Koopgidsen + informatie voor en door ouders

ONDERWEG.

Bekijk hier de beste koopadviezen voor- en door ouders, zodat je een miskoop voorkomt. Naast handige koopgidsen kun je ook uitgebreide reviews lezen over handige producten, zoals draagzakken voor baby’s en kinderwagens. Daarnaast kun je natuurlijk ook geweldige kortingen scoren, welke je in de gidsen kunt vinden.

beste moederfiets

Beste moederfietsen – Koopgids

De moederfiets is een geweldige uitvinding die het leven van vele zwangere vrouwen en moeders een stuk makkelijker maakt. Deze fietsen zijn verkrijgbaar van verschillende merken en je kunt zelfs voor elektrische (bak)fietsen kiezen.

Op Mamagroeit.nl besteden we regelmatig aandacht aan het (veilig) vervoeren van kinderen en natuurlijk kun je ook weer een handige koopgids over de beste moederfietsen bekijken. Lees meer informatie over de moederfietsen, bekijk prijstips en lees de veelgestelde vragen van andere ouders door.

Drieling kinderwagen

Trippy drieling kinderwagen – Koopgids

Wist je dat er in Nederland ieder jaar rond de 20-25 drielingen worden geboren? Jammer genoeg zijn er maar weinig kinderwagens geschikt voor drie baby’s tegelijk, maar wij hebben de perfecte kinderwagen voor jullie gevonden!

Een groot voordeel van de Trippy kinderwagen is dat hij in ontzettend veel standen gebruikt kan worden, ook inclusief autostoeltjes en buggy’s. Lees snel het uitgebreide artikel en kom erachter wat je kunt verwachten van deze kinderwagen.

ROOKIE DRAAGZAK – REVIEW

De Rookie Baby draagzak (Premium, Konnekt en Affinity) zijn razend populair en je ziet deze stijlvolle babydragers steeds vaker voorbij komen. In ons artikel kun je meer foto’s bekijken, informatie lezen en kom je erachter wat wij écht vinden van deze draagzak.

Tip: met onze kortingscode ‘Mamagroeit’ krijg je maar liefst 10% extra korting op je aankoop! Dit geldt ook wanneer je een item in de sale koopt, zodat je veel geld kunt besparen!

beste meerijdplankje

Beste meerijdplankjes – Koopgids

Ben je in verwachting van je tweede- of volgende kindje en kan de oudste nog geen lange stukken lopen? Dan is een meerijdplankje een absolute musthave! In onze koopgids kun je meer informatie lezen over de verschillende meerijdplankjes.

Naast praktische informatie kun je ook budget tips vinden in onze koopgids, zodat je geld kunt besparen. Daarnaast kun je ook meerijdplankjes van specifieke merken bekijken, welke perfect aansluiten op de kinderwagens (of buggy’s) van het merk.

Onderweg kinderwagens

Goedkoopste kinderwagen – Koopgids

Het aanschaffen van de complete babyuitzet is een dure grap. Wist je dat veel items van deze uitzetlijst helemaal niet zo duur hoeven te zijn? Tegenwoordig kun je veel complete, goedkope kinderwagens vinden, zodat je veel geld kunt besparen.

Natuurlijk zou je het verschil merken wanneer je een super-de-luxe kinderwagen gewend bent, maar er zijn ook goedkope kinderwagens die veel comfort bieden én die ervoor zorgen dat je voor weinig geld mobiel kunt zijn.

In onze koopgids (welke binnenkort weer wordt geüpdatet) kun je de goedkoopste kinderwagens van dit moment bekijken en het zal je verrassen hoe mooi deze zijn!

Scroll naar boven