Contact

SAMENWERKEN MET MAMAGROEIT.

Door de handen ineen te slaan, bereik je samen een groot publiek dat geïnteresseerd is in specifieke producten. Wij schrijven reviews over allerhande producten en lezers vinden hierin onze eerlijke mening. Dit leidt tot meer verkopen en een laag aantal retouren, omdat lezers krijgen wat ze verwachten. Samenwerken is wat ons betreft een win/win/win!

Product reviews

Veel aanstaande ouders en ouders met oudere kinderen weten ons inmiddels goed te vinden en nemen vaak de koopgidsen door, voordat ze tot een aankoop overgaan. De eerlijke mening van andere ouders geeft vaak de doorslag wanneer het om baby- en kinderproducten gaat en daar hoor je altijd eerlijk mee om te gaan. Veel websites zetten de meest dure producten in de top 5 van koopgidsen, omdat zij hier het meeste geld aan verdienen. Zonde, want dit is niet hoe échte reviews en koopgidsen eruit zouden moeten zien.

Op MamaGroeit.nl schrijven we reviews voor onze lezers, niet voor de portemonnee van bedrijven. Testen wij een product dat ons niet aanstaat? Dan geven we dat ook eerlijk aan. Eerlijke reviews leiden tot hoge verkopen en nog belangrijker: tot heel veel tevreden lezers! Wij zien dit aan het lage retourpercentage en krijgen ook vaak e-mails van lezers die ons bedanken voor de koopgidsen.

Samenwerkingen met pretparken/vakantieparken

Met 4 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar is het erg leuk om verschillende vakantieparken en pretparken te bezoeken. Soms gaat het om erg leuke samenwerkingen, maar we schrijven ook geregeld reviews over plekken die we toevallig al hebben geboekt en bezocht. In deze reviews kun je foto’s van de omgeving of het pretpark bekijken, meer praktische informatie lezen en natuurlijk ook vaak handige prijstips bekijken. Prijstips zijn voor gezinnen ontzettend welkom en op die manier wordt een dagje uit voor mensen met een kleinere portemonnee ook weer mogelijk. Momenteel kun je verschillende reviews lezen over bijvoorbeeld Center Parcs, Bellewaerde en Bobbejaanland.

Samenwerken moet win/win/win zijn

Dagelijks ontvangen wij een aantal e-mails met het verzoek om tegen een zeer lage prijs een #1 plek te kopen in één van onze vaak gelezen blogs. Wat ons betreft moet een gezonde samenwerking een win/win/win zijn, wat betekent dat de samenwerking voor alle betrokken partijen een winst moet zijn. Voor ons als website, voor jullie als bedrijf, maar vóóral voor onze lezers. Veel lezers komen dagelijks terug om informatie te verkrijgen op basis van eerlijke meningen en dit is volgens ons de kracht van onze website.

Ben je dus van plan om een plek te kopen? Doe geen moeite, want dit is niet hoe wij werken. Heb je een prachtig product op de markt gebracht en wil je tijd/moeite steken in een fijne samenwerking? Dan is een uitgebreide mail ontzettend welkom! Vertel hierin iets meer over jullie bedrijf, wat je wilt bereiken en wat je voorstelt.

Producten opsturen ter promotie

De laatste tijd ontvangen we steeds vaker gave producten met de vraag of we het item willen reviewen en (eventueel) willen opnemen in één van onze artikelen. Ondanks dat deze manier van samenwerken niet helemaal onze voorkeur heeft, mag je natuurlijk producten opsturen. Het is dan wel erg fijn om een brief mee te sturen met contactgegevens, zodat we hier ook iets mee kunnen en in ieder geval contact kunnen opnemen met het bedrijf.

Contact opnemen

Lijkt het je leuk om te sparren over een samenwerking? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar info@mamagroeit.nl. Doorgaans krijg je binnen 24 uur een reactie, maar dit kan soms iets langer duren. Op e-mails over plekjes veroveren in populaire artikelen gaan wij niet in en hierop sturen wij dan ook geen antwoord.

Scroll naar boven