Pokémon verzamelmap : dit zijn de allerleukste mappen!

Pokemon verzamelmap

Pokémon kaarten verzamelen, ruilen en opbergen: kinderen vinden het fantastisch en doen dit dagelijks met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om de Pokémon kaarten netjes te houden heb je een degelijke Pokémon verzamelmap nodig, welke van goede kwaliteit is. De verzamelmap gaat overal mee naartoe en moet tegen een stootje kunnen. Bekijk hier de beste verzamelmappen!


Tip voor oktober ’21 : Luxe Pokemon verzamelmap!

We zijn weer een hele leuke aanbieding tegen gekomen, die we jullie niet willen onthouden. Op AliExpress kun je momenteel luxe Pokemon verzamelmappen / albums aanschaffen voor zeer leuke prijzen! Er zijn meerdere mappen verkrijgbaar, zodat je kunt kiezen uit verschillende Pokemons.

>> Bekijk hier alle Pokemon verzamelmappen

Welk Pokémon verzamelalbum is de beste?

De laatste maanden duiken er allerlei nieuwe Pokémon verzamelmappen op en dat is niet zo vreemd. Pokémon kaarten zijn weer helemaal hip en worden dagelijks gekocht en geruild door kinderen. Sommige kaarten zijn heel veel geld waard, andere hebben een lagere waarde. Hoe dan ook: Pokémon kaarten beschadigen snel wanneer deze dagelijks worden meegenomen naar school.

Om de Pokémon kaarten netjes te houden, is het handig om de kaarten te bewaren in een speciale Pokémon verzamelmap. Je kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende mappen, van allerlei formaten. Je kunt kiezen voor een A4 formaat, maar ook de mini portfolio is een populaire verzamelmap. Welke Pokémon verzamelmap is dan de beste? Wij hebben een lijst samengesteld met de beste, mooiste en meest populaire Pokémon verzamelmappen!


1. Pokémon verzamelmap 4-pocket Pikachu

Pikachu, de ontzettend populaire Pokémon van Ash! Je komt hem tijdens iedere aflevering tegen en samen met Ash beleeft hij allerlei avonturen. Het is niet vreemd dat je veel Pikachu-producten kunt vinden, want we kunnen best stellen dat Pikachu de meest populaire Pokémon is!

De Pokémon verzamelmap met Pikachu erop wordt dan ook vaak verkocht en krijgt erg positieve reviews. Op elke pagina kun je vier Pokémon kaarten kwijt en in totaal kun je 40 kaarten bewaren in deze verzamelmap. Deze verzamelmap heeft een A5 formaat, zodat je hem ook gemakkelijk kunt opbergen.

Pokemon verzamelmap Intertoys

Let op! Bovenstaande verzamelmap is exact dezelfde verzamelmap als die je bij Intertoys kunt aanschaffen. Het verschil in reviews is echter zeer groot! Op BOL.com is de Pokémon verzamelmap goedkoper, maar krijgt hij erg goede én erg slechte reviews. De Intertoys reviews zijn wel erg goed, waardoor wij twijfelen aan de echtheid van de slechte reviews op BOL.com.


2. Pokémon verzamelmap 9 pocket – A4

De 9-pocket Pokémon verzamelmap is zeer populair, omdat je wel 180 kaarten kwijt kunt in deze portfolio! De echte verzamelaars hebben ontzettend veel kaarten en dan heb je aan een verzamelmap met 40 plekjes natuurlijk niet genoeg. De uitstraling van deze verzamelmap is ook zeer geliefd, want Charmander is een belangrijk karakter in de wereld van Pokémons.

Deze Pokémon verzamelmap is geschikt om mee te nemen naar school of naar vriendjes, maar heeft wel een A4 formaat. Om hem netjes te vervoeren heb je minimaal een rugzak nodig. Iedere pagina bevat 9 vakjes en er zijn in totaal 10 pagina’s. Ga je de map dubbelzijdig gebruiken? Dan kun je wel 180 kaarten kwijt! Je kunt er ook voor kiezen om de verzamelmap eenzijdig te gebruiken en 90 kaarten te plaatsen in plaats van 180 kaarten.


3. Pokémon verzamelmap 240 kaarten

Pikachu + Ash = een ongekend succes! Voor de echte, grote Pokémon fan is deze verzamelmap de juiste keus en het ideale cadeau. Zoek je nog een cadeau voor de feestdagen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Deze 4 pocket Pokémon verzamelmap heeft mooi artwork van verschillende, bekende Pokémons (Mewto, Pikachu, Charizard) en biedt daarna heel veel opbergruimte voor de mooiste kaarten!

In totaal zitten er in deze portfolio 30 pagina’s, waar 4 vakjes in zitten. Kies je ervoor om iedere pagina dubbelzijdig te gebruiken? Dan kun je in totaal wel 240 kaarten kwijt! Het A5 formaat is gemakkelijk mee te nemen in de schooltas, zodat er naar hartelust geruild kan worden met vriendjes. De kaft is flexibel en blijft lang mooi! Houd jij je Pokémon kaarten ook mooi?

Naast het feit dat deze Pokémon verzamelmap er mooi uitziet, is hij ook nog eens budgetvriendelijk! Een perfect cadeau!


4. Pokémon kaarten verzamelmap Machamp en Gardevoir

Veel van de A5 Pokémon verzamelmappen zijn qua specificaties hetzelfde, maar hebben wel een andere afbeelding. Weet jij welke Pokémon favoriet is bij je kind? Dan weet je precies welke map je wilt komen. Het is verder handig om te weten of een kind de map vaak mee naar school wilt nemen, zodat je het formaat van de verzamelmap hierop aan kunt passen.

Een A4 formaat verzamelmap biedt meer plaatsen voor de Pokémon kaarten, maar is niet altijd even handig mee te nemen. Veel kinderen geven voorkeur aan het A5 formaat, omdat deze gemakkelijk in de schooltas / rugzak past. Bovenstaande map bevat de Pokémons Machamp en Gardevoir, welke ook vaak voorkomen in het Pokemon Go spel!


5. Verzamelmap voor Pokémon kaarten 240 stuks A5

Voor de stoere Pokémon fans is er deze stoere Pokémon verzamelmap. De A5 verzamelmap biedt ruimte voor 240 kaarten wanneer je beide kanten van de pagina’s benut. Je kunt deze pagina’s ook enkelzijdig gebruiken, waardoor er ruimte overblijft voor 120 kaarten. In dit portfolio vind je 30 pagina’s met ieder 4 vakjes.


6. Luxe Binder / verzamelmap voor alle Pokemon kaarten

Denk je dat plastic verzamelmappen niet genoeg zijn? Dan kun je altijd nog kiezen voor deze luxe binder van Thredo. De premium Pokemon verzamelmap heeft 12 pockets en biedt ruimte voor 240 Pokemon kaarten. Handig om te weten: je kunt de kaarten in de map stoppen met of zonder sleeve!

Zoals je op de foto al kunt zien is de map van zeer hoge kwaliteit en premium materialen gemaakt. Wanneer je kind erg vaak met zijn kaarten in de weer is en de map vaak meeneemt, is een stevige verzamelmap als deze een stuk beter geschikt. De kaarten vallen er niet uit door de zijwaarde kaart-insteek en de map heeft een antislip laag. De ritssluiting zorgt ervoor dat je kind geen enkele kaart meer kwijtraakt!


Pokémon verzamelmappen Intertoys

De verzamelmappen van Intertoys zijn ontzettend populair! Veel kinderen gaan graag naar deze speelgoedwinkel om nieuwe kaarten te komen en bijbehorende opbergmappen. Let wel goed op: deze mappen kun je vaak goedkoper online vinden. In de bovenstaande lijst kun je goedkope Pokémon verzamelmappen vinden, welke van goede kwaliteit zijn.

Verzamelalbum Pokémon bij Amazon kopen

Amazon zou Amazon niet zijn als zij niet een ontzettend groot assortiment aan Pokémon items zouden aanbieden. Ook in het geval van verzamelmappen en portfolio’s kun je terecht bij deze grote webshop. Vaak bieden zij gratis verzending aan + een veel groter en diverser / origineler aanbod. Wil je een map kopen die geen van zijn vriendjes heeft? Dan zit je helemaal goed bij Amazon!

Beschikbare Pokémon verzamelmappen Amazon: Charizard, Pikachu, Eevee en nog veel meer!

>> Bekijk hier alle beschikbare Pokémon verzamelmappen op Amazon.nl

Pokémon card sleeves

Wil je geen grote verzamelmap voor je Pokémon kaarten, maar wel zorgen dat je kaarten netjes en mooi blijven? Dan kun je nog kiezen voor de zogenaamde card sleeves. Deze sleeves worden met de dag populairder, omdat ze erg weinig ruimte innemen en precies doen wat je ervan verwacht.

De losse hoesjes bieden genoeg ruimte voor je speciale kaarten en zorgen ervoor dat ze netjes blijven. In ieder pakje zitten 100 losse hoesjes / sleeves! Deze optie is ook erg leuk wanneer je niet veel geld wilt uitgeven voor een verzamelmap.


Lees ook: