Smoby speelhuis met korting 2021 | cadeautip!

Smoby Speelhuis

Het Smoby speelhuis, wie kent deze speelhuisjes niet? Net als de Smoby auto’s zijn de speelhuisjes nog steeds immens populair! Tegenwoordig zien ze er nog leuker uit dan vroeger! Lees snel verder en ontdek waar je het leukste Smoby speelhuis met keukenblok kunt aanschaffen voor de laagste prijs!

UPDATE: Op deze pagina van Amazon kun je het speelhuisje nog vinden voor €329!

Smoby speelhuis, een fantastisch verjaardagcadeau

Update: inmiddels zijn we de trotse eigenaar van het Smoby Speelhuisje. Ivy is nog maar twee jaar oud geworden, maar ze geniet ontzettend veel van dit speelhuisje in de tuin! Ook haar oudere zussen spelen nog volop mee! Ik had niet gedacht dat ook oudere kinderen hier zoveel plezier van zouden hebben!

Een boekje lezen of een filmpje kijken in de tuin, maar dan uit de zon? Daar is het huisje dus ook perfect geschikt voor 😉

Over drie maanden is het zover: Ivy’s tweede verjaardag. Haar eerste verjaardag hebben we jammer genoeg niet kunnen vieren, in verband met de coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we er dit jaar een feestje van maken! Op zoek naar cadeautjes!

Speelhuisjes zijn altijd een succes bij kinderen. Ik ben dus gericht op zoek gegaan en kwam uit bij het Smoby speelhuis Deluxe. Wat een geweldig ding! De kleurtjes zijn lekker neutraal en natuurlijk, leuk! Zoals de productomschrijving al aangeeft: het is een heuse buitenspeelattractie!

HELAAS! Momenteel is dit leuke speelhuis alleen nog verkrijgbaar voor een hoge prijs. Ons advies: wacht even af, want de prijzen verschillen per dag.

Smoby speelhuis Friends House Deluxe

De simpele speelhuisjes van vroeger worden ook nog steeds verkocht en zijn ook nog steeds ontzettend populair. Toch vind ik het zelf leuker als een speelhuisje meerdere opties heeft.

  • Het speelhuis moet deuren hebben, zodat het een “echt” huis is.
  • Een kindje moet kunnen zitten in het huisje.
  • Het huisje moet geschikt zijn voor meerdere kinderen. Samen spelen is immers het leukst!
  • De prijs moet realistisch zijn. Sommige speelhuisjes zijn veel te duur voor de kwaliteit die geboden wordt.
  • Er moeten leuke speelopties zijn, zoals bijvoorbeeld een keuken.

Het luxe Smoby speelhuis voldoet precies aan mijn verwachtingen. Het grappige is dat dit één van de eerste resultaten was die naar boven kwamen. Heel lang heb ik dus niet hoeven zoeken!

Het kleurrijke speelhuis is van een goede, stevige kwaliteit en er kunnen vijf kinderen in het huisje spelen! Dat is nog eens een gezellige boel. Als de een een heerlijke maaltijd gaat bereiden aan het keukenblok, kan de ander deze maaltijd serveren. Er is namelijk ook een picknicktafel!

Veel functies

Zelfs de afwas kan gedaan worden. Er zijn waterfuncties en geluidsfuncties, dus het lijkt allemaal net echt! Het Smoby speelhuis Deluxe is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Toch lees je in de positieve reviews ook verhalen van jongere kinderen die uren plezier beleven aan dit speelhuis.

Met dit speelhuis ben je in ieder geval verzekerd van jarenlang plezier!

Prijzen Smoby speelhuis deluxe

Als er iemand op de kleintjes let, ben ik het wel. Ik koop niet direct het eerste dat ik tegenkom, maar ga graag op onderzoek uit. Het Smoby speelhuis kwam ik op meerdere websites tegen en het verschil in prijzen was hartstikke groot. Zo betaal je op de ene website bijna €400 (!), terwijl je hem ook voor €289,00 euro kunt kopen!

Korting in september 2021 op een Smoby Speelhuis met speelkeuken

Jammer genoeg hebben we de aanbieding van €289,00 al een tijdje niet voorbij zien komen. Momenteel kun je een compleet Smoby speelhuisje mét speelkeuken aanschaffen voor €349,00!

Ben je van plan om het Smoby speelhuis aan te gaan schaffen voor je kindje? Let dan goed op de prijzen! Op dit moment kun je hem op deze pagina met 10% korting kopen, voor €314! Let op: dit is zonder keuken! Toch zijn dit soort populaire items vaak snel uitverkocht en moet je op zoek gaan naar een alternatief.

Op BOL.com is de complete set €349,00, wat op dit moment het meest goedkoop is.

Specificaties speelhuis

Het speelhuisje is gemaakt van kunststof en is lekker kleurrijk. De afmetingen zijn 150x40x87 centimeter. Er zijn twee batterijen nodig voor de geluids- en waterfuncties.

Deurtjes en raampjes ontbreken natuurlijk niet in dit leuke speelhuis. Ook kan jouw kind zich vermaken met de picknicktafel en het keukenblok. Er is servies voor in de keuken en ook kun je aanbellen! De deurbel vinden veel kinderen geweldig.

>> Bekijk hier meer Smoby speelhuisjes voor de laagste prijzen!

Smoby speelhuis met keuken

Het Smoby Friends Deluxe speelhuis koop je zonder keuken, maar de mogelijkheid om uit te breiden is er wel! Vaak ben je goedkoper uit wanneer je het keukentje los (€24,95) aanschaft, dan wanneer je een complete set aanschaft.

>> Het losse keukentje kun je hier bekijken.

Smoby Nature speelhuis met keuken

Wil je liever iets minder geld uitgeven, maar wél een keukentje? Dan kies je voor het Smoby Nature speelhuisje. Dit kleinere huisje is ook erg leuk en perfect geschikt voor een kleinere tuin. In het keukentje kan je kindje de lekkerste maaltijden bereiden!

Smoby speelhuisjes | meerdere opties

Smoby speelhuisjes zijn er in allerlei soorten en maten. Van compleet huisje met keuken tot een kleiner huisje met een glijbaan. Voor iedere leeftijd zijn er gepaste huisjes verkrijgbaar en dat is leuk! Het is natuurlijk wel fijn als je kindje een aantal jaren plezier kan hebben van het huisje.

Smoby is het meest bekende merk op het gebied van (buiten)speelhuisjes. Dit merk staat bekend om de goede kwaliteit en voorziet ouders en kinderen al jaren van geweldige speelhuisjes, loopauto’s, babyschommels en driewielers.

Het onderstaande huisje is ook erg geliefd onder ouders én kinderen. De Smoby paalwoning met glijbaan zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier! Het speelhuisje is geschikt voor kindjes vanaf twee jaar oud.

Goedkopere Smoby speelhuisjes

Wil je graag een speelhuisje in de tuin plaatsen, maar ben je niet bereid om daar meer dan €200 aan uit te geven? Dan kun je ook kiezen voor iets simpelere speelhuisjes. De basic speelhuisjes van Smoby zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer €100,00. Hieronder kun je een voorbeeld bekijken, maar op DEZE pagina kun je nog meer mogelijkheden bekijken.

Bekende producten van Smoby

Smoby is vooral bekend van de leuke speelhuisjes, maar ook van andere leuke kinderartikelen. Of je nu een kinderwagen voor de poppen of een echte supermarkt zoekt, Smoby heeft van alles!

Bekijk hieronder een lijstje met de meest populaire Smoby producten van dit moment!

Lees ook: