Rookie wintercover – 10% korting!

Rookie Wintercover

Heb je een prachtige Rookie Baby draagzak aangeschaft? Dan ben je vast ook helemaal verliefd op dit merk! Wist je dat er ook accessoires verkrijgbaar zijn die je kunt gebruiken bij de draagzak? De Rookie wintercover is hier een populair voorbeeld van, welke veel gebruikt worden tijdens de koude wintermaanden! Lees meer over de wintercover en krijg 10% korting!

Rookie draagzakken zijn razend populair

Het is alweer een jaar geleden dat Rookie Baby mij benaderde met de vraag of ik een draagzak wilde testen en daar mijn eerlijke mening over wilde delen met mijn lezers. Na het zien van de prachtige draagzak besloot ik al snel ja te zeggen en dat was een groot succes! Het artikel over deze mooie, ergonomische draagzak wordt zeer vaak gelezen en hij is vandaag de dag ontzettend populair!

De eerste review ging over de Rookie Premium Carrier en later volgde een review over de Rookie Konnekt. Een groot voordeel van de Konnekt is dat je deze als buik- en rugdrager kunt gebruiken. Zoek je dus een draagzak voor je pasgeboren baby en wil je hem/haar later op je rug dragen? Dan is deze Konnekt een heel fijne draagzak, met het mooie design van Rookie Baby.

Rookie wintercover

In Nederland weten we maar al te goed wat de wintermaanden betekenen: veel kou en veel regen. Om je baby te beschermen tegen deze weersinvloeden, kun je gebruikmaken van de Rookie wintercover. Deze cover biedt bescherming tegen kou en regen, zodat je kindje heerlijk warm bij mama kan slapen. De Rookie wintercover is waterafstotend aan de buitenkant en heerlijk zacht aan binnenklant (fleece).

Rookie Wintercover

Verschillende soorten Rookie wintercover

Doorgaans zijn er 3 verschillende wintercovers verkrijgbaar van dit merk, maar 2 exemplaren zijn momenteel uitverkocht. Houd het zeker in de gaten, want Rookie staat erom bekend dat zij regelmatig hun voorraad updaten. Op dit moment is de bovenstaande Rookie wintercover nog beschikbaar, met een prijs van €68,00. Gebruik je de kortingscode ‘Mamagroeit’ (zonder haakjes)? Dan krijg je nog eens 10% korting!

Voordelen Rookie wintercover

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je je kindje lekker warm en droog kunt houden, zelfs wanneer het erg koud en regenachtig weer is. Je kunt deze cover gebruiken bij alle Rookie draagzakken, maar let wel op: hij is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 maanden. Een ander voordeel is dat je de cover kunt aanpassen aan de lengte van je kindje, zodat je zeker weet dat hij lekker warm en droog blijft.

Gebruik je de Rookie wintercover even niet? Dan kun je hem opvouwen, nadat je hem natuurlijk hebt laten drogen. De wintercover neemt niet veel ruimte in beslag en zal het hele jaar door veel plezier geven! Ook tijdens koudere dagen in andere seizoenen is deze wintercover een musthave!

Verschillende kleuren wintercover Rookie Baby

Normaal gesproken kun je kiezen voor de kleuren: charcoal (voorradig), beige (tijdelijk niet voorradig) en zwart leder (tijdelijk niet voorradig). De prijzen van de wintercovers verschillen per kleur. Met de kortingscode ‘Mamagroeit’ krijg je 10% korting op je aankoop bij Rookie Baby. Binnenkort schrijf ik een uitgebreide review over de NIEUWSTE DRAAGZAK van Rookie: de Rookie Affinity! Daarnaast verschijnt er binnenkort ook een review over de gave luiertas die Rookie heeft uitgebracht!

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven