Melia peuterschaal: neem je peuter veilig mee!

Melia peuterschaal

Wil je je peuter graag op een veilige manier vervoeren in een bakfiets of fietskar? Dan kun je kiezen voor de Melia peuterschaal! Deze schalen zijn geschikt voor kinderen die al goed rechtop kunnen zitten, wat bij het ene kind sneller is dan bij de ander. Over het algemeen wordt er al gebruikgemaakt van de Melia peuterschaal bij een leeftijd vanaf 8 maanden. Bekijk hier de beste Melia peuterschalen en lees meer informatie.

Wat is een Melia peuterschaal?

Veel ouders kiezen voor een fietskar of bakfiets om hun kinderen in te vervoeren. Om dit op een veilige manier te kunnen doen, zijn er babyschalen en peuterschalen te vinden. In deze schalen kun je je kindje vastzetten en veilig vervoeren. De Melia peuterschaal is op dit moment het meest geliefd en populair, maar er zijn ook peuterschalen verkrijgbaar van andere merken.

De Melia peuterschalen zijn vervaardigd uit EPS en lichtgewicht. EPS is hard piepschuim en ken je misschien van helmen. Zo’n peuterschaal biedt ondersteuning vanuit iedere kant en de bekleding van de schalen kan gewassen worden. Dit is fijn, want jonge kinderen houden de boel niet altijd even schoon.

Melia peuterschaal leeftijd

Peuterschalen voor bakfietsen en fietskarren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wanneer je kiest voor een Melia peuterschaal, heb je plezier van je aankoop vanaf de leeftijd van 8/9 maanden tot en met ongeveer 18 maanden. Hoe lang je daadwerkelijk plezier hebt van je aankoop, ligt aan de groei van je kindje. Het ene kind kan al heel snel goed rechtop zitten, terwijl het andere kind daar langer over doet. Conclusie: vanaf ongeveer 8 tot 18 maanden kun je de Melia peuterschaal gebruiken.

Melia peuterschaal Comfort Plus 4S

De Melia peuterschaal Comfort Plus 4S is een heel fijne schaal en het is dan ook niet gek dat veel ouders voor deze schaal kiezen. Wanneer je voor de bovenstaande peuterschaal kiest, krijg je er ook nog een hoofdverkleiner (kussenverkleiner) bij. Deze is uiteraard uitneembaar, zodat je hem eruit kunt halen wanneer je kindje ouder en groter wordt. Wil je graag een peuterschaal speciaal ontworpen voor de fietskar of bakfiets? Dan kies je voor dit exemplaar!

Let op: bij sommige bakfietsen heb je een bevestigingsset nodig, welke je los kunt aanschaffen. Neem voor de bevestiging van de peuterschaal goed de gebruiksaanwijzing door en zorg ervoor dat je je kindje op een veilige manier kunt vervoeren. Deze schaal voldoet uiteraard aan de Europese veiligheidsnorm en mag met maximaal 12kg belast worden. De Melia peuterschaal is 70cm lang en 27cm breed.

Welke peuterschaal bakfiets?

Ben je nieuw in de wereld van kinderzitjes, maar wil je je kindje wel graag op de juiste en veilige manier vervoeren? Dan kies je voor een Melia peuterschaal. Hierboven heb je hem kunnen bewonderen en veel ouders zijn zeer lovend over deze schaal. Het aanbod op het gebied van peuterschalen is jammer genoeg klein, waardoor je ook niet heel veel keus hebt.

Melia peuterschaal bevestigen

Heb je je Melia peuterschaal ontvangen en wil je hem gelijk bevestigen? Dan heb je vast ook al de handleiding doorgenomen. Sommige ouders begrijpen toch niet helemaal hoe ze de schaal moeten bevestigen en dat kan gebeuren. Gelukkig kun je online een heel handig filmpje vinden, zodat je stap voor stap kunt zien hoe je de schaal op de juiste manier in de bakfiets of fietskar bevestigd.

Melia peuterschaal Urban Arrow

Ben je in het bezit van een Urban Arrow en wil je graag de Melia peuterschaal aanschaffen? Geen probleem! Een klein nadeel is dat je een bevestigingsset dient aan te schaffen om de schaal vast te maken. Heb je dit gedaan? Dan kun je de schaal ook gemakkelijk weer verwijderen. Klik op de link hieronder om de bevestigingsset voor de Urban Arrow te bekijken.

Babyschaal bakfiets aanschaffen

Ben je in het bezit van een fietskar of bakfiets, maar is je kindje nog te klein voor een peuterschaal? Geen zorgen, want je kunt ook kiezen voor een babyschaal. Deze babyschalen kunnen gebruikt worden vanaf de leeftijd van 3 maanden en zorgen ervoor dat je weer lekker met de fiets op pad kunt! Op het gebied van babyschalen heb je een iets ruimere keus! Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals hoofdverkleiners.

Relevante artikelen

Op Mamagroeit.nl kun je verschillende relevante artikelen vinden in de categorie Onderweg. Hieronder kun je een overzicht bekijken van populaire artikelen.

Nicole
Scroll naar boven