Schoolagenda kopen : 19x de leukste schoolagenda’s 2023/2024

De nieuwe schoolagenda’s voor het volgende schooljaar liggen in de winkels en staan online! Zoals ook bij familieplanners het geval is, zijn de leukste schoolagenda’s vaak al snel uitverkocht. Heb je je zinnen gezet op een leuke agenda? Sla dan direct je slag, want voordat je het weet grijp je mis. Schoolagenda kopen : bekijk in dit artikel 19x de leukste schoolagenda’s voor jongens, meisjes, lager onderwijs en voortgezet onderwijs!

Leukste schoolagenda kopen : top 19!

Update: nog even geduld en dan liggen de nieuwe schoolagenda’s voor 2023/2024 in de winkel! We geven het artikel binnenkort een grondige update!

Ben je op zoek naar de leukste schoolagenda voor het schooljaar 2023/2024? Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn! Er zijn schoolagenda’s voor jongens, voor meisjes, voor jong en voor oud! Kies je voor lekker stoer of ga je toch voor schattig? Je kunt natuurlijk ook voor een luxe- of juist basic agenda kiezen. Bekijk hier de leukste schoolagenda’s voor ’t schooljaar 2023/2024!

1. HEMA schoolagenda kopen

HEMA schoolagenda

De schoolagenda’s van HEMA staan bij veel ouders (en kinderen) op nummer 1. In de webshop van HEMA kun je de meest populaire en hippe agenda’s voor school vinden van bijvoorbeeld Pimpelmees, Touziani, Sassy Me, Nijntje, Blond Amsterdam en nog veel meer! Daarnaast biedt HEMA ook eigen agenda’s aan vanaf €1,00! Je leest het goed: een schoolagenda bij HEMA kan al vanaf €1,00 besteld worden.

Met een basic schoolagenda voor ene euro kun je schoolzaken organiseren, maar meer luxe moet je hier niet van verwachten. De Beautynezz agenda is een lange tijd erg populair geweest, maar deze hebben we al 2 schooljaren niet in de webshop gezien. Jaarlijks kun je ook voor bijvoorbeeld de agenda van ‘Make That The Cat Wise’ terecht, maar deze zijn ook in veel andere webshops verkrijgbaar. Tip: lees ook ons Back 2 School HEMA artikel!

2. Komoni Schoolagenda van duurzaam hout

schoolagenda kopen

Een Komoni schoolagenda is bijzonder en duurzaam. Deze schoolagenda heeft een zeer stevige, houten cover (MDF), zodat hij wel tegen een stootje kan. Het papier is gerecycled en van hoogwaardige kwaliteit. Wees niet bang: het ongebleekte papier zal niet doordrukken en is erg stevig. De agenda zelf is ook erg stevig door de twin-wire binding én navulbaar.

De agenda heeft een A5 formaat, 90 blaadjes en de ringband zorgt ervoor dat de bladen snel omgeklapt kunnen worden. Wil je een duurzame schoolagenda? Dan kies je voor de Komoni schoolagenda. Hieronder zie je een aantal Komoni schoolagenda’s, maar er zijn nog talloze andere ontwerpen /designs. Op die manier is er voor ieder kind wel een geschikte agenda te vinden!

Voorbeelden designs: kolibrie, leeuw, kat, uil, veren, panda, wereld, husky, dromenvanger, paard, teksten, maan, wolf, pauw en nog veel meer!

3. Donald duck schoolagenda

Wie kent Donald Duck niet? Jaarlijks worden er vele Donald Duck schoolagenda’s gekocht en dat zal komend jaar niet anders zijn. Jammer genoeg zijn deze agenda’s vaak snel uitverkocht, waardoor veel fans achter het net vissen. Wist je dat er ook een handige familieplanner van Donald Duck verkrijgbaar is? Op die manier kun je het overzicht een stuk beter bewaren! Op dit moment is de nieuwste familieplanner nog niet verkrijgbaar.

In de schoolagenda van Donald Duck is er ruimte voor lesroosters, huiswerk notities en plannen voor het weekend. Iedere week wordt op twee pagina’s weergegeven, zodat je snel een compleet overzicht van de komende week hebt. Je kunt ook een eigen strip maken en de boekenlijst invullen. Met deze agenda plan je het hele schooljaar! De vrolijkste agenda van Nederland is nu alweer verkrijgbaar!

4. A-Journal schoolagenda + &INK

Yes! A-Journal schoolagenda’s zijn weer volop verkrijgbaar! Momenteel kun je nog kiezen uit heel veel verschillende kleurtjes, maar de inhoud van de meeste schoolagenda’s is vrijwel identiek. Kies je voor de A-Journal &INK schoolagenda? Dan is de inhoud net even anders. Deze agenda’s hebben een andere vormgeving aan zowel de binnen- als de buitenkant.

Iedere schoolagenda van het merk A-Journal biedt genoeg ruimte voor week- en maandoverzichten, ruimte voor notities en to-do’s, plannen en ambities. Uiteraard kun je kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat er voor zowel jongens- als meiden genoeg keuze is.

5. Hobbit schoolagenda 2023-2024

Of je nu op zoek bent naar een chique, trendy of basic schoolagenda: het merk Hobbit heeft het allemaal voor je! Hobbit biedt ook schoolagenda’s aan die 18 maanden bevatten, handig! Deze klassieke, linnen schoolagenda’s zijn geschikt voor iedereen. Ga je liever voor een trendy of chique ontwerp? Geen probleem! Je kunt kiezen uit een A4 of A5 formaat, een harde kaft of flexibele kaft, 18 maanden of een normaal schooljaar.

Hierboven zie je de nieuwste, basic schoolagenda van het merk Hobbit. Lekker eenvoudig aan de buitenkant, maar uiteraard heel praktisch aan de binnenkant. Ben je een liefhebber van kleur? Dan zijn er nog genoeg andere kleuren en printjes te vinden!

6. Legami 18 maanden schoolagenda’s

Veel kinderen vinden het fijn om een agenda te hebben die gebruikt kan worden totdat het volgende schooljaar begint. De schoolagenda’s 2023-2024 van het merk Legami bieden alleen agenda’s aan met een duur van 18 maanden. Momenteel kun je kiezen uit 19 verschillende designs, zodat er waarschijnlijk wel een print tussen zit die je kind leuk vindt.

Deze LEGAMI agenda is onmisbaar voor dit schooljaar! Deze schoolagenda heeft een looptijd van 18 maanden, van eind mei t/m augustus het volgende jaar. De weekagenda heeft een formaat van 12 x 18 cm (tussen A5 en A6 in). Op de linker pagina staat een weekoverzicht met weeknummer en op de rechter pagina is gelinieerde notitieruimte. Aan het eind van iedere maand is een extra gelinieerde pagina en een maandplanner voor de komende maand. Tot slot is er een vak voor notities en kattebelletjes achterin de agenda.

De Legami schoolagenda’s worden gemaakt in Italië, hebben 224 pagina’s (FSC papier), een elastieken sluiting, een vakantieplanner, woordenboek, soft cover omslag en 36 pagina’s met maandelijkse planners.

7. Loesje school- en studieagenda

Loesje kennen we allemaal van de grappige quotes. Voor het schooljaar 2023-2024 komt Loesje met twee verschillende agenda’s: de schoolagenda en de studieagenda. Beide agenda’s zijn geschikt voor school / studie en zijn natuurlijk versierd met de leukste Loesje uitspraken! De studie-agenda is iets goedkoper (€9,99) dan de schoolagenda (€14,99) en het design / de afmeting is verschillend van iedere variant.

8. Bruna schoolagenda 2023-2024

Minecraft schoolagenda

Bruna maakt zelf geen schoolagenda’s, maar is wel een zeer bekende en geliefde aanbieder van diverse schoolartikelen. Ook voor schoolagenda’s 2023-2024 kun je terecht bij Bruna! Op dit moment kun je bijvoorbeeld de nieuwste CreaChick schoolagenda vinden, maar ook andere agenda’s voor kinderen zijn verkrijgbaar. Denk aan Minecraft, Harry Potter, Blond Amsterdam, Garfield, Donald Duck en nog veel meer!

Veel agenda’s die je kunt bekijken in dit overzicht zijn ook verkrijgbaar bij Bruna. Ga je voor andere schoolspullen naar de webshop van Bruna? Dan kun je de bestelling wellicht combineren met een nieuwe schoolagenda!

9. Pimpelmees schoolagenda kopen

Pimpelmees ben je misschien al tegengekomen in ons overzicht met de leukste familieplanners van dit jaar. Dat heeft natuurlijk een reden, want de designs van Pimpelmees stellen nooit teleur. Dit jaar kun je kiezen uit verschillende schoolagenda’s in verschillende formaten (A4, A5), wat handig is voor mensen/kinderen die graag een grotere agenda willen om alles te kunnen organiseren.

Pimpelmees agenda’s en familieplanners kunnen altijd rekenen op ontzettend positieve reviews en ze worden dan ook door veel mensen gebruikt. Jammer genoeg is de agenda zo populair dat veel mensen achter het net vissen, dus wees er snel bij! Tip: sommige varianten zijn ook bij HEMA verkrijgbaar! Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met de leukste schoolagenda’s van Pimpelmees.

10. Paperfuel agenda voor het nieuwe schooljaar

UPDATE: Helaas is de nieuwste Paperfuel agenda nog niet verkrijgbaar.

De Paperfuel agenda is weer populair in 2022 en 2023. Vul gemakkelijk je lesrooster en cijferlijst in of maak notities. Er is genoeg ruimte overgelaten om even wat handlettering onder de knie te krijgen! Hiernaast staan er ook nog leuke quotes en illustraties in de agenda en is er een leeslint. Deze schoolagenda’s hebben een harde kaft, zodat hij het makkelijk een schooljaar vol kan houden!

11. Brepols schoolagenda kopen

Een schoolagenda kopen van het merk Brepols? Dan heb je de keuze uit meer dan 100 schoolagenda’s! Basic schoolagenda’s met softcover, leuke agenda’s voor jongere kinderen, ringbang agenda’s, agenda’s met steden en zelfs schoolagenda’s in de vorm van een smartphone! De agenda’s zijn zeer betaalbaar, van goede kwaliteit en krijgen goede reviews. Hieronder is een voorbeeld te bekijken, maar voor het volledige aanbod kun je op deze pagina van bol kijken!

Tip: ga je liever voor een spiraalband agenda voor school? Ook dan zit je helemaal goed bij het merk Brepols. Momenteel kun je kiezen uit verschillende soorten en kleuren schoolagenda’s, zodat de kans groot is dat er een fijn exemplaar voor je (kind) tussen zit.

12. Feyenoord schoolagenda kopen

UPDATE: Momenteel is de nieuwste Feyenoord schoolagenda nog niet verkrijgbaar

Een agenda van het legioen? Ook voor het schooljaar 2022 kwam Feyenoord weer met een schoolagenda! Er is ruimte voor het schoolrooster, om de cijfers bij te houden, om telefoonnummers en mailadressen op te schrijven en nog veel meer leuke extra’s. De agenda, weekplanner en schoollijnen worden gedrukt op FSC-papier. Schrijf je plannen voor het weekend op en noteer je huiswerk!

13. Emoji schoolagenda in 2023-2024

UPDATE – momenteel is de nieuwste Emoji agenda nog niet verkrijgbaar

De Emoji schoolagenda’s kunnen dit jaar aangeschaft worden in een roze en blauwe variant: Space Monkey & Don’t Give Up. Emoji is zeer bekend onder jongeren en wordt niet zomaar vaak verkocht. In deze agenda’s is ruimte voor het lesrooster, de cijfers, telefoonnummers/e-mailadressen, weekplanners en spelletjes. Er staan ook nog leuke extra’s in! De nieuwe agenda’s zijn momenteel nog niet uitgebracht.

14. Ryam schoolagenda kopen

Ook het merk Ryam pakt flink uit met verschillende agenda’s voor komend schooljaar. Met ruim 75 designs is er voor (bijna) iedereen wat wils. Er zijn pocket-agenda’s met een ringband, maar ook deluxe hardcover agenda’s. Er zijn heel veel verschillende kleuren en formaten beschikbaar, dus de keuze is ruim.

In de agenda’s wordt een week op twee pagina’s weergegeven door middel van een uurindeling. Verder is er ruimte voor notities, cijferlijsten, adressen en een lesrooster. Kortom: perfect geschikt voor school! We verwachten de agenda’s voor komend schooljaar binnenkort!

15. Pluimpjes agenda Leuk Mens

De schoolagenda van Pluimpjes wordt altijd goed ontvangen, met een personal touch! Deze agenda is volledig zwart wit en heeft het A5 formaat. Pluimpjes schoolagenda’s beginnen in augustus en lopen tot en met juli. Het weekoverzicht is verspreid over twee pagina’s en iedere week krijg je een pluimpje! Er is gebruik gemaakt van 160 grams papier en er is ook een jaaroverzicht per maand. Op de speciale notitiepagina’s schrijf je de leukste dingen!

16. Make that the cat wise schoolagenda 2023-2024

Deze leuke schoolagenda is bij meerdere bedrijven verkrijgbaar. De, in het steenkolenengels, quotes in de agenda zijn grappig en zorgen altijd voor een lach! Vul dus met een lach op het gezicht het rooster in, houd alle cijfers bij en schrijf belangrijke gegevens van familie of vrienden op. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zijn leuke designs te zien! Let op: er zijn dit jaar verschillende varianten verkrijgbaar!

17. Garfield schoolagenda kopen

Nog zo’n leuke, vrolijke schoolagenda voor echte Garfield-fans! Naast de schoolagenda is er ook een speciale familieplanner van Garfield (bol) beschikbaar. Handig voor al die verplichtingen ná schooltijd! In de schoolagenda zit precies wat je nodig hebt: ruimte voor planners, lesroosters, cijferlijsten en huiswerk. Ook bij deze agenda wordt gebruik gemaakt van FSC-papier.

18. Plenda one schoolagenda kopen

Veel middelbare scholieren zijn gek op de functionele Plenda One schoolagenda. De agenda is ook verkrijgbaar in XL formaat, voor nog meer ruimte.

De Plenda One is een schoolagenda om fijner en effectiever te studeren. Je schrijft niet alleen op wanneer het huiswerk af moet zijn, je plant ook m.b.v. het 6stappenplan wanneer je wat gaat doen. Een planagenda om gemotiveerd en effectief te leren : dat kan met de Plenda One. Huiswerk kan genoteerd én gepland worden, zodat er overzicht en rust is. Het 6 stappenplan helpt je kind om het huiswerk op een effectieve manier te plannen! Bekijk hier de XL-versie (bol).

Schoolagenda kopen : welke agenda heeft je kind nodig?

Schoolagenda’s zijn er in alle soorten en maten. Een kind op de basisschool heeft een andere schoolagenda nodig dan een kind dat naar het voortgezet- of hoger onderwijs gaat. Houd dus rekening met de inhoud van de agenda, de indelingen, de stevigheid (softcover of hardcover) en de overige mogelijkheden. De Back to School campagne van HEMA kan ieder moment van start gaan! Wij houden je met het volgende artikel op de hoogte!

Een Garfield agenda is leuk, maar niet erg geschikt voor een kind dat helemaal niets heeft met die oranje kat. Tegenwoordig kun je erg leuke, luxe, hippe en trendy schoolagenda’s aanschaffen, voor redelijk leuke prijzen! Zo was de nieuwe Beautynezz schoolagenda helemaal hip voor meiden, welke hier exclusief verkrijgbaar is bij Hema. Binnenkort is de gehele Beatynezz schoollijn verkrijgbaar bij HEMA.

Dit vind je misschien ook leuk

Nicole
Scroll naar boven