TOP 5 BESTE UITGUMBARE PEN + PRIJSTIPS

Uitwisbare pennen

Ben je voor je kind op zoek naar de beste uitgumbare pen? Of wil je graag op je werk gebruik gaan maken van dit soort populaire pennen? Met een uitwisbare pen kun je gemakkelijk foutjes corrigeren door de tekst uit te gummen. Lees in dit artikel meer informatie op dit soort pennen en bekijk de top 5 met beste pennen van dit moment!

Wat is een uitwisbare pen?

Je komt de uitgumbare pen steeds vaker tegen in huishoudens, op scholen én binnen bedrijven. Deze pennen bevatten een speciale inkt, welke uitgewist kan worden. De meeste, normale pennen zijn voorzien van standaard inkt, welke permanent is en niet uitgewist kan worden. Bij uitwisbare pennen verandert de kleur van de inkt of wordt hij onzichtbaar wanneer je de inkt blootstelt aan warmte (bijvoorbeeld door te gummen).

De pen is een groot succes geworden en wordt inmiddels door veel mensen gebruikt. Heb je een foutje gemaakt? Dan corrigeer je dit snel door de inkt uit te wissen met de gum. Veel van de pennen hebben aan het uiteinde een gum, zodat je de tekst op ieder moment kunt corrigeren. Conclusie: uitgumbare pennen bevatten inkt die niet permanent is, zodat je teksten gemakkelijk kunt corrigeren.

Een nadeel van dit soort pennen is dat deze niet geschikt zijn voor documenten die je jarenlang wilt gaan bewaren, omdat deze sneller vervaagt dan standaard balpennen. Ook zijn de pennen iets sneller leeg dan een normale pen, maar je kunt hier speciale (goedkope) navullingen voor kopen. Dat is fijn, want dan hoef je niet de hele pen weg te gooien en opnieuw te kopen.

Beste uitwisbare pennen

Op dit moment is het aanbod nog niet ontzettend groot, maar er is genoeg keus voor iedereen. De uitgumbare balpen van Frixion wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt binnen bedrijven en op scholen, terwijl de speelsere pennen (met bijvoorbeeld dieren) vaker worden gebruikt door kinderen. In dit overzicht kun je de top 5 beste uitgumbare pennen van dit moment bekijken! Na de top 5 kun je meer informatie, tips en prijstips bekijken!

Frixion uitgumbare pen

1. Uitgumbare balpen Frixion

De meeste mensen kiezen direct voor de uitgumbare Frixion pen, omdat deze veel positieve reviews krijgt. De uitwisbare balpen heeft een schrijfpunt van 0,7 mm en schrijft heerlijk! Een groot voordeel is dat je pennen van dit merk in verschillende kleuren kan aanschaffen, wat bijvoorbeeld ook fijn is voor bedrijven. Daarnaast is het feit dat je eventuele foutjes kunt uitwissen natuurlijk een ander groot voordeel voor veel mensen.

De speciale inkt van de pen reageert op warmt en door wrijving met het rubber op de achterkant van de pen, maak je de inkt onzichtbaar. Wil je de pen graag goedkoper aanschaffen? Dan kun je kiezen voor een voordeelpakket, waarin pennen zitten van verschillende kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om navullingen aan te schaffen, wat in verhouding natuurlijk nog goedkoper is.

Bekijk Friction voordeelpakketten op deze pagina van Amazon.nl
Op deze pagina van Amazon.nl kun je de navullingen bekijken
Ook bij bol kun je terecht voor navullingen en andere Frixion pennen

Uitgumbare pen HEMA

2. Uitgumbare pen HEMA

Op Mamagroeit.nl kom je vaker baby- en kinderproducten tegen, maar ook over de fijnste schoolspullen kom je regelmatig informatie tegen. Naast het feit dat HEMA kantoor- en schoolartikelen vaak erg stijlvol zijn, is ook de prijs erg fijn. Op dit moment kun je bij HEMA in de webshop terecht voor een setje met drie grijs schrijvende pennen, mét een gum. Als je een foutje hebt gemaakt, kun je dit uitwisselen met de gum aan de bovenkant van deze pen. Momenteel betaal je €3,00 voor een setje van 3 pennen, wat natuurlijk een geweldige budget tip is!

Bekijk de uitgumbare pennen hier bij HEMA voor €3,00

Bruna uitwisbare pen

3. Uitgumbare pen Bruna – diertjes

Bij Bruna kun je terecht voor onder andere boeken, kantoorartikelen en natuurlijk schoolspullen. Als je op zoek bent naar de beste uitgumbare pennen, kom je al snel bij Bruna terecht. Je kunt hier op dit moment kiezen voor een losse pen (unicorn/eenhoorn) óf setjes van 30 uitwisbare pennen. Zoek je een uitwisbare pen met diertjes? Dan kun je hier dus slagen! Zoek je echter een kleinere hoeveelheid pennen van deze dieren? Dan kun je exact dezelfde pennen bestellen op deze pagina van bol. Momenteel kun je kiezen uit een panda, lama, kat en eenhoorn.

Bekijk alle uitwisbare pennen op deze pagina van Bruna
Prijstip – op deze pagina van Amazon.nl zijn de pennen ook verkrijgbaar

Uitgumbare pen

4. Uitwisbare pennenset – prijstip!

In principe is de bovenstaande set met uitwisbare pennen een hartstikke leuke budget tip. De set bestaat uit 12 pennen in verschillende kleuren, maar daar krijg je ook nog 12 navullingen bij. Kortom: als je gek bent op felle kleurtjes en als je veel schrijft, is dit een leuke tip. Op Mamagroeit.nl zijn we echter altijd transparant over producten en de prijzen die hierbij horen, dus willen we aangeven dat deze pennen ook te bestellen zijn bij Ali Express.

Aan het bestellen bij Ali Express zitten soms wat nadelen, zoals een langere levertijd en het niet zeker weten dat de bestelling überhaupt aankomt. Wil je graag zekerheid en een snelle levering? Dan is de bovenstaande set een leuke tip! Qua prijs scheelt het uiteindelijk (zonder aanbiedingen) niet heel veel en daar krijg je wel een snelle levering en makkelijke retourmogelijkheden voor terug.

Op deze pagina kun je de pennen bekijken bij Ali Express
Bekijk op deze pagina van Amazon.nl ook veel voordeelsets

Uitgumbare pen Legami

5. Uitgumbare pen Legami

Wist je dat uitgumbare pennen ook ontzettend leuk zijn voor jongere kinderen? De meeste ouders geven jonge kinderen nog geen pen, omdat je dit maar moeilijk uit kleding en van tafels af kunt krijgen. Dit probleem is voorgoed verleden tijd als je kiest voor een uitwisbare pen! Hierboven zie je een setje met diertjes-pennen, welke leuk zijn voor jongere kinderen. In totaal zijn er 15 verschillende dieren verkrijgbaar, waaronder een olifant, giraffe, leeuw, dino en nog veel meer!

Bekijk de verschillende pennen hier bij bol

goedkope uitwisbare pennen

Prijstips: goedkope uitgumbare pennen

Als je Ali Express regelmatig in de gaten houdt, merk je al snel dat populaire producten uit deze webshop voor veel meer geld aangeboden worden in Nederlandse webshops. Koop je de producten in Nederland? Dan is het sneller in huis, kun je het naar een Nederlands retouradres terugsturen én is er sprake van garantie. Koop je goedkopere producten? Dan zijn deze voordelen natuurlijk niet zo heel belangrijk, maar het is wel goed om over na te denken wanneer je duurdere producten gaat kopen.

Veel van de uitwisbare pennen in dit overzicht zijn ook verkrijgbaar op Amazon.nl én in de webshop van Ali Express. In sommige gevallen betaal je veel minder geld, terwijl het in andere gevallen slechts een euro voordeel op zal leveren. Wil je de gok wagen? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina van Ali Express.

Hoe werkt een uitgumbare pen?

Zoals je aan het begin van dit artikel hebt kunnen lezen, bevatten uitwisbare pennen een speciale inkt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zodat er voor ieder doel een geschikte pen is. Zodra je merkt dat je een foutje hebt gemaakt, kun je met de gum (die doorgaans aan de achterkant van de pen zit) de tekst corrigeren/uitwissen. De speciale inkt verdwijnt wanneer deze verhit wordt en dat doel bereik je door te gummen. 

Hoeveel kost een uitwisbare pen?

Als je graag de beste uitwisbare pen wilt bestellen, wil je natuurlijk niet teveel geld betalen. Deze pennen zijn al verkrijgbaar voor ongeveer een euro op websites als Ali Express, maar dan zit je wel met een langere levertijd en de vraag of je bestelling aankomt. Kies je voor een Nederlandse webshop? Dan betaal je vaak meer. Op Amazon zijn momenteel leuke aanbiedingen en de uitwisbare pennen zijn daar over het algemeen een stuk goedkoper, zeker wanneer je deze in sets koopt met navullingen.

Bekijk op deze pagina van Amazon ook veel voordeelsets

Waar kun je uitgumbare pennen kopen?

Op dit moment zijn veel uitgumbare pennen online te bestellen in verschillende webshops, maar de kans is groot dat je deze binnenkort ook kunt vinden in fysieke winkels. HEMA biedt in de webshop speciale pennen aan, maar de kans is groot dat de pennen inmiddels ook in veel HEMA-filialen verkrijgbaar zijn. Ben je in de buurt? Dan zou je zeker een kijkje kunnen nemen!

Pen met uitputbare inkt?

Veel mensen zijn op zoek naar een pen met uitputbare inkt en denken dat het gaat om uitwisbare pennen. Dit soort pennen raken gewoon leeg, net als traditionele balpennen. Echter kun je deze pennen wel gemakkelijk navullen, door speciale navulverpakkingen aan te schaffen. Als je voor grotere hoeveelheden gaat, betaal je een stuk minder.

Uitgumbare pen Action

Er zijn maar weinig schrijfwaren die Action niet heeft en ook voor uitwisbare pennen kun je bij deze winkel terecht. Jammer genoeg kun je de pennen niet in de webshop vinden op dit moment, maar de kans is groot dat je zult slagen in de fysieke winkels van Action.

Relevante artikelen

Op MamaGroeit.nl kun je verschillende informatieve artikelen én koopgidsen vinden. Hieronder kun je links vinden naar enkele van onze populaire artikelen.

Schoolspullen kopen – dit zijn de leukste tips!
HEMA Back to School
Peuterbureau met opbergruimte

Nicole
Scroll naar boven