitten, wat doorgaans vanaf zo’n 8 maanden is. In deze koopgids kun je meer informatie lezen over deze handige peuterschaal!
>> Melia peuterschaal Koopgids

beste moederfiets

MOEDERFIETS – MAMAFIETS

Een moederfiets kan al voor veel gemak zorgen tijdens de zwangerschap, omdat je groeiende buik meer ruimte heeft. Als je een goede moederfiets aanschaft, zul je merken dat het stuur meer ruimte biedt voor een fietsstoeltje. In dit artikel kun je een aantal goede mamafietsen bekijken, zodat de keus een stuk gemakkelijker wordt.
>> Naar Beste Moederfiets Koopgids

Reisbuggy Babyzen YOYO 2

REISBUGGY

Als je vaak het vliegtuig neemt of van plan bent binnenkort een reis te gaan maken, kan het fijn zijn om een buggy mee te kunnen nemen. Niet alle buggy’s zijn toegestaan in vliegtuigen, dus het is verstandig om hier goed naar te kijken. In dit overzicht kun je een aantal goede reisbuggy’s bekijken, zodat je weet voor welke je kunt kiezen.
>> Reisbuggy Koopgids

Rookie Baby draagzak

ROOKIE DRAAGZAK PREMIUM REVIEW

Het merk Rookie Baby heeft een aantal draagzakken op de markt gebracht, welke momenteel zeer populair zijn. De Rookie Premium draagzak is geliefd, maar ook de nieuwere Konnekt en Affinity zijn erg gewild. Deze stijlvolle babydragers zie je steeds vaker voorbij komen en wij hebben deze draagzakken getest! Hieronder vind je de links naar de artikelen.
Rookie Premium
Rookie Konnekt
Rookie Affinity

Reviews diaper bag

ROOKIE LUIERTAS

Naast de stijlvolle draagzakken die het merk Rookie Baby aanbiedt, kun je ook kiezen voor een trendy luiertas. Wij hebben de Rookie Diaper Bag uitgetest en in dit artikel kun je over onze bevindingen lezen. Met de kortingscode Mamagroeit krijg je maar liefst 10% korting op alle aankopen die je in de webshop van Rookie Baby doet.
>> Rookie luiertas voor onderweg Review

Rookie Wintercover

ROOKIE WINTERCOVER

Het dragen van je kindje is ontzettend fijn, maar tijdens de winter kan het soms wat onpraktisch zijn. Wil je geen speciale draagjas aanschaffen? Dan kun je kiezen voor de Rookie Wintercover. Wij schreven hier een artikel over, zodat je weet wat je ervan kunt verwachten. Met de kortingscode Mamagroeit krijg je ook nog eens 10% korting!
>> Rookie Wintercover – review + korting

tweeling kinderwagen

TWEELING KINDERWAGEN

De verrassing is vaak groot wanneer je hoort dat je zwanger bent van een tweeling. Gelukkig zijn er genoeg handige hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals de beste tweeling kinderwagens. In dit overzicht kun je de meest populaire tweelingwagens bekijken, maar ook meer informatie lezen en prijstips bekijken.
>> Tweeling kinderwagen Koopgids

Zitverhoger auto

ZITVERHOGER AUTOSTOEL

Vanaf het moment dat je kindje 22 kilo weegt en 1.25 meter lang is, mag je hem in een zitverhoger vervoeren. Het gebruik van een zitverhoger, met- of zonder rugleuning, blijft wel verplicht totdat je kindje minimaal 1.35 meter is. Daarnaast moet hij voorzien zijn van een ECE-keurmerk. Bekijk in deze koopgids de beste zitverhogers voor in de auto.
>> Zitverhoger autostoel Koopgids

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Consumentenbond, Rijksoverheid

Scroll naar boven