HOUTEN VERJAARDAGSTAART – TOP 10

Houten verjaardagstaart

Een houten verjaardagstaart is geweldig speelgoed dat je kindje urenlang zal gaan vermaken! Houten speelgoed is niet alleen duurzaam- en veilig speelgoed, maar ook erg goed voor de verbeeldingskracht van je kindje. Momenteel is het aanbod vrij groot, dus hebben wij de mooiste- en meest populaire houten verjaardagstaarten voor je op een rijtje gezet!

Snel Overzicht – Houten Verjaardagstaarten – Top 10

Op dit moment zijn er veel verschillende aanbieders van houten verjaardagstaarten, waardoor de keus best lastig kan zijn. Wat is de beste houten taart en welke kun je beter laten liggen? Als je geen zin/tijd hebt om het artikel door te nemen, kun je hieronder een snel overzicht van de top 10 taarten bekijken.

  1. Little Dutch Verjaardagstaart
  2. Jouéco verjaardagstaart
  3. Tender Leaf Toys taart
  4. Le Toy Van Verjaardagstaart
  5. PolarB Houten Verjaardagstaart
  6. Eichorn Houten Taart
  7. Bigjigs Houten Verjaardagstaart
  8. HEMA houten taart
  9. Tryco Houten Taart
  10. Flexa Verjaardagstaart van hout

Een houten verjaardagstaart is leuk speelgoed

Houten speelgoed is vandaag de dag nog steeds razend populair en je kunt dan ook veel verschillend-, houten speelgoed vinden. De houten verjaardagstaart is zeer gewild en een erg leuk verjaardagscadeau. Heeft je kindje al een speelgoedkeukentje? Dan is het een erg leuke aanvulling op de keukenaccessoires van je kindje!

De punten van een houten verjaardagstaart worden bij elkaar gehouden door middel van klittenband, welke je kindje kan ‘snijden’ met een houten mes. Vaak wordt het mes meegeleverd, zodat je kindje meteen heerlijk kan spelen! Deze taarten zijn verkrijgbaar van verschillende merken in diverse kleursamenstellingen, zodat er altijd een leuk exemplaar tussen zit voor je kind!

Waarom een houten verjaardagstaartje kopen?

Naast de houten taarten zijn er ook kunststof speelgoedtaarten verkrijgbaar. Veel ouders kiezen voor een houten verjaardagstaart, omdat deze een stuk duurzamer zijn dan plastic/kunststof varianten. Houten speelgoed gaat langer mee, ziet er een stuk mooier uit, is beter voor het milieu en kan wel tegen een stootje. Dit laatste is handig, want jonge kinderen zijn nog weleens hardhandig met hun speelgoed.

Een houten verjaardagstaart is natuurlijk ook ontzettend educatief! Leer kinderen tellen en delen, door de taart te verdelen in stukje en de stukken te tellen. Ook het tellen van de (eventueel aanwezige) kaarsjes kan zeer leerzaam zijn op een speelse manier. In dit overzicht kun je de leukste en mooiste verjaardagstaartjes van hout bekijken, van bekende- en minder bekende merken!

Little Dutch Verjaardagstaart

1. Little Dutch Verjaardagstaart

Als je gek bent op houten speelgoed, ben je het merk Little Dutch vast al vaker tegengekomen. Dit merk biedt stijlvol houten speelgoed aan voor kinderen van verschillende leeftijden. Ook voor baby’s en peuters zijn er verschillende soorten leerzaam speelgoed te vinden in de enorme collectie met speelgoed.

De Little Dutch verjaardagstaart is de meest populaire houten taart voor kinderen. Je kind kan de taart zelf versieren met een stukje fruit, slagroom en kaarsjes. De taart heeft een afmeting van 16x16x11,4 centimeter en is volledig gemaakt van hout. De mooie pastelkleuren passen helemaal bij deze tijd en je kindje zal zeker weten blij zijn met zijn cadeau!

Bekijk de Little Dutch Houten Verjaardagstaart hier bij bol

Joueco verjaardagstaart

2. Jouéco Houten Verjaardagstaart

Bij Jouéco kun je terecht voor heel veel duurzaam-, houten speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Het maakt natuurlijk helemaal niet uit of je kindje jarig is of niet, want deze verjaardagstaart is het hele jaar door leuk om mee te spelen! Je kindje moet zelf zorgen dat de juiste hoeveelheid kaarsjes op de taart staan, wat dus ook nog eens leerzaam is.

Je kunt de taart in stukjes snijden, op een bordje serveren en een vorkje erbij geven. Door het spelen met deze mooie, houten verjaardagstaart zal je kindje op een leuke manier de cijfers leren herkennen. De taart heeft een afmeting van 19x21x8 centimeter en is geschikt voor kids vanaf 3 jaar. In dit pakketje vind je de volgende items: een taart, onderbord, vorkjes, bordjes, taartscheppen, messen, kaarsjes en cijfers.

Bekijk de Jouéco verjaardagstaart hier bij bol

Tender Leaf Toys taart

3. Tender Leaf Toys Verjaardagstaart van hout

Het merk Tender Leaf Toys biedt meerdere verjaardagstaarten van hout aan, waarvan je hierboven een populair voorbeeld ziet. Naast houten taarten kun je uiteraard ook voor ander houten speelgoed terecht bij het merk. Iedere taartpunt wordt bij elkaar gehouden door middel van klittenband en je kindje kan de stukken ‘lossnijden’. Als de taart opengesneden is, zie je aan de binnenkant mooie kleurtjes. Uiteraard staan er mooie kaarsjes op iedere taartpunt!

Bekijk de Tender Leaf Toys taart hier bij bol

Le Toy Van Houten Verjaardagstaart

4. Le Toy Van Houten Verjaardagstaart

Het merk Le Toy Van komt steeds vaker naar boven wanneer het gaat om stijlvol kinderspeelgoed. Dit merk biedt onder andere prachtige poppenhuizen aan, maar ook voor ander (houten) speelgoed kun je hier terecht. Het Engelse merk heeft een mooie verjaardagstaart in de collectie, welke in 6 stukken gesneden kan worden door middel van de meegeleverde taartschep. Op ieder puntje staat een mooi kaarsje.

Deze houten verjaardagstaart is 13x9x13 centimeter en is bijna volledig gemaakt van hout. Let wel op, want de adviesleeftijd is 3 jaar. Laat je kind altijd veilig spelen en biedt hem/haar speelgoed aan dat past bij de leeftijd. Op deze pagina van bol kun je nog meer houten speelgoed bekijken van dit merk bekijken.

Bekijk de Le Toy Van Verjaardagstaart hier bij bol

Polarb Houten verjaardagstaart

5. PolarB Houten Taart

Het verjaardagstaartje van het merk PolarB is een mooi-, stijlvol taartje van hout. Als je gek bent op pastelkleuren, is dit een hele goede keus. Het taartje zorgt ervoor dat je kind een verjaardagsfeestje kan naspelen, maar het is ook gewoon een leuk verjaardagscadeau en een uitbreiding van een keukentje. Je kind kan de stukjes taart uitdelen en de kaarsjes uitblazen.

Bij dit setje krijg je een mes, bord, kaarsjes, cijfers van 2 tot en met 6 en aardbeien. Het taartje heeft een afmeting van 16,5×16,5×18 centimeter en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Als je een leuk verjaardagscadeau zoekt, is dit een leuke aanrader.

Bekijk de PolarB houten taart hier bij bol

Eichorn Houten verjaardagstaart

6. Eichhorn Taart van Hout

De kans is groot dat je weleens Eichhorn speelgoed bij de Kruidvat hebt gespot, want tijdens de feestmaanden kom je dit weleens in de actie tegen. Deze mooie, houten verjaardagstaart is 18 delig en zorgt gegarandeerd voor heel veel speelplezier! De taart is voorzien van 8 losse stukjes, zodat je kind al zijn vriendjes en vriendinnetjes een stukje kan geven! Deze houten taart is lekker kleurrijk en wordt samen met een taartschep, cijfers en kaarsjes geleverd.

Bekijk de Eichorn taart hier bij bol

Bigjigs houten taart

7. Bigjigs Houten Taart

Het merk Bigjigs heeft twee verschillende taarten in de collectie: wit/blauw en roze/geel. Beide taarten bevatten taartstukjes die aan elkaar vastzitten door middel van klittenband en welke verdeeld kunnen worden door middel van het mes. Uiteraard worden de taartjes geleverd op een mooi bord, zodat je hem mooi kunt tentoonstellen. Alle taarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en geverfd met veilige verf.

Bekijk de Bigjigs Houten Verjaardagstaart hier bij bol

HEMA Houten Taart

8. HEMA Houten Taart – Budget Tip

Ook de HEMA houten taart is erg populair, maar met een diameter van 8 centimeter wel een stuk kleiner dan de standaard houten taarten. De taart van HEMA is voorgesneden in zes puntjes en ze staan op een plateau. Op elk taartpuntje zit een opening, waarin de taartkaarsjes gezet kunnen worden. Bij de taart wordt een taartschep geleverd, zodat je voor iedere gast een lekker puntje kunt opscheppen. Met een prijs van €9,00 is de taart zeer betaalbaar!

Bekijk de HEMA houten taart hier

Tryco taart van hout

9. Tryco Houten Verjaardagstaart

Het merk Tryco biedt een mooie, houten verjaardagstaart aan in zachte kleurtjes. Houd je niet zo van dat felgekleurde speelgoed? Dan is dit een leuk alternatief! In dit setje zit een bord, 4 kaarsjes en een mes. Ook tussen deze taartpuntjes zit klittenband, wat losgesneden kan worden met het taartmes. Op de taart zijn printjes van discodip en slagroom te vinden, die de taart helemaal afmaken! Het Tryco houten taartje heeft een afmeting van 15x15x9 centimeter en is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

Bekijk de Tryco Houten Taart hier bij bol

Flexa houten verjaardagstaart

10. Flexa Houten Verjaardagstaart

De verjaardagstaart van het merk Flexa is een stijlvol taartje dat geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. Je kunt de taart gebruiken als verjaardagstaart, maar zonder kaarsjes kan hij ook door voor een normale taart. Deze taart bestaat uit zes punten met glazuur, aardbeien, kaarsjes en schuimtoefjes. Als je een perfect verjaardagscadeau voor een tweejarige zoekt, heb je deze gevonden!

Bekijk de Flexa Houten Verjaardagstaart hier bij bol

Andere unieke houten taartjes

Zit jouw favoriete houten verjaardagstaart niet tussen de taartjes in dit overzicht? Neem dan eens een kijkje op deze pagina van Amazon! Hier kun je veel houten taarten vinden van verschillende merken, welke er helemaal anders uit zien in de mooiste kleuren! In het begin van de pagina staan vooral dure taartjes, maar als je even verder kijkt, kun je goedkopere taartjes vinden.

Goedkope houten verjaardagstaart

Ondanks dat houten speelgoed vaak een stuk duurder is dan kunststof speelgoed, kun je heel vaak leuke aanbiedingen vinden. In dit overzicht heb je bijvoorbeeld twee leuke taarten gezien (HEMA en Lidl) voor ongeveer €10,00. Rondom de feestdagen vind je vaak leuke aanbiedingen bij bol en Amazon.nl.

Relevante artikelen

Ben je op zoek naar leuk- en educatief speelgoed? Dan zit je hier helemaal goed! Van leerklok tot HEMA houten speelgoed: op Mamagroeit.nl vind je allerlei verschillende koopgidsen en artikelen. Bekijk hieronder links naar enkele populaire artikelen.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven