Speelgoed

Krijg je een kindje of heb je al meerdere kinderen? Dan is het leuk om verschillende soorten speelgoed aan te schaffen. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel keus wanneer het aankomt op speelgoed. Denk aan houten speelgoed, bioplastic speelgoed (duurzamer), educatief speelgoed en heel veel andere soorten speelgoed. Op MamaGroeit.nl maak ik geregeld koopgidsen met populair speelgoed!

Rijgkralen peuter

RIJGKRALEN PEUTER

Is je kindje gek op kralen rijgen? Dan kan zo’n set een leuk cadeau zijn. In dit artikel kun je 15x de leukste sets met rijgkralen voor peuters bekijken!

Kinderkruiwagen

KINDERKRUIWAGEN

Een kinderkruiwagen is een leuk accessoire voor kids die graag helpen in de tuin of veel spullen willen vervoeren. Wij hebben 10x de leukste kinderkruiwagens op een rijtje gezet.

Kindertuinhuisje

KINDERTUINHUISJE

Een kindertuinhuisje is ontzettend leuk speelgoed voor in de tuin! Tegenwoordig kun je erg leuke, houten kindertuinhuisjes vinden online en wij hebben de populairste exemplaren op een rij gezet!

Kindermicrofoon

KINDERMICROFOON

Als je een muzikaal talent in huis hebt, is een kindermicrofoon een leuk stuk speelgoed. In dit artikel kun je 10x de leukste speelgoedmicrofoons voor je kind bekijken!

Leukste brandweerman sam speelgoed

BRANDWEERMAN SAM SPEELGOED

Is je kleintje gek op het speelgoed van Fireman Sam? Bekijk dan snel ons overzicht, waarin je 15x het allerleukste en populairste Brandweerman Sam speelgoed kunt bekijken + BUDGET TIPS!

Speelgoedkassa

SPEELGOEDKASSA

Een speelgoedkassa is niet allen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens zeer leerzaam. In dit artikel kun je 10x de leukste speelgoedkassa bekijken!

Speelgoedtelefoon

SPEELGOEDTELEFOON

Wil je graag de leukste speelgoedtelefoon voor je kindje kopen? In dit overzicht kun je 10x de leukste speelgoedtelefoons inclusief budget tips bekijken!

Peuterbureau met opbergruimte

PEUTERBUREAU MET OPBERGRUIMTE

Creëer een veilig en rustig werkplekje voor je peuter met een eigen peuterbureau! De opbergruimte gebruik je om na het spelen alle knutselspulletjes op te ruimen. Bekijk hier 10x de leukste bureaus!

Bedtent

BEDTENT

Laat je kindje de mooiste en spannendste avonturen beleven in zijn bedtent! Je kindje heeft zijn eigen plekje waar hij kan spelen én slapen. Bekijk hier 8x de leukste bedtenten!

Kinderspeeltent

KINDERSPEELTENT

Een kinderspeeltent is niet alleen leuk om in te spelen en relaxen, maar is ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Bekijk in dit overzicht 15x de beste en leukste kinderspeeltenten!

Houten verjaardagstaart

HOUTEN VERJAARDAGSTAART

Een houten verjaardagstaart is altijd een leuk idee voor je kind! Zo’n taart is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam! Bekijk in dit artikel 10x de leukste houten verjaardagstaarten.

Bumba speelgoed

BUMBA SPEELGOED

Is je kindje gek op Bumba? Bekijk dan snel dit overzicht met 25x het allerleukste Bumba speelgoed van dit moment voor kinderen van verschillende leeftijden.

Diamond Painting Pasen

DIAMOND PAINTING PASEN

Lekker knutselen rondom de Paasdagen? Met deze leuke sets Diamond Painting voor Pasen kan je de mooiste creaties en wenskaarten maken!

Dokterskoffer speelgoed

DOKTERSKOFFER SPEELGOED

Dokterskoffertje speelgoed leert je kind op een speelse manier hoe de medische hulpmiddelen van de dokter eruit zien. Bekijk in dit artikel 15x de leukste dokterskoffertjes en tassen!

Handpop

HANDPOP – 20x de leukste

Handpoppen zijn ontzettend leuk. Maak verhalen voorlezen interactiever of speel de leukste verhalen na in de poppenkast! In dit artikel kun je 20x de leukste handpoppen bekijken.

Gabby's poppenhuis speelgoed

Gabby’s poppenhuis speelgoed

Gabby’s poppenhuis speelgoed is razend populair! Samen met haar vriendje Pandy Poek beleeft ze de leukste avonturen! In dit artikel kun je het leukste Gabby’s poppenhuis speelgoed in één overzicht bekijken!

Melissa Doug slotenbord

Melissa & Doug speelgoed

Ben je op zoek naar tijdloos, houten speelgoed voor verschillende leeftijden? Dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen! In dit artikel kun je heel veel gaaf Melissa & Doug speelgoed bekijken!

Encanto schoolspullen

Encanto speelgoed

De film Encanto is nog steeds erg populair en je kunt steeds meer leuk speelgoed vinden! In dit artikel hebben we de leukste items voor je op een rij gezet!

PAW Patrol speelgoed

PAW Patrol speelgoed

Van strijkkralen tot stoere brandweerwagen: je kunt heel veel leuk PAW Patrol speelgoed vinden voor de grootste fan! Uiteraard hebben we de leukste items voor je op een rijtje gezet!

Cocomelon speelgoed

CoComelon speelgoed

Van educatieve puzzel tot gave dokterskoffer met geluid: voor jonge fans van CoComelon is er leuk en leerzaam speelgoed verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bekijk hier het leukste CoComelon speelgoed.

Houten speelgoed blijft populair

Heb jij nog houten speelgoed uit je eigen kindertijd op zolder staan? Veel houten speelgoed blijft generaties lang in een familie, omdat het speelgoed duurzaam is en bijna niet kapot gaat. Populaire voorbeelden zijn houten treinen, poppenhuizen en puzzels. Tegenwoordig besteden mensen veel meer aandacht aan milieuvriendelijker, duurzaam speelgoed en kun je kiezen uit heel veel soorten houten speelgoed. Op MamaGroeit.nl kom je regelmatig artikelen tegen, waarin we houten speelgoed uitlichten. Hieronder zie je een paar veel gelezen blogs.

Thema speelgoed

Zodra een film of serie goed door het publiek wordt opgepikt, zie je al vrij snel allerlei merchandise in de winkels liggen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Gabby’s Poppenhuis speelgoed, dat de laatste maanden massaal wordt verkocht. Ook Disney-films doen het goed, waarvan de film Encanto een populair voorbeeld is. Op MamaGroeit.nl vind je verschillende artikelen over het populairste thema speelgoed!

Educatief speelgoed

Ben je juist op zoek naar educatief speelgoed om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren op de juiste manier? Ook dan zit je hier helemaal goed. Al het beschikbare speelgoed is geschikt voor specifieke leeftijden, zodat het speelgoed je kindje op de juiste manier stimuleert. Let altijd goed op de adviesleeftijd, zodat het speelgoed niet te makkelijk of te moeilijk is.

Bioplastic speelgoed

Opvoeden betekent vaak keuzes maken, ook op het gebied van speelgoed. Wil je graag een duurzame keus maken, maar toch educatief en leuk speelgoed aanschaffen? Dan kun je kiezen voor bioplastic speelgoed. Naast het leuke design van deze items, is bioplastic speelgoed betaalbaar en van goede kwaliteit. Een tijdje terug heb ik een artikel geschreven over Dantoy (en HEMA) bioplastic speelgoed, waarin je meer kunt lezen over deze producten!

Scroll naar boven