Leukste familieplanners 2024 : 25+ tips familieplanners

Leukste familieplanners 2024

Als je een groot gezin hebt, kun je bijna niet zonder een familieplanner of gezinsplanner. Ben je op zoek naar de leukste familieplanners van 2024? Dan zit je hier helemaal goed! Welke gezinsplanners zijn praktisch én leuk? In dit artikel kun je ruim 25 tips bekijken voor de leukste familieplanners 2024 + DIY tips! Lees snel verder en ontdek welke weekplanner bij jullie gezin past!

Drukke gezinnen en de leukste familieplanners 2024

Update: de nieuwste planners voor 2024 zijn inmiddels weer voorradig! Bekijk snel de nieuwste familieplanners 2024!

Tegenwoordig hebben gezinnen het hartstikke druk. De jongste moet naar voetbal, de oudste naar pianoles. Mama moet naar yoga en papa gaat naar voetbal. Hoe kun je enigszins het overzicht bewaren met al die afspraken? Kies voor de leukste familieplanner! Op die manier kun je in één oogopslag zien wat de dag/week voor je in petto heeft en kan er een beetje structuur in de dagen worden aangebracht! Onlangs schreven we een uitgebreid artikel over de leukste scheurkalenders voor 2024, welke je hier kunt bekijken.

De familieplanner, ook wel gezinsplanner of weekplanner genoemd, is dé oplossing voor drukke gezinnen en tegenwoordig zijn er veel verkrijgbaar. Tegen het einde van het jaar zijn veel familieplanners voor het volgende jaar alweer uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Hieronder kun je de leukste familieplanners van 2024 bekijken!

1. Familieplanner Hobbit 2024

Het merk Hobbit biedt momenteel veel verschillende, stijlvolle gezinsplanners aan, zodat de kans klein is dat er geen geschikt exemplaar voor jullie tussen zit. Hierboven zie je één van de populaire gezinsplanner, welke geschikt is voor 5 personen. Heb je een groter gezin? Kijk dan even op deze pagina van BOL.com, want ze bieden ook planners aan voor gezinnen met meer personen.

De bovenstaande familieplanner is geschikt voor 5 personen en heeft een A4 formaat. Deze planner heeft een koperkleurig spiraal en kan opgehangen worden aan de hanger. Als je graag een planner wilt zonder teveel poespas, is dit de perfecte familieplanner. Iedere week wordt weergegeven op 1 pagina, zodat je precies ziet wat de komende week jou gaat brengen. Bovenaan vul je alle namen in, zodat gelijk duidelijk is wie wat moet doen op welke dag. Het is goed om te weten dat deze planner begint in november van dit jaar en doorloopt tot december 2024.

2. Family Survival Planner Original 2024

Yes, de Family Survival Planner 2024 is er weer! Ieder jaar is deze gezinsplanner razend populair en vaak ook snel uitverkocht. Op dit moment is de planner nog voorradig, dus sla snel je slag als je hem graag wilt hebben. De Family Survival Planner is bij veel gezinnen er geliefd en deze gezinnen kiezen jaar na jaar voor dit exemplaar. Deze planner brengt alle agenda’s samen en je kunt in één oogopslag het overzicht zien.

Maak het hectische leven een stuk inzichtelijker met deze gezinsplanner! De Family Survival Planner is geschikt voor papa’s, mama’s, bonus-ouders, co-ouders, oppassen en kinderen. Voor alle soorten dagen zijn er stickers en je kunt hem gemakkelijk ophangen. Een groot voordeel is de vriendelijke prijs van deze planner, want hij is, ondanks de populariteit, nog steeds dezelfde prijs.

3. Purpuz planner 2024 – Family planner

Jawel, ook de Purpuz familieplanner 2024 is inmiddels verkrijgbaar! Een groot voordeel van deze gezinsplanner is dat hij geschikt is voor 6 personen, zodat ook grotere gezinnen hier gebruik van kunnen maken. Als je graag een georganiseerd leven wilt leiden, is een planner erg belangrijk. De planner heeft een A4 formaat, zodat je goed kunt zien wat de planning voor aankomende week is! In de planner is er ook plek voor maaltijdplanning, lijstjes en to do’s. Op iedere pagina wordt een hele week weergegeven.

4. Luna maandplanner – maandkalender 2024

De Luna familieplanner/maandplanner 2024 lijkt veel op het exemplaar van vorig jaar. Dit exemplaar krijgt ieder jaar veel goede reviews en mag dus zeker niet ontbreken in dit overzicht van leukste familieplanners. De stijlvolle planner is praktisch en zeer geschikt voor een druk gezin van maximaal 6 personen. Het XL formaat van 35 x 50 centimeter zorgt ervoor dat je in één oogopslag kunt zien welke afspraken er allemaal op de planning staan.

In de planner zit een extra pagina voor gegevens van de huisarts, tandarts enzovoort. Daarnaast is er een jaaroverzicht met alle schoolvakanties én een jaaroverzicht met de feestdagen. Ook is er ruimte voor lijstjes en notities, zodat je alle belangrijke dingen kwijt kunt in de planner.

Gezinnig planners als leukste familieplanners 2024

Gezinnig is een mooi bedrijf met meerdere producten. Zo bieden zij onder andere boeken als “Slaapklets” en “Scheidingklets” aan. Over het laatste boek schreven we een tijdje geleden een uitgebreide review. Momenteel heeft Gezinnig weer erg leuke planners in de aanbieding. De leukste familieplanners hebben we voor je op een rijtje gezet!

5. Super Family planner 2024

Goed om te weten: de afbeelding hierboven laat het 2023 exemplaar zien, maar als je erop klikt, kom je bij de nieuwste 2024 familieplanner terecht.

De Handigste Super Family Planner is erg populair en vaak ook snel uitverkocht. Voorheen kon je deze familieplanner bestellen onder de naam ‘De Enige Echte Family Survival Planner’, de meest populaire planner van Nederland. En zo’n planner is natuurlijk onmisbaar in ieder druk gezin met kinderen tot zo’n 18 jaar! Een groot voordeel van deze planner is onder andere de looptijd van 17 maanden, in plaats van 1 jaar.

Deze planner is te gebruiken vanaf augustus 2023 tot en met december 2024. Iedere maand heeft twee pagina’s en iedere dag heeft een hokje. In deze hokjes kun je afspraken zetten voor het hele gezin. Verder zijn er leuke stickers aanwezig zodat je de planner kunt opleuken en je vindt praktische tips in de planner. Ook een lijstje met vakanties en feestdagen is aanwezig, net als een lijstje voor belangrijke telefoonnummers.

6. Weekplanner gezin : Leukste familieplanners 2024

Weekplanner Gezinnig 2024

Het planbord van Gezinnig is geschikt voor gezinnen met twee of drie kinderen. Deze weekplanner/planbord bevat wel 240 magneetjes! Bekijk welke dag het is en op welke dagen er bijvoorbeeld gym is! En op welke dagen komt de oppas? Ook voor samengestelde gezinnen of co-ouderschap ouders is deze planner geschikt! Je kunt onder andere aangeven op welke dagen de kinderen in welk huis zijn.

Per dag zijn er drie vlakken die je kunt gebruiken als ochtend, middag en avond. Ieder kind heeft een eigen kleur en je kunt van het stickervel bepaalde illustraties kiezen. De betekenissen van deze plaatjes kun je terugvinden in de legenda, maar je kunt ook je eigen betekenis aan de plaatjes geven. Het planbord geeft rust, de kinderen kunnen de week overzien en met de extra ster stickers kun je een beloningssysteem opzetten!

7. Familieplanner Lentezoet 2024

Op dit moment is de familieplanner 2024 van Lentezoet nog niet verkrijgbaar. Deze gezinskalender is zeer populair en vaak ook zeer snel uitverkocht. Iedere week vind je een mooie gedichtje en er is een overzichtelijke weekindeling. Klap je de kalender open? Dan heb je een formaat van 2x A4 boven elkaar. In totaal zijn er 6 naamvakjes met een vaste kleur en voor een eventueel zevende persoon kun je de notitiekolom gebruiken.

De familieplanner/gezinskalender van Lentezoet lijkt ons er eentje voor de wat minder drukke gezinnen, die toch alle afspraken overzichtelijk willen delen met elkaar. Jammer genoeg is de planner momenteel niet verkrijgbaar.

8. Weekplanner kind – Leukste familieplanners 2024

Leukste familieplanners

Sommige kinderen hebben behoefte aan een eigen planner en dan kun je kiezer voor de “weekplanner kind” van Bezinning. De planner heeft de kleuren van “de Schatkist van Zwijsen”, welke ook vaak door scholen wordt gebruikt. Veel kinderen herkennen deze kleuren en vinden dat erg fijn.

Bij de weekplanner zitten tachtig magneetjes met illustraties. Zo kun je bijvoorbeeld activiteiten als school, gym- en zwemles aangeven, maar ook personen. Denk aan: mama, papa, oppas enzovoort. Deze weekplanner is geschikt voor één kind, in de leeftijd van drie tot en met tien jaar. Verder heeft de kalender een iets groter formaat dan een A4 en het bord is te beschrijven met een whiteboardmaker.

Planners van Invulboekjes – Leukste familieplanners 2024

De website Invulboekjes.nl verkoopt héél veel leuke invulboeken, maar ook planners, agenda’s en andere handige producten. Hieronder zie je een lijstje met de leukste familieplanners van 2024. De prijzen zijn zeer betaalbaar, dus dat is mooi meegenomen. Tip: ook voor allerlei leuke invulboekjes voor tijdens (en na) de zwangerschap kun je in deze webshop terecht! Denk aan oppasboekjes, kraambezoekboeken en invulboeken voor het eerste levensjaar van je kindje.

9. Maan Amsterdam A4 Familieplanner

Maan Amsterdam biedt heel veel leuke producten aan, waar de familieplanner een goed voorbeeld van is. Deze familieplanner is speciaal gemaakt voor gezinnen en per gezinslid kun je een kolom gebruiken voor de activiteiten per week. Uiteraard zijn er ook kolommen beschikbaar voor gezinsactiviteiten. Er is per week een notitievak voor o.a. to do’s en boodschappenlijstjes.

Verder zijn er stickers voor bijvoorbeeld vakanties, uitjes en feestdagen. Door de ringband en het ophanghaakje is de planner erg handig in gebruik en gemakkelijk op te hangen. In totaal zijn er 64 weken beschikbaar zonder vaste datum, dus je kunt er op ieder gewenst moment mee beginnen. Dit is een ware musthave voor ieder gezin!

10. A4 Winkeltjevananne familieplanner 2024

Yes! De familieplanner van Winkeltjevananne 2024 is er! Minimalistisch? Ja. Populair? Zeker weten! Dit keer komt de familieplanner op A4 formaat en is hij enkelzijdig gedrukt. De zwarte binding is voorzien van een haakje, zodat je de planner op kunt hangen. Let op: de planner van Winkeltjevananne is geschikt voor gezinnen tot en met vijf gezinsleden.

Leuke quotes, overzichten met feestdagen, een kalender, vakantieplanning enzovoort. De inhoud is ook voor 2023 weer erg goed! Heb je nog stickers nodig om de boel op te vrolijken? Geen probleem! Bij de planner zitten 77 stickers om de planner op te vrolijken.

11. Loesje leukste familieplanners 2024

Er zijn maar weinig mensen die ‘Loesje’ niet kennen en je kunt ook in 2024 weer kiezen voor de leukste familieplanner! De planners van Loesje zijn altijd lekker basic, maar wel handig in gebruik. Deze familieplanner heeft 54 pagina’s met een makkelijk te beschrijven indeling. In totaal is er genoeg ruimte voor maximaal vijf gebruikers, zodat het gemiddelde gezin genoeg heeft aan deze planner.

12. Nijntje Familieplanner 2024

Zo langzamerhand worden de nieuwste familieplanners voor 2024 toegevoegd aan verschillende webshops. In 2023 kon je kiezen voor een simpele, maar zeer populaire Nijntje familieplanner. Deze planners hebben altijd een handig maandoverzicht met ruimte voor maximaal vijf personen. De gezinsplanner zelf bestaat uit 12 bladzijden en je kunt hem eenvoudig ophangen.

Let op: deze planner is vooral geschikt voor mensen die graag maandelijks terugkerende afspraken willen vastleggen, maar voor dagelijks gebruik is hij minder geschikt. De Nijntje familieplanner is vanaf nu weer verkrijgbaar!

13. HEMA familieplanner met korting

HEMA familieplanner 2024

YES! HEMA heeft een leuke, vrolijke familieplanner 2024 toegevoegd aan het assortiment! Naast deze familieplanner heeft HEMA behoorlijk wat andere planners online staan! Heb je nog geen idee voor welk type planner je wilt gaan? Dan raden we je aan om zeker een kijkje te nemen in de webshop! De familieplanner kost momenteel €10,00, maar we verwachten dat deze snel uitverkocht zal zijn. Tip: in sommige fysieke HEMA winkels kun je de planners ook kopen.

14. Pimpelmees leukste familieplanners 2024

Yes! Het heeft even mogen duren, maar de Pimpelmees familieplanner is eindelijk weer verkrijgbaar. Veel mensen kijken jaarlijks uit naar de nieuwste agenda’s en planners van Pimpelmees en ze zijn dan ook vaak heel snel uitverkocht. Deze zeer gewilde gezinsplanner was in 2023 binnen no time uitverkocht, maar momenteel kun je deze nieuwe variant kopen voor 2024.

De planner heeft een flexibele, doch stevige kaft en is geschikt voor 6 gezinsleden. In de planners van Pimpelmees kun je vaak verschillende to-do’s en andere notities toevoegen, waarna je de planner nog kunt opfleuren met stickers.

15. Zoedt – planner 2024 familieplanner XL

Ook Zoedt heeft de nieuwste familieplanner 2024 eindelijk uitgebracht! Als je een groot gezin hebt, kan dit zomaar de perfecte gezinsplanner voor jullie zijn! Deze XL planner is geschikt voor een groot of samengesteld gezin met 6 tot 8 personen. Per datum zijn er 8 vakken, voor ieder gezinslid één. Op de planner staan weeknummers, feestdagen en er is ruimte voor notities en boodschappenlijstje. Voorin de planner is een handig jaaroverzicht te vinden.

Deze XL Zoedt familieplanner is dubbelzijdig bedrukt, zodat je hem na een half jaar kunt omdraaien voor de resterende zes maanden van het jaar. Iedere week blader je door na de volgende week! Aan de planner zit een handig ophanghaakje, zodat je de planner een mooi plekje kunt geven.

16. &INK Familieplanner 2024 : Leukste familieplanners 2024

INK familieplanners

Het merk &INK heeft inmiddels verschillende familieplanners voor het aankomende jaar uitgebracht, waaronder de populaire jungle-variant die je hierboven ziet. Er is ruimte voor maximaal 5 gezinsleden en de plannen loopt van 25 december 2023 tot en met 5 januari 2025. Met deze planner breng je structuur in het dagelijks leven en heb je een snel overzicht wanneer het gaat om afspraken van het hele gezin.

Er zijn op dit moment meerdere planners verkrijgbaar, met allemaal een ander design. Bevalt de &INK planner wel, maar is de stijl niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan kun je dus kiezen uit andere varianten. De planner wordt bij elkaar gehouden door middel van een spiraal en je kunt hem eenvoudig ophangen.

17. Essencio familieplanner 2024 voor 6 personen!

De Essencio familieplanner is niet alleen om zijn uiterlijk populair, maar ook omdat de planner geschikt is voor gezinnen met zes personen. Het overzichtelijke ontwerp is rustig en geeft iedere week een inspirerende quote over de natuur, zingeving en betekenis van het leven. Let op: de planner is doorgaans heel snel uitverkocht! Op dit moment kunt je een exemplaar reserveren!

De gezinsplanner begint op maandag en hij is ook verkrijgbaar als agenda. Vorig jaar was de Essencio familieplanner al zeer snel uitverkocht, dus wees er weer snel bij wanneer je de planner voor het jaar 2024 graag in huis wilt halen!

18. Fabrikten weekplanner voor 6 personen

Het merk Fabrikten heeft dit jaar verschillende, mooie weekplanners ontworpen die helpen bij het plannen van gezinsactiviteiten. Ben je maar alleen of met zijn tweetjes? Ook dan kun je deze weekplanner gebruiken. Als de week voorbij is, scheur je een pagina af en begin je aan de volgende week. In totaal bestaat deze familieplanner uit vijftig weken en is er ruimte voor zes gezinsleden.

Deze familieplanner wordt geleverd in A4-formaat, maar kan niet worden opgehangen. Als je dit wel graag wilt en de planner mooi vindt, kun je hier natuurlijk makkelijk iets op bedenken. Bovenstaande planner is slechts één voorbeeld van de verschillende designs! Bekijk alle andere designs hier op BOL.com.

19. Leukste familieplanner 2024 voor 6 personen

Deze kleurrijke gezinsplanner is geschikt voor zes personen en een musthave voor ieder gezin. Heb je een kleiner gezin? Ook dan kun je de familieplanner gewoon gebruiken. In de rechtse kolom kun je de namen van het gezin opschrijven en er zijn voor iedereen vijf regels beschikbaar om afspraken te noteren.

Iedere dag heeft een andere kleur en aan de rechterkant is er ook nog ruimte voor notities. Voor jongere kinderen zijn de kleuren heel handig, want zo kunnen zij zelf het overzicht bekijken op basis van kleur. De familieplanner is ongedateerd, zodat je hem jaar in jaar uit kunt gebruiken.

20. Familieplanner 2024 Make That The Cat Wise

Ben je gek op Steenkolenengels? Dan is deze familieplanner echt wat voor jou! Naast gezinsplanners kun je ook kiezen voor schoolagenda’s in hetzelfde thema, wat leuk is voor de kinderen. Deze gezinsplanner staat vol hilarische woordgrappen, waar veel mensen van genieten. In totaal is er ruimte voor 5 gezinsleden en kunnen alle activiteiten en afspraken worden bijgehouden. De nieuwste variant 2024 kun je nu reserveren!

21. MGPcard Familieplanner 2024

Deze familieplanner kan rekenen op vele positieve reviews van klanten is bewezen effectief. In totaal is er schrijfruimte voor 6 personen en de gezinsplanner kan maar liefst 18 maanden gebruikt worden! Deze planner start op 1 juli 2023 en eindigt op 31 december 2024. Handig, want dan hoef je niet steeds een nieuwe planner te kopen. Ook de prijs is erg leuk en het is daarom niet gek dat deze planner erg geliefd is.

22. Magnetische maandplanner / magnetische weekplanner

Magnetische planners zijn de laatste tijd steeds populairder en momenteel kun je kiezen uit een aantal verschillende planner. Hierboven zie je een voorbeeld van een complete set, waarmee je de weken en maanden volledig kunt plannen. In de set vind je een maandplanner, weekplanner, notitie borden en een boodschappenlijst. Met deze set plan je het hele leven een stuk overzichtelijker!

De planner is op te hangen zonder te boren, dus je hoeft geen muur te beschadigen. Daarnaast is het bord eenvoudig schoon te maken en worden er 8 premium stiften meegeleverd. Met de magnetische wisser maak je het bord na gebruik weer helemaal schoon. Ben je het zat om jaarlijks een nieuwe planner aan te schaffen? Dan is dit een mooi alternatief!

23. Fiep Westendorp familieplanner 2024

Na een succesvolle verkoop in 2022 & 2023 is de familieplanner van Fiep Westendorp ook in 2024 weer verkrijgbaar. In totaal is er ruimte voor de planning van vijf gezinsleden. In totaal zijn er twaalf bladen, met op iedere pagina een maandoverzicht. Deze planner is niet geschikt voor wanneer ieder gezinslid dagelijks veel activiteiten heeft. Wil je graag een familieplanner waarin je alleen de meest belangrijke dingen plaatst? Dan kies je voor de familieplanner van Fiep Westendorp.

24. Magnetische weekplanner – familieplanner 2024

Veel mensen vinden het steeds belangrijker dat producten herbruikbaar zijn en deze magnetische weekplanner is dan een mooie start! Als je graag niets meer wilt vergeten, zet je alles eenvoudig op het planbord. De overzichtelijke weekplanning creëert rust en zorgt ervoor dat je alles onder controle hebt.

Het whiteboard is bedrukt met een vaste structuur en je kunt het bord eenvoudig wissen. Uiteraard worden er een wisser en 8 markeerstiften meegeleverd, zodat je meteen kunt beginnen met het plannen van de week. Uiteraard kun je zelf nog extra magneten aanschaffen, zodat je hem volledig naar eigen wens kunt gebruiken.

Persoonlijke familieplanner maken

Sommige mensen houden ervan om de familieplanner/weekplanner geheel zelf te creëren en dat is ook mogelijk. Tegenwoordig zijn er meerdere website die de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde producten te maken, zoals agenda’s, jaarkalenders, familieplanners en maandkalenders.

Cewe

Van fotoboek tot wenskaart: bij CEWE kun je allerlei mooie persoonlijke producten bestellen. Ook wanneer je een familieplanner wilt maken voor het gezin kun je terecht bij deze webshop. Voor ongeveer €14,95 maak je al een eigen planner! Bepaal zelf de startmaand en kies zelf uit formaten. Je kunt bij CEWE ook terecht voor allerlei andere fotoproducten, zelfs wanneer je deze wilt personaliseren.

Pixum

Ook Pixum biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het maken van een familieplanner. Let op: momenteel hebben ze een leuke kortingsactie! Planners zijn overigens niet het enige product dat Pixum aanbiedt! Ook voor wenskaarten, fotohoesjes, adventskalenders en andere persoonlijke fotoproducten kun je hier terecht.

Smartphoto

Als laatste tip willen we zeker nog Smartphoto aanbevelen! Een planner kun je bij deze aanbieder maken voor zo’n €23,00 en je bepaalt zelf met welke maand je begint. Bestelling combineren? Dat kan! Ook voor andere populaire fotoproducten kun je bij Smartphoto terecht!

Leukste familieplanners 2024

Hierboven heb je een kleine greep uit het enorme aanbod familieplanners kunnen bekijken. De kans is klein dat er geen geschikte weekplanner voor jou en het gezin tussen zit, maar we hebben nog een paar pagina’s waar je verder kunt kijken. Deze webshops bieden een zeer uitgebreide collectie aan leuke familieplanners/gezinsplanners, maar ook normale agenda’s. Tip: de nieuwste familieplanners 2024 verschijnen inmiddels!

Relevante onderwerpen

Scroll naar boven