Smoby Speelhuis

Het Smoby speelhuis, wie kent deze speelhuisjes niet? Net als de Smoby auto’s zijn de speelhuisjes nog steeds immens populair! Tegenwoordig zien ze er nog leuker uit dan vroeger! Lees snel verder en ontdek waar je het leukste Smoby speelhuis met keukenblok kunt aanschaffen voor de laagste prijs!

Smoby speelhuis, een fantastisch verjaardagcadeau

Over drie maanden is het zover: Ivy’s tweede verjaardag. Haar eerste verjaardag hebben we jammer genoeg niet kunnen vieren, in verband met de coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we er dit jaar een feestje van maken! Op zoek naar cadeautjes!

Speelhuisjes zijn altijd een succes bij kinderen. Ik ben dus gericht op zoek gegaan en kwam uit bij het Smoby speelhuis Deluxe. Wat een geweldig ding! De kleurtjes zijn lekker neutraal en natuurlijk, leuk! Zoals de productomschrijving al aangeeft: het is een heuse buitenspeelattractie!

Smoby speelhuis Friends House Deluxe

De simpele speelhuisjes van vroeger worden ook nog steeds verkocht en zijn ook nog steeds ontzettend populair. Toch vind ik het zelf leuker als een speelhuisje meerdere opties heeft.

  • Het speelhuis moet deuren hebben, zodat het een “echt” huis is.
  • Een kindje moet kunnen zitten in het huisje.
  • Het huisje moet geschikt zijn voor meerdere kinderen. Samen spelen is immers het leukst!
  • De prijs moet realistisch zijn. Sommige speelhuisjes zijn veel te duur voor de kwaliteit die geboden wordt.
  • Er moeten leuke speelopties zijn, zoals bijvoorbeeld een keuken.

Het luxe Smoby speelhuis voldoet precies aan mijn verwachtingen. Het grappige is dat dit één van de eerste resultaten was die naar boven kwamen. Heel lang heb ik dus niet hoeven zoeken!

Het kleurrijke speelhuis is van een goede, stevige kwaliteit en er kunnen vijf kinderen in het huisje spelen! Dat is nog eens een gezellige boel. Als de een een heerlijke maaltijd gaat bereiden aan het keukenblok, kan de ander deze maaltijd serveren. Er is namelijk ook een picknicktafel!

Zelfs de afwas kan gedaan worden. Er zijn waterfuncties en geluidsfuncties, dus het lijkt allemaal net echt! Het Smoby speelhuis Deluxe is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Toch lees je in de positieve reviews ook verhalen van jongere kinderen die uren plezier beleven aan dit speelhuis.

Met dit speelhuis ben je in ieder geval verzekerd van jarenlang plezier!

Prijzen Smoby speelhuis deluxe

Als er iemand op de kleintjes let, ben ik het wel. Ik koop niet direct het eerste dat ik tegenkom, maar ga graag op onderzoek uit. Het Smoby speelhuis kwam ik op meerdere websites tegen en het verschil in prijzen was hartstikke groot. Zo betaal je op de ene website bijna €400 (!), terwijl je hem ook voor €289,00 euro kunt kopen!

Ben je dus van plan om het Smoby speelhuis aan te gaan schaffen voor jouw kindje? Let dan goed op de prijzen! Op dit moment kun je hem het meest goedkoop aanschaffen bij BOL.com. Toch zijn dit soort populaire items vaak snel uitverkocht en moet je op zoek gaan naar een alternatief.

Specificaties speelhuis

Het speelhuisje is gemaakt van kunststof en is lekker kleurrijk. De afmetingen zijn 150x40x87 centimeter. Er zijn twee batterijen nodig voor de geluids- en waterfuncties.

Deurtjes en raampjes ontbreken natuurlijk niet in dit leuke speelhuis. Ook kan jouw kind zich vermaken met de picknicktafel en het keukenblok. Er is servies voor in de keuken en ook kun je aanbellen! De deurbel vinden veel kinderen geweldig.

Smoby speelhuisjes | meerdere opties

Er zijn natuurlijk nog veel meer speelhuisjes verkrijgbaar. Niet alleen van het merk Smoby, maar deze is wel het meest bekend. Het merk staat bekend om de goede kwaliteit en voorziet ouders en hun kinderen al jaren van geweldige speelhuisjes, loopauto’s, babyschommels en driewielers.

Bekende producten van Smoby zijn:

Verder lezen? Bekijk ook mijn artikel over het leukste peuterspeelgoed!