SPIDEY SPEELGOED – TOP 10 + PRIJSTIPS

Spidey speelgoed

Is je kind fan van Spidey and his Amazing Friends en ben je op zoek naar het leukste en populairste Spidey speelgoed van dit moment? Dan zit je hier helemaal goed! In dit artikel kun je de allerleukste tips + prijstips bekijken, zodat je het leukste speelgoed in huis kunt halen. Uiteraard kun je ook meer informatie lezen over deze populaire, geanimeerde kinderserie!

Snel Overzicht – Top 10 – Spidey Speelgoed

Als je hier terecht bent gekomen, ben je op zoek naar het leukste Spidey speelgoed van dit moment. Heb je geen tijd om het hele artikel door te nemen? Bekijk hieronder dan een snel overzicht van de top 10! Via onderstaande links kom je terecht in de webshops van bol of Amazon.

  1. LEGO 10791 – Spidey Hoofdkwartier
  2. Spidey Speelgoedauto met figuur
  3. VTech Spidey Smartphone
  4. Spidey RC Bestuurbare auto
  5. Spidey Knuffel
  6. Spidey Speelfiguur De Hulk
  7. Spidey Leercomputer
  8. Spidey Funko Pop
  9. Spidey-puzzels
  10. Spidey Hoofdkwartier

Wat is Spidey and His Amazing Friends?

De geanimeerde televisieserie ’Spidey and His Amazing Friends’ ging een paar jaar geleden in premiere en was vanaf dat moment direct razend populair. De hoofdrol is weggelegd voor de superheld Spider-Man, die we allemaal kennen uit de Marvel Comics-strips. Alle vrienden van Spidey zijn superhelden en samen maken ze spannende avonturen mee. 

De superhelden in de serie (Spider-Man, Ghost-Spider en Miles Morales) werken samen om de stad tegen beschermen tegen allerlei bedreigingen, zoals de schurken. Naast het avontuurlijke gedeelte van de serie, zit er ook een stukje educatie in. Denk aan belangrijke levenslessen als teamwork, vriendschappen en het oplossen van problemen. 

Leukste Spidey speelgoed

Ook op dit moment is Spidey speelgoed erg gewild en je komt dan ook steeds meer verschillende items tegen. Denk aan gave voertuigen, het Hoofdkwartier, maar ook puzzels. Daarnaast is LEGO van Spidey and His Amazing Friends erg populair en daarvan kun je heel veel verschillende sets vinden! Bekijk in dit artikel 10x het leukste Spidey speelgoed + handige prijstips om geld te besparen!

LEGO 10791 Spidey Hoofdkwartier

1. LEGO 10791 – Spidey Hoofdkwartier

Het Spidey Mobiele Hoofdkwartier van LEGO (10791) is het meest populaire Spidey speelgoed van dit moment voor kinderen vanaf 4 jaar. Als je kind gek is op constructiespeelgoed, is dit een geweldige- én betaalbare cadeautip voor een verjaardag of feestdag. Start een groot voedselgevecht en neem het op tegen Rhino, die eieren schiet naar de supermarkt die je net hebt gebouwd. Spidey and His Amazing Friends moeten er wel snel bij zijn!

Deze set bevat 5 minifiguren van Spidey, Ghost-Spider, Black Panther, Rhino en Miles Morales. Daarnaast zit om deze set ook een mobiel hoofdkwartier voor Spidey en zijn team, welke je natuurlijk wel zelf moet bouwen. Uiteraard kun je ook webelementen, straatmeubilair én een onderstel met stenen in de set vinden! Dit setje LEGO bevat 187 onderdelen en is 10x17x9 centimeter.

Bekijk de LEGO 10791 Spidey Hoofdkwartier hier bij bol
Bekijk op deze pagina van Amazon meer Spidey LEGO-sets

Tip: voor peuters vanaf 2 jaar kun je ook kiezen voor een Spidey set van LEGO DUPLO. Ondanks dat het aanbod op dit moment niet heel groot is, kun je veel leuke sets vinden op deze pagina van bol en Amazon.

Spidey Speelgoed auto

2. Marvel Spidey And His Amazing Friends Auto met Figuur

Speelgoedauto’s zijn altijd populair geweest en dat is ook het geval wanneer het om Spidey Speelgoedauto’s gaat. Op dit moment kun je uit verschillende auto’s kiezen, waaronder de Web Spinning Hauler die je hierboven ziet. Spidey jaagt samen met zijn vrienden op de schuren in deze grote auto van 20 centimeter. Terwijl Spidey het stuurt overneemt, bedienen Miles en Ghost-Spider de Web Dart Launchers. Als je aan de draaiknop draait naar een symbool, komen de vrienden uit het dak.

Als je om een knopje drukt, kun je een Web Dart naar de boef schieten. Draai je de schijf terug naar het Spidey-sumbool? Dan gaat het dak van de Hauler dicht en zet Spidey de achtervolging in. Deze auto is het meest populaire voertuig en vaak snel uitverkocht, maar op deze pagina van Amazon.nl kun je het voertuig ook vinden.

Bekijk de Spidey speelgoedauto hier bij bol

VTech Spidey Smartphone

3. VTech Spidey Smartphone

Als je het leukste Spidey speelgoed voor je kind van 3-7 jaar zoekt, kun je kiezen voor deze VTech Spidey Smartphone. De smartphones voor kinderen van VTech zijn al jarenlang erg populair en verkrijgbaar in verschillende thema’s. Als je op de toetsen van de karakters uit de serie drukt, maak je kennis met het karakter. Verder kan je kind spelletjes spelen, cijfers leren, leren tellen, vergelijken én zijn geheugen trainen.

Als je graag leuk- én educatief speelgoed wilt aanschaffen, is dit een zeer leuke cadeautip. Je kunt een telefoongesprek voeren, wanneer je op de spreektoets drukt. Daarnaast kun je luisteren naar vrolijke reacties en kijken naar stoere animaties. Als je kind even niet met de telefoon speelt, schakelt hij zichzelf automatisch uit. Uiteraard bevat de VTech Smartphone de originele stem van Spidey, zodat je kind hem direct zal herkennen.

Bekijk de Spidey speelgoedtelefoon hier bij bol
Bekijk de VTech Spidey Smartphone hier bij Amazon

Spidey Bestuurbare Auto

4. Spidey Bestuurbare Auto

Bestuurbare auto’s zijn ontzettend leuk voor kinderen en je kunt dan ook verschillende exemplaren aanschaffen. Hierboven zie je de RC Web Racer, welke geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar oud. Let wel op, want vaak zie je dat iets oudere kinderen hier meer plezier van hebben. Deze speelgoedauto heeft een draadloze afstandsbediening mét een turbofunctie en lichtgevende koplampen. De bestuurbare auto werkt op 2 AAA batterijen.

Bekijk de Spidey RC Bestuurbare auto hier bij Amazon

Spidey Knuffel

5. Spidey Knuffel

Knuffels blijven populair speelgoed en worden vaak gegeven als cadeau. Bovenstaande Spidey knuffel is erg gewild onder kinderen, maar je kunt ook kiezen voor de Ghost-Spider knuffel. De Spidey knuffel hierboven is maar liefst 25 centimeter groot én geeft licht in het donker! Veel kinderen vinden dit helemaal geweldig en willen voor altijd met hun knuffel slapen! Je kunt overigens ook kiezen voor normale knuffels, zonder glow in the dark-delen.

Bekijk bovenstaande Spidey Knuffel hier bij bol
Bekijk op deze pagina van Amazon.nl een overzicht van Spidey-knuffels

Hulk Spidey Speelgoed

6. Spidey Speelgoed – Hulk Speelfiguur

De Hulk is een favoriet karakter uit de serie Spidey And His Amazing Friends. Als je kind fan is van deze serie, zal hij de Hulk ongetwijfeld kennen. Deze extra grote speelfiguur is maar liefst 22,5 centimeter en beweegbaar, waardoor hij extra leuk is om mee te spelen. Het hoofd en de armen van de Hulk kun je bewegen, zodat je kind hem in verschillende actiehoudingen kan zetten. Naast de Hulk kun je ook kiezen uit andere actiehelden, welke je op deze pagina van bol kunt bewonderen.

Bekijk het Spidey Speelfiguur hier bij bol
Op deze pagina van Amazon.nl kun je een grotere collectie bekijken

Spidey speelgoed laptop

7. Spidey Laptop

Ook de Spidey-laptop valt onder de noemer ‘educatief speelgoed‘, maar zorgt daarnaast voor heel veel speelplezier. Kinderen maken kennis tijdens allerlei spelletjes met letters, woorden, cijfers, rekenen, letterklanken en meer! Deze Spidey VTech-laptop is voorzien van de originele stem van Spidey, zodat je kind hem zeker zal herkennen. Op het verlichte scherm verschijnen stoere animaties, welke de aandacht van je kind zeker weten te trekken!

Deze VTech-laptop bevat in totaal 15 activiteiten om te leren, zodat je kind hier een hele tijd plezier van heeft. Hierboven zie je de Nederlands gesproken versie, maar er zijn ook andere talen verkrijgbaar. Let altijd goed op welke taal je kiest! De laptop is geschikt voor kids vanaf 3 jaar en schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij niet gebruikt wordt. Een ander groot voordeel is dat het volume regelbaar is!

Bekijk de Spidey Leercomputer hier bij bol

Spidey Funko Pop

8. Spidey Funko Pop

Iedere maand gaan er ruim 50 duizend mensen op zoek naar de mooiste Funko-poppen. Je kunt op dit moment slagen voor verschillende Spidey Funko-poppen, waarvan bovenstaand exemplaar erg populair is. Op deze pagina van Amazon.nl kun je verschillende Funko-poppen vinden, zoals Spidey, Spider-Gwen, Octo-Spidey en meer! De pop die je hierboven ziet is 9 centimeter lang en perfect geschikt voor de echte fan!

Bekijk de Spidey Funko Pop hier bij bol

Spidey Puzzel

9. Spidey Speelgoed Puzzel

Spidey puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van verschillende merken. Denk aan Trefl, Clementoni, Educa en Ravensburger. Op deze pagina van bol kun je momenteel tien puzzels vinden, maar op deze pagina Amazon.nl kun je er nog veel meer vinden voor erg leuke prijzen! De bovenstaande set puzzels is een leuke prijstip, want voor dit geld krijg je maar liefst drie verschillende puzzels met ieder 48 stukjes! Alle puzzels bevatten natuurlijk afbeeldingen van Spidey and His Amazing Friends, zodat het extra leuk is voor je kind om de puzzel op te lossen.

Bekijk de Spidey-puzzels hier bij bol

Spidey Hoofdkwartier

10. Spidey Hoofdkwartier

Ondanks dat het Mobiel Hoofdkwartier op de laatste plek staat, betekent dit zeker niet dat dit het minst leuke speelgoed is. Met een prijs van ruim €70,00 is dit echter niet een cadeau dat voor iedereen betaalbaar is en dat is de reden dat de speelset op nummer tien staat. Wil je graag Spidey speelgoed aanschaffen waar je kind zich zeker uren mee kan vermaken? Dan is dit een geweldige tip!

De 2-in-1 mobiele HQ-speelset kan veranderen van een groot voertuig met wielen in een 60 centimeter QG-toren mét licht en geluid! Kortom: er zijn meerdere speelmogelijkheden en dat maakt deze set extra leuk. Als je een voertuig hebt gemaakt, passen er maar liefst 3 actiefiguren in! Let wel op: alleen Spidey wordt meegeleverd. Ben je niet zo’n fan van geluid en lichtjes? Dan is deze set minder geschikt. Bij de set wordt ook nog een motorfiets geleverd, zodat Spidey ook op avontuur kan!

Bekijk het Spidey Hoofdkwartier hier bij bol

Spidey Poppetjes

Spidey and His Amazing Friends Poppetjes

In dit artikel heb je het leukste Spidey Speelgoed kunnen bewonderen, maar er is uiteraard nog veel meer gaaf speelgoed verkrijgbaar. De Spidey speelfiguren/poppetjes zijn hier een goed voorbeeld van! Je kunt uit veel verschillende poppetjes kiezen, zodat er voor ieder kind een leuk karakter tussen zit. Laat je kind heerlijk spelen en kies voor betaalbare speelfiguren van zijn actieheld!

Bekijk de Spidey poppetjes op Amazon
Op bol kun je vaak mooie speelfiguren vinden van Spidey en zijn vriendjes

Hier let je op bij aanschaf van Spidey speelgoed

Als series of games binnen een korte tijd erg populair worden, merk je ook dat er veel aanbod is op het gebied van speelgoed. Als je op zoek gaat naar het leukste Spidey speelgoed, kom je allerlei leuke items tegen. Denk aan verschillende voertuigen, poppetjes/speelfiguren, puzzels en ander educatief speelgoed. Hieronder kun je een aantal aandachtspunten doornemen, zodat je een miskoop kunt voorkomen.

Adviesleeftijd van het Spidey speelgoed

De serie Spidey and His Amazing Friends wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het meeste speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit heeft vooral te maken met de kleine onderdelen die speelgoed kan bevatten, welke verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Koop je een educatief spel, zoals een puzzel of memorie-spel? Dan is het ook handig om vooraf te bekijken voor welke leeftijd de spellen geschikt zijn.

Materiaal

Als je in Nederlandse webshops Spidey speelgoed gaat bestellen, weet je zeker dat het speelgoed voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor speelgoed. Ga je speelgoed in een Chinese webshop bestellen? Dan kan het zijn dat het speelgoed giftige materialen bevat. Let hier goed op wanneer je een aankoop wilt gaan doen.

Spidey speelgoed aanbiedingen en kortingen

Als je precies weet waar je moet zoeken, kun je vaak veel geld besparen op Spidey speelgoed. Veel van dit populaire speelgoed is ook verkrijgbaar op Amazon, waar je doorgaans een stuk minder geld hoeft te betalen. Daarnaast zijn er ook vaak aanbiedingen op deze pagina van bol, zodat je geld kunt besparen.

Reviews van andere klanten

We raden altijd aan om de reviews van andere klanten door te lezen voordat je een aankoop doet. In de reviews van klanten kun je vaak waardevolle informatie vinden, zodat je een miskoop kunt voorkomen.

Op zoek naar ander speelgoed?

Als de feestdagen weer voor de deur staan, gaan veel (groot)ouders op zoek naar het allerleukste en meest educatieve speelgoed voor hun kinderen. Wist je dat we op Mamagroeit.nl vaak aandacht besteden aan populair speelgoed? Op onze pagina ‘Speelgoed‘ kun je veel artikelen lezen met het leukste speelgoed van dit jaar!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia, Wikipedia (EN)

Relevante artikelen

Op MamaGroeit.nl kun je veel handige koopgidsen bekijken. Als je op zoek bent naar leuke cadeautjes voor je kind, zit je hier helemaal goed! Hieronder vind je links naar enkele van onze populaire artikelen.

Nicole
Scroll naar boven