SPIDEY SPEELGOED – LEUKSTE TIPS IN 2023 + PRIJSTIPS

Spidey speelgoed

Laatste update 10/09/2023 by Nicole

Is je kind fan van Spidey and his Amazing Friends en ben je op zoek naar het leukste en populairste Spidey speelgoed van dit moment? Dan zit je hier helemaal goed! In dit artikel kun je de allerleukste tips + prijstips bekijken, zodat je het leukste speelgoed in huis kunt halen. Uiteraard kun je ook meer informatie lezen over deze populaire, geanimeerde kinderserie!

Wat is Spidey and His Amazing Friends?

De geanimeerde televisieserie ’Spidey and His Amazing Friends’ ging in premiere in 2021 en was vanaf dat moment direct razend populair. De hoofdrol is weggelegd voor de superheld Spider-Man, die we allemaal kennen uit de Marvel Comics-strips. Alle vrienden van Spidey zijn superhelden en samen maken ze spannende avonturen mee. 

De superhelden in de serie (Spider-Man, Ghost-Spider en Miles Morales) werken samen om de stad tegen beschermen tegen allerlei bedreigingen, zoals de schurken. Naast het avontuurlijke gedeelte van de serie, zit er ook een stukje educatie in. Denk aan belangrijke levenslessen als teamwork, vriendschappen en het oplossen van problemen. 

Leukste Spidey speelgoed

Ook op dit moment is Spidey speelgoed erg gewild en je komt dan ook steeds meer verschillende items tegen. Denk aan gave voertuigen, het Hoofdkwartier, maar ook puzzels. Daarnaast is LEGO van Spidey and His Amazing Friends erg populair en daarvan kun je heel veel verschillende sets vinden! Bekijk in dit artikel 10x het leukste Spidey speelgoed + handige prijstips om geld te besparen!

1. LEGO Spidey – Hoofdkwartier

Het Spidey Mobiele Hoofdkwartier van LEGO (10791) is het meest populaire Spidey speelgoed van dit moment voor kinderen vanaf 4 jaar! Is je kind gek op constructiespeelgoed? Dan is dit een geweldige én betaalbare cadeautip voor verjaardagen en feestdagen. Start een groot voedselgevecht en neem het op tegen Rhino, die eieren schiet naar de supermarkt die je net gebouwd hebt! Spidey and His Amazing Friends moeten er wel snel bij zijn!

Deze set bevat 5 minifiguren van Spidey, Ghost-Spider, Black Panther, Rhino en Miles Morales. Daarnaast zit om deze set ook een mobiel hoofdkwartier voor Spidey en zijn team, welke je natuurlijk wel zelf moet bouwen. Uiteraard kun je ook webelementen, straatmeubilair én een onderstel met stenen in de set vinden! Dit setje LEGO bevat 187 onderdelen en is 10x17x9 centimeter.

LEGO DUPLO Spidey

Heb je een jonger kind dat gek is op bouwen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor DUPLO-sets van Spidey. Ondanks dat het aanbod niet heel groot is, kun je wel een aantal leuke sets vinden op deze pagina van BOL.com en Amazon.nl. Hierboven zie je het 25-delige Spider-Man huisje (10995), welke erg geliefd is onder peuters en kleuters. Spin een web en vang een kat, geef de plant water met de gieter, zodat hij kan groeien. Bij deze speelset zitten de figuren Ghost-Spider, Spidey en Bootsie de kat.

2. Spidey speelgoed auto

Speelgoedauto’s en andere voertuigen zijn altijd al populair geweest en dat is ook het geval wanneer het om Spidey speelgoedauto’s gaat. Op dit moment kun je verschillende autootjes vinden, waaronder de Web Spinning Hauler, die je hierboven kunt bewonderen. Spidey jaagt samen met zijn vrienden op de schuren in deze 20 centimeter grote auto! Terwijl Spidey het stuur neemt, bedienen Miles en Ghost-Spider de Web Dart Launchers. Als je aan de draaiknop draait naar een symbool, komen de vrienden van Spidey uit het dak.

Als je om een knopje drukt, kun je een Web Dart naar de boef schieten. Draai je de schijf terug naar het Spidey-sumbool? Dan gaat het dak van de Hauler dicht en zet Spidey de achtervolging in. Deze auto is het meest populaire voertuig en vaak snel uitverkocht, maar op deze pagina van Amazon.nl kun je het voertuig ook vinden.

3. VTech spidey smartphone

Zoek je het beste Spidey speelgoed voor je kind van 3 tot 7 jaar? Dan hebben we deze leuke VTech Spidey Smartphone voor je gevonden! VTech smartphones zijn al jarenlang zeer populair en zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, zoals Spidey. Als je op de toetsen van de karakters uit de serie drukt, maak je kennis met verschillende karakters. Verder kan je kind spelletjes spelen, cijfers leren, leren tellen, vergelijken en zijn geheugen trainen.

Wil je graag leuk én educatief speelgoed in één aanschaffen? Dan is de telefoon van VTech een erg leuke cadeautip. Je kind kan overigens ook nog op de spreektoets drukken, zodat hij/zij een telefoongesprek kan voeren, kan luisteren naar vrolijke reacties én stoere animaties kan bekijken. Speelt je kind niet meer met de telefoon? Dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. Uiteraard is voor deze telefoon de originele stem van Spidey gebruikt, zodat je kind de stem snel zal herkennen.

4. Spidey speelgoed – RC bestuurbare auto

Wat is er leuker dan een bestuurbare Spidey auto? Deze RC Spidey Web Racer is een ontzettend leuk stukje speelgoed voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar oud. In de praktijk zijn kids vanaf 3 jaar nog net iets te jong en zie je vaak dat oudere kinderen hier langer en meer plezier van hebben. De speelgoedauto heeft een draadloze afstandsbediening mét een turbofunctie en lichtgevende koplampen. Een groot voordeel is dat de afstandsbediening via een USB opgeladen kan worden, zodat je geen gedoe met batterijen hebt.

5. Spidey knuffel

Knuffels blijven populair speelgoed en bovenstaande Spidey knuffel is ook erg gewild onder kinderen. Wil je liever een Ghost-Spider knuffel voor je kind? Dat kan natuurlijk ook! De bovenstaande knuffel is 25 centimeter groot én geeft licht in het donker! Veel kinderen vinden dit geweldig en zijn hun knuffel ’s nachts niet meer kwijt. Wil je liever een andere- of normale knuffel zonder glow in the dark? Dan kun je op onderstaande pagina’s kijken. Zeker Amazon.nl heeft op dit moment een groot en leuk aanbod!

6. Spidey speelgoed – Hulk speelfiguur

Een favoriet karakter uit Spidey and His Amazing Friends is de Hulk! Als je kind een fan is van deze serie, zal hij de Hulk ongetwijfeld kennen. Deze extra grote speelfiguur van 22,5 centimeter is beweegbaar en daarom extra leuk om mee te spelen. Het hoofd en de armen van de Hulk kunnen bewogen worden, zodat je kind hem in verschillende actiehoudingen kan zetten. Naast de Hulk kun je ook kiezen uit andere actiehelden, welke je op deze pagina van BOL.com kunt bewonderen.

7. Spidey laptop

Ook de Spidey-laptop valt onder de noemer ‘educatief speelgoed’, maar zorgt daarnaast voor heel veel speelplezier. Kinderen maken kennis tijdens allerlei spelletjes met letters, woorden, cijfers, rekenen, letterklanken en meer! Ook deze Spidey VTech-laptop is voorzien van de originele stem van Spidey, zodat je kind hem sowieso zal herkennen. Op het verlichte scherm verschijnen stoere animaties, welke de aandacht van je kind zeker weten te trekken!

Deze VTech-laptop bevat in totaal 15 activiteiten om te leren, zodat je kind hier een hele tijd plezier van heeft. Hierboven zie je de Nederlands gesproken versie, maar er zijn ook andere talen verkrijgbaar. Let altijd goed op welke taal je kiest! De laptop is geschikt voor kids vanaf 3 jaar en schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij niet gebruikt wordt. Een ander groot voordeel is dat het volume regelbaar is!

8. Spidey Funko pop

Wist je dat er maandelijks ruim 50.000 mensen zoeken naar de mooiste Funko-poppen? Als je op zoek gaat naar de leukste Spidey Funko Pop, kom je een aantal exemplaren tegen. Hierboven zie je een populaire pop, maar je kunt dus ook nog kiezen uit andere poppen. Op deze pagina van Amazon.nl kun je verschillende Funko-poppen vinden, zoals Spidey, Spider-Gwen, Octo-Spidey en meer! Bovenstaande Funko-pop is zo’n 16 centimeter groot, wat een perfect formaat is om mee te spelen (of te verzamelen!).

9. Spidey puzzel

Spidey puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van verschillende merken. Denk aan Trefl, Clementoni, Educa en Ravensburger. Op deze pagina van BOL.com kun je momenteel tien puzzels vinden, maar op deze pagina Amazon.nl kun je er nog veel meer vinden voor erg leuke prijzen!

