[PRIJSTIP] 10X RAINBOW FRIENDS KNUFFEL

Roblox Rainbow Friends is een ware rage op dit moment en er zijn maar weinig kinderen die het spel niet spelen. Heeft je kind voor zijn verjaardag of voor de feestdagen een Rainbow Friends knuffel gevraagd? Dan zit je hier helemaal goed! In dit artikel kun je de leukste Rainbow Friends knuffels bekijken + heel veel prijstips om te besparen op de aankoop. Bekijk snel de allerleukste exemplaren in dit artikel!

Wat is Rainbow Friends?

De laatste tijd zie je het waarschijnlijk steeds vaker voorbijkomen: Roblox Rainbow Friends. Dit populaire spel wordt door ontzettend veel kinderen gespeeld en gaat over een groep mensen die op reis gaan naar Weird World, een pretpark. Ze worden ontvoerd door een mysterieus figuur en moeten allerlei items verzamelen en ’s nachts monsters ontwijken. In totaal bestaat het spel uit 5 nachten die allemaal plaatsvinden op vreemde plekken.

Iedere avond ontmoet je een andere Rainbow Friend: Blue, Green, Purple en Orange. Iedere nacht heeft andere opdrachten, zoals speelgoedblokjes zoeken, voedselpakketten vinden en ga zo maar door. In Rainbow Friends Chapter 2 kom je verschillende Rainbow Friends tegen en om dit hoofdstuk af te ronden moet je onder andere gloeilampen verzamelen en een SOS-signaal kunnen maken. Daarnaast moet je gasflessen vinden om een boor aan te drijven.

Roblox is al jarenlang populair en onder andere Adopt Me werd zeer goed ontvangen en wordt ook nog dagelijks gespeeld door veel kinderen. Wist je dat het Rainbow Friends spel maar liefst 1 biljoenen bezoeken kreeg in de maanden na de lancering? Het spel is dus ongekend populair en vele kids willen het liefst een Rainbow Friends knuffel! Veel ouders zijn momenteel op zoek naar het leukste Rainbow Friends speelgoed en de mooiste, zachtste Rainbow Friends knuffels.

Bekijk hieronder de leukste populairste Rainbow Friends knuffels en bekijk de beste BUDGET TIPS!

Prijstip – goedkope Rainbow Friends knuffels

Als series of games een rage worden, zie je vaak veel speelgoed verschijnen in verschillende webshops. Uiteraard zijn er altijd bedrijven bij die hier graag maximaal van profiteren en het liefst de hoofdprijs vragen. Wist je dat je dit soort knuffels en speelgoed vaak een stuk goedkoper kunt bestellen dan je denkt? Denk aan websites als Ali Express waar de meeste knuffels vandaan komen en Amazon.nl. Op Amazon.nl kun je dezelfde knuffels voor veel minder geld vinden (soms tot wel 50%!) en heb je deze de volgende in huis. Bestel je bij Ali? Dan heb je soms iets meer geduld nodig voor de levering van je nieuwe knuffelvriend.

Rainbow Friends Knuffel Blue

1. Rainbow Friends Knuffel Blue

Blue is de meest populaire Rainbow Friends knuffel van dit moment en je kunt dan ook verschillende exemplaren vinden online. Let goed op, want de knuffels hebben niet allemaal hetzelfde formaat en verschillen hierdoor in prijs. De aanbieder van hierboven, Klikkopers, biedt verschillende Rainbow Friends knuffels aan in verschillende formaten. Wilt je kind graag de Blue knuffel? Dan kun je kiezen voor 30- en 60 centimeter.

Blue is één van de hoofdkarakters uit het spel en dat is waarschijnlijk ook de reden dat je verschillende knuffels kunt aanschaffen. Naast de bovenstaande knuffel kun je ook nog andere items vinden, zoals een verkleedpak, fidget-sleutelhangers en meer!

Bekijk bij Amazon

Rainbow Friends Knuffel Orange

2. Rainbow Friends Knuffel Orange

Net als ‘Blue’ is ook ‘Orange‘ een van de hoofdkarakters uit het spel en je komt hem op verschillende plekken tegen. Als je kind gek is op Orange, is dit een erg leuke cadeautip voor de komende feestdagen. Deze knuffel is gemaakt van PP-katoen, wat zacht en comfortabel aanvoelt. Met een prijs van €13,95 is deze 30 centimeter grote knuffel zeer betaalbaar en je kunt ook nog kiezen uit andere exemplaren en speelgoed. Ook bij deze knuffel moet je goed op het formaat letten, zodat je de juiste knuffel aanschaft.

Bekijk bij Amazon
Bekijk bij bol

Rainbow Yellow knuffel

3. Rainbow Friends Yellow

Als je op zoek gaat naar ‘Rainbow Friends Yellow knuffel‘ kom je verschillende knuffels tegen in verschillende formaten. Yellow komt uit Chapter 2 en is ook erg populair onder kinderen. Hierboven zie je het meest populaire knuffeltje, maar je kunt ook voor heel andere knuffels kiezen. Tip: deze knuffel is voor slechts €14,00 verkrijgbaar op Amazon.nl en we raden dan ook aan om de knuffel daar te bekijken. Naast knuffels kun je ook nog andere Yellow-items vinden, zoals sleutelhangers en Lookies.


Bekijk bij Amazon

Rainbow Looks

4. Rainbow Friends Cookies

Echte fans hebben de Rainbow Friends Lookies natuurlijk allang gespot! Het gaat hier om een kleine knuffel van 15 centimeter, welke vaak als cadeautje wordt gevraagd door Rainbow Friends fans. De Lookies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn op Amazon.nl net iets goedkoper dan op bijvoorbeeld bol. Wil je nog meer geld besparen en heb je wel even de tijd? Dan kan het verstandig zijn om een kijkje te nemen op deze pagina van Ali Express, waar ze nog veel goedkoper zijn.

Bekijk bij bol

Rainbow Friends Knuffel Cyan

5. Rainbow Friends Knuffel Cyan

Deze Rainbow Friends knuffel Cyan is 30 centimeter groot en heerlijk knuffelbaar! Eerder kon je deze knuffels van de aanbieder Klikkoper bestellen via bol, maar daar is de voorraad nu erg klein. Goed nieuws, want je kunt tegenwoordig wel in de webshop van Amazon terecht voor deze knuffels! Met een prijs van tussen de €11,00 en €14,00 zijn de knuffels zeer betaalbaar.

Veel van de Rainbow Friends knuffels zijn ook verkrijgbaar bij Ali Express. De levertijd is vaak iets langer, maar er zijn ook knuffels verkrijgbaar met een 10- of 12-dag levering. In de Chinese webshop betaal je vaak een stuk minder geld dan in Nederlandse webshops.

Bekijk bij Ali Express
Bekijk bij Amazon

Rainbow Friends Red

6. Rainbow Friends Red

Het karakter Red verschijnt alleen aan het einde van het spel, maar het is toch een heel populair karakter uit Rainbow Friends. Deze knuffel van 30 centimeter kun je aanschaffen bij Amazon voor ongeveer €11,00 en je hebt hem de volgende dag in huis. Op Ali Express is dezelfde knuffel beschikbaar voor €9,00, maar dan heb je iets langer geduld nodig en valt hij een paar weken later op de mat.

Bekijk bij Amazon
Bekijk bij Ali Express

Rainbow Friends Purple

7. Rainbow Friends Purple Knuffel

Natuurlijk mag Rainbow Friends Purple (paars) niet ontbreken in het artikel! Deze Rainbow Friend is één van de monsters die in nacht drie tegen zult komen en hij blijft je bezig houden tot de vijfde nacht. De lange, strekbare armen komen naar buiten zodra er een speler in de buurt is, dus pas op! Uiteraard kun je ook deze Rainbow Friends knuffel weer goedkoper aanschaffen, zodat je niet teveel geld hoeft te betalen voor de knuffel.

Bekijk bij Amazon
Bekijk bij Ali Express

Green knuffel 2

8. Rainbow Knuffel Green

Het karakter Green is de tweede vijand die in het spel verschijnt. Green is een blind lang, slungelig monster met heel vreemde ogen. Dit monster volgt de spelers in het spel niet actief, maar doorkruist de hele kaart. Dat is extra spannend, want je weet dus niet precies wanneer je hem kunt verwachten. Je kunt Green in het spel vrij eenvoudig ontwijken, omdat hij geen geluiden volgt. Hoor je een piepend geluid? Dan komt hij eraan!

De Rainbow Friends knuffel Green is op verschillende plekken verkrijgbaar, net zoals de andere knuffels. Als je graag zeker wilt weten dat de knuffel de volgende dag in huis is, kun je hem het beste bij Amazon bestellen. Heb je meer tijd en wil je nog meer geld besparen? Dan kun je hem het beste bij Ali Express bestellen.

Bekijk bij Ali Express
Bekijk bij Amazon

Rainbow Friends knuffels

9. Voordeelpakket Knuffels

Als je je kind heel erg blij wilt maken, verras je hem natuurlijk met een hele set aan Rainbow Friends knuffels! Hierboven zie je een leuk pakket dat verkrijgbaar is op Amazon voor €43,00, wat vrij betaalbaar is voor zoveel knuffels. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de losse knuffels op Ali Express te bestellen, maar dan moet je wel een tijdje wachten. Let op: er zijn verschillende voordeelpakketten verkrijgbaar en de inhoud verschilt per set.

Bekijk bij Amazon
Bekijk bij bol

Rainbow Friends Rainbow

10. Rainbow Friends Rainbow

Van alle Rainbow Friends knuffel is ‘Rainbow’ de meest kleurrijke! Deze grappige Rainbow Friends knuffel is een ontzettend leuke cadeautip, welke verkrijgbaar is in verschillende formaten. De knuffel hierboven heeft een afmeting van 30 centimeter, welke je ook (goedkoper) kunt vinden op andere websites, zoals Ali en Amazon.nl. Op Ali Express kun je de knuffel al voor een paar euro bestellen én er wordt een levering in 12 dagen aangeboden!

Bekijk bij Amazon
Bekijk bij Ali Express

Welke leeftijd is Rainbow Friends?

Officieel geldt er een adviesleeftijd van minimaal 10 jaar voor het spelen van het spel Roblox Rainbow Friends. In de praktijk blijkt dat jongere kinderen het spel ook spelen, maar is dat erg? Er gebeuren een aantal dingen, zoals ontvoering, welke jonge kinderen indrukwekkend kunnen vinden. Als ouder weet je het beste wat je kind wel en niet kan, dus bekijk dit samen. Speelt je kind het spel nog niet, maar vallen de knuffels wel in de smaak? Dan kun je deze vanaf 3 jaar veilig aan je kind geven.

Waar kan je Rainbow Friends knuffels kopen?

Zoals je in dit overzicht al hebt kunnen zien, kun je veel knuffels bij Ali Express, Amazon en bol bestellen. De prijzen kunnen sterk verschillen, dus het is verstandig om hier goed op te letten. Ook Temu biedt deze knuffels aan, maar veel mensen zijn nog niet bekend met deze nieuwe, Chinese webshop. Uiteraard kun je veel geld besparen, maar laat de levering wat langer op zich wachten. Tip: naast knuffels kun je meer gaaf speelgoed vinden van Rainbow Friends op Temu!

Rainbow Friends poppetjes

Rainbow Friends poppetjes

Binnenkort wijden we een uitgebreid artikel aan het leukste Rainbow Friends speelgoed, omdat er steeds meer gave items verschijnen! Momenteel kun je al slagen voor verschillende sets met Rainbow Friends poppetjes, waarin je de meest populaire karakters kunt vinden. Hierboven zie je een setje dat je kunt bestellen bij Amazon.nl, voor zo’n €17,00. Naast deze set kun je ook nog kiezen voor andere setjes, waarin andere karakters uit het populaire spel zitten.

Relevante artikelen

Als je leuk speelgoed of knutselspullen zoekt voor je kind, kun je op Mamagroeit.nl veel inspiratie op doen. Hieronder kun je enkele relevante links bekijken.

Geraadpleegde bronnen: Roblox

Nicole
Scroll naar boven