LOPENDE KRAB SPEELGOED + HOGE KORTING

Lopende krab speelgoed

Een ware rage op dit moment: Lopende Krab Speelgoed! Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een lopende krab die jouw kindje gaat vermaken! Dit soort speelgoed is altijd leuk en handig om het kruipen van je kindje te stimuleren en zorgt natuurlijk voor veel speelplezier. Lees in dit artikel waarom dit een perfect cadeau is voor je kleintje én ontdek hoe je tientallen euro’s kunt besparen!

HOGE KORTING OP LOPENDE KRAB SPEELGOED

Als een bepaald type speelgoed binnen zeer korte tijd razend populair wordt, merk je dat de prijzen de lucht in schieten. Dit is in het geval van dit lopende krab speelgoed niet anders en dat is erg jammer! Wist je dat deze wandelende krab op deze pagina van Ali Express wordt aangeboden voor nog geen €10,00? Sommige aanbieders in Nederland vragen maar liefst €40,00 voor de krab!

Een klein nadeel van Ali Express is de (langere) levertijd, maar soms kun je aanbieders vinden die de krab binnen 12 dagen versturen. Heb je de krab op korte termijn nodig? Dan kun je er ook voor kiezen om hem voor ongeveer €18,00 op Amazon.nl te bestellen.

Lopende krab speelgoed is razend populair

Als je een Facebook- of Instagram account hebt, ben je de lopende krab vast al tegengekomen. Dit schattige diertje gaat ervoor zorgen dat jouw kleintje het kruipen binnen no-time onder de knie heeft! Heeft hij het kruipen eenmaal onder de knie? Dan kun je de krab ook nog gebruiken om het lopen te stimuleren en om je kindje ermee te laten spelen. Maar wat is er nu zo speciaal aan deze krab, dat zoveel ouders besluiten hem aan te schaffen voor hun kindje?

Muziek en lichtjes

Muziek en lichtjes uit lopende krab speelgoed

Als ouder weet je als geen ander dat veel babyspeelgoed voorzien zijn van licht en geluid, een feit dat niet altijd gewaardeerd wordt door ouders. Ook dit lopende krab speelgoed bevat lichtjes en muziek, waardoor de aandacht van je kind al snel getrokken wordt. De krab maakt natuurlijk ook bewegingen, waardoor het een uitdaging wordt om hem te achtervolgen. Dit stukje entertainment is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor de ontwikkeling van je kindje (oog-handcoordinatie, motorische vaardigheden).

Lopende krab speelgoed laat zich niet zomaar vangen

Deze wandelende krab is natuurlijk niet gek en vermijdt alle obstakels die hij onderweg tegenkomt. Heeft je kindje de krab bijna gevangen? Dan rent hij snel de andere kant op! Dit spelletje blijken kinderen ontzettend leuk te vinden en een nieuwe rage is ontstaan! Uiteraard kun je dit lopende krab speelgoed met een gerust hart aan je kindje geven, want het gaat om veilig speelgoed. De krabben worden gemaakt van ABS materiaal, dat niet giftig en smaakloos is. Daarnaast heeft de krab geen scherpe randen waaraan je kindje zich kan bezeren.

Instructies voor de wandelende krab

Voor welke leeftijd is de wandelende krab geschikt?

De adviesleeftijd voor lopende krab speelgoed is 9 maanden, maar ieder kindje ontwikkelt zich anders. Toont je kindje geen enkele interesse in de krab? Dan kun je het speelgoed na een maand weer aanbieden. We zijn ook al meerdere verhalen tegengekomen van jongere baby’s die met de krab aan de haal gaan. Kijk naar de ontwikkeling van je kindje en beslis zelf wanneer je dit speelgoed aanbiedt. Let op: het is altijd verstandig om je kindje onder toezicht te laten spelen/rondkruipen.

Lopende krab speelgoed in 2 kleuren en oplaadbaar USB

Wandelende krab speelgoed

Deze schattige krab is verkrijgbaar in 2 kleuren en je kunt ook nog kiezen voor een octopus. Een ander voordeel is dat de lopende krabbetjes gewoon opgeladen kunnen worden via USB, dus je hoeft niet constant nieuwe batterijen in het dier te stoppen. Ook wel zo veilig, want er gebeuren nog weleens ongelukjes met batterijen in speelgoed. Kortom: als je op zoek bent naar het perfecte, betaalbare cadeautje voor je baby, is dit een mooie aanrader!

Wandelende Krab is ook verkrijgbaar bij Amazon.nl

Als je vaker artikelen leest op MamaGroeit.nl, zie je ook vaker links van Amazon.nl voorbij komen. Amazon.nl is de laatste jaren steeds meer gegroeid en biedt ook een breed assortiment aan voor Nederlanders en Belgen. Wist je dat je producten op Amazon.nl vaak veel goedkoper kunt bestellen? De levering is vrijwel hetzelfde als bij andere webshops en in de meeste gevallen geldt een 1-dag levering. Daarnaast betaal je vaak ook geen verzendkosten, waardoor je dus ook echt veel goedkoper uit bent.

Als je het lopende krab speelgoed graag snel in huis wilt hebben voor een schappelijke prijs, adviseren we om een kijkje te nemen bij Amazon.nl. Je kunt de exact zelfde krab voor €17,99 bestellen, waarna hij de volgende dag op de mat ligt!

Relevante artikelen en pagina’s

Op Mamagroeit.nl kun je veel verschillende koopgidsen vinden over speelgoed. Ben je op zoek naar de leukste cadeautjes voor de feestdagen, een verjaardag of voor een andere feestelijke gelegenheid? Neem dan zeker een kijkje op één van onze andere pagina’s!

Nicole
Scroll naar boven