Robocar Poli speelgoed : musthave items voor kinderen!

Robocar Poli speelgoed

Robocar Poli speelgoed is momenteel ontzettend populair en veel ouders zijn op zoek naar speelgoed in dit vrolijke thema! Alle auto’s van het reddingsteam zorgen ervoor dat de inwoners van Brooms veilig zijn en helpen wanneer zij in gevaar zijn. Iedereen wordt geholpen! Welke auto is de favoriet van jouw kind? Bekijk hier het leukste Robocar poli speelgoed van dit moment!

Wat is Robocar Poli?

Ouders van jonge kinderen hebben waarschijnlijk al kennisgemaakt met Robocar Poli of hebben een cadeautje op een verlanglijst zien staan. Deze televisieserie is van oorsprong Zuid-Koreaans en heeft in totaal vier seizoenen. Iedere aflevering duurt elf minuten en dan kunnen kinderen genieten van razend spannende avonturen! De inwoners van Brooms kunnen altijd rekenen op de hulp van het reddingsteam en hun vriendjes!

Robocar Poli speelgoed is nog vrij schaars

Ondanks dat veel mensen momenteel zoeken naar het perfecte Robocar Poli speelgoedcadeau, is het aanbod jammer genoeg nog schaars. Toch zijn er al wel een aantal zeer leuke items verkrijgbaar, waar je je kindje in ieder geval een plezier mee kunt doen tijdens feestdagen! Bekijk hieronder het leukste Robocar Poli speelgoed aanbod!

1. Robocar Poli Die-Cast voertuig – Poli

Dit voertuig is een grote hit en heeft een prettig formaat, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je jaszak. Die-cast oertuig Poli is één van de voertuigen die je kunt sparen en is zeer populair. Speel jij samen alle wilde avonturen na? Je kunt dit voertuig ook nog combineren met het Hoofdstation of de Robocar Poli Schoolbus!

2. Robocar Poli speelgoed voertuig Cap

Naast het voertuig Poli is ook speelfiguur Cap een populair karakter in de kinderserie Robocar Poli. Wist je dat de die-cast voertuigen van metaal gemaakt zijn en dus zeer geschikt zijn voor kinderen? Hoe ruig ze ook met het speelgoed zullen spelen, het zal niet snel kapot gaan. Door deze eigenschap is het speelgoed geschikt voor jonge kinderen!

3. Robocar Poli 3-in-1 memo, puzzel, domino

Deze zeer betaalbare Robocar Poli speelgoed set bevat een puzzel, dominospel én memospel! Let wel op: de set wordt elders ook voor €20,00 verkocht en deze set is al bijna uitverkocht. Alle spelletjes zitten in een handige meeneemkoffer, zodat je alles gemakkelijk mee kunt nemen naar vrienden of familie! Dit is een zeer leuk cadeau voor Pakjesavond of Kerstmis! (Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar)

4. Schoolbus Robocar Poli speelgoed

Let op: het gaat hier enkel om de bus, zonder autootjes. Dit staat duidelijk in de tekst, maar is door een aantal klanten niet goed begrepen. In de bus is ruimte voor 14 voertuigen! Sluit de luiken en laat de bus zo snel mogelijk vertrekken! Wil je de Schoolbus graag meenemen? Dat kan, want de bus heeft een handige handgreep.

5. Robocar Poli Die-cast voertuig Mark

Nog een mooi stukje Robocar Poli speelgoed uit de collectie: het die-cast voertuig Mark. Het is erg leuk om dit voertuig te combineren met andere voertuigen uit de serie, maar ook in zijn eentje is hij erg leuk om mee te spelen. Welke voertuigen heb jij al in je kast staan? Deze metalen autootjes zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

6. Voorlezen met Robocar Poli

Geen Robocar Poli speelgoed, maar wel een mooi en spannend voorleesboek met daarin twee verhalen. In het eerste verhaal is er nogal zwaar weer op komst in Bezemstad. Mini en Bennie komen in een grot vast te zitten en moeten gered worden door het reddingsteam. Hoe loopt dit af?!

In het tweede verhaal wilt Heli hetzelfde kunnen racen als zijn vrienden en dus ruilt hij zijn propeller voor wielen. Maar Campi stort neer! Zal Heli op tijd een nieuwe propeller kunnen regelen?!

7. Die-cast voertuig Cleany Robocar Poli

Hier hebben we nog een bekende hoofdrolspeler uit de Robocar Poli televisieserie. Iedere stad heeft natuurlijk een “Cleany” nodig en deze mag dan ook niet ontbreken in jouw Robocar Poli collectie! Heeft je kind al een aantal leuke autootjes of zal dit zijn eerste worden? Door de leuke prijs is dit die-cast voertuig een leuke Sinterklaastip!

8. Robocar Poli doeboek

De vriendjes maken allerlei spannende avonturen mee in de serie en natuurlijk ook in dit leuke doeboek. Help jij Roy, Heli, Poli en Amber mee om alle opdrachten af te maken? Puzzel, kleur en sticker er maar op los! Doeboeken zijn altijd een groot succes bij kinderen en met deze variant zal je kindje dolgelukkig zijn!

9. Robocar Poli kaart van Broomstown

Robocar Poli speelgoed

Urenlang plezier gegarandeerd! Speel spannende avonturen na met deze kaart, want je hebt Broomstown binnen handbereik! In de set vind je natuurlijk ook een figuur, zodat je ook met de set kunt spelen wanneer er nog geen autootjes in je bezit zijn.

Andere die-cast voertuigen uit de collectie

In totaal zijn er best nog wat verschillende die-cast voertuigen uit de collectie Robocar Poli speelgoed. Al deze voertuigen kun je gemakkelijk combineren met elkaar en met de schoolbus. Bekijk snel al jouw favoriete voertuigen!

Robocar Poli : ander leuk speelgoed

Veel Robocar Poli speelgoed is Engels en dat is soms best jammer. Wij hebben een webshop gevonden waar je stickerboeken, sets met autootjes, transformeer figuren en nog veel meer speelgoed uit de serie kunt bestellen! Let wel op: sommige artikelen hebben een iets langere levertijd, waardoor het net iets later binnenkomt door normaal. Je hebt de items (wanneer je op tijd besteld) wel voor de kerstdagen in huis.

Dvd’s van de televisieserie Robocar Poli

Ondanks dat niet veel mensen nog gebruik maken van een dvd’s, hebben we besloten de leuke films wel te plaatsen. Je kunt momenteel heel wat dvd’s bestellen met de razend populaire afleveringen van Robocar Poli! Je kunt kiezen uit enkele seizoenen, maar ook voor een dubbelbox!

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven