FEBER SPEELHUIS – DIT ZIJN DE LEUKSTE

Feber speelhuis

Als je op zoek gaat naar hoogwaardig buitenspeelgoed, kom je al snel bij het Feber speelhuis terecht. Deze speelhuisjes voor in de tuin zijn (vaak) betaalbaar, van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Speciaal voor de zomer hebben we de leukste Feber speelhuisjes op een rijtje gezet, zodat de keus een stuk eenvoudiger wordt. Inclusief budget tips!

Feber speelhuis is populair

Als de eerste zonnige dagen zich aandienen, beginnen veel mensen met hun zoektocht naar het leukste buitenspeelgoed waarmee hun kroost zich in de tuin kan vermaken. Speelhuisjes zijn al jarenlang een groot succes en je kunt inmiddels heel veel verschillende kindertuinhuisjes vinden. Veel mensen kiezen voor het razend populaire merk Smoby, maar ook bij Feber kun je voor verschillende speelhuisjes terecht.

Wil je liever geen lelijk buitenspeelgoed in de tuin? Dan kan de zoektocht een stuk lastiger worden als je een speelhuisje zoekt. Veel goedkopere huisjes zijn van plastic én hebben vaak erg opvallende (kinderlijke) kleuren. Gelukkig kun je tegenwoordig ook voor meer natuurlijke kleuren kiezen, welke soms zelfs een lust voor het oog zijn! In dit artikel hebben we de leukste Feber speelhuisjes op een rijtje gezet!

1. Feber speelhuis 6-in-1

Het Feber 6-in-1 speelhuis is één van de populairste speelhuisjes van dit merk én ook nog eens zeer betaalbaar. Het huisje voor in de tuin is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar en is zeer stevig. Let wel op, want alle speelhuisjes moeten nog gemonteerd worden als je deze ontvangt. Gelukkig is het huisje eenvoudig te monteren, zodat je daar niet veel tijd aan kwijt bent.

Het huisje wordt een 6-in-1 speelhuisje genoemd, omdat er verschillende activiteiten gedaan kunnen worden. Denk aan bowlen, voetballen, basketballen en meer. Voor deze activiteiten worden er uiteraard passende accessoires geleverd en na het spelen kun je het huisje weer compact maken. Verder is het huisje voorzien van een anti-UV systeem, zodat het kunststof beter tegen weersinvloeden kan.

2. Feber Eco House

Ook het Feber Eco House speelhuisje is een geliefd exemplaar uit de collectie van Feber. Dit speelhuisje heeft alle activiteiten die je kindje nodig hebt om kennis te maken met de natuurlijk. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een leuke speelplek voor je kind, zodat hij zich niet snel zal vervelen. Dit huisje wordt geleverd met afvalbakken (blauw en geel), maar ook gereedschap en een kweekbak behoren tot de accessoires.

Laat je kindje zelf zaadjes planten, zien hoe de plantjes groeien en leer hem/haar hoe je de plantjes moet verzorgen. Door regenwater op te vangen kun je je kind leren dat dit water gebruikt kan worden om de plantjes weer water te geven. Naast deze leuke extra’s zijn er nog een aantal accessoires: een imitatiezonnepaneel, een windmolen, een voederruimte en een vogelnestje. Ook dit huisje is voorzien van een anti-UV systeem en het huisje mag gebruikt worden door kinderen vanaf 2 jaar.

3. Feber Woodhouse Activity speeltoestel

Ondanks dat dit geen standaard speelhuisje is, is dit exemplaar wel razend populair onder kinderen. Dit komt vooral door de glijbaan, maar ook de bank is erg leuk! Het blad kan worden omgekeerd, zodat je dit kunt gebruiken als zandspeelbak. Als je op zoek bent naar buitenspeelgoed dat op meerdere manieren gebruikt kan worden, is dit Feber speelhuisje een erg leuke tip.

Het speelhuis kan gebruikt worden door kinderen vanaf 3 jaar en heeft een afmeting van 200 x 125 x 139 centimeter. Aan beide kanten van de Wood House zitten ladders, zodat kinderen op het platform kunnen klimmen. Als je kind eenmaal boven is, kan er lekker naar beneden gegleden worden! Na het spelen kunnen kinderen lekker uitrusten op de zitbank aan de achterkant.

