WOEZEL EN PIP SPEELGOED – 25 TIPS + KORTING

Woezel en Pip speelgoed

Woezel en Pip speelgoed is al jarenlang erg populair en je kunt dan ook steeds meer leuke items vinden. Speel je samen met je kind een potje memory of ga je toch liever voor ganzenbord? Uiteraard is er ook leuk speelgoed voor baby’s en peuters, zoals de Pip Activiteitenknuffel en de Lopende/Pratende Buurpoes. In dit artikel kun je 25x het leukste Woezel en Pip speelgoed van dit moment vinden + KORTING TIPS!

Leukste Woezel en Pip speelgoed TIPS!

Als je een Woezel en Pip-fan in huis hebt, ben je natuurlijk op zoek naar het leukste Woezel en Pip speelgoed. Als de feestdagen naderen, gaan veel (groot)ouders op zoek naar allerlei educatief speelgoed voor hun (klein) kind. Onder andere de Dessineo is een groot succes, maar ook bordspelletjes en ander speelgoed van de vriendjes uit de Tovertuin zijn erg gewild. In dit artikel kun je 25x het leukste Woezel en Pip speelgoed bekijken, maar ook tips vinden over kortingen op dit leuke speelgoed!

1. Woezel en Pip Dessineo – tekenmachine

De kans is groot dat je al eerder hebt gehoord van Dessineo, waarmee je kindje stap voor stap kan leren tekenen. Deze tekenmachine is verkrijgbaar met verschillende karakters erop, zoals Woezel en Pip, Mickey Mouse, dinosaurussen en dieren. Zoek je het perfecte Woezel en Pip cadeau voor een kind van 4 jaar of ouder? Dan is dit een heel leuke tip! Als het meer gaat om de tekenmachine dan om Woezel en Pip, kun je ook voor een goedkopere variant kiezen.

Deze tekensets zijn speciaal gemaakt om je kind te leren tekenen op een speelse manier. De set leert je kindje eenvoudige basisvormen te tekenen, zoals een driehoek, vierkant en een cirkel. Het leuke is dat met deze vormen uiteindelijk Woezel en Pip getekend kunnen worden! Uiteraard gaat dit allemaal stap voor stap op een leerzame manier. Veel ouders kiezen tegenwoordig steeds vaker voor leerzaam speelgoed en dan is deze Dessineo een goed begin! In deze set vind je een zwarte stift, 10 achtergrondbladen, een handleiding, 30 tekensjablonen en de tekentafel met een handvat.

Hoe werkt Dessineo?

In de set vind je transparante sjabloonschijvaen die in de draaischijf gelegd moeten worden. Als je dit (in het begin samen met je kind) hebt gedaan, is het tijd om de projector aan te zetten. Als je de schijf naar stap 1 draait, trek je de lijnen over met een stift. Daarna draai je de schijf naar de volgende stappen, zodat je Woezel en Pip hebt getekend. Uiteraard wordt het uiteindelijk steeds moeilijker en leert je kindje steeds beter te tekenen.

2.Buurpoes Lopend en Pratend

De laatste jaren is er steeds meer interesse in interactief speelgoed en de lopende en pratende Woezel en Pip karakters zijn dan ook erg in trek. Voor kinderen vanaf 2 jaar kun je een lopende/pratende Woezel, Pip of Buurpoes bestellen en het genieten kan beginnen! Welk vriendje uit de Tovertuin is het meest geliefd in jullie gezien? Als je kindje over het lichaampje of hoofdje van de knuffel aait, begint Woezel, Pip of Buurpoes te praten. In totaal zijn er 3 verschillende karakters verkrijgbaar.

Deze interactieve knuffels kunnen ook lopen en met hun staartje zwaaien, wat zorgt voor nog meer speelplezier! Kinderen voelen zich al snel aangetrokken tot interactief speelgoed en dat resulteert meestal dan ook in veel langer spelen met het speelgoed. In de lopende en pratende knuffels gaan 3x AA batterijen, welke meegeleverd worden met de knuffel. Wil je deze knuffel graag bestellen? Kijk dan ook eens op de pagina van Amazon.nl, want daar zijn dit soort knuffels vaak een stuk goedkoper, maar wel even snel in huis!

3. Woezel en Pip houten blokken speelgoed

Houten blokken zijn al eeuwenlang een groot succes op het gebied van speelgoed en dat is vandaag de dag niet anders. Als je (klein)kind gek is op Woezel en Pip, kun je kiezen voor deze 50-delige houten blokken set! Op de blokken zijn alle vriendjes uit de Tovertuin afgebeeld, maar er zijn nog meer blokken om een hele scene te bouwen. Kinderen houden ervan om blokjes op te stapelen en mooie creaties te maken, zoals huisjes en torens. De blokjes hebben een vrolijk kleurtje en zijn goed voor de ontwikkeling van je kind.

Naast deze houten blokken kun je ook nog kiezen voor stoffen Woezel en Pip blokken, welke geschikt zijn voor baby’s. Op deze pagina van bol kun je de blokken bekijken voor €14,50. Ook kun je kiezen uit een houten loopkar met blokken (verderop in het artikel), een houten trein en een andere blokken set.

4. Woezel en Pip knutselkoffer XL

Tijdens de feestdagen en verjaardagen zijn knutselspulletjes een groot succes en er zijn dan ook veel verschillende knutselkoffers verkrijgbaar. Als je (klein)kind fan is van Woezel en Pip, hebben we goed nieuws! Hierboven zie je een XL knutselkoffer met al de vriendjes uit de Tovertuin! Als je kind lekker creatief is, kan een knutselkoffer veel plezier bieden. Ook als je graag meer met je kindje wilt knutselen is dit een leuke koffer! Er geldt een adviesleeftijd van minimaal 3 jaar, in verband met kleine onderdelen.

In de XL knutselkoffers zitten allerlei handige knutselspullen, zoals waskrijtjes, stiften, stempels, super puffs, stickers, lijm en kleurplaten. Als je klaar bent met knutselen, ruim je alles binnen no time weer netjes op in de koffer. Zijn de knutselspullen op? Dan kun je de koffer natuurlijk als opbergbox blijven gebruiken! Voor de (groot)ouders die van educatief speelgoed houden, is dit een leuke tip! De koffer draagt bij aan het ontwikkelen van de fijne motoriek, hand- oogcoordinatie en het bevorderen van de fantasie.

5. Woezel en Pip schrijfkoffer

Toont jouw kind van 3 jaar interesse in schrijven? Dan is het geen slecht idee om hem daarin te motiveren en te ondersteunen. Om je kindje beter te laten leren schrijven zijn er allerlei hulpmiddelen verkrijgbaar, die je kind op speelse manier helpen bij het schrijven. In deze schrijfkoffer zit de juiste inhoud om je kind te laten leren schrijven, zonder dat hij/zij al kan lezen. Ook wanneer je kind nog geen interesse toont in letters kun je hem/haar deze handige schrijfkoffer aanbieden.

Op iedere letterschrijfkaart staat een grote letter, een kleine letter, een woordje en een plaatje. Door deze plaatjes kan je kind alle letters van het alfabet op een speelse wijze leren kennen en kan hij de letters overtrekken. Voor de kleintjes zijn er voorbereidende schrijfopdrachten aanwezig en de schrijfkaarten kunnen steeds opnieuw worden gebruikt, in combinatie met de uitwisbare stift. Door thuis aandacht te besteden aan lezen en schrijven, wordt het straks op de basisschool een stukje makkelijker voor je kind!

6. Woezel en Pip Verstoppertje Spelen

Het spel Verstoppertje Spelen is erg populair onder kinderen en dit spel kom je ook weleens tegen in winkels als Kruidvat tijdens de feestdagen. Je kunt het spel kopen met verschillende karakters, zoals Bumba, Nijntje, Peppa Pip en Woezel en Pip. Wist je dat het spel al te spelen is door kinderen vanaf 6 maanden? Als je het spel in huis haalt tijdens de babymaanden, kun je samen Kiekeboe spelen. Is je kindje groter geworden? Dan kan hij samen met Woezel verstoppertje spelen!

Je kind moet naar de plaatjes kijken, zodat hij weet waar hij Woezel moet zoeken. Als je stil bent, hoor je hem misschien wel geluidjes maken! Een groot voordeel van dit spel is dat het spel zich aanpast aan de leeftijd van het kind. Hierdoor heb je een langere tijd plezier van je aankoop en blijft het spel ook leuk voor je kind.

7. Woezel Lopend en Pratend – interactief speelgoed

Eerder in dit overzicht heb je de populaire Buurpoes kunnen bewonderen, welke kan lopen en praten. Interactief speelgoed trekt de interesse van kinderen en houdt deze ook vast. De interactieve Woezel en Pip knuffels zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en worden geleverd met 3x AA batterijen. Ondanks dat Buurpoes heel populair is als interactieve knuffel, is het handig om aan je kindje naar zijn voorkeur te vragen. Je kunt momenteel kiezen uit Woezel, Pip en Buurpoes als interactief vriendje.

8. Pip knuffel

De Pip knuffel van 28 centimeter is een leuke tip als cadeau voor de feestdagen! Let wel op, want het gaat hier om een normale knuffel waarmee je kind lekker kan knuffelen. De pluche Pip maakt dus geen geluid en kan niet lopen. Jammer genoeg is het aanbod op het gebied van Woezel & Pip knuffels de laatste tijd erg karig, maar we verwachten dat dit de komende maanden wel meer gaat worden. Zodra dit het geval is, vermelden wij gelijk waar je de leukste knuffels kunt kopen!

9. Woezel en Pip Mens Erger Je Niet

Wie kent ‘Mens Erger Je Niet’ niet? Dit spel is een ware klassieker en wordt nog steeds uitgebracht in verschillende thema’s. Als je graag een bordspel in huis wilt halen dat je samen met je kinderen kunt spelen, is deze junior editie een zeer leuke aanrader! Als het etenstijd is, willen Woezel en Pip heel snel naar huis, samen met Buurpoes en Charlie! Welke spelen kan de dierenvrienden als eerst thuisbrengen?

Het fijne van de junior editie is dat het spel speciaal ontworpen is voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast heeft het spel dobbelsteentjes met figuren, in plaats van oogjes. Kinderen hoeven dus niet te tellen en de jongere kinderen kunnen dan gewoon meedoen! Het spel kan gespeeld worden met minimaal 2- en maximaal 4 spelers en het speelt duurt ongeveer 20 minuten. In de doos zit het speelbord, kartonnen dierenvriendjes, dobbelsteen, spelregels en gekleurde voetjes.

10. Houten regenboog – Woezel en Pip speelgoed

Uiteraard is er ook genoeg Woezel en Pip speelgoed voor baby’s en peuters verkrijgbaar, zoals deze vrolijke, houten regenboog. Constructiespeelgoed is altijd goed voor de ontwikkeling van peuters en de houten regenboogjes zijn tegenwoordig erg populair. In totaal bestaat de regenboog uit 6 houten delen, welke precies op/in elkaar passen. Alle stukken hout hebben zachte, vrolijke kleurtjes en staan ook mooi ter decoratie in de baby- of kinderkamer. Door de halfronde vormen kunnen kinderen verschillende creaties maken, waardoor je zijn fantasie bevordert.

11. Woezel en Pip puzzel – verschillende varianten

Sommige soorten speelgoed gaan nooit vervelen en puzzels zijn daar het perfecte voorbeeld van. Op dit moment kun je verschillende Woezel en Pip puzzels bestellen, zoals een puzzelboek, een houten puzzel en de bovenstaande Ravensbuger puzzel, welke bestaat uit verschillende puzzels. In totaal zitten er 4 puzzels in van 12-, 16-, 20- en 24 stukjes. In het begin kun je de puzzels samen maken, maar later zul je merken dat je kindje het al zelf kan. Let wel op, want de puzzels zijn geschikt voor kids van 3 jaar en ouder in verband met kleine stukjes.

Kerstpuzzel – Woezel en Pip speelgoed

Deze kerstpuzzel van Woezel en Pip is te leuk om over te slaan in dit overzicht! Als je kindje vanaf 3 jaar graag puzzelt, kun je deze mooie puzzel van 12 stukjes geven tijdens de feestdagen. In de doos zitten twee puzzels van ieder 12 stukjes, zodat je kindje wel even zoet is. De puzzel is niet al te moeilijk, maar het is wel verstandig om er altijd bij te blijven, zodat je kind geen puzzelstukjes in zijn mond kan stoppen.

12. Het Grote Ontdekboek Woezel en Pip

Het Grote Ontdekboek van Woezel en Pip is een populair boek dat ook verkrijgbaar is als eBook. Ondanks dat een eBook soms handig kan zijn, is het samen ontdekken natuurlijk veel leuker als je een fysiek boek in handen hebt. Samen met alle vriendjes uit de Tovertuin gaat je kindje van alles leren uit dit boek. Denk aan letters, kleuren, cijfers en vormen. Het boek kan rekenen op vele positieve reviews van ouders en is dan ook een populair (en betaalbaar!) cadeau voor tijdens de feestdagen of als schoencadeau.

Je kunt het boek samen met je kind lezen, maar hij kan natuurlijk ook zelf op ontdekkingsreis! Als je kind begint met het leren herkennen van kleuren en vormen, is dit een goede aanrader. Daarnaast is het fijn dat het gaat om een stevig, kartonnen boek dat niet snel kapot gaat en wel tegen een stootje kan.

13. Vtech Baby Woezel & Pip Muziekboek

Als je kind gek is op muziekjes én Woezel en Pip, is het Muziekboekje van VTech een gaaf cadeau voor tijdens een verjaardag of feestdag. Op dit moment biedt VTech heel veel verschillende, interactieve boeken aan, waarvan de prijzen nogal verschillen. Kies je voor (ongeveer) hetzelfde muziekboek van Bumba? Dan betaal je de helft minder. Het Woezel en Pip muziekboek is erg geliefd en dat zie je dan ook snel in de prijs terug.

Als je de positieve reviews van andere ouders/grootouders doorneemt, merk je al snel dat het muziekboek een grote hit is! De originele stemmen van Woezel en Pip vinden kinderen erg leuk en zelfs baby’s hebben al snel door waar alle knopjes zitten die ze nodig hebben. In totaal bevat het boekje 6 melodietjes en 1 gezongen liedje. Een ander voordeel is dat het volume regelbaar is, zodat je als ouder niet constant naar keiharde deuntjes hoeft te luisteren. Speelt je kindje even niet met het boek? Dan schakelt hij zichzelf automatisch uit.

14. Woezel en Pip Op Weg Naar De Basisschool

Binnenkort schrijven we een uitgebreid artikel met de leukste spelletjes en hulpmiddelen om je kind voor te bereiden op de basisschool. Dit soort sets zijn erg populair en zorgen ervoor dat je kindje ongeveer weet wat hij kan verwachten wanneer hij naar groep 1 gaat. Woezel en Pip Ik Leer Op weg naar de Basisschool is een zeer populair en geliefd spel onder ouders en hun kinderen, maar natuurlijk ook erg leerzaam. Je bereidt je kindje voor op de basisschool, samen met zijn vriendjes uit de Tovertuin! Dit is het perfecte cadeau voor een kindje van 3+!

Zit je kindje al op school? Ook dan is deze set nog hartstikke leuk! Deze set stelt duidelijke leerdoelen, zoals het leren van de cijfers 1 tot en met 5, samen leren spelen, het leren van vormen en kleuren, het leren van het alfabet en letters, maar ook het trainen van het geheugen. De 20 educatieve spellen in deze set kunnen met maximaal 4 spelers gespeeld worden, maar je kindje kan natuurlijk ook alleen aan de slag. In de set zitten speelkaarten, fiches, opdrachten, dierenkaarten, dobbel fiches, een alfabet bord en nog veel meer!

15. Woezel en Pip telefoon

In dit artikel kom je meer Woezel en Pip speelgoed tegen van het merk VTech, omdat dit erg educatief én populair is onder ouders en hun kinderen. Eerder heb je het muziekboek kunnen bewonderen, maar ook de telefoon en de tablet zijn erg gewild. Telefoontjes voor baby’s en peuters zijn altijd leuk en kinderen spelen hier graag mee! Wist je dat ook oudere kinderen het nog steeds leuk vinden om met dit soort speelgoed te spelen? Uiteraard bevat de telefoon de originele stemmen van de dierenvrienden.

De telefoon schakelt zichzelf automatisch uit als er niet mee wordt gespeeld, zodat de batterijen gespaard worden. Samen met Woezel en Pip leert je kind cijfers en kleuren te herkennen door te spelen met de telefoon. Als je kind op de knipperende berichttoets drukt, hoort hij allemaal lieve berichtjes. Als er op de knipperende beltoets wordt gedrukt, bel je de dierenvriendjes Woezel en Pip! Het Eerste Telefoontje van VTech bevat grappige geluidjes, bekende liedjes/melodietjes en vrolijke zinnetjes.

16. Woezel en Pip Tablet als speelgoed tip!

Het VTech muziekboek en de VTech telefoon zijn razend populair, maar ook de ‘Mijn Eerste Tablet’ is een populair stuk speelgoed dat vaak wordt gegeven tijdens verjaardagen en feestdagen. De tablet voor kinderen bevat verschillende activiteiten, zodat je kind zich niet snel zal vervelen. In totaal zijn er 9 knipperende activiteit-toetsen, die je kindje kennis laten maken met de vriendjes Pip, Woezel en Buurpoes. Als je kindje de vriendjes al kent, is de tablet nog leuker!

De tablet bevat vrolijke melodietjes, maar ook liedjes die je kindje zal herkennen als hij/zij bekend is met Woezel en Pip. Als je kindje de bal rolt, kan hij kijken naar allerlei lichtpatronen op de tablet. Door het compacte formaat kun je de tablet gemakkelijk over mee naartoe nemen, zodat je kind er overal mee kan spelen. Een ander voordeel van VTech is dat het volume van het speelgoed (meestal) regelbaar is, zodat je het geluid zachter kunt zetten als je het zat bent. De tablet van VTech is geschikt voor kids vanaf 6- tot 36 maanden.

17. Woezel en Pip kleurboek

Wat is er leuker dan kleuren? Jonge kinderen vinden het heerlijk om met krijtjes, potloden of stiften aan de gang te gaan en dan zijn leuke kleurplaten een ware musthave! Gelukkig kun je ook kiezen voor een mooi Woezel & Pip kleurboek! Hierboven zie je één van de meest populaire kleurboeken, waarin je alle dierenvriendjes uit de Tovertuin kunt terug vinden. Heb je dit kleurboek al of vind je hem niet leuk? Dan kun je gelukkig kiezen uit nog veel andere kleurboeken van Woezel en Pip!

Woezel en Pip Gigagroot Kleurboek

Het Gigagroot Kleurboek van Woezel & Pip is te leuk om niet apart te vermelden in dit artikel. Tijdens de feestdagen is dit een leuke cadeautip, als klein cadeautje of als schoencadeau. Het grote kleurboek heeft een A3 formaat en bevat mooie illustraties uit de prentenboeken die de afgelopen jaren zijn verschenen. Daarnaast zit er ook nog een XL stickervel bij, zodat je kind de kleurplaten nog mooier kan maken! Dit grote kleurboek zorgt voor heel wat uren knutselplezier!

18. Woezel en Pip Electro

Bij het merk Jumbo kun je terecht voor educatief Woezel en Pip speelgoed en hierboven zie je daar een mooi voorbeeld van. Electro is al jarenlang een populair cadeau tijdens verjaardagen en natuurlijk ook zeer leerzaam! Met dit Electro exemplaar leert je kindje om dingen te onthouden, bepaalde verbanden te leggen en goed kijken. Electro is verkrijgbaar voor verschillende leeftijden en dit exemplaar is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar die nog niet kunnen lezen.

Let op: in het begin is het handig als je als ouders een beetje helpt met het spelletje. In de doos zitten 11 bedrukte kaarten, waarop meerdere opdrachten staan in hetzelfde thema. Je kindje zoekt twee dingen bij elkaar en steekt de stekkers in de twee gaatjes. Heeft je kind het goed gedaan? Dan gaat het lampje aan! Dit blijkt erg goed te werken bij kinderen en ze vinden dit erg leuk! Doorgaans is een kind zo’n 20 minuten bezig met het spel. Het Electro speelbord wordt geleverd inclusief batterijen.

19. Woezel en Pip Picknickset

Woezel en Pip speelgoed picknickset

Deze picknickset is ontzettend leuk en kun je momenteel alleen vinden in de webshop van Amazon.nl. Hierdoor is de set ook vrij onbekend en is de kans groot dat niet alle vriendjes van je kids de set hebben. Het picknicksetje bestaat uit een picknickmand met een handige klittenbandsluiting, kopjes en schotels (van ieder 4), lepels, vorkjes en een rood geblokt kleedje. Kortom: deze set bevat precies wat je nodig hebt voor de leukste picknick! Op de schoteltjes en kopjes staan afbeeldingen van Woezel, Pip en andere vriendjes!

20. Woezel en Pip Blokkenkar

Blokkenkar

De houten blokkenkar van Woezel en Pip is erg leuk voor kinderen vanaf 18 maanden, welke zelfstandig kunnen lopen. Let wel op, want het is van belang dat je de blokkenkar goed in elkaar zet. Sommige klanten geven aan dat de schroefjes wat losser kunnen zitten na veelvuldig gebruik, dus is het handig om dit zo nu en dan te controleren. De kar heeft houten wielen en is voorzien van allerlei gekleurde blokjes en drie speelfiguurtjes. Door de verschillende formaten kunnen kinderen allerlei creaties maken.

21. Woezel en Pip trein

Houten treinen met losse blokken zijn razend populair als kraamcadeau en verkrijgbaar van verschillende merken. Over het algemeen zijn alle houten treintjes met blokken op dezelfde manier gebouwd, alleen verschilt het thema vaak. Als je graag een betaalbare, houten blokkentrein wilt aanschaffen voor je kindje, dan kies je voor dit exemplaar. Je kindje kan lekker rijden met de trein, maar hij kan ook lekker spelen met de blokken die van de trein afgehaald kunnen worden.

Deze treinset bestaat uit een locomotief, 2 speelfiguurtjes en 2 wagons. Alle blokken hebben vrolijke kleurtjes en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden om creaties te bouwen. In totaal is de trein 45 centimeter lang en hij wordt ook vaak ter decoratie gebruikt in de babykamer. De houten blokkentrein is geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.

22. Woezel en Pip treinbaan

Als je thuis een fan hebt van Woezel en Pip die óók nog eens van treinen houdt, is dit het perfecte Woezel en Pip cadeau! In de aanloop naar de feestdagen zie je vaak dat veel ouders op zoek gaan naar de mooiste treinbanen en je kunt nu ook een Woezel en Pip treinbaan bestellen! De set bestaat uit een locomotief, 3 wagons en verschillende figuren. Onder andere tante Perenboom, Molletje, Tulp en andere favoriete dierenvriendjes kun je terugvinden in de set. Dit is leuk, want je kind kan de Tovertuin namaken mét een treinbaan!

23. Pip activiteitenknuffel

Als je een schattig, interactief knuffeltje zoekt voor een baby/peuter, is de Pip Activiteitenknuffel zeker een aanrader. Het knuffelvriendje heeft een zachte, schattige kleur en is 27 centimeter groot. Dit knuffeltje bevat allemaal ringetjes en labeltjes, zodat de zintuigen van je kleintje zich nog beter kunnen ontwikkelen. Uiteraard heeft het knuffeltje ook een spiegeltje, welke altijd erg populair is onder kinderen. Let goed op als je kindje in het spiegeltje kijkt, want dat kan leiden tot grappige gezichten!

Een voordeel is dat je de knuffel kunt vastmaken aan de kinderwagen of box, zodat je hem niet snel kwijt zult raken. Dit is erg handig, want kinderen raken nog weleens iets kwijt en willen nog weleens gooien met knuffeltjes. Als je graag een zacht, interactief knuffeltje voor je kindje wilt aanschaffen, is dit een aanrader.

24. Woezel en Pip Memory

Het Memory spel van Ravensburger is ook een educatief spelletje voor je kind vanaf 3 jaar. Memory is al ruim 50 jaar een groot succes en wordt nog steeds verkocht in verschillende thema’s. In het begin zal je kindje het nog best moeilijk vinden om de plaatjes bij elkaar te vinden, maar je zult merken dat dit in een rap tempo beter gaat. Wist je dat memory goed is voor de concentratie en het uithoudingsvermogen van je kind? Als je graag samen spelletjes speelt, is dit een leuke tip. Als je kindje groter is, kan hij dit spel natuurlijk ook alleen spelen.

25. Woezel en Pip speelgoed – houten telraam

In de categorie ‘leerzaam speelgoed’ is het houten telraam een groot succes. Wil je liever geen saai telraam in een neutrale kleur? Kies dan voor het vrolijke telraam van Woezel en Pip, met allemaal sprekende kleurtjes. Met een telraam kan je kindje leren tellen op een speelse manier en hij is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit telraam heeft 10 rijen met elk 10 houten kralen, welke je kunt schuiven. Uiteraard is de hulp van mama en/of papa wel gewenst, zodat je kindje ook echt iets leert.

Woezel en Pip boeken

In dit artikel heb je 25x het meest populaire Woezel en Pip speelgoed kunnen bekijken. Wist je dat je ook heel veel leerzame en leuke boeken van de vriendjes uit de Tovertuin kunt vinden? Deze boeken zijn geschikt voor verschillende leeftijden en vaak verkrijgbaar als hardcover én eBook. Binnenkort schrijven we een artikel over de meest populaire boeken van de vriendjes! Neem ondertussen een kijkje op deze pagina van bol of deze pagina van Amazon om de leukste boekjes te bekijken!

RELEVANTE ARTIKELEN

Nicole
Scroll naar boven