Schoolagenda kopen : 19x de leukste schoolagenda’s 2023/2024

schoolagenda kopen

De nieuwe schoolagenda’s voor het volgende schooljaar liggen in de winkels en staan online! Zoals ook bij familieplanners het geval is, zijn de leukste schoolagenda’s vaak al snel uitverkocht. Heb je je zinnen gezet op een leuke agenda? Sla dan direct je slag, want voordat je het weet grijp je mis. Schoolagenda kopen : bekijk in dit artikel 19x de leukste schoolagenda’s voor jongens, meisjes, lager onderwijs en voortgezet onderwijs!

Leukste schoolagenda kopen : top 19!

Update: nog even geduld en dan liggen de nieuwe schoolagenda’s voor 2023/2024 in de winkel! We geven het artikel binnenkort een grondige update!

Ben je op zoek naar de leukste schoolagenda voor het schooljaar 2023/2024? Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn! Er zijn schoolagenda’s voor jongens, voor meisjes, voor jong en voor oud! Kies je voor lekker stoer of ga je toch voor schattig? Je kunt natuurlijk ook voor een luxe- of juist basic agenda kiezen. Bekijk hier de leukste schoolagenda’s voor ’t schooljaar 2023/2024!

1. HEMA schoolagenda kopen

schoolagenda kopen

De schoolagenda’s van HEMA staan bij veel ouders (en kinderen) op nummer 1. Ga je voor de hippe Pimpelmees schoolagenda of toch voor de basic schoolagenda voor €1,00? Je leest het goed: een schoolagenda kun je bij HEMA al kopen vanaf €1,00. Natuurlijk moet je hier niet heel veel luxe voor verwachten, maar het is een agenda die doet wat hij moet doen: je schoolzaken organiseren.

Afgelopen schooljaar was de Beautynezz schoolagenda het meest populair, maar ook de Pimpelmees schoolagenda en de Make That The Cat Wise agenda waren echt gewild! Deze laatste twee kun je overigens ook bij andere winkels scoren voor dezelfde prijs, mochten ze bij HEMA niet meer verkrijgbaar zijn. Ook voor een schoolagenda met een ringband of andere leuke agenda’s ben je bij HEMA aan het juiste adres.

Bekijk hier alle HEMA schoolagenda’s

2. Komoni Schoolagenda van duurzaam hout

schoolagenda kopen

Een Komoni schoolagenda is bijzonder en duurzaam. Deze schoolagenda heeft een zeer stevige, houten cover (MDF), zodat hij wel tegen een stootje kan. Het papier is gerecycled en van hoogwaardige kwaliteit. Wees niet bang: het ongebleekte papier zal niet doordrukken en is erg stevig. De agenda zelf is ook erg stevig door de twin-wire binding én navulbaar.

De agenda heeft een A5 formaat, 90 blaadjes en de ringband zorgt ervoor dat de bladen snel omgeklapt kunnen worden. Wil je een duurzame schoolagenda? Dan kies je voor de Komoni schoolagenda. Hieronder zie je een aantal Komoni schoolagenda’s, maar er zijn nog talloze andere ontwerpen /designs. Op die manier is er voor ieder kind wel een geschikte agenda te vinden!

Voorbeelden designs: kolibrie, leeuw, kat, uil, veren, panda, wereld, husky, dromenvanger, paard, teksten, maan, wolf, pauw en nog veel meer!

Bekijk hier álle Komoni schoolagenda’s bij BOL.com

3. Creations of happiness schoolagenda

Afgelopen schooljaar was de Creations of Happiness schoolagenda razend populair! Op dit moment kun je het exemplaar voor komend schooljaar nog niet bestellen, maar we verwachten hem heel snel op voorraad! Vorig jaar zaten er 172 pagina’s in de agenda, met ruimte genoeg om alles op te schrijven. De weken lopen van maandag tot en met zondag, van juli tot augustus. Je kunt met deze agenda dus het hele schooljaar door!

Voor roosters en pagina’s met cijfers zijn er 6 pagina’s beschikbaar. Schrijf je notities op, noteer meteen de verjaardagen van familie en vrienden en verzamel belangrijke adressen. Een andere leuke extra is de pagina voor je persoonlijke doelen, een moodtracker en een to-do list. Daarnaast is er ook nog een jaaroverzicht aanwezig.

De voor- en achterkant van deze schoolagenda zijn meestal transparant en er is een sluitelastiek aanwezig. Wanneer je deze agenda aan gaat schaffen, krijg je er gratis een boekenlegger bij! Afmeting: A5 formaat, 15 x 21 cm.

Houd hier de actuele voorraad in de gaten!

4. Donald duck schoolagenda

Vorig jaar was Donald Duck van de partij en dat is voor volgend schooljaar niet anders! Je kunt een handige familieplanner bestellen van Donald Duck, maar ook de schoolagenda is alweer verkrijgbaar via Bruna! We verwachten dat de agenda’s binnenkort ook weer via BOL.com & Amazon.nl verkrijgbaar zijn! De vrolijkste agenda van Nederland wordt jaarlijks door veel schoolgaande kinderen gebruikt en maakt van iedere week een kleurrijke gebeurtenis!

Er is ruimte voor lesroosters, huiswerk notities en plannen voor het weekend. De week wordt op twee pagina’s weergeven. Maak je eigen strip en vul alvast je boekenlijst in! Plan je hele schooljaar met Donald Duck!

>> Bekijk de nieuwste Donald Duck schoolagenda bij BOL.com

5. A-Journal schoolagenda + &INK

A-Journal had voor het schooljaar 2022-2023 een tiental schoolagenda’s beschikbaar. Acht van deze agenda’s zijn, op de prints aan de buitenkant na, identiek. De twee andere &INK agenda’s hebben een andere vormgeving, zowel aan de buiten- als binnenkant. Iedere A-Journal agenda biedt genoeg ruimte voor week- en maandoverzichten, ruimte voor notities en to do’s, plannen en ambities! Deze agenda’s zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat de agenda’s geschikt zijn voor jongens en meiden.

Op deze pagina kun je alle A-Journal schoolagenda’s bekijken (BOL.com)!

6. Hobbit schoolagenda 2023-2024

Of je nu op zoek bent naar een chique, trendy of basic schoolagenda: het merk Hobbit heeft het allemaal voor je! Hobbit biedt ook schoolagenda’s aan die 18 maanden bevatten, handig! Deze klassieke, linnen schoolagenda’s zijn geschikt voor iedereen. Ga je liever voor een trendy of chique ontwerp? Geen probleem! Je kunt kiezen uit een A4 of A5 formaat, een harde kaft of flexibele kaft, 18 maanden of een normaal schooljaar.

Hier kun je álle Hobbit schoolagenda’s bekijken bij BOL.com

7. Legami 18 maanden schoolagenda’s

Veel kinderen vinden het fijn om een agenda te hebben die gebruikt kan worden totdat het volgende schooljaar begint. De schoolagenda’s 2023-2024 van het merk Legami bieden alleen agenda’s aan met een duur van 18 maanden. Momenteel kun je kiezen uit 19 verschillende designs, zodat er waarschijnlijk wel een print tussen zit die je kind leuk vindt.

Deze LEGAMI agenda is onmisbaar voor dit schooljaar! Deze schoolagenda heeft een looptijd van 18 maanden, van eind mei t/m augustus het volgende jaar. De weekagenda heeft een formaat van 12 x 18 cm (tussen A5 en A6 in). Op de linker pagina staat een weekoverzicht met weeknummer en op de rechter pagina is gelinieerde notitieruimte. Aan het eind van iedere maand is een extra gelinieerde pagina en een maandplanner voor de komende maand. Tot slot is er een vak voor notities en kattebelletjes achterin de agenda.

De Legami schoolagenda’s worden gemaakt in Italië, hebben 224 pagina’s (FSC papier), een elastieken sluiting, een vakantieplanner, woordenboek, soft cover omslag en 36 pagina’s met maandelijkse planners.

Vrolijke kleuren in de vorm van regendruppels, een kaart, bloemen, bijen of toch een effen design? Bekijk ze hier bij BOL.com!

8. Loesje school- en studieagenda

Loesje kennen we allemaal van de grappige quotes. Voor het schooljaar 2023-2024 komt Loesje met twee verschillende agenda’s: de schoolagenda en de studieagenda. Beide agenda’s zijn geschikt voor school / studie en zijn natuurlijk versierd met de leukste Loesje uitspraken! De studie-agenda is iets goedkoper (€9,99) dan de schoolagenda (€14,99) en het design / de afmeting is verschillend van iedere variant.

9. Bruna schoolagenda 2023-2024

Schoolagenda kopen

Bruna maakt zelf geen schoolagenda’s, maar is wel een zeer bekende en geliefde aanbieder van diverse schoolartikelen. Ook voor schoolagenda’s 2023-2024 kun je terecht bij Bruna! Op dit moment kun je bijvoorbeeld de nieuwste Billy Eilish schoolagenda vinden, maar ook agenda’s voor jongere kinderen zijn verkrijgbaar. Denk aan “Paardenpraat” en de “Meiden schoolagenda”.

Veel agenda’s die je kunt bekijken in dit overzicht zijn ook verkrijgbaar bij Bruna. Ga je voor andere schoolspullen naar de webshop van Bruna? Dan kun je de bestelling wellicht combineren met een nieuwe schoolagenda!

Bekijk hier de speciale pagina met schoolagenda’s bij Bruna

10. Pimpelmees schoolagenda kopen

schoolagenda kopen

In ons overzicht met de leukste familieplanners noemden we Pimpelmees al! De designs van Pimpelmees stellen nooit teleur. Dit schooljaar is de agenda van Pimpelmees weer erg hip en waarschijnlijk snel uitverkocht! Waarom? Deze schoolagenda’s (en familieplanners!) krijgen altijd ontzettend goede reviews.

Met de Pimpelmees schoolagenda ga je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in. Er is ruimte voor je huiswerk, notities en natuurlijk belangrijke afspraken.

Bekijk hier de Pimpelmees schoolagenda

11. Paperfuel agenda voor het nieuwe schooljaar

De Paperfuel agenda is weer populair in 2022 en 2023. Vul gemakkelijk je lesrooster en cijferlijst in of maak notities. Er is genoeg ruimte overgelaten om even wat handlettering onder de knie te krijgen! Hiernaast staan er ook nog leuke quotes en illustraties in de agenda en is er een leeslint. Deze schoolagenda’s hebben een harde kaft, zodat hij het makkelijk een schooljaar vol kan houden!

12. Brepols schoolagenda kopen

Een schoolagenda kopen van het merk Brepols? Dan heb je de keuze uit meer dan 100 schoolagenda’s! Basic schoolagenda’s met softcover, leuke agenda’s voor jongere kinderen, ringbang agenda’s, agenda’s met steden en zelfs schoolagenda’s in de vorm van een smartphone! De agenda’s zijn zeer betaalbaar, van goede kwaliteit en krijgen goede reviews. Hieronder is een voorbeeld te bekijken, maar voor het volledige aanbod kun je op deze pagina kijken! (BOL.com)

13. Feyenoord schoolagenda kopen

Een agenda van het legioen? Ook voor het schooljaar 2022 kwam Feyenoord weer met een schoolagenda! Er is ruimte voor het schoolrooster, om de cijfers bij te houden, om telefoonnummers en mailadressen op te schrijven en nog veel meer leuke extra’s. De agenda, weekplanner en schoollijnen worden gedrukt op FSC-papier. Schrijf je plannen voor het weekend op en noteer je huiswerk!

Binnenkort kun je hier de agenda’s voor 2023 bekijken bij BOL.com!

14. Emoji schoolagenda in 2023-2024

De Emoji schoolagenda’s kunnen dit jaar aangeschaft worden in een roze en blauwe variant: Space Monkey & Don’t Give Up. Emoji is zeer bekend onder jongeren en wordt niet zomaar vaak verkocht. In deze agenda’s is ruimte voor het lesrooster, de cijfers, telefoonnummers/e-mailadressen, weekplanners en spelletjes. Er staan ook nog leuke extra’s in! De nieuwe agenda’s zijn momenteel nog niet uitgebracht.

Bekijk hier de voorraad voor 2022-2023

15. Ryam schoolagenda kopen

Ook het merk Ryam pakt flink uit met verschillende agenda’s voor komend schooljaar. Met ruim 75 designs is er voor (bijna) iedereen wat wils. Er zijn pocket-agenda’s met een ringband, maar ook deluxe hardcover agenda’s. Er zijn heel veel verschillende kleuren en formaten beschikbaar, dus de keuze is ruim.

In de agenda’s wordt een week op twee pagina’s weergegeven door middel van een uurindeling. Verder is er ruimte voor notities, cijferlijsten, adressen en een lesrooster. Kortom: perfect geschikt voor school! We verwachten de agenda’s voor komend schooljaar binnenkort!

Bekijk hier alle 78 agenda’s van het merk Ryam bij BOL.com

16. Pluimpjes agenda Leuk Mens

De schoolagenda van Pluimpjes wordt altijd goed ontvangen, met een personal touch! Deze agenda is volledig zwart wit en heeft het A5 formaat. Pluimpjes schoolagenda’s beginnen in augustus en lopen tot en met juli. Het weekoverzicht is verspreid over twee pagina’s en iedere week krijg je een pluimpje! Er is gebruik gemaakt van 160 grams papier en er is ook een jaaroverzicht per maand. Op de speciale notitiepagina’s schrijf je de leukste dingen!

Binnenkort verwachten we de nieuwste agenda’s!

17. Make that the cat wise schoolagenda 2023-2024

Deze leuke schoolagenda is bij meerdere bedrijven verkrijgbaar. De, in het steenkolenengels, quotes in de agenda zijn grappig en zorgen altijd voor een lach! Vul dus met een lach op het gezicht het rooster in, houd alle cijfers bij en schrijf belangrijke gegevens van familie of vrienden op. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zijn leuke designs te zien!

Binnenkort kun je op deze pagina van BOL.com de nieuwste agenda bekijken!

18. Garfield schoolagenda kopen

Nog zo’n leuke, vrolijke schoolagenda voor echte Garfield-fans! Naast de schoolagenda is er ook een speciale familieplanner van Garfield (BOL.com) beschikbaar. Handig voor al die verplichtingen ná schooltijd! In de schoolagenda zit precies wat je nodig hebt: ruimte voor planners, lesroosters, cijferlijsten en huiswerk. Ook bij deze agenda wordt gebruik gemaakt van FSC-papier.

19. Plenda one schoolagenda kopen

Veel middelbare scholieren zijn gek op de functionele Plenda One schoolagenda. De agenda is ook verkrijgbaar in XL formaat, voor nog meer ruimte.

De Plenda One is een schoolagenda om fijner en effectiever te studeren. Je schrijft niet alleen op wanneer het huiswerk af moet zijn, je plant ook m.b.v. het 6stappenplan wanneer je wat gaat doen. Een planagenda om gemotiveerd en effectief te leren : dat kan met de Plenda One. Huiswerk kan genoteerd én gepland worden, zodat er overzicht en rust is. Het 6 stappenplan helpt je kind om het huiswerk op een effectieve manier te plannen! Bekijk hier de XL-versie (BOL.com).

Bekijk hier binnenkort de nieuwste Plenda One

Schoolagenda kopen : welke agenda heeft je kind nodig?

Schoolagenda’s zijn er in alle soorten en maten. Een kind op de basisschool heeft een andere schoolagenda nodig dan een kind dat naar het voortgezet- of hoger onderwijs gaat. Houd dus rekening met de inhoud van de agenda, de indelingen, de stevigheid (softcover of hardcover) en de overige mogelijkheden. De Back to School campagne van HEMA kan ieder moment van start gaan! Wij houden je met het volgende artikel op de hoogte!

HEMA Back To School

Een Garfield agenda is leuk, maar niet erg geschikt voor een kind dat helemaal niets heeft met die oranje kat. Tegenwoordig kun je erg leuke, luxe, hippe en trendy schoolagenda’s aanschaffen, voor redelijk leuke prijzen! Zo was de nieuwe Beautynezz schoolagenda helemaal hip voor meiden, welke hier exclusief verkrijgbaar is bij Hema. Binnenkort is de gehele Beatynezz schoollijn verkrijgbaar bij HEMA.

Dit vind je misschien ook leuk

HEMA Back to School
Leukste familieplanners: compleet overzicht
Goedkope zomervakantie 2023: tips & informatie

Scroll naar boven