Bing speelgoed en spulletjes : tips voor cadeautjes

Bing speelgoedtrein

Hallo Bing! Het vrolijke, speelse konijntje van drie jaar beleeft de leukste en gekste avonturen, samen met zijn vriendjes Sula, Pando en Coco. Bing’s knuffelvriend Flop is er altijd om de problemen samen met hem op te lossen. Het televisieprogramma voor kids van drie tot vijf jaar is ontzettend populair en veel ouders zijn op zoek naar het allerleukste Bing speelgoed. Bekijk snel de uitgebreide lijst!

Wie is Bing?

Bing is een driejarig konijntje, die allerlei gekke avonturen beleeft met zijn vriendjes Pando, Coco en Sula. Vaak komt Bing in de problemen en dan is Flop er om hem uit de problemen te helpen. Bing leert super snel, maar heeft zo nu en dan wel wat hulp nodig van volwassen mensen. Flop is altijd in de buurt en heeft voor ieder probleem een oplossing. De problemen van Bing zijn situaties die ook voorkomen bij kinderen van deze leeftijd, zodat ze leren om te gaan met deze situaties. Leer samenwerken, spelen én zorgen.

Bing speelgoed

Bing cadeautips

Bing speelgoed is nog niet heel lang verkrijgbaar, maar het laatste jaar is het aanbod enorm gestegen. Intertoys was één van de eerste winkels die Bing-knuffels en ander speelgoed ging aanbieden, maar tegenwoordig kun je overal terecht. Denk aan Bing pratende knuffels, educatief Bing speelgoed, maar natuurlijk ook aan dekbedden, pyjama’s, versiering en kleding met het konijntje erop.

In dit uitgebreide artikel geven we je de leukste Bing speelgoed cadeautips, zodat je zeker weten kunt slagen voor de feestdagen of een verjaardag. Er zitten leuke cadeautjes tussen voor het creatieve kind, maar ook educatieve spelletjes om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Bekijk snel het allerleukste Bing speelgoed van dit moment!

1. Pratende Bing knuffel als leukste Bing speelgoed

Bing speelgoed

Op nummer 1 staat de zachte, pratende Bing knuffel, welke perfect geschikt is voor jonge kinderen. Deze Bing knuffel kan lachen en zegt in totaal maar liefst 15 verschillende zinnen en woordjes. Kinderen kunnen praten, spelen en natuurlijk heerlijk knuffelen met Bing! Bovenstaande knuffel is van erg goede kwaliteit en heeft een afmeting van 30 centimeter.

De Bing pratende knuffel werkt op 2x AAA batterijen, welke meegeleverd worden. Doorgaans duurt het een flinke tijd voordat de batterijen leeg zijn en deze kun je op dat moment gemakkelijk vervangen. Op die manier heeft je kindje heel lang plezier van zijn lieve, favoriete knuffel. Een groot voordeel is de prijs van de knuffel, want je betaalt ongeveer €17,00! Met deze prijs is dit een ontzettend leuke cadeautip voor de komende feestdagen.

2. Flop knuffel

Flop is een bekend karakter uit de televisieserie en je kind zal hem zeker herkennen. De schattige, wijze Flop speelt een grote rol in de tekenserie en hij is dan ook zeer geliefd en populair. Bovenstaande Flop knuffel is gemaakt van een zachte, gebreide stof, zodat kinderen heerlijk met hem kunnen knuffelen. Let wel op, want de knuffel is 17 centimeter en dus niet heel groot.

Wil je kind zijn knuffel graag meenemen als hij het huis uit gaat? Dan is een knuffel van dit formaat juist heel erg handig. Sommige mensen vinden de knuffel aan de kleine kant, maar je kunt ook kiezen voor grotere Flop knuffels. Op deze pagina van bol kun je grotere exemplaren bekijken! Tip: wil je graag een setje van Bing én Flop bestellen? Check dan zeker deze pagina van bol, voor een voordeelset.

3. Bing ontbijtset

Bing ontbijtset

Ontbijtsetjes voor kinderen met hun lievelingsfiguur zijn altijd al populair geweest en dat is nog steeds niet anders. Er is goed nieuws voor fans, want Bing heeft nu ook een eigen ontbijtset! Deze items bevatten geen BPA en zijn niet schadelijk of giftig. Ga je een andere set aanschaffen? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in verwerkt zijn. In deze serviesset zit een bordje, kommetje en een beker.

4. Bing knuffel & Nachtlampje uil

Nachtlampjes zijn een leuke cadeautip en deze worden dan ook vaak gegeven tijdens de feestdagen aan jongere kinderen. Met het Bing nachtlampje wordt het naar bed gaan een stuk leuker! Bing heeft een blauwe pyjama aan, met zijn vriendje Hoppity erop. Je kindje kan lekker knuffelen met Bing en Uil het nachtlampje zorgt voor een fantastische lichtshow. Bekijk de maan, de sterren en natuurlijk Bing en Hoppity op het plafond of de muur.

Een groot voordeel van dit Bing nachtlampje is dat er ook een zacht muziekje afgespeeld wordt, zodat je kindje snel in slaap zal vallen. Staat het geluid te hard? Dan kun je het volume aanpassen op twee standen. Neem Bing lekker mee in bed en zet de uil op een kastje of in het raamkozijn. Slaap lekker!

5. Bing verhaaltjes voor het slapengaan

Veel ouders weten het (nog) niet, maar het is ontzettend goed om op zeer jonge leeftijd beginnen met (voor)lezen. Wist je dat het ontzettend goed is voor de ontwikkeling van je baby om hem al heel snel voor te lezen? Voor baby’s en peuters zijn er erg leuke boekjes verkrijgbaar, zoals Bings verhaaltjes voor het slapengaan. Naast dit boekje kun je natuurlijk ook uit andere varianten kiezen, maar dit exemplaar is erg geliefd onder kinderen.

In ‘Bings verhaaltjes voor het slapengaan’ beleef je samen met Bing drie avonturen, genaamd ‘Eendjes’, ‘Wortelsmoothie’ en ‘Verstoppertje’. Maak kennis met de vriendjes van Bing, als dat nog niet gebeurd is! Ga ook mee op avontuur met Sula, Pando, Charloe en Coco! Natuurlijk is Flop er om alle problemen van de vriendjes op te lossen. Dit boek kan rekenen op erg goede reviews en is een leuke cadeautip voor de feestdagen.

6. Bing puzzel

Ook puzzels zijn goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen en worden daarom ook vaak als cadeau gegeven. Door het puzzelen leren kinderen tellen, zelfstandig werken én het is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Bovenstaande puzzel is gemaakt van karton, zodat hij wel tegen een stootje kan. In de puzzeldoos zitten twee puzzels met ieder twaalf stukjes.

De puzzel van hierboven is een betaalbaar- en populair voorbeeld, maar er zijn nog tal van andere Bing puzzels verkrijgbaar. Onder andere de houten puzzel is erg populair, maar ook andere, kartonnen puzzels worden vaak als cadeau gegeven. Hieronder kun je een aantal links naar pagina’s van BOL.com bekijken, waarop je geliefde puzzels kunt vinden. Verderop in het artikel kom je de populaire Bing vloerpuzzel nog tegen!

7.Coco knuffel

Bing heeft een paar goede vrienden in de serie en Coco is daar een goed voorbeeld van. Op het gebied van Bing-knuffels zijn Coco, Pando en Hoppity erg populair, maar vooral de Hoppity-knuffels zijn erg slecht verkrijgbaar. Hierboven zie je de geliefde Coco knuffel, gemaakt van een heerlijk zachte stof. Als je kind gek is op de Bing-serie en houdt van lekker knuffelen, is dit een goede cadeautip.

Deze Coco knuffel is maar liefst 25 centimeter groot en heeft dus een perfect knuffelformaat. Een groot voordeel is dat (de meeste) knuffels geschikt zijn voor kinderen vanaf de geboorte, zodat je deze ook als kraamcadeau kunt geven. Coco heeft knisperende oren, wat de knuffel extra leuk maakt voor baby’s en peuters. Op deze pagina van Amazon kun je goedkope Bing-knuffels bekijken.

8. Pratende Sula knuffel

Sula is het vriendinnetje van Bing en die mag zeker niet vergeten worden in deze lijst met Bing speelgoed tips. Net als de pratende Bing knuffel is ook de pratende Sula knuffel erg populair onder kinderen. De Sula knuffel is 25 centimeter lang en kan in totaal 15 woorden en zinnetjes zeggen, net als het Bing exemplaar. Door het handige formaat kan de knuffel gemakkelijk meegenomen worden op avontuur.

Pratende knuffels zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en deze knuffels werken op 3x LR44 batterijen, welke meegeleverd worden. Ben je op zoek naar een normale knuffel van Sula? Dan kun je op dit moment goed slagen bij Amazon voor weinig geld! De knuffels zijn niet alleen betaalbaar, maar uiteraard ook van hoge kwaliteit. Uiteraard kun je ook bij BOL.com terecht voor normale Sula knuffels.

9. Bing speelgoed stapelkubus

De laatste tijd verschijnt er veel nieuw Bing speelgoed in webshops en deze stapelkubus is dan ook een leuke toevoeging. Kies je voor educatief speelgoed? Dan is dit een leuke aanrader. De afbeeldingen op de kubus leren je kindje de cijfers 1 tot en met 10, maar ook andere voorwerpen komen aan bod. Daarnaast kan je kind leren stapelen, tellen en op grootte sorteren.

Veel ouders weten dat stapelblokken ontzettend leerzaam zijn, maar daarnaast natuurlijk ook erg leuk om mee te spelen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende sets verkrijgbaar, met óf zonder bekende karakters op. Deze set is een leuke cadeautip voor tijdens de feestdagen of een verjaardag.

10. Bing speelgoed memo

Onlangs schreven we een uitgebreid artikel over Baby Shark speelgoed, waar ook het spel Memory (Memo) in voorbij komt. Memory is al heel oud, maar wordt ook vandaag de dag nog veel gespeeld door jonge kinderen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en kan met meerdere personen gespeeld worden. Dit memo-spel is voorzien van leuke Bing-afbeeldingen, maar ook de vriendjes van Bing komen aan bod.

Kun jij Coco, Pando en Sula vinden? In totaal zitten er 24 extra grote kaarten in dit spel, welke gemaakt zijn van zeer stevig karton. Dat is fijn, want jonge kinderen zijn vaak nog een beetje ruig met speelgoed. Het spel bevordert de concentratie, traint het geheugen en laat je kindje afbeeldingen herkennen.

11. Bing’s trein licht & geluid speelset

De Bing trein was vorig jaar een groot succes en ook dit jaar kun je hem weer vinden in veel speelgoedboeken. Bing’s Trein met Licht en Geluid heeft in totaal drie onderdelen: de stoomlocomotief, inclusief twee wagonnetjes. In de eerste wagon kun je Bing’s huis vinden, waarmee gespeeld kan worden zodra je de wagon ontkoppelt. In het huis staat een kast en een bank, zodat het ook echt op een huis lijkt.

In de laatste wagen vind je de tuin van Bing, waarin het beroemde tuinhuis en de boom staan. Je kind kan spelen met Bing en Flop, want deze geliefde speelfiguren vind je ook terug in de set. Als je op de stoomlocomotief drukt, maakt hij treingeluiden en krijg je het themaliedje te horen van de serie. Een ander leuk feitje is dat de trein aan de voorkant licht geeft.

In totaal is de trein ongeveer 40 centimeter lang en hij is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Daarnaast is het goed om te weten dat de trein werkt op 2x AAA batterijen, welke meegeleverd worden in de set. Zet Bing lekker in de locomotief en gebruik het koord om de trein voort te trekken!

12. Bing telefoon als speelgoedtip

Als je op zoek bent naar een leuke speelgoedtelefoon van Bing, heb je hem hierbij gevonden! Deze Bing telefoon heeft de echte stem van Bing en dat vinden kinderen natuurlijk helemaal geweldig. Let wel goed op bij aanschaf, want sommige telefoons zijn Engelstalig. Bovenstaande speelgoedtelefoon is Nederlandstalig en geschikt voor alle Bing fans. De telefoon heeft drie stevige knoppen die gemakkelijk kunnen worden ingedrukt om gesprekken te voeren.

In totaal bevat de Bing telefoon meer dan vijftig zinnen uit de Bing televisieserie, zoals gesprekken tussen Sula en Bing. Ook Coco en Pando hebben het een en ander te bespreken en hier kan je kindje naar luisteren. Daarnaast speelt Bing’s telefoon muziek uit de show af, die je kind zeker zal herkennen. Als je de telefoon in de houder plaatst, neemt het volume toe.

13. Bing knuffel

De pratende Bing knuffel is enorm populair, maar sommige kinderen willen gewoon een normale knuffel voor in bed. Hierboven zie je een geliefd voorbeeld, maar je kunt ook nog kiezen uit verschillende andere formaten. De bovenstaande knuffel is 27 centimeter groot en vindt het heerlijk om lekker met kids te knuffelen! Deze knuffel is voorzien van knisperende oortjes en dat vinden kinderen extra leuk!

14. Bing boeken – Bing in de sneeuw

Bing boeken zijn erg populair en je kunt op dit moment veel verschillende boeken vinden in webshops. Let altijd goed op dat je een Nederlands boek aanschaft, want sommige exemplaren zijn Engels. Hierboven zie je een Bing boek dat goed aansluit op de winter- en feestdagen: Bing in de sneeuw! In het boek sneeuwt het en Bing staat te popelen om buiten te gaan spelen met zijn vriendjes!

Met de nieuwe Hoppity Raket Slee gaat hij lekker ‘woesjen’! Bing is zo enthousiast en opgewonden over de sneeuw, dat hij helemaal niet luistert naar wat Flop hem te vertellen heeft. Hoe zal dat aflopen? Dit boek is een leuke cadeautip, maar je kunt ook nog uit andere Bing boeken kiezen! Tip: zo nu en dan liggen er leuke boeken van Bing in Kruidvat-winkels.

15. Bing badfiguren / Badboot : badspeelgoed

Badplezier! De Bing boot is een opwindboot, welke je kunt opwinden en laten varen. Uit zijn snorkel spuit water! Gaat je kindje nog in bad? Dan is dit een erg leuk cadeautje. Je kunt Bing’s Boot natuurlijk ook gebruiken op het strand of in het zwembad. Het bootje is gemaakt van sterk plastic en kan wel tegen een stootje. Kinderen vanaf twaalf maanden kunnen met de boot spelen.

16. Bing broodtrommel en beker Mepal

Ouders van schoolgaande kinderen weten als geen ander dat Mepal kwalitatieve broodtrommels en drinkbekers aanbieden. Dit populaire merk biedt allerlei producten om de lunch stijlvol mee naar school te nemen, in verschillende thema’s. Ook van Bing hebben zij een speciale collectie uitgebracht, wat zeker gewaardeerd wordt door veel ouders en kinderen!

Deze set bestaat uit een broodtrommel (lunchbox) en een schoolbeker! Een groot pluspunt van Mepal schoolproducten is dat ze allen in de vaatwasser mogen. Fijn, want dan wordt alles extra schoon. Wees gerust: de broodtrommel en beker blijven mooi!

17. Bing dekbedovertrekset : Bing speelgoed

Welke Bing fan wilt niet slapen onder zo’n mooi dekbedovertrek?! Bovenstaand overtrek is geschikt voor eenpersoonsbedden, maar er zijn nog veel meer dekbedovertrekken! Zo kun je er zelfs eentje aanschaffen voor een babyledikant! Leuk, want veel kinderen die gek zijn op Bing, slapen nog in een ledikantje. Het bovenstaande dekbedovertrek is gemaakt van katoen en heeft een afmeting van 140×200 centimeter.

Met een afmeting van 100×135 centimeter is dit babydekbedovertrek geschikt voor een ledikant. Erg leuk, want slapen met Bing, Sula en Flop is natuurlijk geweldig voor je of peuter! Over het algemeen worden er tot de leeftijd van 2 jaar geen dekbedden gebruikt, maar dit overtrek kan ook gebruikt worden voor over een normaal babydeken. Het overtrek bevat een rits, zodat je kindje er niet in kan kruipen.

De dekbedovertrekken kunnen gewassen worden op 60 graden en mogen allebei in de wasdroger. Het is verstandig om de overtrekken voor gebruik een keer te wassen, zodat je kindje heerlijk fris kan slapen!

18. Bing pyjama : Bing speelgoed

Deze Bing pyjama is verkrijgbaar vanaf 92 tot en met 104. De regenboog pyjama bevat de afbeelding van Bing met al zijn liefste vriendjes! Zelfs Amma staat erop! Deze pyjama is gemaakt van katoen en de print is polyester. Ondanks dat katoen in de wasmachine en droger mag, adviseren we de pyjama aan de lucht te drogen. Prints zijn doorgaans gevoelig voor de droger.

bing speelgoed

Bovenstaande pyjama is momenteel de best verkochte Bing pyjama op Amazon! Naast deze leuke pyjama kun je nog veel meer andere pyjama’s voor jongens en meisjes vinden, in verschillende designs, kleuren en maten.

19. Bing Paraplu : Bing speelgoed

Het regent, het regent… De herfst staat voor de deur en een paraplu is ook voor je kindje geen overbodige luxe. Wil je een Bing paraplu? Dan heb je geluk! De kleurrijke Bing paraplu biedt je kindje bescherming tegen de regen en houdt zijn pakje droog! De uitsteeksels van de paraplu zijn beschermd, zodat je kindje zich niet kan verwonden.

20. Bing rugzak : Bing speelgoed

De Bing rugzak is een groot succes! Het kleine formaat is geschikt voor de jongere kindjes, zodat zij deze mooie rugtas mee kunnen nemen naar het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. In deze rugzak past natuurlijk ook de leuke Mepal broodtrommelset! Op die manier is je kind helemaal klaar voor school!

In de tas vind je een hoofdvak, twee zijvakjes en een voorvakje. Uiteraard zijn de vakjes af te sluiten door middel van een rits! Is de rugzak nog te groot? Dan kun je hem gemakkelijk verstellen in lengte bij de schouderbanden.

21. Bing speelgoed houten kegelset / bowling

Houten speelgoed is bij veel ouders zeer geliefd en ook Bing speelgoed is in een houten variant verkrijgbaar. Deze FSC houten kegelset van Bing zorgt gegarandeerd voor heel veel speelplezier! In totaal zijn er zes kegels met de figuren Bing, Sula, Flop, Coco, Pando en Charlie. Om het spel te spelen heb je natuurlijk een bal nodig, welke ook inbegrepen is.

Zoek je het perfecte kerstcadeau voor je kindje vanaf drie jaar? Dan is deze kegelset een goede aanrader!

22. Koffer met 6 Bing speelgoedfiguren

Ook de speelgoedkoffer met Bing en zijn vriendjes erin is een groot succes voor de kleinere kinderen. Kijkt je kindje heel graag naar Bing? Dan kan hij nu met alle populaire figuurtjes spelen. De figuurtjes hebben het perfecte formaat voor kinderen, zodat ze er gemakkelijk mee kunnen spelen en de figuren goed vast kunnen houden.

De handige opbergkoffer heeft een handvat, zodat hij meegenomen kan worden wanneer je kindje ergens naartoe gaat. Het koffertje is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

23. Bing kleurboek

Eindelijk kan je kindje zijn creativiteit tonen met dit leuke Bing kleurboek! In dit boek kun je de allerleukste kleurplaten vinden van Bing, Pando, Sula en alle andere vriendjes van Bing. Is je kindje al helemaal klaar voor het maken van een mooie kleurplaat? Dan is dit zeker een aanrader als kerst- of Sinterklaascadeau!

24. Step van Bing!

Een step met de meest vrolijke kleuren en natuurlijk Bing en zijn vriendjes! Gaat jouw kindje zijn eerste meters maken op deze mooie step met drie wieltjes? De step is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt ervoor dat je kindje zijn balans nog beter zal oefenen. Zoek je een wat groter cadeautje voor je kleine trots? Dan is deze step zeker een kleurrijke aanrader!

26. Set van Bing knuffels

Voor de échte Bing-fan bestaat er een complete set met knuffels van Bing en al zijn vriendjes. Wanneer je twijfelt tussen één of meerdere knuffels, kun je (qua prijs) beter voor de hele set gaan. In de set vind je Bing, Sula, Flop, Hoppity en Pando. De knuffels hebben alleen een geborduurd gezicht én geborduurde ogen.

Een ander bijzonder detail is dat de knuffels gevuld zijn met gerecyclede materialen! De grootste knuffel (Bing) is 23,5 cm en de kleinste (Hoppity Voosh) is 18 centimeter. De andere knuffels zitten er qua grootte tussenin.

27. Bing versiering

Bing versiering

Nee, geen Bing speelgoed, maar wel een aanrader voor ouders met een Die Hard Bing fan in huis! Deze decoratieset bevat precies wat je nodig hebt om je kindje een geweldige verjaardag in Bing stijl te bezorgen! Dit is dan ook de reden dat we dit product aan de lijst hebben toegevoegd.

In dit pakket vind je een lettervlag, taarttoppers, een grote kaarttopper en 16 x mooie ballonnen! Wil je de set graag uitbreiden met bordjes, een tafelkleed of andere ballonnen? Gelukkig is er keuze genoeg!

De bovenstaande Bing ballonnen set is ook erg populair en willen we je niet onthouden. Zelfs wanneer je kiest voor andere, neutrale slingers en tafelkleden, heb je nog een Bing themaverjaardag te pakken! Een ware aanrader voor de Bing-fan!

28. Bing vloerpuzzel

Ben jij, net als vele andere ouders, op zoek naar dé Bing vloerpuzzel? Dan heb je hem hierbij gevonden! Deze vloerpuzzel van het merk Clementoni is vrij nieuw en veel ouders willen hem als cadeautje aan hun kind geven. De elektronische, interactieve puzzel bevat 24 grote puzzelstukken, welke samen een kleed van maar liefst 70×100 centimeter vormen.

Als je kindje de complete puzzel- én de vormenkaarten op de vloer heeft gelegd op de juiste plek, kan hij gaan spelen met de elektronische Bing-pen. Je kind kan leuke quizzen doen over kleuren en vormen, maar ook alle belangrijke geometrische figuren en kleuren herkennen. Kies je voor plezier én educatief speelgoed? Dan is dit een leuke cadeautip voor kinderen vanaf 3 jaar.

Andere Bing merchandise

Naast alle genoemde producten op deze lijst, zijn er nog veel meer Bing spulletjes te koop voor de kleintjes onder ons. Denk aan de leukste Bing versiering, zodat je een geweldig verjaardagsfeestje kunt geven. Ook raamstickers, muurstickers, gewone stickers en een Bing trolley maken deel uit van de Bing-merchandise. Hieronder vind je links naar deze leuke producten op BOL.com.

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven