Speelgoed

Speelgoed voor alle leeftijden

Van houten- tot educatief speelgoed voor kinderen van 3 jaar en van Barbapapa tot Encanto: op Mamagroeit.nl kun je veel handige koopgidsen vinden. Wat dacht je van een handige Montessori leertoren? Of voor het leukste PAW Patrol speelgoed? Natuurlijk kun je ook terecht voor heel veel andere koopgidsen, zodat je de beste deals kunt scoren!

Het is belangrijk om altijd naar de adviesleeftijd te kijken wanneer je op zoek gaat naar het leukste speelgoed. Hierdoor stimuleer je de ontwikkeling van je kind op de juiste manier. Ook op het gebied van (kinder)boeken kun je veel relevante artikelen vinden op onze website. Denk aan themaboeken, zoals Sinterklaas en Kerst, maar ook aan boekjes voor baby’s en peuters.

Een klein overzicht van enkele van onze populaire artikelen:

Encanto
Educatief speelgoed 3 jaar
Montessori Leertoren
Fortnite Cadeautips
Activiteitentafels
GPS Horloges voor kinderen
Leukste kinderboeken tot 6 jaar

Uiteraard kun je nog veel meer gave artikelen vinden, over o.a. Brandweerman Sam, Bluey, Minecraft en nog veel meer! Ontdek op onze pagina alle artikelen!

Zoek je leuke items voor je baby? Ook dan zit je hier helemaal goed. Denk aan knisperboekjes, badboekjes, bijtringen en andere handige artikelen om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren. In de meeste koopgidsen kun je veel prijstips en budget tips vinden, zodat je geld kunt besparen!

Hieronder kun je enkele links vinden naar artikelen over babyspeelgoed. 

Knisperboekjes
Badboekjes
Bijtringen
Flapjesboek
Babyschommel
Loopkar

Duurzaam speelgoed

De laatste jaren gaan steeds meer ouders op zoek naar duurzaam speelgoed, zoals houten exemplaren en bioplastic. Dit gaat vaak veel langer mee en is meestal milieuvriendelijker geproduceerd. Op Mamagroeit.nl kun je hier verschillende koopgidsen over vinden.

Wist je dat duurzaam helemaal niet duurder hoeft te zijn dan plastic artikelen? De duurzame artikelen gaan echter veel langer mee en kunnen zelfs generaties lang worden doorgegeven.

HEMA Houten speelgoed
Bioplastic speelgoed
KAPLA Blokken
Duurzaam Kraamcadeau

Scroll naar boven