HEMA Back to school voor HEMA schoolspullen

HEMA back to school

Heb je nog geen nieuwe schoolspullen gekocht om het nieuwe schooljaar goed te beginnen? Bezoek dan zeker ieder jaar de HEMA Back To School campus! De meeste items zijn een tijdje terug toegevoegd aan de collectie, waaronder de leukste agenda’s, schooltassen en andere HEMA schoolspullen die je kind zeker nodig heeft. Bekijk hier de leukste tips voor 2023!

HEMA BACK TO SCHOOL : 2023 campagne

Update: binnenkort begint de 2023 Back to School campagne. Op dit moment vind je nog schoolspullen van het lopende schooljaar.

Momenteel kun je allerlei gave items vinden, zoals kaftpapier van Pimpelmees (!!), gave schooltassen en andere leuke items. Daarnaast profiteer je op dit moment van heel veel leuke kortingen! Jammer genoeg staat de Beautynezz-collectie er nog niet tussen en we weten niet of deze terug zal komen. We geven dit artikel zo snel mogelijk een update, dus bekijk alvast de HEMA campagne!

BEKIJK HIER METEEN DE NIEUWE CAMPAGNE!

Ieder jaar gaat de HEMA Back to School-campagne in juni van start en worden er talloze, nieuwe producten toegevoegd aan de collectie in de webshop. Jammer genoeg duurt de campagne nooit heel lang en zijn items snel uitverkocht, doordat HEMA nog steeds erg populair is voor schoolspullen. Wist je dat je de fijne basics en bepaalde schoolspullen het hele jaar door kunt aanschaffen in de HEMA-webshop?

De afgelopen twee jaar was de Beautynezz schoollijn bij HEMA een groot succes. Deze lijn met schoolspulletjes was exclusief bij HEMA verkrijgbaar en we hopen de collectie ook tijdens de nieuwe campagne in 2023 terug te zien.

HEMA Back to school en HEMA schoolspullen

De afgelopen jaren waren voor iedereen anders door de coronacrisis, maar inmiddels is het leven weer zoals het hoort te zijn en zijn we allemaal welkom op school. Ondanks de coronacrisis hadden kinderen toch nieuwe schoolspullen nodig: Hallo, Hema! De nieuwe Back To School campagne is inmiddels begonnen en je kunt heel veel gave items scoren!

Beautynezz schoollijn

Helaas, de populaire Beautynezz producten zijn momenteel niet meer verkrijgbaar bij HEMA. We hopen dat deze lijn ook in 2023 weer zijn opwachting maakt, zodat we allemaal kunnen genieten van deze fijne, hippe schoolspulletjes! Let op: deze collectie is razendsnel uitverkocht zodra hij online staat of in de winkel ligt. Zodra de nieuwe lijn verschijnt, geven we het artikel meteen een update.

Normaal gesproken kun je terecht voor de volgende Beautynezz schoolspullen: Etiketten, elastomappen, pennen, een etui, een ringband, een hoesje voor je iPhone, opvouwbare tasjes, potloden, schriften (geruit en gelinieerd!), een weekplanner en een heel gaaf notitieboek: dat kun je vanaf nu shoppen bij HEMA! Wees er snel bij zodra het beschikbaar is, want OP=OP!

BEKIJK DE BEAUTYNEZZ SCHOOLLIJN : EXCLUSIEF BIJ HEMA

HEMA schoolagenda’s

Nijntje agenda Hema Back to school

Voor de nieuwste HEMA schoolagenda’s kun je alweer terecht in de webshop én in de winkel. Er is keus genoeg, want er zijn meerdere soorten agenda’s voor het nieuwe schooljaar. Qua designs is er ook genoeg leuks, dus de schoolagenda’s van HEMA zijn geschikt voor jongens en meisjes. Onlangs schreven we een uitgebreid artikel met de leukste agenda’s voor het komende schooljaar.

Er zijn op dit moment nog ontzettend veel schoolagenda’s verkrijgbaar bij HEMA. Denk aan de basic schoolagenda voor maar €1,00, maar ook voor agenda’s van Blond Amsterdam, Nijntje, My Jewelry, Touzani, Formule 1, Donald Duck, Make that The Cat Wise en nog vele andere agenda’s kun je hier terecht!

Hier bekijk je de nieuwste schoolagenda’s bij HEMA

Lijstjes van school | Hema Back to school

Een paar weken voordat het nieuwe schooljaar daadwerkelijk begint, komen de lijstjes van school weer binnen en kunnen we aan de slag. Zo’n vijftien jaar geleden was het doodnormaal om al je schoolspullen bij de HEMA te kopen, maar tegenwoordig is dat anders.

Veel verschillende winkels, zoals Blokker en Action, verkopen ook schoolspullen zoals kladblokken, schriften en potloden. Toch is HEMA zonder enige twijfel dé winkel om je schoolspullen aan te schaffen. Waarom? Je betaalt iets meer, maar daar krijg je dan ook goede kwaliteit en leuke designs voor terug.

Ieder jaar komt HEMA met een uitgebreide campagne: de HEMA Back to School campagne. Veel nuchtere Hollanders komen trouw ieder jaar terug en ook wij zijn fan!

Hier kun je de schoolspullen bij Blokker bekijken

HEMA kaftpapier | Hema Back to school

HEMA kaftpapier

De laatste jaren was het aanbod bij HEMA qua kaftpapier echt karig! Normaal gesproken kwamen de nieuwste rollen tegen het einde van het schooljaar in de collectie, maar afgelopen jaar waren er maar een paar rollen verkrijgbaar. Met een rol kaftpapier van HEMA kaft je zonder moeite zo’n drie a vier boeken en er is genoeg keus voor zowel meiden als jongens. Ook voor neutraal kaftpapier kun je weer terecht bij HEMA!

Er is dus weer ein-de-lijk nieuw kaftpapier in de collectie! Ben je op zoek naar het beste rekbare kaftpapier? Dan kun je je hart ophalen bij HEMA! Er zijn heel veel leuke, hippe kleurtjes (effen) verkrijgbaar, zonder drukke prints. Ook voor papieren kaftpapier met de gaafste opdrukken kun je nu in de webshop terecht. Denk aan prints van de Formule 1, Pimpelmees, Donald Duck, effen kleurtjes, bladeren, NASA en nog veel meer! Voor het schooljaar 2022/2023 is het dus zeker de moeite waard om dit betaalbare kaftpapier te bekijken!

Hier kun je het beschikbare HEMA kaftpapier bekijken

Welke spullen heb ik nodig voor school?

Welke schoolspullen je nodig hebt verschilt per school en per klas. Kinderen in groep 8 hebben bijvoorbeeld veel minder schoolspullen nodig dan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan. Let daarom goed op de schoollijst die je van tevoren krijgt. Op deze lijst kun je precies zien welke schoolspullen je wel en niet nodig hebt.

De rugzak

Wij zijn 100% fan van de rugzakken van Eastpak en het is eeuwig zonde dat HEMA deze rugtassen niet aanbiedt. Je koopt zo’n standaard Eastpak rugzak al voor €40,00 en hij gaat jaren mee! De tassen hebben een fantastische kwaliteit en je kunt ze in alle soorten en maten aanschaffen. Wij schreven hier een uitgebreid artikel over dat je hier kunt lezen.

HEMA verkoopt ieder jaar rugtassen in allerlei designs: van neutraal tot lekker vrolijk, maar ook gewoon super stoer. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat HEMA een passende, betaalbare rugzak verkoopt. Op dit moment kun je voor een aantal rugzakken terecht, maar het aanbod is nog niet heel groot. Je kunt wel voor een vrolijke tas terecht en voor een zwarte rugzak (€20,00). Wist je dat bestellingen vanaf €25,00 gratis verzonden worden? Mooi, HEMA!

Schriften, mappen en potloden bij HEMA

Let op: momenteel krijg je veel korting op schriften bij HEMA!

Schriften, mappen en potloden heeft bijna ieder kind nodig op school. Vanaf groep vier heb je een map, kladblok, stiften, potloden, puntenslijper en een Pritt-Stift nodig. Vanaf hogere groepen is het aan te raden om bijvoorbeeld een liniaal en een rekenmachine aan te schaffen. De Casio rekenmachine is voor de basisschool echt voldoende en deze kun je gewoon bij HEMA aanschaffen (€11,00), gezien hij nog voorradig is.

De HB-potloden van de Hema (12 stuks voor €1,25!) zijn erg fijn voor school en de meeste kinderen hebben deze dan ook nodig. Qua stiften adviseren we de exemplaren van Stabilo (BOL.com), omdat deze mooi kleuren en het lang blijven doen. Geef je je kind een setje aan het begin van het schooljaar? Dan zul je aan het eind van het jaar merken dat de stiften nog steeds goed zijn. Ben je op zoek naar kleurpotloden? Dan kunnen we de bovenstaande potloden van Stabilo zeker aanraden.

Hier shop je de HB-potloden bij HEMA voor €1,25!

Schooletui? HEMA schoolspullen!

Om alle stiften en potloden op een handige manier te bewaren heb je een etui nodig. Zowel in de lagere klassen als op het voortgezet onderwijs heb je een etui nodig om alle stiften en potloden in op te bergen. Sommige scholen verlangen zelfs naar twee etuis: eentje voor de stiften en eentje voor de potloden. Etuis kun je het hele jaar door kopen en op dit moment is er genoeg aanbod in de webshop van HEMA.

Of je nu een fluffy schooletui of een chique etui zoekt, je vindt ze bij HEMA!

Bekijk hier de HEMA etuis

Lijstje middelbare school : Hema Back to school

Ieder jaar krijgen leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs een handige lijst waarop de benodigde schoolspullen staan. De lijst hieronder is een richtlijn, want niet iedere school plaatst dezelfde schoolspullen op de lijst.

Pennen, potloden, kleurpotloden en markers
A4 schriften met lijntjes en ruitjes
Voor gymles een handige tas
Plakband en een schaar
Gum en een puntenslijper
Grafische rekenmachine
Ringbandpapier 23 rings
A5 schriften met lijntjes
Passer en een liniaal
Schoolagenda
Rugzak
Etui
Kaftpapier
USB-stick
Notitieblok
Tipp-ex
Geodriehoek

Voor de basisschool : Hema Back to school

Hieronder zie je een lijstje voor de basisschool. Let op: iedere school kan aanvullende schoolspullen op de lijst zetten, dus controleer altijd de eigen lijst. Daarnaast wordt er ook nog onderscheid gemaakt in schoolspullen per leerjaar.

23-rings map
Kladblok
A5 schriften met lijntjes en ruitjes
Stiften en potloden
Pritt-stift
Etui
Schooltas
Lunchbox en beker
Agenda

Beste laptop voor school

Naast de normale schoolspullen heeft een kind of oudere student ook een laptop nodig voor school. Maar welke laptop kies je uit wanneer er zoveel keus is? Wij hebben een top 5 voor je samengesteld om de keus iets te vergemakkelijken!

Lees : Beste laptop voor school, top 5!

Dit vind je misschien ook leuk

Schoolprestaties verbeteren, goed op weg met deze tips
Eindtoets groep 8 oefenen | informatie en tips
Heutink voor thuis review

Scroll naar boven