Speelgoed

Krijg je een kindje of heb je al meerdere kinderen? Dan is het leuk om verschillende soorten speelgoed aan te schaffen. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel keus wanneer het aankomt op speelgoed. Denk aan houten speelgoed, bioplastic speelgoed (duurzamer), educatief speelgoed en heel veel andere soorten speelgoed. Op MamaGroeit.nl maak ik geregeld koopgidsen met populair speelgoed!

Houten speelgoed blijft populair

Heb jij nog houten speelgoed uit je eigen kindertijd op zolder staan? Veel houten speelgoed blijft generaties lang in een familie, omdat het speelgoed duurzaam is en bijna niet kapot gaat. Populaire voorbeelden zijn houten treinen, poppenhuizen en puzzels. Tegenwoordig besteden mensen veel meer aandacht aan milieuvriendelijker, duurzaam speelgoed en kun je kiezen uit heel veel soorten houten speelgoed. Op MamaGroeit.nl kom je regelmatig artikelen tegen, waarin we houten speelgoed uitlichten. Hieronder zie je een paar veel gelezen blogs.

Thema speelgoed

Zodra een film of serie goed door het publiek wordt opgepikt, zie je al vrij snel allerlei merchandise in de winkels liggen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Gabby’s Poppenhuis speelgoed, dat de laatste maanden massaal wordt verkocht. Ook Disney-films doen het goed, waarvan de film Encanto een populair voorbeeld is. Op MamaGroeit.nl vind je verschillende artikelen over het populairste thema speelgoed!

Educatief speelgoed

Ben je juist op zoek naar educatief speelgoed om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren op de juiste manier? Ook dan zit je hier helemaal goed. Al het beschikbare speelgoed is geschikt voor specifieke leeftijden, zodat het speelgoed je kindje op de juiste manier stimuleert. Let altijd goed op de adviesleeftijd, zodat het speelgoed niet te makkelijk of te moeilijk is.

Bioplastic speelgoed

Opvoeden betekent vaak keuzes maken, ook op het gebied van speelgoed. Wil je graag een duurzame keus maken, maar toch educatief en leuk speelgoed aanschaffen? Dan kun je kiezen voor bioplastic speelgoed. Naast het leuke design van deze items, is bioplastic speelgoed betaalbaar en van goede kwaliteit. Een tijdje terug heb ik een artikel geschreven over Dantoy (en HEMA) bioplastic speelgoed, waarin je meer kunt lezen over deze producten!

Scroll naar boven