4. Feber Fantasy House

Deurtje open, deurtje dicht. Ondanks dat dit huisje niet heel uitgebreid is en weinig accessoires bevat, beleven kinderen urenlang speelplezier in dit huisje! Met een afmeting van 85 x 108 x 124 centimeter is dit huisje ook geschikt voor kleinere tuinen! Ben je op zoek naar een betaalbaar en leuk Feber speelhuis voor kinderen vanaf 2 jaar? Dan is dit een erg leuke tip!

Het huisje is voorzien van een deurtje mét een brievenbus, reliëf natuursteen en sticker-accenten. Als je graag nog minder geld wilt betalen voor het speelhuis, kun je hem op deze pagina van Amazon.nl bekijken voor iets meer dan €140,00!

5. Feber House on the Tree

Wat is er leuker dan een boomhut in de tuin? Kinderen zijn altijd al gek geweest op boomhutten en je kunt dan ook verschillende exemplaren vinden. In ons andere artikel kun je veel gave, houten speelhuisjes bekijken die veel lijken op boomhutten! Het Feber House on the Tree speelhuisje is een musthave voor kids en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Uiteraard heeft je kind jarenlang plezier van dit speelhuisje!

Het boomhut speelhuisje is verhoogd en heeft natuurlijk ramen. De binnenkant is voorzien van 4 ramen, een deur, trappen en een reling. Hierdoor kan je kind rondlopen zonder naar beneden te vallen. Wil je graag een natuurlijk speelhuisje met natuurlijke kleuren? Dan is dit een leuke tip! Let op: vaak betaal je bij Amazon.nl een stuk minder geld.

6. Feber Fancy House

Het Feber Fancy House speelhuisje heeft aardekleuren en staat in bijna iedere tuin goed! Kinderen lopen het huisje in via de voordeur, maar er is natuurlijk ook een achterbalkon. De twee ramen in het huisje kunnen open en dicht, zodat je kind zelf kan bepalen of hij lekker wilt schuilen of juist het zonlicht binnen wilt laten. Het huisje is verder voorzien van een gootsteen met een kraan én een deur die op slot gedraaid kan worden.

7. Feber speelhuis Giro House

Het Feber speelhuis Giro House is ook vrij eenvoudig, maar komt toch met zes verschillende speelmogelijkheden. Het huisje is voorzien van draaideuren, zodat je zelf kunt bepalen welke kant ze opgaan. In het huisje zit een keuken met een gootsteen en een barbecue, maar ook het tuintje met de plantenbak is een leuke toevoeging.

Naast deze leuke extraatjes bevat het huisje ook nog een drank/snack automaat én een schoolbord waarop je kind kan tekenen. Het huisje is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en is voorzien van een anti-UV systeem, dat verkleuring door de zon tegen gaat.

Redenen om te kiezen voor een Feber speelhuis

Als je op zoek bent naar het leukste buitenspeelgoed, zoals speeltoestellen of speelhuisjes, merk je al snel dat dit speelgoed een behoorlijk kostenplaatje heeft. Het is dus extra belangrijk om te weten dat het speelhuis van goede kwaliteit is én voor veel/lang speelplezier zorgt. Kies je voor een Feber speelhuis? Dan zitten deze twee punten wel goed. Afhankelijk van je kind kies je een huisje dat voldoet aan zijn/haar wensen.

  1. Duurzaam – duurzaamheid is belangrijk en zorgt ervoor dat je kind lang plezier heeft van deze aankoop. Het merk Feber staat hierom bekend en maakt speelhuisjes van hoogwaardige materialen, welke bestand zijn tegen weersinvloeden. Kortom: het huisje slijt niet snel en gaat lang mee.
  2. Interactief spelen – een huisje zonder activiteiten kan al leuk zijn, maar veel kinderen willen net dat beetje meer. Veel huisjes zijn voorzien van extra’s, zoals draaideuren, ramen, brievenbussen en dergelijke. Let op: dit verschilt per huisje.
  3. Eenvoudig in elkaar te zetten – ieder speelhuis wordt als bouwpakket geleverd en dat kan soms best vervelend zijn. Een Feber speelhuis is eenvoudig te monteren, zodat je kind al snel lekker kan spelen.
  4. Keus genoeg – veel merken bieden verschillende speelhuisjes aan met verschillende mogelijkheden. Ook Feber speelhuisjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat er bijna altijd wel eentje tussen zit die bij jullie past.
  5. Veilig spelen – in Nederland moet (buiten)speelgoed aan strenge veiligheidseisen voldoen. Denk aan het ontbreken van scherpe randen, ronde hoeken en geen uitstekende spijkers. Bij Feber zit je op het gebied van veiligheid helemaal goed.

Ander Feber speelgoed

Het merk Feber biedt niet alleen mooie speelhuisjes aan, maar ook ander mooi, creatief en educatief speelgoed. Denk aan zand- en watertafels, glijbanen, driewielers/loopfietsen, picknicktafels en skelters. Al het speelgoed van het merk Feber is gemaakt van hoge kwaliteit materialen (kunststof) en gaat lang mee. Er zijn verschillende plekken (online) waar je Feber speelgoed kunt vinden, waarvan Amazon.nl (vaak) het goedkoopst is.

Feber glijbaan met wateraansluiting

Een razend populair item uit de collectie van Feber buitenspeelgoed is de Feber glijbaan met wateraansluiting. Deze gave glijbaan heeft klassieke kleuren, kenmerkend voor het merk Feber, en zeer robuust en stevig. Heb je een kind of meerdere kinderen die van glijden houden? Dan is deze waterglijbaan een erg leuke cadeautip! Kinderen van 3 jaar mogen gebruik maken van deze glijbaan, welke gemaakt is van kunststof. Is het geen mooi weer? Dan hoef je de wateraansluiting natuurlijk niet te gebruiken.

Hier let je op bij aanschaf Feber speelhuis

Het aanschaffen van een speelhuisje voor in de tuin is vaak een grote uitgave, dus is het extra belangrijk dat de aankoop goed is. Hieronder hebben we een aantal aandachtspunten beschreven, zodat de kans op een miskoop een stuk kleiner wordt!

Prijs

De meeste (kunststof) speelhuisjes voor in de tuin kosten tussen de €150-€600. Wist je dat je soms heel veel geld kunt besparen door goed op de aanbiedingen te letten? Amazon.nl biedt vaak dezelfde items voor veel minder geld aan, terwijl de levertijd even snel is. Let altijd goed op de levertijd en maak dan de keuze. Op die manier kun je al snel tientallen euro’s besparen en dat is altijd mooi meegenomen.

Materiaal en kwaliteit

Als je een Feber speelhuisje gaat kopen, merk je al snel dat de huisjes allemaal van hetzelfde, hoogwaardige materiaal zijn gemaakt. Kies je voor een speelhuis van een ander merk? Let dan goed op het materiaal en de stevigheid van het huisje. Veilig spelen is het meest belangrijke!

Extra activiteiten

Ieder Feber speelhuis is anders en niet ieder huisje is interactief. Wilt je kindje graag een speelhuisje om lekker in te spelen of zijn extra functies juist heel gewenst? Let goed op de mogelijkheden en eventuele uitbreidingen, zodat je zeker weet dat je kind lang plezier heeft van het huisje.

Ervaringen / reviews andere klanten

In de reviews van andere klanten kun je heel veel waardevolle informatie vinden over een product. Dit geldt overigens niet alleen voor speelhuisjes, maar voor iedere (online) aankoop die je doet. Neem dus altijd de tijd om de reviews door te nemen of zoek deze op een andere website op. De kans op een miskoop wordt hierdoor een stuk kleiner en dat is precies wat je wilt.

Relevante artikelen

Als je op zoek gaat naar leuk buitenspeelgoed, zul je al snel merken dat het aanbod enorm is. Welk buitenspeelgoed is dan het leukste? Wij hebben een aantal handige koopgidsen geschreven, zodat de keus wellicht een stuk makkelijker wordt. Bekijk hieronder enkele van onze populaire artikelen.

Nicole
Scroll naar boven