De bovenstaande set puzzels is een leuke prijstip, want voor dit geld krijg je maar liefst drie verschillende puzzels met ieder 48 stukjes! Alle puzzels bevatten natuurlijk afbeeldingen van Spidey and His Amazing Friends, zodat het extra leuk is voor je kind om de puzzel op te lossen.

10. Spidey Hoofdkwartier

Ondanks dat het Mobiel Hoofdkwartier op de laatste plek staat, betekent dit zeker niet dat dit het minst leuke speelgoed is. Met een prijs van €70,30 is dit echter niet een cadeau dat voor iedereen betaalbaar is en dat is de reden dat de speelset op nummer tien staat. Wil je graag Spidey speelgoed aanschaffen waar je kind zich zeker uren mee kan vermaken? Dan is dit een geweldige tip!

De 2-in-1 mobiele HQ-speelset kan veranderen van een groot voertuig met wielen in een 60 centimeter QG-toren mét licht en geluid! Kortom: er zijn meerdere speelmogelijkheden en dat maakt deze set extra leuk. Als je een voertuig hebt gemaakt, passen er maar liefst 3 actiefiguren in! Let wel op: alleen Spidey wordt meegeleverd. Ben je niet zo’n fan van geluid en lichtjes? Dan is deze set minder geschikt. Bij de set wordt ook nog een motorfiets geleverd, zodat Spidey ook op avontuur kan!

Spidey and his amazing friends poppetjes

Hierboven heb je de top 10 Spidey speelgoed kunnen bekijken, maar we willen je nog een tip geven! De Spidey speelfiguren/poppetjes zijn erg populair en je kunt momenteel meerdere van deze poppetjes vinden. Op deze pagina van Amazon.nl is een uitgebreide collectie verkrijgbaar, van onder andere Spidey, de Hulk, Miles Morales en Ghost-Spider. Ook op BOL.com kun je vaak gave Spidey poppetjes vinden, dus neem hier ook zeker een kijkje.

Spidey kleurplaat gratis + kleurboeken

Zoek je de leukste Spidey kleurplaat voor op school of voor thuis? Dan kun je op deze pagina van Google veel gave platen vinden! Wil je liever een kleurboek aanschaffen voor thuis? Ook dan kun je tegenwoordig goed slagen. Op deze pagina van BOL.com kun je verschillende Spidey kleurboeken vinden en op deze pagina van Amazon.nl kun je ook heel goed slagen.

Hier let je op bij aanschaf van Spidey speelgoed

Als series of games binnen een korte tijd erg populair worden, merk je ook dat er veel aanbod is op het gebied van speelgoed. Als je op zoek gaat naar het leukste Spidey speelgoed, kom je allerlei leuke items tegen. Denk aan verschillende voertuigen, poppetjes/speelfiguren, puzzels en ander educatief speelgoed. Hieronder kun je een aantal aandachtspunten doornemen, zodat je een miskoop kunt voorkomen.

Adviesleeftijd van het Spidey speelgoed

De serie Spidey and His Amazing Friends wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het meeste speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit heeft vooral te maken met de kleine onderdelen die speelgoed kan bevatten, welke verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Koop je een educatief spel, zoals een puzzel of memorie-spel? Dan is het ook handig om vooraf te bekijken voor welke leeftijd de spellen geschikt zijn.

Materiaal

Als je in Nederlandse webshops Spidey speelgoed gaat bestellen, weet je (bijna) zeker dat het speelgoed voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor speelgoed. Ga je speelgoed in een (bijvoorbeeld) Chinese webshop bestellen? Dan kan het zijn dat het speelgoed giftige materialen bevat. Let hier goed op wanneer je een aankoop wilt gaan doen.

Spidey speelgoed aanbiedingen en kortingen

Als je precies weet waar je moet zoeken, kun je vaak veel geld besparen op Spidey speelgoed. Veel van dit populaire speelgoed is ook verkrijgbaar op Amazon.nl, waar je doorgaans een stuk minder geld hoeft te betalen. Daarnaast zijn er ook vaak aanbiedingen op deze pagina van BOL.com, zodat je geld kunt besparen.

Reviews van andere klanten

We raden altijd aan om de reviews van andere klanten door te lezen voordat je een aankoop doet. In de reviews van klanten kun je vaak waardevolle informatie vinden, zodat je een miskoop kunt voorkomen.

Op zoek naar ander speelgoed?

Als de feestdagen weer voor de deur staan, gaan veel (groot)ouders op zoek naar het allerleukste en meest educatieve speelgoed voor hun kinderen. Wist je dat we op Mamagroeit.nl vaak aandacht besteden aan populair speelgoed? Op onze pagina ‘Speelgoed‘ kun je veel artikelen lezen met het leukste speelgoed van dit jaar!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Wikipedia (EN)

Scroll naar boven