Speelgoed stofzuiger: 10x de leukste kinderstofzuigers!

Electrolux speelgoed stofzuiger

Een speelgoed stofzuiger is hartstikke leuk speelgoed en op dit moment ook razend populair! Het is dan ook niet vreemd dat je tegenwoordig best wat verschillende kinderstofzuigers kunt aanschaffen. In dit artikel laten we je de leukste speelgoed stofzuigers zien en geven we meer tips + informatie!

Een speelgoed stofzuiger is een musthave voor kleine cleaners!

Vind jouw kleintje het ook zo leuk om te helpen in het huishouden? Dan is een speelgoed stofzuiger een ontzettend leuk cadeau! Van Bosch kinderstofzuiger tot een Dyson kinderstofzuiger: in dit artikel vind je de leukste exemplaren, zodat je kindje eindelijk kan helpen met schoonmaken en opruimen.

Onder de lijst met leuke kinderstofzuigers kun je meer tips en informatie lezen, zodat je de juiste aankoop doet. Let wel op: de meeste speelgoedstofzuigers zuigen niet écht, maar bootsen het proces na. Veel websites geven aan dat de stofzuigers echt zuigen, maar dit is minimaal. Houd dit in je achterhoofd, dan wordt je kindje niet teleurgesteld.

Bekijk hieronder de leukste speelgoed stofzuigers + budget tips 2023!

1. Dyson kinderstofzuiger als leukste speelgoed stofzuiger!

De Dyson kinderstofzuiger is veruit het meest geliefd en staat daarom ook op de eerste plaats in deze lijst. Deze stofzuiger is snoerloos en kan dus overal mee naartoe genomen worden. Bij de Dyson kinderstofzuiger zitten ook nog handige hulpstukken, zodat de woonkamer binnen no-time schoongemaakt is.

Wanneer je een leuke, praktische stofzuiger zoekt voor je kleine helper, dan is de Dyson stofzuiger voor kinderen een ontzettend leuk cadeau! Een klein minpuntje is dat deze kinderstofzuiger een stuk prijziger is dan de andere exemplaren, maar je krijgt hier wel een leuk stuk speelgoed voor terug!

2. Bosch kinderstofzuiger : speelgoed zuiger tip!

De Bosch speelgoed stofzuiger is al jarenlang een begrip in Kinderland en hij lijkt precies op de échte stofzuiger! Jammer genoeg worden de producten tegenwoordig niet meer zo gemaakt als vroeger, want de heel oude versie van deze stofzuiger kon echt zuigen! Dit exemplaar zuigt alleen de piepschuimballetjes op die erbij zitten.

Op de speelgoed stofzuiger van Bosch zit een aan- en uit schakelaar, de stofzuigerzak kan gemakkelijk worden verwijderd en de wielen zijn draaibaar. Met deze aankoop haal je gegarandeerd speelplezier in huis!

3. Playgo 2-in-1 speelgoed stofzuiger : budget tip!

Ga je voor eindeloos speelplezier voor je kindje van 2 jaar of ouder? Dan kies je voor de 2-in-1 steelstofzuiger / kruimeldief van het merk Playgo. Zuig de kruimels van de vloer en gebruik de kruimeldief om de hoekjes ook goed schoon te maken. Uiteraard maakt deze kinderstofzuiger realistische geluiden, zodat het net echt lijkt!

In het doorzichtige venster zie je stof op en neer gaan, waardoor het geheel net echt is! De stofzuiger werkt op 2 AA batterijen, welke meegeleverd worden zodat je hier geen omkijken naar hebt. Welk kindje ga jij hier blij mee maken? Playgo biedt meerdere kinderstofzuigers aan, voor verschillende leeftijden.

4. Hetty kinderstofzuiger

Verwacht je de immense zuigkracht van de echte Hetty? Dan moet je niet kiezen voor de mini-Hetty speelgoed stofzuiger. Wil je een leuk cadeautje voor je kind kopen en vind je het niet erg dat hij niet zoveel vuil opzuigt als je eigen exemplaar? Dan is dit echt een geweldig cadeau voor je kleintje! Laat hem meehelpen in het huishouden.

Voor de kinderen die liever geen roze stofzuiger willen, is er ook nog de mogelijkheid om voor de rode Henry te kiezen. Deze stofzuiger is exact hetzelfde als de bovenstaande Hetty, maar komt in een ander kleurtje.

5. Smoby stofzuiger – speelgoed stofzuiger tip!

Deze Smoby stofzuiger komt samen met een echte schoonmaaktrolley! Met deze complete set is je kindje helemaal klaar om te helpen in het huishouden! Eerdere exemplaren van deze stofzuiger kregen niet altijd even goede reviews, maar dit exemplaar is heel erg leuk en krijgt op internet dan ook goede recensies van tevreden klanten!

De schoonmaakdag is lekker stabiel en wendbaar, zodat je kindje op zijn gemakje achter jou aan kan lopen. In deze stofzuiger moeten 2 AA batterijen, welke niet inbegrepen zijn en dus nog bij moeten worden besteld. De leuke accessoires (borstel, schop en bezem) zorgen ervoor dat je kindje direct aan de slag kan!

6. Fisher Price stofzuiger voor baby’s en peuters

speelgoed stofzuiger

Speciaal voor de allerkleinsten is er deze schattige, vrolijke speelgoed stofzuiger van Fisher Price. Deze leuke stofzuiger moedigt peuters aan om te duwen en lekker te spelen. Wanneer je de speelgoed stofzuiger aanzet, hoor je vacuüm geluiden en wanneer je hem op “OFF” zet leert hij liedjes.

Als je kindje op de verlichte jerrycan-knop drukt, hoort hij nog meer grappige liedjes. De stofzuiger is dus meer bedoeld om te leren en om mee te spelen, dan daadwerkelijk mee te helpen in het huishouden. Toch is dit een heel leuk cadeautje voor je kleintje en ook nog eens heel leerzaam!

7. Miele kinderstofzuiger : cadeautip speelgoed stofzuiger

Wil je een stofzuiger voor je kindje kopen die er niet heel kinderlijk uit ziet? Dan kun je ook kiezen voor dit exemplaar, wat een replica is van de Miele stofzuiger. Ook deze kinderstofzuiger werkt op batterijen, welke niet inbegrepen zijn. De stofzuiger is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 3 jaar en zorgt voor heel veel plezier!

Bij de stofzuiger worden balletjes meegeleverd die écht opgezogen kunnen worden, zoals ook bij veel andere speelgoed stofzuigers het geval is. De wervelfunctie in het reservoir vinden kinderen erg leuk, omdat het net lijkt alsof ze echt aan het schoonmaken zijn!

8. Electrolux kinderstofzuiger

Deze realistische stofzuiger lijkt heel veel op het échte exemplaar en is daarom extra leuk! Met deze stofzuiger maakt je kindje zijn eigen kamer natuurlijk brandschoon! Bij het apparaat worden piepschuimkorrels geleverd, welke echt door de stofzuiger opgezogen kunnen worden! Hij zuigt ander vuil dus niet op.

De Electrolux stofzuiger werkt op batterijen, welke niet inbegrepen zijn. Je kunt de stofzuiger in verschillende standen verstellen en hij is te gebruiken door kinderen vanaf 3 jaar.

9. Bosch stofzuiger in een vrolijke kleur

In principe zijn bijna alle speelgoed stofzuigers hetzelfde, zoals ook dit exemplaar. Deze Bosch stofzuiger heeft een vrolijk kleurtje en nodigt uit om lekker mee te helpen met de grote schoonmaak! Ook bij deze stofzuiger worden speciale balletjes meegeleverd die écht opgezogen kunnen worden.

Wist je dat het spelen met huishoudspeelgoed goed is voor de motoriek? Ook leer je kinderen dat schoonmaken iets heel normaals is dat erbij hoort in het leven. Let wel op: bij deze stofzuiger worden ook geen batterijen meegeleverd.

10. Vileda bezemwagen (ook zonder kar verkrijgbaar)

speelgoed stofzuiger

Met deze uitgebreide bezemwagen is je kind direct klaar voor de grote schoonmaak. In de schoonmaakkar zitten verschillende accessoires, zoals een bezem, vloerwisser, emmer en een stoffer en blik, zodat je kind helemaal los kan samen met jou! De zuig- en geluidsfunctie maakt het geheel compleet, maar er moeten nog wel batterijen in.

Deze bezemwagen inclusief speelgoed stofzuiger is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en je kunt er ook voor kiezen om alleen de kinderstofzuiger te bestellen, zodat je goedkoper uit bent. Toch vinden heel veel kinderen de uitgebreide bezemwagen ontzettend leuk, waardoor het een geweldig verjaardagscadeau is!

Speelgoed stofzuiger aanbiedingen

Tegenwoordig wordt er online ontzettend veel speelgoed aangeboden door verschillende webwinkels. Het loont dan ook om rond te kijken en op zoek te gaan naar de meest scherpe prijs! Wist je dat je bij BOL.com vaak leuke deals kunt scoren? Ook de relatief nieuwe webshop (in Nederland) Amazon.nl zorgt ervoor dat je vaak tot wel een paar tientjes goedkoper uit bent!

Huishoudelijk speelgoed is leuk!

Kinderen zijn altijd al gek geweest op huishoudelijk speelgoed, zoals de populaire speelgoed stofzuiger. Zoals je in dit artikel hebt kunnen zien, wordt de stofzuiger ook gecombineerd met bezemwagens, voor extra veel speelplezier! Wil je graag ander huishoudelijk speelgoed aanschaffen voor je kleine poetser? Dat kan!

RELEVANTE ARTIKELEN

Scroll naar boven