Reviews

Reviews op MamaGroeit.nl

Van vakantieparken tot duurzame pantoffels voor het hele gezin: op onze website kun je verschillende reviews lezen. Ook voor reviews over babydraagzakken en pretparken zit je hier helemaal goed!

Als je een kindje krijgt, zul je in aanmerking komen met producten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Zijn dat echte musthaves of kun je deze laten liggen? Lees altijd reviews van andere ouders!

Reviews voor babyproducten

We besteden veel aandacht aan producten voor baby’s en kinderen, omdat dit onze primaire doelgroep is. We hopen (aanstaande) ouders te kunnen voorzien van goede adviezen, zodat ze goede keuzes kunnen maken en vaak geld kunnen besparen.

Rookie Premium Draagzak
Rookie Affinity draagzak
Rookie Baby Konnekt
Diaper Bag Rookie Baby 
Esgii Sloffen

Pretparken reviews

Kinderen zijn gek op pretparken en je kunt tegenwoordig veel geld besparen door gebruik te maken van leuke kortingsacties. Is een park geschikt voor alle leeftijden en wat kun je verwachten op het gebied van service? Lees het in onderstaande reviews.

Bellewaerde pretpark
Bobbejaanland
Walibi Off Road Speed Zone Opening 

Vakantieparken Reviews

Ook als je een (mid)weekje weg wilt boeken naar een vakantiepark, loont het om de acties in de gaten te houden. Hieronder kun je links bekijken naar onze ervaringen met deze vakantieparken.

Center Parcs Les Ardennes Review
Roompot Katjeskelder
Center Parcs Erperheide
Landal Village l’Eau d’Heure
Sunparks Kempense Meren

Wat vinden andere mensen?

Als je een (duur) product aan gaat schaffen, is het fijn om te weten wat je hiervan kunt verwachten. Veel klanten laten na aankoop hun ervaring achter op websites en hierin kun je veel waardevolle informatie vinden! Wat is de kwaliteit van een product? Voldoet het aan de eisen? Wat mist er nog? Kortom: lees altijd de ervaringen van andere mensen door, zodat je geen miskoop doet.

Scroll naar boven