HEMA Back to school voor HEMA schoolspullen

HEMA back to school

Laatste update 26/08/2023 by Nicole

Van gymtas met hartjes tot Bruynzeel potloden: de nieuwe HEMA Back tot School campagne is begonnen! Als je nog geen nieuwe schoolspullen hebt gekocht voor het nieuwe schooljaar, bezoek dan zeker de HEMA Back to School campus! Op dit moment kun je alweer heel veel gave schoolspullen vinden in de webshop, maar ook in de fysieke winkels kun je steeds meer spulletjes vinden. Bekijk in dit artikel alvast leuke tips, zoals agenda’s, schooltassen en meer!

HEMA BACK TO SCHOOL 2023 campagne

Yes! Nu het schooljaar is geëindigd, is de nieuwe HEMA Back to School campagne weer begonnen. In de HEMA webshop staan al een aantal weken nieuwe schoolspullen, maar op dit moment zijn er weer heel veel items toegevoegd. Denk aan kaftpapier van Pimpelmees, gave schooltassen, rekenmachines en andere spullen die je kind nodig heeft voor school. Jammer genoeg ontbreekt ook dit jaar de Beautynezz-collectie en we weten niet of deze ooit nog terugkeert in het assortiment.

>> BEKIJK HIER METEEN DE NIEUWE CAMPAGNE!

Ieder jaar gaat de HEMA Back to School-campagne van start en worden er talloze, nieuwe producten toegevoegd aan de collectie in de webshop. Jammer genoeg duurt deze campagne nooit erg lang en veel items zijn vaak al snel uitverkocht. HEMA is ook in 2023 nog razend populair wanneer het om schoolspullen gaat én betaalbaar. Wist je dat je ook voor fijne basics en andere schoolspullen het hele jaar bij HEMA terecht kunt?

De afgelopen twee jaar was de Beautynezz schoollijn bij HEMA een groot succes. Deze lijn met schoolspulletjes was exclusief bij HEMA verkrijgbaar, maar helaas ontbreekt de collectie al 2 seizoenen in de webshop.

HEMA Back to school en HEMA schoolspullen

Het kopen van schoolspullen is ieder jaar weer een hele belevenis. Hallo, HEMA! Gelukkig begint de Back To School campagne ieder jaar op tijd, zodat je genoeg tijd hebt om de leukste items te scoren. Zie je online een favoriet item? Wacht dan niet te lang, want veel spulletjes zijn vaak snel uitverkocht.

Beautynezz schoollijn

Helaas, de populaire Beautynezz producten zijn momenteel niet meer verkrijgbaar bij HEMA. We hopen dat deze lijn ook in 2023 weer zijn opwachting maakt, zodat we allemaal kunnen genieten van deze fijne, hippe schoolspulletjes! Let op: deze collectie is razendsnel uitverkocht zodra hij online staat of in de winkel ligt. Zodra de nieuwe lijn verschijnt, geven we het artikel meteen een update.

Normaal gesproken kun je terecht voor de volgende Beautynezz schoolspullen: Etiketten, elastomappen, pennen, een etui, een ringband, een hoesje voor je iPhone, opvouwbare tasjes, potloden, schriften (geruit en gelinieerd!), een weekplanner en een heel gaaf notitieboek: dat kun je vanaf nu shoppen bij HEMA! Wees er snel bij zodra het beschikbaar is, want OP=OP!

HEMA schoolagenda’s

Hema Back to school agenda blond Amsterdam

Ondanks dat steeds meer scholen een schoolagenda uitdelen aan scholieren, zijn er nog genoeg tieners die graag een eigen agenda willen kopen. Je kunt momenteel alweer de nieuwste schoolagenda’s kopen bij HEMA, in zowel de webshop als de winkel. Er is momenteel keus genoeg en je kunt ook kiezen uit schoolagenda’s van externe partijen. Denk aan agenda’s van Make That The Cat Wise, Nijntje, Blond Amsterdam, My Jewelry, Touzani, Formule 1 en Donald Duck.

Onlangs schreven we een uitgebreid artikel waarin je de leukste schoolagenda’s voor het nieuwe schooljaar kunt vinden. Heb je nog geen inspiratie en wil je graag een overzicht bekijken van de mooiste agenda’s? Dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen op deze pagina. Tip: een basic schoolagenda kost bij HEMA slechts €1,00!

Lijstjes van school – Hema Back to school

Een paar weken voordat het nieuwe schooljaar start, krijg je vaak een lijst van school en kun je aan de slag. Jarenlang was het doodnormaal om al je schoolspullen bij HEMA aan te schaffen, maar tegenwoordig kiezen veel mensen ook voor winkels als Action en Blokker. Deze winkels verkopen ook schoolspullen als kladblokken, schriften en potloden, maar zijn vaak net iets goedkoper. Toch biedt HEMA vaak net dat beetje extra en veel mensen blijven kiezen voor HEMA, in verband met de kwaliteit en designs.

HEMA kaftpapier – Hema Back to school

HEMA kaftpapier

De laatste jaren was het aanbod bij HEMA qua kaftpapier echt karig! Normaal gesproken kwamen de nieuwste rollen tegen het einde van het schooljaar in de collectie, maar afgelopen jaar waren er maar een paar rollen verkrijgbaar. Met een rol kaftpapier van HEMA kaft je zonder moeite zo’n drie a vier boeken en er is genoeg keus voor zowel meiden als jongens. Ook voor neutraal kaftpapier kun je weer terecht bij HEMA!

Er is dus weer ein-de-lijk nieuw kaftpapier in de collectie! Ben je op zoek naar het beste rekbare kaftpapier? Dan kun je je hart ophalen bij HEMA! Er zijn heel veel leuke, hippe kleurtjes (effen) verkrijgbaar, zonder drukke prints. Ook voor papieren kaftpapier met de gaafste opdrukken kun je nu in de webshop terecht. Denk aan prints van de Formule 1, Pimpelmees, Donald Duck, effen kleurtjes, bladeren, NASA en nog veel meer! Voor het schooljaar 2023/2024 is het dus zeker de moeite waard om dit betaalbare kaftpapier te bekijken!

Welke spullen heb ik nodig voor school?

Welke schoolspullen je nodig hebt verschilt per school en per klas. Kinderen in groep 8 hebben bijvoorbeeld veel minder schoolspullen nodig dan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan. Let daarom goed op de schoollijst die je van tevoren krijgt. Op deze lijst kun je precies zien welke schoolspullen je wel en niet nodig hebt.

De rugzak

Wij zijn 100% fan van de rugzakken van Eastpak en het is eeuwig zonde dat HEMA deze rugtassen niet aanbiedt. Je koopt zo’n standaard Eastpak rugzak al voor €40,00 en hij gaat jaren mee! De tassen hebben een fantastische kwaliteit en je kunt ze in alle soorten en maten aanschaffen. Wij schreven hier een uitgebreid artikel over dat je hier kunt lezen.

HEMA verkoopt ieder jaar rugtassen in allerlei designs: van neutraal tot lekker vrolijk, maar ook gewoon super stoer. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat HEMA een passende, betaalbare rugzak verkoopt. Vorig schooljaar waren er weinig schooltassen te vinden in de HEMA collectie, maar op dit moment kun je alweer 7 nieuwe rugzakken bekijken!

Schriften, mappen en potloden bij HEMA

Let op: momenteel krijg je veel korting op schriften bij HEMA!

Schriften, mappen en potloden heeft bijna ieder kind nodig op school. Vanaf groep vier heb je een map, kladblok, stiften, potloden, puntenslijper en een Pritt-Stift nodig. Vanaf hogere groepen is het aan te raden om bijvoorbeeld een liniaal en een rekenmachine aan te schaffen. De Casio rekenmachine is voor de basisschool echt voldoende en deze kun je gewoon bij HEMA aanschaffen (€11,00), gezien hij nog voorradig is.

De HB-potloden van de Hema (12 stuks voor €1,25!) zijn erg fijn voor school en de meeste kinderen hebben deze dan ook nodig. Qua stiften adviseren we de exemplaren van Stabilo (BOL.com), omdat deze mooi kleuren en het lang blijven doen. Geef je je kind een setje aan het begin van het schooljaar? Dan zul je aan het eind van het jaar merken dat de stiften nog steeds goed zijn. Ben je op zoek naar kleurpotloden? Dan kunnen we de bovenstaande potloden van Stabilo zeker aanraden.

Schooletui? HEMA schoolspullen!

Om alle stiften en potloden op een handige manier te bewaren heb je een etui nodig. Zowel in de lagere klassen als op het voortgezet onderwijs heb je een etui nodig om alle stiften en potloden in op te bergen. Sommige scholen verlangen zelfs naar twee etuis: eentje voor de stiften en eentje voor de potloden. Etuis kun je het hele jaar door kopen en op dit moment is er genoeg aanbod in de webshop van HEMA.

Of je nu een fluffy schooletui of een chique etui zoekt, je vindt ze bij HEMA!

Lijstje middelbare school : Hema Back to school

Ieder jaar krijgen leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs een handige lijst waarop de benodigde schoolspullen staan. De lijst hieronder is een richtlijn, want niet iedere school plaatst dezelfde schoolspullen op de lijst.

Pennen, potloden, kleurpotloden en markers
A4 schriften met lijntjes en ruitjes
Voor gymles een handige tas
Plakband en een schaar
Gum en een puntenslijper
Grafische rekenmachine
Ringbandpapier 23 rings
A5 schriften met lijntjes
Passer en een liniaal
Schoolagenda
Rugzak
Etui
Kaftpapier
USB-stick
Notitieblok
Tipp-ex
Geodriehoek

Voor de basisschool : Hema Back to school

Hieronder zie je een lijstje voor de basisschool. Let op: iedere school kan aanvullende schoolspullen op de lijst zetten, dus controleer altijd de eigen lijst. Daarnaast wordt er ook nog onderscheid gemaakt in schoolspullen per leerjaar.

23-rings map
Kladblok
A5 schriften met lijntjes en ruitjes
Stiften en potloden
Pritt-stift
Etui
Schooltas
Lunchbox en beker
Agenda

Beste laptop voor school

Naast de normale schoolspullen heeft een kind of oudere student ook een laptop nodig voor school. Maar welke laptop kies je uit wanneer er zoveel keus is? Wij hebben een top 5 voor je samengesteld om de keus iets te vergemakkelijken!

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven