Bing speelgoed en spulletjes : tips voor cadeautjes

Bing speelgoed

Hallo, Bing! Dit vrolijke en speelse konijntje van drie jaar beleeft de leukste en gekste avonturen, samen met zijn vriendjes Sula, Pando en Coco. Bing’s knuffelvriend, Flop, is er altijd om de problemen op te lossen! Dit televisieprogramma voor kinderen van drie tot vijf jaar is ontzettend populair en nu kun je het leukste Bing speelgoed en andere merchandise aanschaffen! Zoek je nog een leuk Bing cadeau voor de feestdagen? Bekijk dan snel onze Bing speelgoed en merchandise lijst!


Update oktober 2021 Bing speelgoed en cadeautjes

Met de naderende feestdagen op het oog hebben we de lijst voorzien van een aantal nieuwe Bing speelgoed items en cadeaus! We hebben de leukste cadeautjes voor je op een rijtje gezet, zodat het een stuk makkelijker wordt om het perfecte cadeau te vinden voor de feestdagen! Onderaan de lijst kun je de nieuwste toevoegingen bekijken.

Wie is Bing?

Bing is een driejarig konijntje, die allerlei gekke avonturen beleeft met zijn vriendjes Pando, Coco en Sula. Vaak komt Bing in de problemen en dan is Flop er om hem uit de problemen te helpen. Bing leert super snel, maar heeft zo nu en dan wel wat hulp nodig van volwassen mensen. Flop is altijd in de buurt en heeft voor ieder probleem een oplossing.

De “problemen” van Bing zijn situaties die ook voorkomen bij andere kinderen van deze leeftijd. Het programma leert kinderen om te gaan met bepaalde situaties, op een speelse manier. Leer samenwerken, spelen en zorgen!

Bing speelgoed

Bing cadeautjes

De Bing speelgoed cadeautjes zijn nog niet heel lang verkrijgbaar. Intertoys was één van de eerste winkels die Bing-knuffels en ander speelgoed ging verkopen, maar er was nog steeds niet heel veel verkrijgbaar. Momenteel is dat helemaal anders! Van Bing pratende knuffel tot een Bing dekbedovertrek! Er zijn allerlei leuke Bing producten verkrijgbaar.

Op deze lijst kun je allerlei leuke producten vinden, zoals o.a. puzzels, stickers, dekbedovertrekken, knuffels en Bing speelfiguren!


1. Pratende Bing knuffel : Bing speelgoed

Bing speelgoed

>> Bekijk hier de Pratende Bing knuffel

Deze zachte, pratende Bing knuffel is erg geschikt voor jonge kinderen! De Bing knuffel kan lachen en in totaal 15 verschillende zinnen en woordjes zeggen. Je kindje kan praten, knuffelen en spelen met Bing! Deze knuffel is van erg mooie kwaliteit en ongeveer 30 centimeter groot.

In de pratende Bing knuffel gaan 2x AAA batterijen, welke meegeleverd worden. Zijn de batterijen leeg? Dan kun je deze uiteraard vervangen. Op die manier heeft je kindje heel lang plezier van deze lieve Bing!


2. Flop knuffel

>> Hier is de Flop knuffel nog verkrijgbaar!

De wijze Flop heeft een grote rol in de tekenserie Bing. Flop is gemaakt van zachte gebreide stof, zodat je kindje er heerlijk mee kan knuffelen. Let wel op: de knuffel is 17 cm groot! Een perfect formaat om overal mee naartoe te nemen, maar sommige klanten vinden het toch aan de kleine kant.

Kan je kindje niet kiezen uit Flop of Bing? Dan kun je ook nog kiezen uit een complete set. De vriendjes Bing en Flop zitten samen in één set, zodat je kindje meteen allebei zijn lievelingsknuffels heeft!

>> Bekijk hier de Bing en Flop knuffelset


3. Bing kinderservies – ontbijtset – bord – kom – beker

>> Hier betaal je nog geen €15,00 voor de hele set!

Je kent ze wel: de ontbijtsetjes voor kinderen met hun lievelingsfiguur erop! Ook Bing heeft nu zijn eigen ontbijtset! Dit setje servies is een licentieproduct en is dus een 100% origineel product. De producten bevatten geen BPA en zijn dus niet schadelijk of giftig. In deze serviesset vind je een diepe kom voor je kindje zijn papje, een plat bord en een beker. Als dat niet lekker ontbijten wordt!


4. Bing nachtlampje

Met dit Bing nachtlampje wordt het naar bed gaan een stuk leuker! Bing heeft een blauwe pyjama aan, met zijn vriendje Hoppity erop. Met Bing kan lekker geknuffeld worden en dan zorgt Uil het Nachtlampje voor een fantastische lichtshow. Bekijk de maan, de sterren en natuurlijk Bing zijn vriendje Hoppity op het plafond of op de muur.

Naast de mooie lichtjes wordt er ook nog een zacht muziekje gespeeld, zodat je kindje heel lekker in slaap kan vallen. Staat het geluid te hard? Dan kun je het volume nog aanpassen, want er zijn twee standen. Neem Bing lekker mee in bed en zet de uil op een kastje of in het raamkozijn.


5. Bing verhaaltjes voor het slapengaan

bing speelgoed

Een echt Bing-ding: verhaaltjes voor het slapengaan! In dit boek beleven jullie samen met Bing drie avonturen: Eendjes, Wortelsmoothie en Verstoppertje. Je maakt natuurlijk kennis met de vriendjes van Bing, indien jullie dit nog niet hebben gedaan. Ga mee op avontuur samen met Sula, Pando, Charlie en Coco! En geen zorgen: Flop lost alle problemen op! Dit boek krijgt erg goede reviews.

>> Koop Bing Verhaaltjes voor het slapengaan hier bij Amazon


6. Bing puzzel : 2×12 stukjes

Puzzels zijn goed voor jonge kinderen. Door het puzzelen leren kinderen tellen, zelfstandig werken en het is ook nog eens goed voor de fijne motoriek. Deze puzzel is gemaakt van karton en kan wel tegen een stootje! in totaal zijn er 24 stukjes, oftewel 2 puzzels van ieder 12 stukjes.

Naast deze leuke puzzel zijn er nog een aantal andere Bing puzzels verkrijgbaar, waarop ook zijn vriendjes tevoorschijn komen. De houten puzzel is erg populair, maar ook de andere puzzels zijn erg leuk en geschikt voor jonge kinderen.

>> Bekijk hier de Bing houten puzzel
>> Hier kun je een Bing puzzel van 60 stukjes bekijken

>> Bekijk hier de Bing 4-in-1 puzzel


7. Bing Hoppity knuffel

Het karakter Hoppity kom je ook vaak tegen in de serie, met zijn mooie, rode cape. De Hoppity Voosh knuffel is superzacht en houdt heel veel van knuffelen. Neem hem overal mee naartoe en beleef samen de mooiste avonturen! Deze knuffel is 18 centimeter lang en mag gebruikt worden vanaf de geboorte.


8. Pratende Sula knuffel

Sula, het vriendinnetje van Bing, mogen we natuurlijk niet vergeten. Net als de pratende Bing knuffel is ook de pratende Sula knuffel populair onder de kinderen. Ook deze knuffel kan 15 woorden en zinnen zeggen en is 25 centimeter lang. Door dit handige formaat kan de knuffel gemakkelijk meegenomen worden op avontuur! De knuffel is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

De pratende Sula knuffel werkt op 3x LR44 batterijen, welke meegeleverd worden.


9. Bing stapelkubus : bing speelgoed

Met de Bing stapelkubus zorg je voor een mooi stukje leerspeelgoed. De afbeeldingen op de stapelkubus leren je kindje de cijfers van 1 tot en met 10 en andere voorwerpen. Daarnaast kan je kindje leren nestelen, stapelen, tellen en op grootte sorteren. De stapelblokken worden door veel ouders als zeer leerzaam ervaren.


10. Bing memo : Bing speelgoed

Memo is een leuk spel voor kinderen vanaf drie jaar. Kinderen én volwassen zijn er nog steeds gek op! Op dit memospel staan leuke Bing afbeeldingen, maar je vindt natuurlijk ook de vriendjes van Bing terug. Kun jij Coco, Panda en Sula vinden? In totaal zitten er 24 extra grote kaarten in dit spel, gemaakt van zeer stevig karton.

Bevorder de concentratie, train het geheugen en laat je kindje de afbeeldingen herkennen!


11. Bing trein : Bing speelgoed

>> Bekijk hier de Bing trein in de aanbieding bij Amazon!

Yes, een echte Bing trein in vrolijke kleurtjes! Bing’s Trein met Licht en Geluid heeft drie onderdelen: de stoomlocomotief inclusief twee wagonnetjes. In het eerste wagonnetje kun je Bing’s huis vinden! Wanneer je de wagon ontkoppelt, kun je lekker spelen met Bing’s huis, waarin een kast en een bank staan.

In de laatste wagon kun je de tuin van Bing vinden, waarin het tuinhuis en een boom staan. Je kunt natuurlijk spelen met Bing en Flop, want deze figuurtjes kun je ook vinden in de set. Druk je op de stoomlocomotief? Dan maakt hij treingeluiden en krijg je het themaliedje te horen van de Bing serie. Wist je dat de voorkant van de trein licht geeft?

Deze trein is ongeveer 40 centimeter lang en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Hij werkt op 2x AAA batterijen, welke meegeleverd worden in de set. Bing kan in de locomotief gezet worden en het koord kan gebruikt worden om de trein voort te trekken.


12. Bing telefoon : Bing speelgoed Nederlandstalig

>> Hier kun je de Nederlandse Bing telefoon nog kopen (Wehkamp)

De Bing telefoon heeft echt de stem van Bing! Let goed op wanneer je een speelgoedtelefoon van Bing gaat kopen, want ze zijn niet allemaal beschikbaar in de Nederlandse taal. De telefoon hierboven is wel Nederlandstalig en geschikt voor alle Bing fans. Er zijn drie stevige knoppen, die je kindje makkelijk in kan drukken om gesprekken te voeren.

In totaal zijn er meer dan 50 zinnen te beluisteren die uit de Bing serie komen. Er zijn gesprekken tussen Sula en Bing, maar ook Coco en Panda hebben het een en ander te bespreken. Ook leuk: Bing’s telefoon speelt ook nog muziek uit de show af! De telefoon kan in de houder worden geplaatst en dan neemt het volume toe. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden!


13. Bing speelfiguren

Sommige kinderen willen geen pratende knuffel, maar een normale Bing knuffel. Gelukkig zijn die ook gewoon verkrijgbaar, in verschillende maten. De bovenstaande Bing knuffel is 27 centimeter en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden door kinderen. In zijn rode, geruite tuinbroek ziet hij er erg schattig uit! De knisperende oren zorgen voor een leuk effect, wanneer je kindje Bing knuffelt.


14. Bing boeken : Dappere dokter Bing

>> Hier is “Dappere dokter Bing” nog verkrijgbaar

Dit jaar zijn er een aantal boeken uitgebracht en dat is goed nieuws! In ieder boek wordt er ingegaan op een ander onderwerp, welke leerzaam zijn voor kinderen. In het bovenstaande boek krijgt Bing een prik en hij kan niet wachten om een speciale sticker te krijgen van dokter Molly! Bing zijn vriendjes zijn echter niet zo dapper. Kan Bing hen overtuigen?

Er zijn nog een aantal andere boeken beschikbaar. Hieronder hebben we een lijstje voor je gemaakt.

  1. Samenspelen met Bing
  2. Bing : tijd voor bed
  3. In de sneeuw : Bing

15. Bing badfiguren / Badboot : badspeelgoed

Badplezier! De Bing boot is een opwindboot, welke je kunt opwinden en laten varen. Uit zijn snorkel spuit water! Gaat je kindje nog in bad? Dan is dit een erg leuk cadeautje. Je kunt Bing’s Boot natuurlijk ook gebruiken op het strand of in het zwembad. Het bootje is gemaakt van sterk plastic en kan wel tegen een stootje. Kinderen vanaf twaalf maanden kunnen met de boot spelen.


16. Bing broodtrommel en beker Mepal

Ouders van schoolgaande kinderen weten als geen ander dat Mepal kwalitatieve broodtrommels en drinkbekers aanbieden. Dit populaire merk biedt allerlei producten om de lunch stijlvol mee naar school te nemen, in verschillende thema’s. Ook van Bing hebben zij een speciale collectie uitgebracht, wat zeker gewaardeerd wordt door veel ouders en kinderen!

Deze set bestaat uit een broodtrommel (lunchbox) en een schoolbeker! Een groot pluspunt van Mepal schoolproducten is dat ze allen in de vaatwasser mogen. Fijn, want dan wordt alles extra schoon. Wees gerust: de broodtrommel en beker blijven mooi!


17. Bing dekbedovertrekset : Bing speelgoed

Welke Bing fan wilt niet slapen onder zo’n mooi dekbedovertrek?! Bovenstaand overtrek is geschikt voor eenpersoonsbedden, maar er zijn nog veel meer dekbedovertrekken! Zo kun je er zelfs eentje aanschaffen voor een babyledikant! Leuk, want veel kinderen die gek zijn op Bing, slapen nog in een ledikantje.

Het bovenstaande dekbedovertrek is gemaakt van katoen en heeft een afmeting van 140×200 centimeter.

Met een afmeting van 100×135 centimeter is dit babydekbedovertrek geschikt voor een ledikant. Erg leuk, want slapen met Bing, Sula en Flop is natuurlijk geweldig voor je of peuter! Over het algemeen worden er tot de leeftijd van 2 jaar geen dekbedden gebruikt, maar dit overtrek kan ook gebruikt worden voor over een normaal babydeken. Het overtrek bevat een rits, zodat je kindje er niet in kan kruipen.

De dekbedovertrekken kunnen gewassen worden op 60 graden en mogen allebei in de wasdroger. Het is verstandig om de overtrekken voor gebruik een keer te wassen, zodat je kindje heerlijk fris kan slapen!

>> Bekijk hier alle Bing dekbedovertrekken + peuterbed dekbedovertrekken + kussens


18. Bing pyjama : Bing speelgoed

Deze Bing pyjama is verkrijgbaar vanaf 86/92 tot en met 104/110. De regenboog pyjama bevat de afbeelding van Bing met al zijn liefste vriendjes! Zelfs Amma staat erop! Deze pyjama is gemaakt van katoen en de print is polyester. Ondanks dat katoen in de wasmachine en droger mag, adviseren we de pyjama aan de lucht te drogen. Prints zijn doorgaans gevoelig voor de droger.

bing speelgoed

Bovenstaande pyjama is momenteel de best verkochte Bing pyjama op Amazon! Naast deze leuke pyjama kun je nog veel meer andere pyjama’s voor jongens en meisjes vinden, in verschillende designs, kleuren en maten.

>> Bekijk hier alle Bing pyjama’s


19. Bing Paraplu : Bing speelgoed

Het regent, het regent… De herfst staat voor de deur en een paraplu is ook voor je kindje geen overbodige luxe. Wil je een Bing paraplu? Dan heb je geluk! De kleurrijke Bing paraplu biedt je kindje bescherming tegen de regen en houdt zijn pakje droog! De uitsteeksels van de paraplu zijn beschermd, zodat je kindje zich niet kan verwonden.


20. Bing rugzak : Bing speelgoed

De Bing rugzak is een groot succes! Het kleine formaat is geschikt voor de jongere kindjes, zodat zij deze mooie rugtas mee kunnen nemen naar het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. In deze rugzak past natuurlijk ook de leuke Mepal broodtrommelset! Op die manier is je kind helemaal klaar voor school!

In de tas vind je een hoofdvak, twee zijvakjes en een voorvakje. Uiteraard zijn de vakjes af te sluiten door middel van een rits! Is de rugzak nog te groot? Dan kun je hem gemakkelijk verstellen in lengte bij de schouderbanden.


21. Bing speelgoed houten kegelset / bowling

Houten speelgoed is bij veel ouders zeer geliefd en ook Bing speelgoed is in een houten variant verkrijgbaar. Deze FSC houten kegelset van Bing zorgt gegarandeerd voor heel veel speelplezier! In totaal zijn er zes kegels met de figuren Bing, Sula, Flop, Coco, Pando en Charlie. Om het spel te spelen heb je natuurlijk een bal nodig, welke ook inbegrepen is.

Zoek je het perfecte kerstcadeau voor je kindje vanaf drie jaar? Dan is deze kegelset een goede aanrader!


22. Koffer met 6 Bing speelgoedfiguren

Ook de speelgoedkoffer met Bing en zijn vriendjes erin is een groot succes voor de kleinere kinderen. Kijkt je kindje heel graag naar Bing? Dan kan hij nu met alle populaire figuurtjes spelen. De figuurtjes hebben het perfecte formaat voor kinderen, zodat ze er gemakkelijk mee kunnen spelen en de figuren goed vast kunnen houden.

De handige opbergkoffer heeft een handvat, zodat hij meegenomen kan worden wanneer je kindje ergens naartoe gaat. Het koffertje is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.


23. Bing kleurboek

Eindelijk kan je kindje zijn creativiteit tonen met dit leuke Bing kleurboek! In dit boek kun je de allerleukste kleurplaten vinden van Bing, Pando, Sula en alle andere vriendjes van Bing. Is je kindje al helemaal klaar voor het maken van een mooie kleurplaat? Dan is dit zeker een aanrader als kerst- of Sinterklaascadeau!


24. Bing rugzak

Lekker naar school of naar het kinderdagverblijf met de mooiste Bing tas! Deze rugzak heeft een inhoud van 8,3 liter, wat genoeg is voor het eten en drinken van je kindje. Natuurlijk kun je er ook nog een mooie Bing knuffel in stoppen. Let wel op: vanaf groep drie heb je een grotere tas nodig, dus deze tas is geschikt voor de kleinere kinderen tot ongeveer 6 jaar.

>> Bekijk hier alle Bing rugzakken (grotere, kleinere en andere designs)


25. Step van Bing!

Een step met de meest vrolijke kleuren en natuurlijk Bing en zijn vriendjes! Gaat jouw kindje zijn eerste meters maken op deze mooie step met drie wieltjes? De step is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt ervoor dat je kindje zijn balans nog beter zal oefenen.

Zoek je een wat groter cadeautje voor je kleine trots? Dan is deze step zeker een kleurrijke aanrader!


26. Set van Bing knuffels

Voor de échte Bing-fan bestaat er een complete set met knuffels van Bing en al zijn vriendjes. Wanneer je twijfelt tussen één of meerdere knuffels, kun je (qua prijs) beter voor de hele set gaan. In de set vind je Bing, Sula, Flop, Hoppity en Pando. De knuffels hebben alleen een geborduurd gezicht én geborduurde ogen.

Een ander bijzonder detail is dat de knuffels gevuld zijn met gerecyclede materialen! De grootste knuffel (Bing) is 23,5 cm en de kleinste (Hoppity Voosh) is 18 centimeter. De andere knuffels zitten er qua grootte tussenin.


27. Bing versiering

Bing versiering

Nee, geen Bing speelgoed, maar wel een aanrader voor ouders met een Die Hard Bing fan in huis! Deze decoratieset bevat precies wat je nodig hebt om je kindje een geweldige verjaardag in Bing stijl te bezorgen! Dit is dan ook de reden dat we dit product aan de lijst hebben toegevoegd.

In dit pakket vind je een lettervlag, taarttoppers, een grote kaarttopper en 16 x mooie ballonnen! Wil je de set graag uitbreiden met bordjes, een tafelkleed of andere ballonnen? Gelukkig is er keuze genoeg!

>> Bekijk hier nog meer Bing versiering / decoratie

De bovenstaande Bing ballonnen set is ook erg populair en willen we je niet onthouden. Zelfs wanneer je kiest voor andere, neutrale slingers en tafelkleden, heb je nog een Bing themaverjaardag te pakken! Een ware aanrader voor de Bing-fan!


Andere Bing merchandise

Naast alle genoemde producten op deze lijst, zijn er nog veel meer Bing spulletjes te koop voor de kleintjes onder ons. Denk aan de leukste Bing versiering, zodat je een geweldig verjaardagsfeestje kunt geven. Ook raamstickers, muurstickers, gewone stickers en een Bing trolley maken deel uit van de Bing-merchandise. Hieronder vind je links naar deze leuke producten!


Lees ook: