Smoby speelhuis met korting 2024 : cadeautip!

Smoby Speelhuis

Het Smoby speelhuis, wie kent deze speelhuisjes niet? Net als de Smoby auto’s zijn de speelhuisjes nog steeds immens populair! Tegenwoordig zien ze er nog leuker uit dan vroeger! Lees snel verder en ontdek waar je het leukste Smoby speelhuis met keukenblok kunt aanschaffen voor de laagste prijs!

Smoby speelhuis, een fantastisch verjaardagcadeau

Ben je op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor je kind? Een cadeau waar je jarenlang plezier van kunt hebben, samen met eventuele broertjes of zusjes? Kies dan voor een Smoby speelhuisje! Lekker een boekje lezen, knutselen of een filmpje kijken in de tuin, maar dan wel uit de zon! In het huisje kan alles!

Speelhuisjes zijn altijd een succes bij kinderen. In veel speeltuinen staan de leukste speelhuisjes en de ervaring leert dat kinderen zich altijd aangetrokken voelen tot een speelhuisje en de rollenspellen die daarbij horen. Het Smoby speelhuis Deluxe is een geweldige keus! De kleurtjes zijn neutraal en het huisje zal niet misstaan in de tuin! Zoals de productomschrijving al aangeeft: het is een heuse buitenspeelattractie!

Op dit moment is €349,00 de laagste prijs voor het Smoby Neo Friends House Speelhuisje! Let op: de prijzen veranderen dagelijks.

Smoby speelhuis Friends House Deluxe

De simpele speelhuisjes van vroeger worden ook nog steeds verkocht en zijn ook nog steeds ontzettend populair. Toch is het een stuk leuker spelen wanneer een speelhuisje meerdere opties heeft.

  • Het speelhuis moet natuurlijk deuren hebben, zodat het een écht huisje is!
  • Een kindje moet kunnen zitten in het huisje, daar moet dus ruimte genoeg voor zijn.
  • Het is extra leuk als het huisje geschikt is voor meerdere kinderen, want samen spelen is het leukst!
  • De prijs moet realistisch zijn. Sommige speelhuisjes zijn veel te duur voor de kwaliteit die geboden wordt.
  • Er moeten ook leuke speelopties zijn, zoals bijvoorbeeld een keuken.

Wanneer je voor het luxe Smoby speelhuis kiest, zitten de bovenstaande punten wel goed. Let wel op: je kindje kan buiten het huisje aan de picknicktafel zitten, maar binnen zitten geen vaste stoelen.

Het kleurrijke speelhuis is van een goede, stevige kwaliteit en er kunnen wel vijf kinderen in het huisje spelen! Dat is nog eens een gezellige boel! De een bereidt een heerlijke maaltijd aan het keukenblok en de ander zal de maaltijd gaan serveren. De picknicktafel is hiervoor perfect geschikt!

Veel functies

Heb je het Smoby deluxe speelhuisje met keukenblok aangeschaft? Dan moet er na het koken natuurlijk ook afgewassen worden! De water- en geluidsfuncties zijn erg leuk en het lijkt allemaal net echt! Het Smoby speelhuis Deluxe is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer twee jaar, maar ook jongere peuters vinden dit speelhuis ontzettend leuk! In de vele, positieve reviews lees je genoeg verhalen over jongere kinderen die uren plezier beleven aan dit speelhuis. Je bent hiermee verzekerd van jarenlang speelplezier!

Prijzen Smoby speelhuis deluxe

Op de kleintjes letten is anno 2024 niet geheel onverstandig, want alles is al duur genoeg. Wanneer je grote aankopen gaat doen, is het altijd verstandig om op onderzoek uit te gaan. Op MamaGroeit.nl proberen we altijd de laagst mogelijke prijs in het artikel te plaatsen, maar soms kan het weleens veranderen.

Het Smoby speelhuis kom je op meerdere websites tegen en het verschil in prijzen is enorm! Zo betaal je op de ene website ruim €400,00, terwijl je hem ook voor €349,00 kunt kopen. Uiteraard heb je ook te maken met seizoenswisselingen en de daarbij behorende prijswijzigingen. Dit is een kwestie van vraag en aanbod, waardoor de prijzen soms dagelijks veranderen. Zie je het speelhuisje voor een leuke prijs? Twijfel dan zeker niet te lang, want ze worden vaak weer duurder!

Korting in 2024 op een Smoby Speelhuis

Met de herfst voor de deur worden veel speeltoestellen voor buiten weer een stuk goedkoper en dit geldt ook voor het Smoby speelhuisje. Momenteel kun je het huisje inclusief keukentje aanschaffen voor €349,00! Eerder betaalde je ruim €400,00 voor hetzelfde speelhuisje zonder keuken. Wil je geen keuken? Dan kun je er ook voor kiezen om het huisje los aan te schaffen. Jammer genoeg betaal je voor het losse huisje op dit moment meer geld dan voor een compleet pakket.

Is het Smoby speelhuis het geld waard? Zeker! Vaak zie je “leuke” aanbiedingen voorbij komen, maar die zijn bijna nooit lager dan €298,00. Twijfel je te lang? Dan zijn de populaire speelhuisjes vaak alweer uitverkocht. We verwachten dat de prijzen de komende weken/maanden weer gaan stijgen, in verband met het voorjaar en de zomer.

Specificaties speelhuis

Dat het speelhuisje er leuk en kleurrijk uitziet staat als een paal boven water. Dit speelhuisje is gemaakt van kunststof en bijna onderhoudsvrij. De afmetingen zijn 150x40x87 centimeter en je hebt twee batterijen nodig voor de geluids- en waterfuncties. Dit is natuurlijk alleen het geval wanneer je het speelhuisje met keuken hebt gekocht, want je kunt er ook voor kiezen om het keukentje achterwege te laten.

In dit huisje zitten ook deurtjes en raampjes, zodat je kind zichzelf uren kan vermaken met het keukenblok en de picknicktafel. Wie gaat er straks voor de lunch zorgen? Er is servies voor in de keuken en natuurlijk kun je ook écht aanbellen! Zeker de deurbel is een groot succes onder kinderen!

Smoby speelhuis met keuken

Je kunt ervoor kiezen om het Smoby Friends Deluxe speelhuis met of zonder keuken te kopen. De mogelijkheid om uit te breiden is dus ook nog aanwezig wanneer je een speelhuisje zonder keuken hebt besteld! Vaak ben je goedkoper uit wanneer je het keukentje los aanschaft, dan wanneer je kiest voor een complete set.

Smoby Nature speelhuis met keuken

Wil je liever iets minder geld uitgeven, maar wél een keukentje? Dan kies je voor het Smoby Nature speelhuisje. Dit kleinere huisje is ook erg leuk en perfect geschikt voor een kleinere tuin. In het keukentje kan je kindje de lekkerste maaltijden bereiden!

Smoby speelhuisjes – meerdere opties

Smoby speelhuisjes zijn er in allerlei soorten en maten. Van compleet huisje met keuken tot een kleiner huisje met een glijbaan. Voor iedere leeftijd zijn er gepaste huisjes verkrijgbaar en dat is leuk! Het is natuurlijk wel fijn als je kindje een aantal jaren plezier kan hebben van het huisje.

Smoby is het meest bekende merk op het gebied van (buiten)speelhuisjes. Dit merk staat bekend om de goede kwaliteit en voorziet ouders en kinderen al jaren van geweldige speelhuisjes, loopauto’s, babyschommels en driewielers.

Het onderstaande huisje is ook erg geliefd onder ouders én kinderen. De Smoby paalwoning met glijbaan zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier! Het speelhuisje is geschikt voor kindjes vanaf twee jaar oud.

Goedkopere Smoby speelhuisjes

Wil je graag een speelhuisje in de tuin plaatsen, maar ben je niet bereid om daar meer dan €200 aan uit te geven? Dan kun je ook kiezen voor iets simpelere speelhuisjes. De basic speelhuisjes van Smoby zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer €100,00. Hieronder kun je een voorbeeld bekijken, maar op deze pagina van bol kun je meer mogelijkheden bekijken.

Bekende producten van Smoby

Smoby is vooral bekend van de leuke speelhuisjes, maar ook van andere leuke kinderartikelen. Of je nu een kinderwagen voor de poppen of een echte supermarkt zoekt, Smoby heeft van alles!

Bekijk hieronder een lijstje met de meest populaire Smoby producten van dit moment! Door op een van de links te klikken, ga je naar de website van bol.

Dit vind je misschien ook leuk

Nicole
Scroll naar boven