TOP 10 – Watertafel – Zandtafel – Leukste Tips!

Watertafel top 10

Als de mooie lentedagen weer voor de deur staan, gaan we massaal op zoek naar het leukste buitenspeelgoed voor de kinderen. De watertafel én combinatie van de zand- en watertafel is ieder jaar weer een groot succes. Ga je voor de immens populaire Little Tikes watertafel of toch voor het exemplaar van Feber? In dit artikel ontdek je de beste watertafels en zandtafels voor kinderen!

Leukste watertafel of zandtafel kopen voor de mooie dagen

Tijdens de warme(re) zomermaanden spenderen we veel meer tijd buiten. Als je op zoek bent naar het leukste buitenspeelgoed voor je kind, heb je tegenwoordig veel keus. Denk aan de mooiste speeltoestellen voor in de tuin, maar ook aan de leukste zand- of watertafels. Tegenwoordig is het aanbod vrij ruim, waardoor de keus best moeilijk kan zijn. In dit overzicht kun je de beste watertafels bekijken, maar ook een combinatie van zand- en watertafels. Let altijd goed op de hoogte van de tafel én de adviesleeftijd, zodat je het juiste exemplaar aanschaft.

Snel Overzicht – Top 10 – Watertafels

Wil je graag de beste watertafels bekijken, maar heb je geen tijd/zin om het hele artikel door te nemen? Bekijk hieronder dan het snelle overzicht van de top 10! Onderstaande links brengen je naar de webshops van bol of Amazon.

  1. Little Tikes Watertafel Piratenboot
  2. Step2 Watertafel
  3. Feber Zand en Watertafel
  4. Step2 Watertafel met Parasol
  5. EXIT Aksent watertafel
  6. AXI Nick Zand en Watertafel
  7. Bekijk de AXI Emily Water- en Picknicktafel
  8. Groen/rode Feber zand- en watertafel
  9. Step2 Ball Buddies Watertafel
  10. Step2 Fiesta Cruise
Little Tikes watertafel

1. Little Tikes Watertafel Piratenboot

Al jarenlang is de Little Tikes Watertafel het meest populair en we verwachten dat dit niet snel zal veranderen. De vrolijke kleurtjes en vele speelmogelijkheden zorgen voor eindeloos plezier en je komt deze watertafel dan ook overal tegen. Bij de Little Tikes Piratenboot krijg je twee speelfiguren, zodat je kindje zichzelf niet snel zal vervelen. Daarnaast zit er een haai bij die water spuit, een waterkanon, een ophaalanker en een constant stromende fontein.

Deze watertafel van Little Tikes is geschikt voor kinderen van twee tot zes jaar, maar ook oudere kinderen vinden deze tafel nog steeds erg leuk. Als je nog een geweldig cadeau zoekt voor tijdens een verjaardag, is dit een ontzettend leuke tip.

Bekijk de Little Tikes Watertafel Piratenboot bij bol
Je kunt de Piratenboot ook bestellen bij Amazon

Step2 Watertafel

2. Step2 Watertafel

Het merk Step2 biedt verschillende soorten waterspeelgoed aan, waaronder diverse watertafels. De Rain Showers Splash Pond is erg populair, maar er hangt jammer genoeg wel een behoorlijk prijskaartje aan. Deze watertafel maakt dagelijks veel kinderen blij! Je kunt de grote emmer gebruiken om water uit de vijver te scheppen, waarna je het in de bovenste bak giet. Je creëert hierdoor een douche en dat vinden kinderen geweldig!

Het water loopt door de hele watertafel en creëert uiteindelijk een waterval. Het voordeel van deze tafel is dat hij ook geschikt is voor meerdere kinderen, wat fijn is voor grotere gezinnen. Door het ruime ontwerp kunnen er veel kinderen tegelijker met de tafel spelen. Het regendouche-effect klinkt alsof het echt regent! De werper kan worden gebruikt om figuren terug in de vijver te werpen en het doolhof kun je ook aanpassen.

In deze watertafel gaat bijna 19 liter water en bij de tafel krijg je 13 accessoires. Een ander fijn voordeel is dat je drie jaar garantie krijgt op het product, zodat je hier zeker jarenlang plezier van hebt!

Bekijk de Step2 Watertafel hier bij bol
Op deze pagina van Amazon is de watertafel van Step2 ook verkrijgbaar

Feber watertafel

3. Feber Zand en Watertafel 1 jaar

Als je op zoek bent naar het perfecte buitenspeelgoed voor de komende zomers voor een betaalbare prijs, kies je voor de zand- en watertafel van Feber. Dit exemplaar krijgt veel goede reviews en dat heeft natuurlijk zijn redenen. Bij de zand- en watertafel zitten verschillende onderdelen die zorgen voor eindeloos speelplezier! Een groot voordeel is dat deze watertafel geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar!

In de speeltafel zitten twee basins, welke je kunt verwijderen en gemakkelijk kunt vullen- en schoonmaken. Daarnaast zitten er een grote beker-, twee vormpjes (ster en vis) en een vergiet in de set. De twee deksel beschermen het zand en water, maar je kunt hiermee ook het speelgebied groter maken. Er past maximaal 15 liter in de zand- en watertafel, wat genoeg is voor veel spetterplezier!

Op deze pagina van bol betaal je momenteel de laagste prijs
De Feber zand- en watertafel is ook verkrijgbaar op deze pagina van Amazon

Step2 Watertafel met Parasol

4. Step2 Watertafel met Parasol

Ook deze water- en zandtafel van Step2 is erg populair, ondanks dat er een behoorlijk prijskaartje aan hangt. De natuurlijke kleurtjes van dit exemplaar zijn erg mooi en zullen zeker een eyecatcher zijn in de tuin. Het activiteitencentrum van Step is erg leuk voor kinderen en kan gebruikt worden met zowel zand- als water. Deze speeltafel is tweezijdig verhoogd, zodat er minder water/zand op de kleding van je kind zal belanden.

Het speeloppervlak is toegankelijk voor ieder kind! Graaf een schat op en laat de zeilbootjes varen. Feber heeft ook goed nagedacht over de zon, want bij de set zit een handige parasol. Dat is fijn, want nu kan je kindje spelen uit de zon. Als de zon weg is, kun je deze parasol eenvoudig verwijderen. De ene kant van de tafel is voor zand en de andere kant voor water. Voor het beschermen van het zand en water zit er een duurzame hoes bij de tafel! Daarnaast krijg je verschillende accessoires bij de tafel, zoals een schep, potten, boten en bruggen.

Bekijk de Step2 Watertafel met Parasol hier bij bol

Exit Aksent zandtafel

5. EXIT zand-, water- en picknicktafel

De zand-, water- en picknicktafel van het merk Exit is echt heel stoer! Deze EXIT Aksent is een alles-in-1 oplossing met twee bankjes. Als je van duurzame oplossingen houdt, kun je kiezen voor een product dat op meerdere manieren gebruikt kan worden. Met dit exemplaar haal je een multifunctionele picknicktafel in huis en onder het tafelblad zit een zandbak. De tweede bak kan gevuld worden met zand- of water. Beide bakken zijn uitneembaar en eenvoudig schoon te maken.

Uiteraard passen de bakken qua kleur perfect bij het totaalplaatje! Laat de kinderen lekker met zand en/of water spelen en plaats het deksel na het spelen op de tafel om te gaan picknicken! Uiteraard kun je de kids ook gewoon lekker laten knutselen en kleuren aan de tafel. De twee bankjes bieden genoeg ruimte en de parasol zorgt voor bescherming tegen de zon. Deze tafel is gemaakt van Noord-Europees vurenhout, afkomstig uit goed-beheerde bossen.

Bekijk de EXIT Aksent watertafel hier bij bol

Axi water- en zandtafel

6. Zand en Watertafel Hout – AXI Nick

De AXI Nick Zand & Water Picknicktafel lijkt veel op de EXIT-watertafel, maar is toch net even anders. De picknicktafel bevat bakken waarin je zand- en/of water kunt doen, zodat de kinderen lekker kunnen spelen. Als je de plaat op de tafel legt, kun je hem gebruiken als echte picknicktafel. De AXI zand- en watertafel komt met maar liefst tien jaar garantie!

De blauwe bakken in de tafel zijn uitneembaar, zodat je deze gemakkelijk kunt schoonmaken. Deze watertafel kan gebruikt worden door kinderen vanaf drie tot en met tien jaar oud en is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout. Ook de AXI zand- en watertafel Nick bevat een parasol, zodat je kind in de schaduw kan spelen. Deze parasol is in hoogte verstelbaar en in iedere bak past acht liter water- of zand. Hemlock hout splintert niet en is van nature weersbestendig.

Bekijk de AXI Nick Zand en Watertafel hier bij bol

AXI Emily Zandtafel

7. AXI Emily water- en Picknicktafel met Wasbak en Kraan

De AXI Emily Zand-, water- en picknicktafel heeft een speelkeuken met een wastafel én een kraan, wat extra leuk is voor kids die graag lekker bezig zijn. De bak kan gevuld worden met speelgoed-, zand- of water. De extra speelmogelijkheden zorgen voor veel speelplezier en daarom verdient deze multifunctionele tafel een plekje op de lijst.

Uiteraard is de bak uitneembaar, zodat je hem zo nu en dan kunt schoonmaken. De combinatie van zand en water is altijd een succes en je creëert een fijn speelplekje voor je kind. Snijd groenten en vergeet natuurlijk niet af te wassen na het eten! Deze leuke tafel wordt geleverd met 17 accessoires, zodat je kind alles heeft om lekker te kunnen spelen. De groenten kunnen door midden gesneden worden en je kunt de bak met kraan ook verwijderen.

Bekijk de AXI Emily Water- en Picknicktafel hier bij bol

Groen rode Feber watertafel

8. Feber Zand en Watertafel Speeltafel Groen Rood

In dit overzicht heb je al een zand- en watertafel van het merk Feber kunnen bewonderen, maar ook dit exemplaar krijgt heel veel goede reviews en is een leuke tip. De water- en zandkommen zijn uitneembaar, zodat ze gevuld- en schoongemaakt kunnen worden. De beschermdeksel bieden niet alleen bescherming, maar zorgen ook voor een extra groot speeloppervlak.

Bij deze tafel worden nog meer extraatjes geleverd, zoals een grote beker, 2 vormpjes (ster en vis) en een vergiet. Kortom: is je kindje gek op lekker kliederen met zand en water? Dan is dit een perfect cadeau voor in de tuin!

Bekijk de groen/rode Feber zand- en watertafel hier bij bol

Waterfall Buddies

9. Step2 Watertafel Ball Buddies

Deze interactieve watertafel bevat veel items waarmee je kind kan spelen, zodat hij zichzelf niet snel kan vervelen. In totaal zijn er twee verdiepingen met vele extra’s, zoals een helikopter, boot, trein, speelballen en meer. Door het grote speeloppervlak kunnen meerdere kinderen gemakkelijk samen spelen, wat fijn is voor grotere gezinnen.

De hoepels kunnen gebruikt worden om speelballen in het water te gooien, maar je kunt ook lekker spelen met het waterrad. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en we raden deze watertafel dan ook zeker aan! Met het interactieve rad op de bodem kun je het water in beweging krijgen! Creëer een stromende rivier en maak er iets leuks van!

Bekijk de Step2 Ball Buddies Watertafel hier bij bol

Wasmand babykamer Bloomingville

EXTRA TIP – Duck Pond Watertafel

Kwak! Lekker in bad met de eentjes en heerlijk spetteren in de watertafel! De Step2 Duck Pond laat je kindje urenlang genieten van heel veel water- en zandplezier! Wist je dat spelen met water heel goed is voor de zintuiglijke vaardigheden van kinderen? Het waterrad is ook erg leuk! Peuters en oudere kinderen spelen maar wat graag met dit leuke raad! Deze watertafel heeft iets weg van een echte vijver en dat vinden kids altijd erg leuk.

Door middel van het waterrad draait het water rond en eendje kunnen van de glijbaan af glijden. De zij-werper lanceert kikkers in de vijver! Hoe gaaf is dat?
In totaal gaat er 15 liter in de watertafel en er wordt een handige afvoerplug meegeleverd. Hiermee kun je de tafel na het spelen goed reinigen. Uiteraard zitten ook de rubberen eendjes, spuitende kikker en schepper in de set.

Bekijk de Duck Pond Watertafel hier bij bol

Andere gave watertafels voor klein en groot

Hierboven heb je een aantal gave zand- en watertafels kunnen bekijken, maar dit is slechts een kleine greep uit de enorme collectie van tegenwoordig! Veel watertafels zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar, zodat er voor ieder kindje een passende speeltafel verkrijgbaar is. Hieronder plaatsen we een aantal links naar pagina’s (webshops) met de leukste watertafels, zodat je er nog meer kunt bekijken.

Zand- en watertafel Lidl

Ieder jaar biedt Lidl weer ontzettend gave water- en zandtafels aan in de webshop. Vaak zijn dit combi-picknicktafels, maar af en toe kun je ook losse watertafels aanschaffen. Vaak zijn deze items snel uitverkocht, dus let hierop. Op dit moment kun je in de Lidl-Shop slagen voor gave picknicktafels, maar de water- en zandtafels laten nog even op zich wachten.

Je kunt op dit moment wel terecht in de Lidl webshop voor heel veel ander buitenspeelgoed. Denk aan loopfietsjes, een gave houten zandbak met overkapping, stapjes en trampolines. Uiteraard voor Lidl prijzen!

Zand en watertafel HEMA

Veel mensen zoeken naar de zand- en watertafel van HEMA, maar deze is momenteel nergens verkrijgbaar. Zodra HEMA weer buitenspeelgoed aanbiedt, zullen we dit artikel direct updaten. Je kunt bij HEMA wel terecht voor andere buitenspeelgoed, zoals tuingereedschap, loopfietsjes, insectenpotjes enzovoort.

Watertafel aanbieding / korting / sale

Wist je dat heel veel mensen pas tijdens de zomerse dagen op zoek gaan naar een watertafel of een zandtafel? Zonde, want dan betaal je altijd de hoofdprijs! Wanneer je zo’n zomerse aankoop tijdens de wintermaanden doet, kun je al snel heel veel besparen. In het artikel heb je al veel watertafels kunnen bekijken, waarop momenteel leuke kortingen gegeven worden!

RELEVANTE ONDERWERPEN

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven