Veiligheid

Huis babyproof maken

De veiligheid van je kind is ontzettend belangrijk en het is dan ook een uitdaging om je huis babyproof te maken. Denk aan het kindvriendelijk maken van stopcontacten, maar ook een rookmelder ophangen.

Naast het huis kindvriendelijk maken zijn er nog meer onderwerpen op het gebied van veiligheid waarover je kunt lezen op MamaGroeit.nl. Denk aan de beste kinderhelmen, reddingsvesten en kindertuigjes.

GPS Horloge voor je kind

Als je kind groot genoeg is om buiten te spelen, kan het een prettig gevoel zijn om met hem te kunnen communiceren. Is hij nog te jong voor een telefoon? Kies dan voor een GPS-horloge! Met zo’n horloge kun je bellen/berichten sturen én je kunt zien waar je kindje is.

Dit zijn de best GPS horloges voor je kind

Babyfoon

Wil je weten hoe het met je kindje gaat, zonder hem wakker te maken? Of wil je het meteen weten als hij wakker is en/of huilt? Schaf dan een goede babyfoon aan. Er zijn veel babyfoons verkrijgbaar met verschillende functies, dus let altijd goed op wat je koopt.

Dit zijn de beste babyfoons

Traphekje

Bijna alle gezinnen hebben een trap of meerdere trappen in huis. Dit kan zorgen voor onveilige situaties, dus zorg ervoor dat je kindje niet onbewaakt de trap op kan klimmen of af kan gaan. Een traphekje zorgt ervoor dat deze situaties niet voor komen!

Beste oprolbare traphekjes
Traphekje zonder boren

Scroll naar boven