Speelgoed Stofzuiger: 10x De Leukste Kinderstofzuigers!

Speelgoed stofzuiger koopgids

Een speelgoed stofzuiger is ontzettend leuk speelgoed en momenteel razend populair. Vroeger kon je uit weinig exemplaren kiezen, maar tegenwoordig zijn er veel verschillende kinderstofzuigers verkrijgbaar. In dit artikel ontdek je de leukste- en meest populaire speelgoed stofzuigers voor kinderen! Uiteraard kun je ook meer informatie lezen en budget tips bekijken.

Een speelgoed stofzuiger is een musthave voor kleine cleaners!

Vind jouw kleintje het ook zo leuk om te helpen in het huishouden? Dan is een speelgoed stofzuiger een ontzettend leuk cadeau! Van Bosch kinderstofzuiger tot een Dyson kinderstofzuiger: in dit artikel vind je de leukste exemplaren, zodat je kindje eindelijk kan helpen met schoonmaken en opruimen.

Onder de lijst met leuke kinderstofzuigers kun je meer tips en informatie lezen, zodat je de juiste aankoop doet. Let wel op: de meeste speelgoedstofzuigers zuigen niet écht, maar bootsen het proces na. Veel websites geven aan dat de stofzuigers echt zuigen, maar dit is minimaal. Houd dit in je achterhoofd, dan wordt je kindje niet teleurgesteld.

Bekijk hieronder de leukste speelgoed stofzuigers + budget tips

Dyson Kinderstofzuiger

1. Dyson Kinderstofzuiger

De Dyson kinderstofzuiger is veruit het meest geliefd en staat daarom ook op de eerste plaats in deze lijst. Deze stofzuiger is snoerloos, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bij de Dyson kinderstofzuiger zitten ook nog handige hulpstukken, zodat de woonkamer binnen een handomdraai schoongemaakt is.

Als je een leuke-, praktische stofzuiger zoekt voor je kleine helper, is de Dyson stofzuiger voor kinderen een ontzettend leuk cadeau. Een klein minpuntje is dat dit exemplaar een stuk prijziger is dan andere stofzuiger, maar je krijgt hier wel een leuk stuk speelgoed voor terug. De prijzen variëren momenteel tussen de €30,00 en €58,00 bij bol en Amazon.

Bekijk bij bol
Bekijk bij Amazon

Bosch Speelgoed Stofzuiger

2. Bosch Speelgoed Stofzuiger

De Bosch speelgoed stofzuiger is al jarenlang een begrip in de wereld van speelgoed en hij lijkt precies op de échte stofzuiger! Jammer genoeg worden de producten tegenwoordig niet meer zo gemaakt als vroeger, want de heel oude versie van deze stofzuiger had een heel goede zuigkracht. Dit exemplaar zuigt alleen de piepschuimballetjes op die erbij zitten.

Op de speelgoed stofzuiger van Bosch zit een aan- en uit schakelaar, de stofzuigerzak kan gemakkelijk worden verwijderd en de wielen zijn draaibaar. Met deze aankoop haal je gegarandeerd speelplezier in huis! Met een prijs van ongeveer €33,00 is dit een leuke cadeautip.

Bekijk bij bol
Bekijk bij Amazon

Playgo kinderstofzuiger

3. Playgo 2-in-1 Speelgoed Stofzuiger

Als je voor eindeloos speelplezier gaat voor je kind van 2 jaar of ouder, kies je voor de 2-in-1 steelstofzuiger/kruimeldief van het merk Playgo. Zuig de kruimels van de vloer en gebruik de kruimeldief om de hoekjes ook goed schoon te maken. Uiteraard maakt deze kinderstofzuiger realistische geluiden, zodat het net echt lijkt.

In het doorzichtige venster zie je stof op en neer gaan, waardoor het geheel net echt lijkt. De stofzuiger werkt op 2 AA batterijen, welke meegeleverd worden zodat je hier geen omkijken naar hebt. Welk kindje ga jij hier blij mee maken? Playgo biedt meerdere kinderstofzuigers aan, voor verschillende leeftijden. Bovenstaande stofzuiger kost ongeveer €38,00.

Bekijk bij bol
Bekijk alle Playgo stofzuigers bij bol

Hetty Kinderstofzuiger

4. Hetty Kinderstofzuiger

Verwacht je de immense zuigkracht van de echte Hetty? Dan moet je niet kiezen voor de mini-Hetty speelgoed stofzuiger. Wil je een leuk cadeautje voor je kind kopen en vind je het niet erg dat hij niet zoveel vuil opzuigt als je eigen exemplaar? Dan is dit echt een geweldig cadeau voor je kleintje! Laat hem meehelpen in het huishouden.

Voor de kinderen die liever geen roze stofzuiger willen, is er ook nog de mogelijkheid om voor de rode Henry te kiezen. Deze stofzuiger is exact hetzelfde als de bovenstaande Hetty, maar komt in een ander kleurtje. De stofzuigers kosten momenteel zo’n €26,00.

Bekijk bij bol
Bekijk op Amazon

Smoby Speelgoed Stofzuiger

5. Smoby Speelgoed Stofzuiger

Deze Smoby stofzuiger wordt geleverd met een echte schoonmaaktrolley! Met deze complete set is je kindje helemaal klaar om te helpen in het huishouden. Eerdere exemplaren van deze stofzuiger kregen niet altijd even goede reviews, maar dit exemplaar is heel erg leuk en krijgt op internet dan ook goede recensies van tevreden klanten! Net als het populaire Smoby speelhuisje is dit een leuke cadeautip!

De schoonmaakdag is lekker stabiel en wendbaar, zodat je kindje op zijn gemakje achter jou aan kan lopen. In deze stofzuiger moeten 2 AA batterijen, welke niet inbegrepen zijn en dus nog bij moeten worden besteld. De leuke accessoires (borstel, schop en bezem) zorgen ervoor dat je kindje direct aan de slag kan! Met een prijs van €45,00 is deze stofzuiger iets duurder dan de andere exemplaren, maar dit komt vooral door de extra trolley.

Bekijk bij bol

Fisher Price stofzuiger

6. Fisher Price Stofzuiger voor Baby’s en Peuters

Speciaal voor de allerkleinsten is er deze schattige-, vrolijke speelgoed stofzuiger van Fisher Price. Deze leuke stofzuiger moedigt peuters aan om te duwen en lekker te spelen. Wanneer je de speelgoed stofzuiger aanzet, hoor je vacuüm geluiden en wanneer je hem op “OFF” zet leert hij liedjes.

Als je kindje op de verlichte jerrycan-knop drukt, hoort hij nog meer grappige liedjes. De stofzuiger is dus meer bedoeld om te leren en om mee te spelen, dan daadwerkelijk mee te helpen in het huishouden. Toch is dit een heel leuk cadeautje voor je kleintje en ook nog eens heel leerzaam! Voor deze stofzuiger ben je ongeveer €21,00 kwijt!

Bekijk bij Amazon

Miele Stofzuiger voor kinderen

7. Miele Kinderstofzuiger

Als je een stofzuiger voor je kindje wilt kopen die er niet kinderlijk uitziet, kun je kiezen voor dit exemplaar, een replica van de Miele stofzuiger. Ook dit exemplaar werkt op batterijen, welke je nog wel moet aanschaffen. De stofzuiger is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar en zorgt voor veel speelplezier!

Bij de stofzuiger worden balletjes meegeleverd die écht opgezogen kunnen worden, zoals ook bij veel andere speelgoed stofzuigers het geval is. De wervelfunctie in het reservoir vinden kinderen erg leuk, omdat het net lijkt alsof ze echt aan het schoonmaken zijn. Voor deze stofzuiger betaal je ongeveer €40,00.

Bekijk bij Amazon

Electrolux Speelgoed stofzuiger

8. Electrolux Kinderstofzuiger

Deze realistische stofzuiger lijkt heel veel op het échte exemplaar en is daarom extra leuk! Met deze stofzuiger maakt je kindje zijn eigen kamer natuurlijk brandschoon! Bij het apparaat worden piepschuimkorrels geleverd, welke echt door de stofzuiger opgezogen kunnen worden! Hij zuigt ander vuil dus niet op. De Electrolux stofzuiger werkt op batterijen, welke niet inbegrepen zijn.

Je kunt de stofzuiger in verschillende standen verstellen en hij is te gebruiken door kinderen vanaf drie jaar. Voor deze stofzuiger betaal je op dit moment zo’n €43,00.

Bekijk bij Amazon

Bosch stofzuiger voor kinderen

9. Bosch Stofzuiger voor Kinderen

Veel speelgoed stofzuigers zien er hetzelfde uit en dat geldt ook voor deze Bosch stofzuiger. Dit exemplaar heeft een vrolijk-, geel kleurtje en nodigt zeker uit om lekker mee te helpen met de grote schoonmaak. Bij de stofzuiger worden speciale balletjes meegeleverd die écht opgezogen kunnen worden.

Spelen met huishoudelijk speelgoed is goed voor de motoriek van je kindje en dus zeker een goede cadeautip. Je leert daarbij ook aan kinderen dat schoonmaken heel normaal is en dat dit iedere dag moet gebeuren. Bij deze stofzuiger worden geen batterijen meegeleverd en je betaalt op dit moment €29,99.

Bekijk bij Amazon

Vileda Bezemwagen

10. Vileda Bezemwagen met Kinderstofzuiger

Met deze uitgebreide bezemwagen is je kind direct klaar voor het helpen met de grote schoonmaak. In de schoonmaak-kar zitten verschillende accessoires, zoals een bezem, vloerwisser, emmer en een stoffer met blik. De zuig- en geluidsfunctie maken het geheel compleet, maar er moeten nog wel batterijen in.

Deze bezemwagen met speelgoed stofzuiger is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, maar je kunt er ook voor kiezen om de kinderstofzuiger los te bestellen. Veel kinderen zijn echter gek op alle accessoires, waardoor het een extra leuk verjaardagscadeau is. Op dit moment betaal je €41,99 voor dit exemplaar en voor de losse stofzuiger ben je €27,00 kwijt.

Bekijk bij Amazon
Bekijk de losse stofzuiger bij Amazon

Speelgoed Stofzuiger Aanbiedingen

Je kunt tegenwoordig voor veel speelgoed terecht in allerlei webwinkels. Het loont zeker om goed rond te kijken en op zoek te gaan naar de meest scherpe prijs en de beste aanbiedingen. Bij webwinkels als bol en Amazon kun je vaak een paar euro’s tot tientallen euro’s goedkoper uit zijn dan in een fysieke winkel. Rondom de feestdagen zijn er vaak leuke aanbiedingen te scoren.

Huishoudelijk speelgoed is leuk en leerzaam

Kinderen zijn altijd al gek geweest op huishoudelijk speelgoed, zoals de populaire speelgoed stofzuiger. Zoals je in dit artikel hebt kunnen zien, wordt de stofzuiger ook gecombineerd met bezemwagens, voor extra veel speelplezier! Naast de stofzuiger kun je uiteraard ook voor ander huishoudelijk speelgoed kiezen, zoals strijkplanken, bezems en veel meer!

Relevante artikelen

Op het gebied van speelgoed kun je veel handige koopgidsen en artikelen vinden op MamaGroeit.nl. Als je op zoek bent naar het leukste cadeau voor je kind of een kind van iemand anders, kun je hier het leukste speelgoed ontdekken. Hieronder vind je links naar populaire pagina’s en koopgidsen.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven