Fietsen

Fietsen met je kindje

Veel ouders vinden het heerlijk om lekker te fietsen met hun kind en sommige ouders doen niet anders. Op MamaGroeit.nl kun je veel handige artikelen vinden omtrent fietsen! Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, mag je hem/haar in een fietsstoeltje vervoeren.

De beste mama-fiets

Speciaal voor zwangere vrouwen en vrouwen met kinderen zijn er fietsen verkrijgbaar die op deze situatie zijn ingesteld. Moederfietsen hebben een extra breed stuur, zodat er gemakkelijk een fietsstoeltje aan bevestigd kan worden. Dit brede stuur is ook al handig als je een dikke buik hebt!

-> Lees hier ons artikel over de beste mama-fietsen!

Eerste kinderfiets 3 jaar

Als je kindje aangeeft dat hij toe is aan een echte kinderfiets, zijn er verschillende mogelijkheden. Kinderen leren eerst fietsen met behulp van zijwieltjes en kunnen op den duur zelfstandig fietsen.

-> Lees hier ons artikel over de beste-, eerste kinderfietsjes

Kinderfietshelm

De laatste tijd is er weer veel aandacht gegeven aan de veiligheid in het verkeerd. Een kinderfietshelm is een ontzettend goed idee en verkleint vervelende situaties bij een val. In ons artikel kun je de beste fietshelmen voor kinderen bekijken.

-> Lees ons artikel over de beste kinderfietshelmen

Vogue Bakfiets

Ook de bakfiets is ontzettend populair onder ouders! Dit is ideaal als je afhankelijk bent van de fiets en meerdere kindjes hebt. Ook wanneer je één kindje hebt en meerdere spullen moet vervoeren, is zo’n speciale fiets geweldig. In ons artikel lees je meer informatie over de Vogue bakfiets en bekijk je de beste exemplaren.

-> Koopgids Vogue Bakfiets

Scroll naar boven