Beste GPS horloge kind : tip goede GPS tracker horloges

GPS horloge kind

Ben jij op zoek naar het beste GPS horloge voor je kind? Wanneer je een GPS horloge aan wilt schaffen, zul je snel merken dat het aanbod enorm is. Welke GPS horloges zijn het meest geschikt voor kinderen? Wat zijn de belangrijkste tips en waar moet je op letten bij aanschaf? Beste GPS horloge kind: wij vertellen precies wat je moet weten en je kunt ook direct de beste GPS horloges bekijken + BUDGET TIPS!

GPS horloge kind top 5 van dit moment

Als je op zoek gaat naar het beste GPS horloge voor je kind, kom je er al snel achter dat er tientallen exemplaren verkrijgbaar zijn, van goedkoop tot heel duur. Welke kies je uit? Wat is een goed GPS horloge voor je kind en welke tracker kan wel tegen een stootje? In dit artikel lees je nuttige informatie over GPS horloges voor kinderen in het algemeen, maar we lichten ook de beste GPS horloges van dit moment voor je uit!

Geen zin om te lezen? Hieronder bekijk je direct de 5 beste horloges van nu!

  1. One2track Connect NEO (109,95) (binnenkort bij ANWB verkrijgbaar!)
  2. ANWB Connect Go €99,99 voor niet leden van ANWB (ook bij BOL.com)
  3. CoolBlue Spotter GPS €99,00
  4. KUUS GPS horloge kind €59,99 (normaal €79,99!)
  5. Wonlex GPS Tracker Horloge kind €94,00

NIEUW! De One2track Connect Neo – wij hebben hem getest

Nog niet zolang geleden bracht One2track (bekend van de Connectgo) de Connect NEO uit! Dit gave GPS horloge voor kinderen is het allernieuwste model en vanaf nu kun je zelfs videobellen met je kind! Ben je nieuwsgierig naar de werking van het horloge en onze bevindingen? Dan raden we je zeker aan om onze uitgebreide review te lezen.

Qlokkie smartwatch tip 2022 : beste GPS horloge kind 

Het GPS horloge voor kinderen van Qlokkie is een tip die we ouders zeker niet willen onthouden! Wil je je kind met een gerust hart buiten laten spelen, maar niet al teveel geld neertellen? Dan kun je voor dit horloge kiezen. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en bevat veel handige functies, zoals een live GPS-locatie, HD videobellen, spatwaterdicht (niet mee zwemmen!), SOS alarmfunctie, gratis simkaart, stappenteller, Whatsapp, slaapmonitor en een hartslagmeter. Het Qlokkie GPS horloge voor kinderen werkt in heel Europa en is Nederlandstalig.

Wat is een GPS horloge?

Een GPS horloge is een speciaal horloge waarin een GPS-tracker is verwerkt, zodat je op ieder gewenst moment kunt zien waar je kind op dat moment is. Het ene horloge is nauwkeuriger dan de ander en ook de functies verschillen nogal per GPS horloge. Wil je graag zeker weten dat je het beste horloge met gps-tracker voor je kind in huis haalt? Lees dan zeker verder en scoor de beste deals in 2023!

Bekijk hieronder de beste GPS horloges voor kinderen van dit moment! Onderaan de lijst vind je meer uitgebreide informatie over GPS horloges. 

1. ANWB GPS horloge kind

GPS horloge kind ANWB

Het meest gebruikte-, populaire- en bekende GPS horloge voor kinderen is het ANWB GPS horloge kind. Dit horloge wordt vaak gekozen en ouders zijn over het algemeen laaiend enthousiast, net als de kinderen. Let wel op, want je kunt deze horloges alleen online bestellen bij ANWB en niet aanschaffen in de fysieke ANWB-winkels. Sinds kort kun je de Connect Go (en de nieuwste Connect NEO) ook bij BOL.com bestellen op deze pagina.

ANWB biedt de Connect Go van One2track op dit moment in drie kleuren aan, maar qua functies en werking zijn ze allemaal hetzelfde. Ieder horloge bevat een nauwkeurige GPS-tracker én een belfunctie. Helaas is de nieuwste Connect Neo nog niet te bestellen bij ANWB, maar wel op deze pagina van BOL.com.

Ben je lid van ANWB? Goed nieuws! Leden van de ANWB betalen €89,95, terwijl niet-leden €99,95 betalen. Voor dit geld krijg een eenvoudig te bedienen GPS-horloge met een zuivere GPS-positionering.

  Bekijk hier direct het ANWB GPS horloge

IP67 geschikt, alles in 1 app, netwerk en Europa

Via de speciale, duidelijke app van One2track kun je 10 nummers installeren, waarnaar het kind kan bellen. Kinderen kunnen zelf ook gesproken berichtjes versturen, wat allemaal via het touchscreen te regelen is. Naast deze functies is er ook nog een stappenteller aanwezig. Via de app One2track kunnen ouders de GPS informatie bekijken en andere functies bedienen. Denk aan de wekker, het telefoonboek en de gesproken berichten. Uiteraard kunnen ouders (en andere opgeslagen nummers) ook naar het horloge bellen. 

Een belangrijke eigenschap en een groot pluspunt van het ANWB GPS horloge is dat hij IP67 geschikt is, oftewel: het horloge kan tegen stof, zand en water. Handig, want kinderen zijn vaak niet erg zuinig en voorzichtig met gadgets. Wanneer het horloge in het (maximaal een meter diep) water terechtkomt, is hij niet meteen kapot. Het is wel verstandig om je kind duidelijk te maken dat zwemmen met het horloge een absolute no-go is.

Duidelijke One2track app is een verademing

Een groot pluspunt van One2track is de zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke app, waarmee je alles naar wens kunt instellen. Wist je dat je zelfs het prepaid-tegoed van je kind via de app kunt opwaarderen? Ook zie je precies hoeveel tegoed er over is en hoeveel % de batterij is. De Connect Go maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk, wat een zeer betrouwbaar netwerk is. Daarnaast kun je het horloge in heel Europa gebruiken, zonder extra kosten te maken.

Bij het horloge krijg je als ANWB lid een simkaart met prepaid-tegoed (€7,50). Per dag ben je ongeveer 1 cent kwijt aan dataverbruik en voor bellen betaal je €0,0033 cent per seconde. Er geldt geen starttarief en afrekenen gaat per seconde. Een klein minpunt is de gebruikersfee (€0,99 per 30 dagen), maar daar krijg je wel heel veel voor terug!

Pluspunten – Minpunten ANWB GPS Horloge kind

✅ Betrouwbaar netwerk van KPN
✅ Aanwezigheid belfunctie
✅ Zuivere GPS positionering
✅ Alles instellen via 1 app
✅ Tien nummers voorprogrammeren
✅ Lage bel- en datakosten
✅ Twee jaar garantie
✅ Verkrijgbaar in verschillende kleuren

⛔ Niet-leden betalen €10,00 meer dan leden van de ANWB
⛔ Gebruikersfee €0,99 per 30 dagen

Conclusie ANWB GPS horloge kind – Veilig GPS horloge voor je kind

Wanneer je graag een betrouwbaar horloge wilt aanschaffen, kun je het ANWB GPS horloge voor je kind zeker overwegen. Is er iets mis met het horloge? Dan kun je rekenen op een prima service van ANWB. Vooral de garantie en de lage bel- en datakosten zijn grote pluspunten voor ons.

2. Coolblue GPS horloge kind : Spotter GPS Watch

GPS horloge kind

Bekijk de Coolblue Spotter GPS Watch hier

Veel ouders voelen zich een stuk prettiger wanneer hun kind buiten aan het spelen is na aanschaf van dit horloge. De Spotter GPS Watch is verkrijgbaar in meerdere varianten en zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken. Volg de locatie van je kind precies via de GPS tracker en stel specifieke zones in. Verlaat je kind de zone? Dan krijg je een melding.

In de Spotter GPS Watch zit een ingebouwde prepaid simkaart, zodat je met je kind kunt bellen. De speciale SOS knop kan je kind gebruiken in gevallen van nood, bijvoorbeeld wanneer hij verdwaald of gevallen is. Fijn, want als ouder krijg je meteen de locatie door, zodat je naar je kind toe kunt. Schakel verder alarmtijden in, zodat je kind niet te laat thuis zal komen. De stappenteller is een leuke bijkomstigheid!

Voor- en nadelen GPS horloge kind van Coolblue

✅ Precies zien waar je kind is door middel van de GPS sensor
✅ Veilige zones instellen en meldingen ontvangen
✅ SOS knop, in geval van nood wordt er contact opgenomen met het vooraf ingestelde nummer
✅ Bellen d.m.v. een geïntegreerde prepaid simkaart
✅ Stappenteller
✅ Alarm instellen. Zo weet je kind op welke tijd hij/zij naar huis moet
✅ Verkrijgbaar in meerdere kleuren

⛔ Er zitten geen spelletjes op dit horloge, wat saai kan zijn voor kinderen

3. GPS horloge kind Mediamarkt

GPS horloge kind

Voor de leukste gadgets kijk je natuurlijk ook altijd even bij Mediamarkt! Verbazend genoeg heeft deze grote winkel maar een bescheiden collectie wanneer het gaat om GPS horloges voor kinderen. Ze bieden overigens wel meerdere smartwatches aan, maar deze beschikken niet over een GPS tracker of belfunctie. Wij kwamen uit op de Garett Kids 2. Er worden meerdere soorten en kleuren aangeboden en het horloge kost €105,99.

De Garett Kids 2 is een moderne smartwatch voor kinderen, welke ook nog eens spatwaterdicht is. Een duik in het water zal hij echter niet overleven! Het horloge heeft een GPS-tracker en een SOS-knop. Houd de routes in de gaten die je kind aflegt en stel een speciale omheining in (GEO-omheining), waarin je kind zich mag verplaatsen.

Je kunt het horloge koppelen aan je smartphone, wat voor ons een must is. In het horloge past verder een simkaart, er is een “niet storen modus”, een stappenteller en een speciale bijbehorende app. Verder kunnen er ingesproken berichten van 15 seconden worden verstuurd en de batterij is binnen een uur opgeladen. Na het opladen kun je hem weer 100 uur gebruiken, wat wij een groot voordeel vinden. Uiteraard heb je twee jaar garantie op het horloge.

Plus- en minpunten Garett GPS horloge kind

✅ De lange batterijduur
✅ Twee jaar garantie
✅ Snel opladen
✅ Geo-omheining
✅ Belfunctie

⛔ Simkaart apart bijbestellen
⛔ Prijs horloge

Conclusie Mediamarkt GPS horloge voor kinderen

Komt de Garett Kids 2 in de buurt van wat we zoeken? Jazeker! Een simkaart is goedkoop online te bestellen, bij bijvoorbeeld Simyo. Klik hier om de voordelige tarieven voor prepaid en sim-only te bekijken. Vaak zijn de sim-only abonnementen een stuk voordeliger, waardoor je niet veel geld kwijt bent.

Bekijk hier het Garett Kids 2 horloge
Bekijk hier voordelige Simyo SimOnly opties

4. Wonlex GPS Tracker Horloge Kind

Bekijk hier andere GPS horloges van Wonlex

Het zeer populaire GPS horloge van het merk Wonlex verdient zeker een plaatsje in dit artikel, want veel ouders kiezen voor dit horloge en zijn erg tevreden. Er zijn grote voordelen, zoals bijvoorbeeld de meegeleverde simkaart met tegoed en een 4G netwerk met videocall. Is er geen 4G beschikbaar? Dan schakelt het horloge automatisch over op 2G of 3G. Het Wonlex GPS tracker horloge voor kinderen is 100% waterdicht, fijn!

De GPS tracker is zeer accuraat en je kunt natuurlijk een geofence (omheining) instellen. Verlaat je kind de zone? Dan ontvang je een alarm. Andere functies: We Chat (tekst, foto’s en gesproken berichten), stappenteller, kunststof materiaal en siliconen horlogebandje, 48u stand-by, Engelstalig menu en gratis NL app Wonlex. Verder krijg je ook nog drie maanden garantie op het horloge.

Let op: je dient gebruik te maken van een SIM-kaart om het horloge gebruiksklaar te maken. De SIM-kaart zorgt ervoor dat het horloge de GPS track kan versturen én dat het horloge gebeld kan worden. Standaard zit er een Lebara simkaart bij dit horloge, maar voor Belgische gebruikers wordt Proximus geadviseerd. 

Voordelen GPS horloge kind van Wonlex

✅ IP67 | waterdicht tot 1 meter diepte
✅ Videobellen / VideoCall is mogelijk
✅ 2500 MB intern geheugen
✅ Geschikt voor kinderen (7-12 jaar)
✅ 0,3 Mega pixels foto/video camera horloge
✅ Snelle communicatie door 4G netwerk
✅ Veel aan te passen instellingen (zaklantaarn, volume, slaapmodus enz)
✅ HD Touch screen full color
✅ SOS modus, horloge belt nummers tot er iemand bereikt wordt

5. BRUVZ Kinder GPS Horloge / Smartwatch

Het kinderhorloge met GPS tracker van BRUVZ is nieuw dit jaar en ontzettend populair! De veiligheid van je kind staat voorop en dat begrijpt dit merk wel degelijk. Op dit horloge zit een goede GPS tracker en door middel van een gratis app kun je precies zien waar je kind is. Ook is er een SOS-knop aanwezig, zodat je kind een signaal kan sturen zodra er iets aan de hand is. Dit signaal kan naar drie nummers gestuurd worden. Ook het instellen van een omheining (geofence) is mogelijk met dit gave horloge.

Alle smartwatches van BRUVZ worden ondersteund met een gratis app zonder maandelijkse kosten. Na aankoop van het horloge ontvang je een levenslange licentie voor het gebruik van de app en bij problemen is er een support desk bereikbaar. Met het horloge kan gebeld worden, maar het versturen van een (spraak)bericht is ook mogelijk.

Het design is stoer, maar nog belangrijker: IP67 en dus spatwater- en stofdicht. Ook wordt er een gratis screenprotector meegeleverd, zodat het scherm niet snel zal beschadigen.

Voordelen smartwatch van BRUVZ

✅ GPS tracker, nauwkeurig tot op 10 meter
✅ Ingebouwde camera en kunnen bellen
✅ SOS-alarmfunctie en wekker
✅ Omheining instellen + alarm
✅ IP67
✅ Stappenteller, rekenspelletje, beloningssysteem
✅ Er wordt een simkaart meegeleverd
✅ En nog veel meer!

6. KUUS GPS horloge kind : budget tip!

Het KUUS horloge is één van de horloges die bovenaan ons lijstje staat. De recensies zijn veelbelovend, de prijs is momenteel lekker laag en ook de specificaties zijn in orde. Voor (momenteel) €59,99 (!) heb je een mooi GPS horloge, waarbij je ook nog eens kunt kiezen uit de kleuren roze, blauw, geel of zwart. Bij het horloge krijg je nog een screenprotector, oplaadkabel, Nederlandse handleiding én en een prepaid simkaart.

Dit horloge bevat een belfunctie, maar er kunnen ook berichten verstuurd worden. Komt er een oproep of bericht binnen? Dan begint het horloge te trillen, waarna het bericht op het schermpje getoond wordt. Verder zit er een SOS knop op het horloge en natuurlijk de GPS tracker, zodat je kunt zien waar je kindje is. Het veiligheidsgebied (GEO fencing) kan ingesteld worden en er volgt een alert wanneer je kind het gebied verlaat.

KUUS GPS horloge simkaart + kosten | GPS horloge kind

Bij het KUUS horloge krijg je een KPN simkaart meegeleverd, waarmee je per maand ongeveer een euro aan internetkosten kwijt bent. Bellen wordt afgerekend per minuut, wat €0,12 kost, maar gebeld worden is kosteloos. De app maakt het mogelijk om de kosten in te zien en het overgebleven beltegoed blijft staan voor de volgende maand. Het horloge en de simkaart werken in heel Europa.

Voordelen KUUS horloge voor kinderen

✅ Simkaart bijgeleverd
✅ KPN netwerk
✅ Overzichtelijke app
✅ Beltegoed mee naar de volgende maand
✅ Niet-goed-geld-terug garantie

7. BELIO©TOUCH populair kinderhorloge met GPS tracker

De BELIO TOUCH is ook zo’n apparaatje waar je niet omheen kunt wanneer je het beste GPS horloge voor je kind zoekt. De prijzen variëren door de maanden heen, maar doorgaans ben je tussen de €99 en €119 kwijt voor dit fijne kinderhorloge met GPS. Het GPS horloge wordt aanbevolen voor kinderen vanaf vijf jaar en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het horloge werkt op de server van BELIO TOUCH, in combinatie met een eigen app. Door middel van real-time tracking kun je je kind goed in de gaten houden. Er is een gebruiksvriendelijk menu en je kind kan bellen naar veilige, vooraf ingestelde nummers. De tijd kan zowel analoog als digitaal weergegeven worden en er kan gebruik gemaakt worden van WeTalk berichten. Naast deze functies is er ook nog een stappenteller.

De stand-by tijd van het horloge is 48 tot 72 uur en de app is geschikt voor zowel iOS als Android apparaten. Er is echter een klein minpuntje: na een jaar moet je €10,00 per jaar betalen voor het gebruik van de app. In Nederland kun je een KPN of Vodafone simkaart in het horloge stoppen.

Uiteraard is dit horloge IP67 geschikt en zijn waterdruppels geen probleem. Het horloge kan dus prima tegen invloeden van buitenaf, maar zwemmen valt hier niet onder. Het is dus raadzaam om je kind hiervan op de hoogte te stellen, zodat je niet al snel afscheid moet nemen van dit mooie stukje technologie.

Voor- en nadelen van de BELIO TOUCH

✅ Uitstraling
✅ Garantie (1 jaar)
✅ Accuduur
✅ (spat)waterbestendig
✅ Realtime tracking
✅ App

⛔ Na 12 maanden betalen voor de app 

Kinder smartwatch HEMA

HEMA is misschien niet de eerste winkel waaraan je denkt wanneer je een kinderhorloge wilt gaan kopen. Toch heeft HEMA ooit een kinder smartwatch verkocht, welke zeer populair was. Veel mensen zijn nog op zoek naar deze gave smartwatch voor kinderen, maar HEMA verkoopt momenteel geen kinderhorloges. Helaas.

Wat vinden we belangrijk aan een GPS horloge kind?

Er zijn een aantal punten waarop je moet letten wanneer je een GPS horloge voor je kind gaat aanschaffen. Zo is het onder andere belangrijk dat het horloge voor een kind spatwaterdicht (IP67) is en dat de batterij zeker twee dagen mee moet kunnen gaan. Overbodige tierelantijntjes mogen ontbreken, want die kunnen alleen maar kapot gaan. Verder is live tracking + een bijbehorende app een must! Ook de prijs moet schappelijk zijn.

Kinderen vinden zo’n stoere gadget maar wat gaaf, maar zijn er vaak niet erg zuinig op. Het liefst zien we dan ook een screenprotector als optie, maar deze wordt vaak niet meegeleverd. Een stappenteller is dan weer geen must, maar zeker wel een leuke bijkomstigheid. Men denkt dat kinderen gemotiveerd raken en meer willen lopen of bewegen wanneer zij een stappenteller hebben.

Last but not least: de tijd. Wat is een horloge zonder dat hij de tijd aangeeft? Kinderen leren beter klokkijken en kunnen zelf in de gaten houden wanneer het tijd is om naar huis te gaan. De meeste ouders willen hun kinderen op jonge leeftijd nog geen mobiele telefoon / smartphone meegeven, dus dan is een GPS horloge of een GPS tracker met belfunctie ideaal!

GPS horloge kind met belfunctie

Het is duidelijk dat er tegenwoordig genoeg horloges bestaan waarmee je kunt bellen. Daarin zijn dan ook weer meerdere opties, zoals bijvoorbeeld mét of zonder beeldbellen. Wij zien het liefst een GPS horloge voor kinderen waarmee zij kunnen bellen naar nummers die vooraf ingesteld zijn door hun ouders. Videobellen vinden wij geen must, maar sommige ouders vinden dit juist wel fijn. Bedenk van tevoren of dit een vereiste is, zodat je voor het juiste GPS horloge kunt kiezen.

GPS horloge kind : veilig of onveilig?

Is een GPS horloge kind veilig? De een zegt van wel, de ander van niet. De laatste jaren zijn er veel discussies geweest over het gebruik van GPS kinderhorloges. Zo zouden horloges makkelijk gehackt kunnen worden en is de data op het horloge niet veilig. De een noemt het paranoïde, de ander neemt dit zeer serieus.

Toch is het voor mensen die zich hier erg druk om maken wel verstandig om alles te checken. De horloges van websites als Wish en Aliexpress zouden bijvoorbeeld slecht presteren op het gebied van veiligheid. Deze horloges worden ook vaak via dropshippers in Nederland verkocht tegen hoge bedragen, zodat je niet weet of het een Wish horloge is of een veilig horloge.

De horloges in dit artikel krijgen allemaal goede recensies en je kunt meerdere goede ervaringen lezen op internet van tevreden klanten. Twijfel je? Lees dan de recensies door en laat je overtuigen. Of niet.

GPS Tracker kinderhorloge : doen of niet doen? 

Een GPS Tracker kinderhorloge zorgt voor ouders voor een zekere gemoedsrust, terwijl hun kinderen een stuk zelfstandiger kunnen zijn. Deze zelfstandigheid is goed voor het zelfvertrouwen van een kind, maar tegelijkertijd kun je wel in de gaten houden waar je kind is. Verlaat hij de vooraf ingestelde omheining/grens? Dan krijgt de ouder daar een melding van via de speciale apps. 

Wil je je kind veilig buiten laten spelen en jezelf niet constant druk maken over waar je kind is? Dan is een GPS Tracker kinderhorloge de juiste oplossing. 

Simkaart kopen & GPS horloge kind

Let goed op wanneer je een GPS horloge gaat bestellen voor je kind, want niet bij ieder horloge wordt standaard een simkaart meegeleverd. Bekijk eerst op welk netwerk het horloge werkt en bekijk daarna pas de goedkoopste deals! In de supermarkt kun je simkaarten kopen, maar simonly abonnementen zijn een stuk voordeliger.

Via Simyo kun je voordelige prepaidkaarten of Sim-only abonnementen bestellen. Sim-only abonnementen zijn een stuk goedkoper en vaak ook maandelijks opzegbaar. Zeker wanneer je langere tijd gebruik gaat maken van het horloge is een sim-only een goed idee. Je kunt de simkaart later ook in een telefoon stoppen.

Simyo voordelige prepaid of SimOnly opties bekijken

Smartwatches voor kinderen 

Smartwatches voor kinderen zijn anno 2022 niet meer weg te denken. Het is een leuk stukje speelgoed met grote voordelen voor zowel het kind als de ouders. De jonge generatie kan natuurlijk niet achterblijven en hoe leuk is een smartwatch dan voor je kindje? Met een smartwatch voor kinderen:

Anno 2022 zijn ze niet meer weg te denken: smartwatches voor kinderen. Een leuk stukje “speelgoed” met grote voordelen voor zowel het kind als de ouders. De jonge generatie kan natuurlijk niet achterblijven en hoe leuk is een smartwatch dan voor je kind? Met een smartwatch voor kinderen:

weet je als ouder precies waar je kind uithangt
kun je speciale “grenzen” instellen, zodat je kind weet waar hij naartoe mag (incl. alarm)
is het mogelijk om elkaar te bereiken via een telefoongesprek of berichtje
zou je kind eventueel spelletjes kunnen spelen
kun je foto’s sturen naar elkaar
kan je kind de tijd in de gaten houden

Met al deze voordelen is het niet vreemd dat veel ouders kiezen voor een smartwatch voor kinderen. Let wel op: niet iedere smartwatch heeft de mogelijkheid om te kunnen bellen en om berichten te versturen. Ook niet ieder smartwatch voor kinderen heeft een GPS functie. Let hier dus goed op bij de aanschaf en kies de juiste.

Zelfstandigheid met een GPS horloge voor je kind

Zelfstandigheid, het blijft een lastig onderwerp voor ouders wanneer het op hun kinderen aankomt. Een smartwatch voor kinderen biedt ouders gemoedsrust, omdat zij precies kunnen zien waar hun kind is. Verder is het voor de kids ook erg leuk dat er vaak games en andere extraatjes op een GPS horloge zitten. Een win-win!

Welk GPS horloge kind?

Iedere ouder heeft andere eisen wat betreft de functies van een GPS horloge voor zijn of haar kind. Wanneer je op zoek bent naar een GPS horloge (en dus niet zomaar een smartwatch), is het GPS horloge van ANWB het meest populair en degelijk. Ook de twee jaar garantie klinkt voor veel ouders erg aantrekkelijk. 

Hier kun je het ANWB Connect Go GPS horloge kind bekijken

Hoe werkt een GPS horloge kind?

Door middel van GPS (Global Positioning System) kan het GPS horloge de locatie van je kind bepalen. Via de simkaart worden deze gegevens naar een online software (app) gestuurd, zodat de ouders kunnen bekijken waar zijn of haar kind is. Voor het versturen van de gegevens is een mobiel netwerk nodig en dus een sim-kaart.

Bekijk hier goedkope Sim-only aanbiedingen

Wat kun je met een GPS horloge?

Het verschilt per horloge/smartwatch wat je ermee kunt. Sommige GPS horloges voor kinderen zijn erg uitgebreid, zodat kinderen hier van alles mee kunnen. Denk aan het versturen van (video)berichten, bellen, spelletjes/games, stappentellen enzovoort. Andere horloges zijn heel basic en hebben alleen een GPS positionering en de mogelijkheid om berichten te versturen, te bellen en SOS-oproepen naar vooraf ingestelde nummers te sturen.

GPS horloge kind waterdicht?

Een 100% waterdicht horloge of een GPS horloge dat IP67 geschikt is, daar zit een groot verschil in. De meeste horloges zijn niet geschikt voor een diepe duik, maar kunnen wel in het water tot een meter diep. Er zijn wel speciale GPS horloges verkrijgbaar waarmee je kunt zwemmen, maar deze zijn geschikt voor volwassenen en kosten enkele honderden euros.

Hoeveel data gebruikt een GPS horloge?

Ben je bang dat je je scheel moet betalen aan de kosten voor data? Niet doen! Bij normaal gebruik verbruikt je kind zo’n 50mb data per maand, wat reuze meevalt. Wanneer er dagelijks meerdere keren wordt gebeld of wanneer er vaak gebruik gemaakt wordt van apps, kan dit iets meer zijn. Een goedkoop sim-only abonnement is altijd voordeliger dan prepaid simkaarten.

Bekijk hier goedkope sim-only aanbiedingen

One2track horloge kind

Veel ouders zijn op zoek naar het populaire One2track horloge voor hun kind. Ze weten echter niet dat dit hetzelfde horloge is dat je bij ANWB kunt bestellen. Het veilige, betrouwbare GPS kinderhorloge kun je dus gemakkelijk vinden via de onderstaande link naar de pagina van ANWB.

Bekijk het One2track horloge hier

Dit vind je misschien ook leuk

Schoolprestaties verbeteren, goed op weg met deze tips
IEP toets groep 8 oefenen : lijst met tips
Heutink voor thuis review
Duinrell vakantiepark: heerlijk weekje of weekendje weg!
Bioplastic speelgoed : duurzaam en verantwoord spelen

Scroll naar boven