Vuilniswagen speelgoed : de leukste exemplaren!

vuilniswagen speelgoed

Vuilniswagen speelgoed is altijd al in trek geweest, net als speelgoed brandweer- en politiewagens. De Bruder vuilniswagen is zeer populair, maar wist je dat je ook leuke exemplaren van bijvoorbeeld LEGO en Playmobil aan kunt schaffen? Of vuilniswagen speelgoed van onbekende merken? In dit artikel vind je verschillende vuilniswagens voor je kindje om lekker mee te spelen!

Vuilniswagen speelgoed kopen voor je kindje

Kinderen blijven het interessant vinden: vuilniswagens, brandweerwagens en politieauto’s. Speelgoedfabrikanten weten dit al jaren en spelen daar uiteraard handig op in. Vandaag de dag kun je ontzettend veel gaaf vuilniswagen speelgoed vinden en dat is precies waarnaar we op zoek zijn! In de lijst vind je heel veel leuke sets, zodat je kindje eindelijk de straat kan schoonvegen!

1. Bruder vuilniswagen oranje met kliko’s

De oranje speelgoed vuilniswagen van het Duitse merk Bruder is een zeer geliefd en populair stukje speelgoed. Deze vrachtwagen is voorzien van een vuilnisopbouw (kiepbaar), zodat hij het afval ook weer kan storten. Je kindje kan via de draaiknoppen de meegeleverde vuilnisbakken (kliko’s) legen in de bak!

Deze Bruder MAN vuilniswagen (BF2760) is op dit moment het meest populair, maar je komt het merk vaker tegen in deze lijst. De speelgoedwagens zijn van goede kwaliteit en krijgen dan ook zeer lovende recensies van klanten.

2. LEGO vuilniswagen

Deze set is voor de echte LEGO & vuilniswagen fan! Tijdens de feestdagen was deze set al heel erg populair en snel uitverkocht, maar je kunt hem nu weer bestellen! Eerder kon je een LEGO voordeelpakket kopen, met daarin de vuilniswagen, straatveegmachine én een monstertruck. Jammer genoeg is deze aanbieding momenteel niet verkrijgbaar.

Met de vuilniswagen houdt je kind de straat helemaal schoon! Officieel is de set geschikt vanaf de leeftijd van 4 jaar, zoals veel andere LEGO-sets. In de cabine van de vuilniswagen passen 2 minifiguren, zodat de bemanning altijd aan het werk kan! Verder is er een startsteen-bouwplaat, zodat ook jonge bouwers die net beginnen aan de slag kunnen.

3. DUPLO vuilniswagen speelgoed – 10945

LEGO DUPLO is geschikt voor jongere kinderen, die nog niet mogen spelen met kleine stukjes LEGO. Deze leuke Town vuilniswagen en Recycling set is geschikt voor kids vanaf 2 jaar oud en behoort tot het educatieve speelgoed. Ontdek wat de verschillende recycle-activiteiten zijn en help hen met het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Bakken open en dicht, gekleurde zakken op kleur sorteren, rijden met de vuilniswagen en rondslingerend afval bij elkaar vegen met de bezem: leer je kindje gelijk milieuvriendelijke gewoonten aan! In de set vind je ook nog 2 DUPLO figuren: een jongetje en een vuilnisman. Samen helpen ze je kindje om de straat weer helemaal schoon te krijgen!

4. Green Toys vuilniswagen – duurzame keus

Mag het allemaal wel wat milieuvriendelijker? Kies dan voor deze speciale truck, welke gemaakt is van gerecycled afval! Dat klinkt misschien niet zo schoon, maar wees gerust. Dergelijk speelgoed wint steeds meer populariteit en daar doen we het milieu een plezier mee. Neem de vuilniswagen mee op reis en verzamel allemaal afval.

Het afval kan gesorteerd worden en de klep kan open. Hierdoor kan je kindje het afval op de juiste hoop storten en laten recyclen! Na het recyclen kan het afval weer gebruikt worden om nieuwe producten te maken! Deze gave wagen bevat geen giftige stoffen als BPA, PVC of ftalaten, zodat je kindje veilig kan spelen.

De Green Toys vuilniswagen is 30 centimeter lang en gemaakt van 100% gerecyclede melkflessen. Daarnaast wordt dit mooie stuk speelgoed geadviseerd aan kinderen ouder dan 6 maanden. Wist je dat de vuilniswagen ook mee mag in bad? Dat betekent dubbel veel speelplezier!

5. VTechToet Toet Auto’s Vigo Vuilniswagen met geluid

Voor de allerkleinsten kun je kiezen voor de Vigo vuilniswagen van VTech Toet Toet. Wanneer je de vuilniswagen beweegt, hoor je grappige geluidjes en muziek. Ben je niet zo’n fan van lawaaierig speelgoed? Dan sla je dit exemplaar beter over. Veel kinderen vinden de geluidseffecten overigens hartstikke leuk en van de gezongen liedjes en vrolijk gesproken zinnetjes leren zij natuurlijk ook!

Wie haalt samen met Vigo alle vuilnis op? Leer tussendoor ook nog wat verkeersregels, woordjes en zinnen. De vuilnisbakken zijn los te koppelen, zodat je kindje ook met de vuilniswagen alleen kan spelen.

6. Playmobil vuilniswagen 70885

Playmobil heeft heel veel leuk speelgoed voor baby’s, peuters, kleuters en oudere kinderen. Deze vuilniswagen set komt inclusief twee leuke speelfiguren, met wie je kindje samen kan zorgen voor een schone omgeving! De vuilnisophaaldienst staat iedere dag weer tot je beschikking!

Leeg alle containers en vuilnisbakken in de straten, dan rijdt de chauffeur van deze grote recycling truck richting de volle vuilnisbakken. De andere collega zorgt ervoor dat de bakken in de houder klemmen en opent de deksels. Bedien de hendel, zodat hij omhoog gaat en kiep de bakken leeg!

Het achterste deel kan worden losgemaakt, zodat je de vuilniswagen leeg kunt maken. Deze gave vuilniswagen komt met zwaailicht (inclusief batterijen), een hendel voor het optillen en legen van de bakken en een afneembaar bak!

7. Dickie Toys vuilniswagen speelgoed kopen

Het merk Dickie Toys biedt verschillende soorten vuilniswagens aan, met ieder zijn eigen functies. Hierboven zie je de meest populaire vuilniswagen van Dickie Toys, maar er zijn er nog veel meer! Zo kun je al een exemplaar kopen vanaf zo’n €11,50! >> Bekijk hier alle Dickie Toys vuilniswagens bij bol

Bovenstaande Dickie Toys vuilniswagen bevat licht en geluid! Dit is een van de redenen dat veel kinderen helemaal gek zijn op dit exemplaar! Je plaatst de container op de voorlader van de vuilniswagen en laat de voorlader dan automatisch omhoog en omlaag bewegen! Wil je de vuilniswagen legen? Schuif de bak dan omhoog en open de klep!

Je kindje zal verschillende geluiden horen bij het vooruit- en achteruit rijden, maar ook wanneer de container geleegd wordt!

8. Little Tikes Dirt Digger – Leukste vuilniswagen speelgoed

Het vuilniswagen speelgoed van Little Tikes is ook ontzettend leuk. Het merk Little Tikes ken je misschien van het andere gave buitenspeelgoed, maar ook voor dit soort speelgoed ben je op het juiste adres. De Dirt Diggers van dit merk zijn rollende voertuigen waarmee je zowel binnen als buiten kunt spelen.

Deze Dirt Digger vuilniswagen heeft een vuilcontainer die je kunt verwijderen en rollende wielen. Zodra je de container losmaakt, kun je van alles scheppen. Wanneer je hem weer vastmaakt, kun je alles laten vallen in de bak. Conclusie: met deze gave wagen kun je bouwen, tillen, graven enzovoort!

9. Playmobil vuilniswagen speelgoed 6774

Playmobil heeft een speciale collectie voor de allerkleinsten, zodat je ook een veilige, geschikte vuilniswagen voor je kleine peuter kunt aanschaffen. De 1.2.3. collectie van Playmobil bevat heel veel leuke en leerzame producten, waar je kindje heel veel plezier mee kan hebben!

In de set vind je de vuilniswagen, een poppetje en twee vuilnisemmers. Samen met de vuilnisman kun je heel de stad door om alle bakken aan de straat op te halen. Deze vuilniswagen is gemaakt van kunststof en bevat geen kleine onderdelen. Hierdoor is dit speelgoed geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar!

10. Lena vuilniswagen speelgoed Mercedes-Benz

Deze speelgoed vuilniswagen van Lena is ook erg populair en is een mooie replica van het originele voertuig. De Mercedes Arocs is 52 centimeter lang en heeft een modern ontwerp. De details zijn erg mooi en hij bevat stalen assen! De kantelfunctie kan gebruikt worden om het voertuig te lossen, nadat hij gevuld is met afval!

11. Bruder vuilniswagen zijlader

Uiteraard slaan we de populair MAN TGS vuilniswagen van Bruder met zijlader niet over. Met deze vuilniswagen wordt het afval inzamelen wel heel realistisch! De Bruder vuilniswagen heeft een duurzame ontwerp, maar ook een liftunit die aan de zijkant naar buiten beweegt. Hiermee kun je de containers oppakken en legen, zonder dat daar een tweede persoon voor nodig is.

De twee schroefpersen transporten het afval aan de binnenkant van de laadbak naar achteren. Open je de achterklep? Dan kantelt de carrosserie om het voertuig geheel te legen.

Vuilniswagen speelgoed 2 jaar

Veel kinderen vanaf 2 jaar zijn ineens helemaal gek op vuilniswagens en brandweerwagens. Vooral de exemplaren met licht en geluid maken indruk, maar ook zonder deze extra’s blijven de vuilniswagens populair. Hierboven heb je een aantal exemplaren kunnen bekijken, waaronder exemplaren geschikt voor kinderen van 2 jaar. Denk aan de Playmobil 1.2.3 variant, de LEGO DUPLO variant of het exemplaar van Green Toys.

Twijfel je of een vuilniswagen in deze lijst geschikt is voor je kindje? Kijk dan op de pagina zelf! Hier staan alle leeftijd duidelijk bij vermeld.

Vuilniswagen speelgoed met geluid

Niet iedere ouder is gek op speelgoed met geluid, maar er is toch genoeg van te koop. In de lijst hierboven heb je een aantal vuilniswagens kunnen bekijken die geluid bevatten, maar hiervan zijn uiteraard nog meer exemplaren te koop. Er bestaan zelfs bestuurbare vuilniswagens!

RELEVANTE ONDERWERPEN

Nicole
Scroll naar boven