GELD VERDIENEN MET TEMU DOE JE ZO + TIPS!

Geld verdienen met Temu

Gratis producten krijgen en zelfs geld verdienen met de nieuwste trend Temu, bestaat het echt? Iedereen weet dat (bijna) niets in het leven gratis is, dus het is niet vreemd dat je met deze vraag zit. In dit artikel vertellen we je hoe je op de snelste manier geld kunt verdienen met Temu! Is Temu betrouwbaar? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van de producten? Lees snel verder en ontdek wat je wilt weten over geld verdienen met Temu!

Wat is Temu?

Temu is een razend populaire, Chinese webshop met allerlei verschillende artikelen. Denk aan beautyproducten, babyspulletjes, maar ook tuingereedschap kun je vinden in het assortiment. Als je bekend bent met Ali Express, zul je merken dat Temu hier veel van weg heeft en veel van dezelfde producten aanbiedt. De laatste maanden is Temu ontzettend gegroeid in bekendheid, omdat jongeren de app en webshop massaal zijn gaan delen. Op Temu kun je goedkope hebbedingetjes bestellen en zelfs sparen voor gratis producten.

Kun je echt gratis producten krijgen?

Het korte antwoord is ja, dat kan. Door spelletjes te spelen en vrienden uit te nodigen voor de app/webshop, kun je credits/punten verdienen. Met deze punten kun je uiteindelijk een gratis product verdienen! In principe betekent dit dat het bedrijf Temu op een heel goedkope manier reclame maakt en grote naamsbekendheid kan vergaren in een korte periode. Hiervoor worden de klanten die de links delen beloond en daarvoor worden gratis producten uitgereikt. Heb je veel vrienden die nog geen account hebben op Temu? Dan kun je al snel geld verdienen met Temu.

Temu als affiliate gebruiken – geld verdienen met Temu

Pak je het groter aan? Dan kun je gebruikmaken van het Temu Affiliate programma. Door de persoonlijke link te delen met vrienden, familie of bijvoorbeeld bezoekers van een website, kun je punten/geld verdienen. Momenteel zijn er ontzettend veel mensen die op deze manier best wat centjes binnenharken, zonder hier al teveel moeite voor te doen. Heb je €20,00 verdiend? Dan kun je dit uit laten betalen op PayPal. Als Temu Affiliate kun je ook meedoen aan wedstrijden (meeste referrals) en spelletjes om meer credits te verdienen. Heb je een groot bereik? Dan is het zeker de moeite waard om hier wat tijd aan te besteden en geld te verdienen met Temu.

Is Temu betrouwbaar?

Als je op zoek gaat naar reviews over Temu, kom je veel positieve- én negatieve reviews tegen. Als je naar het grootste deel van de negatieve reviews kijkt, zie je dat dit vaak gaat over de verzending van de producten in België. Temu bestaat nog niet heel lang en dat merk je ook aan dit soort problemen. Als het bedrijf inzet op de verbetering van levering, zal het aantal negatieve reviews snel afnemen.

Daarnaast moet je ook weten dat de kwaliteit van producten op websites als Ali Express en Temu (= Chinese webshops) vaak een stuk lager is dan wanneer je dit type producten in eigen land koopt. Je betaalt doorgaans tot wel 10x minder, maar de kwaliteit is dan ook iets minder. Over het algemeen leer je al snel voor welke producten je wel en niet op dit soort websites moet zijn. Zoek je thema-versiering voor een verjaardag? Dan ga je natuurlijk naar Temu of Ali Express. Dit scheelt je al snel enkele tientjes en het is precies dezelfde versiering als in Nederland. Ben je op zoek naar een soundbar? Dan ga je naar een multimedia bedrijf in de buurt, waar je een degelijke garantie krijgt en bepaalde rechten hebt.

Is Temu in het Nederlands?

Nee, Temu is (nog) niet in het Nederlands. We verwachten dat het bedrijf binnen een korte tijd zorgt voor verschillende talen op de website, maar momenteel moet je jezelf nog zien te redden in het Engels. Alles staat duidelijk aangegeven en met Basis-Engels kom je al een heel eind!

Temu app Nederland

Het Chinese bedrijf heeft een betrouwbare, duidelijke app gelanceerd, waarop je gemakkelijk kunt browsen door de gehele collectie producten. Ook de app is Engelstalig, maar we verwachten dat dit ook snel zal veranderen. In de app kun je verschillende informatie vinden over je orders, leveringen, coupons, reviews die je hebt geschreven, shops die je volgt en spulletjes die je hebt opgezocht (geschiedenis). Daarnaast kun je natuurlijk ook informatie aanpassen, zoals je adres.

In de app kun je klikken op categories, zodat je alle categorieën kunt bekijken. Dit is handig, want dan hoef je niet door duizenden producten te scrollen die je helemaal niet nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor dameskleding, herenkleding, kinderkleding, beautyproducten, speelgoed, sieraden, elektronische apparaten of knutselspullen. Naast deze categorieën zijn er nog veel meer keuzes, zodat je best een tijdje zoet kunt zijn!

Geld verdienen met Temu een aanrader of niet?

Ja, als je het leuk vindt om gratis spulletjes te kunnen bemachtigen of geld wilt verdienen met Temu is dit zeker een aanrader. Wil je het groots aanpakken? Dan kun je beter kiezen voor het Temu Affiliate programma, welke momenteel (nog) vrij hoge commissies biedt. Heb je een goedlopende website? Dan is het natuurlijk erg makkelijk om snel aan referrals te komen. Wil je gewoon een paar gratis producten scoren omdat het kan? Dan kun je je eigen persoonlijke link delen met je vrienden, familie en kennissen.

Temu vs AliExpress

Veel AliExpress-fans zien in één oogopslag dat Temu heel veel op AliExpress lijkt. Temu is vooral geliefd omdat je gratis producten kunt verdienen, terwijl je bij AliExpress munten kunt verdienen om een korting te krijgen op een volgende aankoop. Deze kortingen zijn leuk, maar veel mensen gaan toch liever voor de 100% gratis producten. Qua prijzen liggen beide webshops dicht bij elkaar, maar het aanbod lijkt per dag te verschillen. We hebben al snel gezien dat veel artikelen nagenoeg hetzelfde zijn en waarschijnlijk ook bij dezelfde leveranciers vandaan komen.

Lopende acties op Temu

Ben je gewoon nieuwsgierig naar Temu en zijn de gratis producten een bijzaak? Ook dan kun je nog steeds lekker surfen door de webshop. In augustus en september zijn er weer leuke acties, zoals hoge kortingen op schoolspullen (tot wel 90%), kortingen op fitness producten, dierenproducten en nog veel meer! Op deze pagina kun je direct al de lopende acties en kortingen op Temu bekijken.

RELEVANTE ARTIKELEN

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven