Moonie beer knuffel & nachtlampje: tips & korting!

Grijze mooie beer

De Moonie beer is de meest schattige en meest populaire knuffelbeer met hartslag en geluid van dit moment! Wil je graag een knuffel, nachtlampje én muziekbeer in 1? Dan zit je helemaal goed! Met de fijne white- en pink noise in deze beren valt je kleintje rustig in slaap. Huilt hij ’s nachts? Dan speelt de beer rustgevende/kalmerende geluiden af. Bekijk in dit artikel de mooiste Moonie beren en bekijk kortingen!

Wat is een Moonie of Moonie Humming Bear?

De kans is heel groot dat je de Moonie beer al vaker hebt gezien in je omgeving of dat je anderen erover hebt horen praten. De Moonie Beer is één van de populairste knuffels met hartslag en licht van dit moment! Een Moonie beer is dus een superzachte knuffel mét licht en geluid. De hartslag en baarmoedergeluiden zijn ontzettend geliefd onder pasgeboren baby’s en deze beren worden vaak als perfect kraamcadeau gegeven.

De zachte Moonie beer is het meest populair, maar je kunt ook voor andere beren en een konijn kiezen. In dit artikel kun je meerdere knuffels van het merk Moonie bekijken, zodat je deze beste keus kunt maken! Ook geven we een aantal handige kooptips / budget tips, zodat je voordeliger uit bent!

Moonie beer sand is de meest populaire Moonie!

Moonie Beer Sand

Is hij niet schattig? Alle Moonie beren zijn ontzettend zacht en heerlijk om mee te knuffelen. Ben je op zoek naar een fijne knuffelbeer mét licht en geluid met een klassieke uitstraling? Dan kies je voor een van deze mooie beren. Hierboven zie je de populaire zandkleurige Moonie beer, de Moonie beer Sand. Qua prijs maakt het niet heel veel uit voor welke beer je kiest, maar de zandkleurige beer is wel een van de meest populaire kleuren.

Een klein nadeel van de Moonie beer is de prijs. Wanneer je weet waar je moet zoeken, betaal je zo’n €76,00 voor deze knuffelbeer met meerdere functionaliteiten. Is hij het geld waard? Wij vinden van wel! Deze beer wordt vaak als (gezamenlijk) kraamcadeau gegeven, maar is natuurlijk ook leuk om voor je eigen te bestellen. Ben je op zoek naar een knuffel met rustgevende geluiden, die ook functioneert als nachtlampje? Dan is dit de juiste keus!

Moonie Organic Bear – Mineral Grey

Moonie Beer Grijs

Ook de grijze Moonie beer is een prachtige beer met dezelfde functionaliteiten als de andere zachte beren. Wist je dat alle Moonie beren van biologisch katoen worden gemaakt? Alle beren zijn dus 100% GOTS-gecertificeerd, wat ook gelijk een belangrijke reden is voor veel ouders om tot de koop over te gaan. Het organisch katoen is heerlijk zacht en je kindje zal er zeker lekker lang mee kroelen.

In totaal bevatten de beren 5 verschillende, kalmerende en natuurlijke geluiden die ervoor zorgen dat pasgeboren baby’s ontspannen in slaap vallen. Je kunt ook kiezen uit 5 verschillende ledlichtjes, die zichtbaar zijn uit het buikje van de beer. Door het warme en zachte licht denken baby’s terug aan de baarmoeder en dit heeft uiteraard een kalmerend effect.

Moonie Beer caramel

Moonie Beer caramel

Ook de Moonie beer caramel is erg populair onder ouders én als kraamcadeau! Deze beer is een paar tintjes donkerder dan de zandkleurige beer, wat een mooie kleur is. Veel klassieke teddyberen worden gemaakt in deze kleur en zijn ook nu nog steeds gewild! Uiteraard heeft ook deze beer precies dezelfde mogelijkheden als de andere Moonie beren.

Wist je dat deze Moonie knuffelberen voorzien zijn van een Smart Cry Detector? Zodra je kindje begint te huilen, wordt de knuffel direct geactiveerd. Na een half uur gaat de beer naar de stand-by modus, zodat hij niet heel de nacht aan blijft staan. Begint je kindje binnen 3 uur weer te huilen? Dan gaat het geluid van Moonie aan. Naast de fijne, kalmerende geluiden van deze beren is de Cry Detector ook een heel groot voordeel!

Moonie Beer Cappuccino

Moonie Beer Cappuccino

Deze beer heeft bijna dezelfde kleur als de zandkleurige beer, maar is toch net even anders met een donkerdere tint. De Moonie Cappuccino is ook een schattige beer om voor je eigen kindje aan te schaffen of als kraamcadeau te geven aan een vriendin of collega. Tip: kies voor deze beer met een groepje vriendinnen! Vaak geven groepjes vrienden/vriendinnen een gezamenlijk kraamcadeau en daar is een Moonie perfect voor geschikt!

Veel Moonie knuffelberen zijn momenteel te bestellen, maar worden pas op 5 november geleverd. Die geldt overigens niet voor alle kleuren, maar het is raadzaam om hierop te letten wanneer je snel een teddybeer met hartslag en licht in huis wilt halen!

De roze Moonie beer

Roze Moonie met hartslag en licht

Je kunt de Moonie beer nu ook aanschaffen in het roze! Deze beer met licht en geluid is geschikt als kraamcadeau, maar hij is ook erg leuk voor je eigen kleintje! Gaat dit de nieuwe beste vriend van je kindje worden? Wist je dat de Moonie beren opgeladen worden door middel van USB? Dat is makkelijk, want dat kun je dus gewoon overdag doen. De meeste teddyberen of knuffelberen met geluid en/of licht werken op batterijen en dat vindt niet iedereen een prettig idee.

Goedkopere Moonie beren

Moonie Silver

Naast de superzachte, ‘harige’ knuffelberen van het merk Moonie kun je ook kiezen voor een goedkopere variant. Let wel op, want dit scheelt niet heel veel geld! Het is goed om te weten dat deze beren precies dezelfde specificaties hebben als de ‘harige beren’, maar ze zien er net iets anders uit. Hierboven zie je de witte variant, maar je kunt ook een grijze bestellen. Toegegeven: de andere beertjes zien er wel een stuk schattiger uit!

Moonie konijn – twee kleurtjes

Moonie Konijn

Het Moonie konijn is ook niet ‘harig’, maar wel superschattig met zijn lange oren. Met een prijs van €69,95 is het konijn iets goedkoper dan de beren, maar toch nog een vrij prijzig konijn! Ook deze konijntjes hebben dezelfde functies en kalmeren je kindje in zijn bedje. Alle knuffelberen en konijnen van Moonie zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd organisch katoen en zijn heerlijk zacht en knuffelbaar. Het Moonie konijn is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: grijs en wit.

Moonie beer review – ervaringen

Een Moonie beer is een vrij grote uitgave en die koop je natuurlijk niet zomaar. Op internet heb je misschien al een paar reviews voorbij zien komen, waardoor je besloten hebt om de beer aan te gaan schaffen. Want zeg nu zelf: je kindje slaapt beter (door), dus jullie als ouders ook. Dan is dat geld ineens bijzaak! Toch willen we je erop wijzen dat niet alle reviews betrouwbaar zijn.

Websites als BOL.com, waar je de beer kunt aanschaffen, bieden klanten de mogelijkheid om een (uitgebreide) review te schrijven. Maar… dit mag alleen als je het product daadwerkelijk hebt gekocht! Uit de vele reviews kun je ontzettend waardevolle informatie halen, zodat je écht weet of de beer zijn werk doet. Hoe ervaren kinderen het knuffelen met de beer? Is de Moonie beer van goede kwaliteit en gaat hij lang mee? Wat zijn de voordelen en zitten er ook nadelen aan?

Kortom: lees altijd grondig de reviews van andere klanten door, zodat je de plus- en minpunten van een product leert kennen. Dit geldt voor de Moonie beer, maar ook voor andere (grotere) aankopen die je doet! Reviews zijn erg handig en waardevol!

Moonie beer kleuren

Zoals je in dit artikel hebt kunnen zien, zijn er verschillende kleuren beren verkrijgbaar. De caramel- en zandkleur zijn het meest populair, maar ook de andere beren worden vaak verkocht. Verkrijgbare kleuren op dit moment zijn: caramel, cappuccino, mineral grey (grijs), mineral rose (roze) en sand (zandkleur). De konijnen zijn verkrijgbaar in de kleuren cream & grey (grijs).

Hoelang blijft Moonie aan?

In het artikel heb je al kunnen lezen dat je, godzijdank, geen gebruik hoeft te maken van batterijen die constant vervangen moeten worden op momenten dat het absoluut niet uitkomt. Dit is dan ook verleden tijd, want de Moonie beer (of het konijn) laad je gemakkelijk op door middel van USB. Naast het feit dat een oplaadbare batterij (USB) een stuk goedkoper/zuiniger is, ben je ook nog eens milieuvriendelijker bezig.

Doorgaans wordt de Moonie beer opgeladen geleverd, zodat je hem meteen voor je kindje kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat het 3 uur duurt voordat de batterij volledig opgeladen is! Doe hem dus op tijd in de oplader. Wanneer je de batterij volledig hebt opgeladen, gaat hij tot wel 8 uur lang mee als de knuffel aan blijft staan.

Na 30 minuten gaat de knuffelbeer zijn de stand-by modus. Gaat je kindje binnen 3 uur huilen? Dan gaat het geluid van de Moonie gewoon weer aan! Het lichtje gaat overigens niet aan, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kindje hierdoor wakker blijft.

Volume aanpassen Moonie

Het is goed om te weten dat je het volume van alle knuffelberen van dit merk kunt aanpassen. Vind je het geluid te hard of merk je dat je kindje het geluid te luid vindt? Dan kun je dit gemakkelijk aanpassen!

Pink noise geluiden uit deze Moonie knuffel met hartslag en licht

Je hebt de term ‘Pink Noise’ vast al voorbij zien komen in je zoektocht naar de leukste Moonie knuffel met hartslag en licht. De geluidjes die uit de schattige beren komen zijn échte opnames van roze ruis, zoals het baarmoedergeluid met hartslag. Je kunt je voorstellen dat pasgeboren baby’s dit geluid onmiddellijk herkennen en dat zij hierdoor al snel kalmeren en in slaap vallen.

Ook de regen en de wind zijn natuurlijke geluiden die zorgen voor rust en ontspanning. Golven zijn ook zeer herkenbaar voor baby’s en deze komen uiteraard ook voor in de Moonie beren. Wist je dat veel knuffels het geluid van golven afspelen? Naast deze natuurlijke, roze geluiden kun je ook nog kiezen voor een rustgevend slaapliedje voor pasgeboren baby’s. Vind je het geluid te hard? Dan kun je het volume aanpassen.

Moonie is een knuffel, muziekbeertje en nachtlampje in 1!

Herkenbaar? Een knuffel om te knuffelen, een nachtlampje zodat je ’s nachts kunt zien waar je loopt en een muziekbeertje om je kindje te kalmeren. Dit is voorgoed verleden tijd, want de Moonie beer bevat alle functies die je nodig hebt! Wanneer je deze beer (of het konijn!) in huis haalt, ben je meteen klaar. Je kunt alles naar wens instellen, zodat de beer precies doet wat je wilt! Hiermee bespaar je direct geld, want de andere producten hoef je niet meer los te kopen!

Moonie Humming Bear wassen

Als ouder weet je als geen ander dat er genoeg ongelukjes gebeuren! Een spuitluier, een mondje melk terug een heel veel kwijl! Je raadt het al: de beer is vies geworden. De meeste muziekberen mogen niet in de wasmachine en dat is natuurlijk niet heel hygiënisch. Een groot voordeel van de Moonie beren is dat deze gewoon in de wasmachine gewassen mag worden op een lage temperatuur. Let wel op: verwijder eerst de module voor het wassen en stop hem niet in de droger!

Hoe werkt de Moonie Beer / Moonie beer gebruiksaanwijzing

Ben je enthousiast en wil je graag weten wat deze schattige, zachte knuffelbeer allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker even dit filmpje! Hierin kun je precies zien welke functies de beer heeft en hoe je dit kunt instellen.

Moonie Beer sale – aanbieding – korting

Als je aan het einde van dit artikel bent gekomen, ben je vast nog steeds erg enthousiast over deze mooie, kwalitatieve knuffels met hartslag en geluid. Wil je niet teveel betalen? Dan heb je vast onze links gevolgd naar de pagina’s waar je het minste geld hoeft te betalen voor de knuffels. Houd alle websites goed in de gaten wanneer je hem nog niet gaat bestellen, want er zijn vaak leuke kortingen! Hieronder plaatsen we een aantal links naar webshops waar de beren besteld kunnen worden!

Nicole
Scroll naar boven