Uitdeelboekjes: 20x de allerleukste traktatie boekjes!

uitdeelboekjes

Gaat je kindje de peuterspeelzaal verlaten of wilt je kind een originele traktatie uitdelen op school? Dan kies je natuurlijk voor de allerleukste uitdeelboekjes! Je kunt deze uitdeelboekjes natuurlijk ook combineren met iets anders, zoals een klein snoepje of een leuk kaartje. Bekijk in dit artikel de allerleukste en meest populaire uitdeelboekjes van dit moment!

Waarom kiezen voor uitdeelboekjes?

Wie kent het niet? De jarige Job of Jet deelt allerlei lekkernijen uit en de kinderen komen stuiterend naar buiten. De laatste jaren is er vanuit school steeds meer aandacht voor gezonde traktaties, al dan niet met een kleinigheidje. De creatieve moeders op het schoolplein wisselen gedachten met elkaar uit en de ene mooie, originele traktatie na de ander komt tevoorschijn!

Op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal zijn uitdeelboekjes (ook wel traktatie boekjes genoemd) zeer populair en worden de laatste jaren dan ook steeds vaker gegeven. Ten eerste is de traktatie erg leuk, maar daarnaast ook nog eens goed voor kinderen! We weten allemaal dat lezen op jonge leeftijd erg goed is voor kinderen en met deze traktatie stimuleer je het lezen op een leuke manier! Kies je graag voor een verantwoorde traktatie? Dan is dit je kans!

Dit zijn de leukste uitdeelboekjes!

Van Dikkie Dik tot Woezel en Pip uitdeelboekjes: je kunt tegenwoordig ontzettend veel verschillende traktatie boekjes bestellen. Let wel op, want in iedere uitdeelbox zitten een ander aantal uitdeelboekjes. Zo vind je in de ene box 10 boekjes, terwijl de andere uitdeelbox wel 16 boekjes bevat! Heb je niet zoveel boekjes nodig? Dan is een kleine uitdeelbox natuurlijk voldoende.

Bekijk hieronder de leukste uitdeelboekjes / traktatie boekjes en geef een originele traktatie!

1. Dikkie Dik uitdeelboekjes 16 stuks

Ondanks dat Dikkie Dik uit de jaren ’70 stamt, is de vrolijke, oranje kater nog altijd populair onder ouders, kinderen en scholen. De Dikke Dik boeken worden nog volop verkocht en je kunt nu ook leuke uitdeelboekjes bestellen! In dit pakket zitten 16 boekjes, zodat je in één klap 16 kinderen blij maakt met een geweldig, vrolijk boekje!

Gaat je kindje trakteren op de crèche of kleuterschool? Dan zijn deze Dikkie Dik boekjes perfect geschikt als traktatie. De kartonboekjes zijn zeer stevig en bevatten vier verschillende verhaaltjes. Leuk, verantwoord én origineel! Tip: er is ook nog een andere box beschikbaar met 16 Dikkie Dik uitdeelboekjes!

2. Nijntje uitdeelboekjes – 10 stuks

Ook het lieve konijntje Nijntje is nog erg populair. In de box met uitdeelboekjes van Nijntje vind je 10 traktatie boekjes om uit te delen op het kinderdagverblijf of op school. Let wel op: er zitten 5 boekjes in met het verhaaltje “Als ik groot ben” en 5 boekjes met het verhaaltje “Nijntjes vrolijke dag”. Heeft je kind een klas met iets minder kinderen? Dan is deze boek zeer geschikt! Wil je perse Nijntje boekjes en is de klas groter? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om twee boxen aan te schaffen.

3. Rupsje Nooitgenoeg uitdeelboekjes – Gottmer

We vinden het leuk om te zien dat oldskool boeken nog zó geliefd zijn in 2023! Rupsje Nooitgenoeg is een klassieker die altijd populair zal blijven en ook de uitdeelboekjes worden vaak als traktatie gebruikt. Een klein minpuntje aan deze set van Gottmer is dat er maar 8 boekjes in de uitdeelbox zitten, zodat je al snel 2 verpakkingen nodig hebt.

De traktatie boekjes van Rupsje Nooitgenoeg zijn, zoals verwacht, kleurrijk en leuk om te lezen. Peuters en kleuters maken kennis met dingen om te eten, eerste woordjes, vormen, cijfers en nog veel meer! De set van Rupsje Nooitgenoeg is echt een aanrader!

4. Boer Boris uitdeelboekjes

Maak van het trakteren een bijzonder moment met deze Boer Boris uitdeelboekjes! De auteurs hebben speciaal voor de traktatie boekjes vier nieuwe verhaaltjes gemaakt, zodat de kinderen de verhaaltjes zeker nog niet kennen! Een groot voordeel van uitdeelboekjes is dat ze een fijn formaat hebben en gemakkelijk vastgehouden kunnen worden.

In deze boekjes leren de kinderen oven kleuren, boerderijgereedschap, tellen en tegenstellingen. In totaal zitten er 16 boekjes in de box, zodat je vaak in 1 keer klaar bent wanneer je voor deze uitdeelbox kiest! Is jouw kind gek op de stoere verhalen van Boer Boris? Dan raden we je zeker aan bij de uitgebreide collectie leesboekjes te kijken!

5. Woezel en Pip uitdeelboekjes 10 stuks

Let op: dit product is een bestseller en ook als zodanig gemarkeerd bij BOL.com. Hierdoor zijn de boekjes vaak snel uitverkocht, maar zo nu en dan komen ze weer terug op voorraad. Op Amazon.nl zijn ze tot nu toe voorradig geweest voor €10,00! Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van de kinderen bij je kindje in de klas met deze boekjes?!

Het is feest met Woezel en Pip! Deze boekjes passen perfect bij het thema jarig zijn en zijn daarom extra geschikt als traktatie! Met deze traktatie boekjes laat je alle vriendjes weten hoe leuk ze zijn!

6. Ingela uitdeelboekjes – De dieren van Ingela

Het boek “De dieren van Ingela (bol)” is een zeer populair boek momenteel en ook de uitdeelboekjes worden vaak en graag gebruikt als traktatie. Let wel op: in deze uitdeelboekjes staan geen verhalen, maar mooie illustraties van dieren met de naam van het dier erbij. Zoek je boekjes met echte verhalen? Dan zijn deze uitdeelboekjes minder geschikt.

De boekjes van deze uitgever zijn erg mooi vormgegeven en in de doos zitten 16 kartonboekjes. In de 16 boekjes vind je allerlei dieren! Denk aan dieren van de boerderij, uit de zee, uit de jungle en uit het bos. Laat jij alle kids kennismaken met deze dieren?

7. Uitdeelboekjes Kikker en zijn vriendjes

We slaan Kikker en zijn vriendjes natuurlijk niet over wanneer je wilt gaan trakteren! Met de Kikker uitdeelboekjes maak je van trakteren een echt feestje! In dit pakket vind je 10 kartonboekjes om uit te delen, op school of op de crèche. Deze uitdeelboekjes zijn natuurlijk ook leuk om te gebruiken als traktatie na een kinderfeestje!

In 5 van de boekjes vind je het verhaal over Kikker die bij Varkentje op bezoek gaat. Natuurlijk zijn Haas en Eend er ook! Kikker tekent en Haas leest voor. Varkentje zet de pan op het fornuis en het is tijd voor Pannenkoekenfeest! Rat en Beertje schuiven ook aan! In de andere 5 boekjes vind je het verhaal over Kikker, genieten van een mooie dag aan de waterkant. Haas gaat vissen, Rat roeit en Kikker gaat pootjebaden. Beertje komt met zijn vlieger en Eend zwemt rondjes. Er mist nog een vriendje… Wie is het?

8. Gonnie en vriendjes Uitdeelboekjes 16 stuks

Of je nu op zoek bent naar zoekboeken, speelboeken of leesboeken: van Gonnie & vriendjes kun je genoeg leuke items vinden. De Gonnie & vriendjes uitdeelboekjes zijn ontzettend schattig en erg leuk om uit te delen tijdens het trakteren. In deze uitdeeldoos vind je 16 miniboekjes met in totaal 4 verschillende titels. Houd je kindje van lezen en voorgelezen worden? Dan raden we je zeker aan om de mooiste boeken van Gonnie & vriendjes te bekijken! Deze boeken zijn erg populair en bevatten prachtige illustraties.

9. Fiep uitdeelboekjes – uitdeelboekjes dieren

Welk kind is er niet gek op dieren? Fiep Westendorp kennen we vooral van de beroemde Jip & Janneke, maar ook deze dieren uitdeelboekjes zijn ontzettend leuk en geschikt om te geven als traktatie boekjes! In dit pak vind je 10 uitdeelboekjes van karton en we weten zeker dat de kids hier heel erg blij mee kan zijn!

In de boekjes vind je onder andere Siepie en Takkie, Dollie en Karel met zijn houten poot, het hondje Smeerkees en Pim en Pom. Wist je dat Fiep nog veel meer dieren tekende? Je vindt ze in deze geweldige boekjes! Ontmoet de uil, de ree, de egel en andere bosdieren.

10. Jip en Janneke uitdeelboekjes – 5 stuks

Jammer genoeg is het aanbod klein wanneer het gaat om Jip en Janneke uitdeelboekjes. Op dit moment kun je alleen kiezen voor de bovenstaande set, waarin 5 uitdeelboekjes zitten. Het leuke van deze boekjes is dat het gaat om een set boekjes met allemaal een ander verhaal. Hierdoor is deze set ook zeer geschikt om als cadeautje te geven!

In de boekjes vind je mooie verhalen over Jip en Janneke, maar natuurlijk ook gave tekeningen over hun avonturen! We vinden het jammer dat de set redelijk prijzig is, maar de set is te leuk om niet te noemen in dit artikel!

11. Muis uitdeelboekjes – traktatie boekjes

In dit setje vind je 2×5 uitdeelboekjes van Muis, die je kunt uitdelen wanneer je kindje gaat trakteren. De twee vrolijke Muisboekjes zijn vrolijk en zeer geschikt voor jonge kinderen op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. In het ene verhaal gaat Muis Muziek maken en in het andere boekje wilt Muis graag spelen! Er zitten in totaal 10 boekjes in de uitdeelbox!

Je kunt van Muis ook nog een andere set uitdeelboekjes vinden online, maar dit betreft mini-uitdeelboekjes. Wil je de boekjes graag combineren met iets anders? Dan is dat zeker een leuke aanrader!

12. Dadoe uitdeelboekjes – Jim Bakkum

De Dadoe uitdeelboekjes zijn ook erg leuk om te gebruiken als traktatie tijdens een feestje of op school, maar ze zijn wel iets prijziger dan de andere uitdeelboekjes. Voor 10 uitdeelboekjes betaal je zo’n €19,95, maar daar krijg je dan wel heel leuke boekjes voor terug! Dadoe is namelijk ook jarig en trakteert!

In het ene verhaal viert Dadoe haar verjaardag in Wolkenland! Er zijn cupcakes, de tafel is mooi versierd met roze glitters en natuurlijk is er ook een eenhoorntaart! In het andere verhaal gaat Dadoe trakteren en samen met mama knutselen voor een mooie fruittraktatie. Deze gave uitdeelboekjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en worden altijd goed ontvangen.

13. Bobbi uitdeelboekjes

De Bobbi uitdeelboekjes zijn betaalbaar, ontzettend schattig en natuurlijk lekker vrolijk! In de set vind je 12 boekjes, in setjes van 2. In totaal zitten er dus 6 verschillende verhaaltjes in! Je kunt deze traktatieboekjes gebruiken als traktatie, maar je kunt ze natuurlijk ook laten delen met het beste vriendje of vriendinnetje van je kind!

Wist je dat alle titels uit deze uitdeelboekjes ook verkrijgbaar zijn als Bobbi voorleesboek? Deze voorleesboeken zijn ontzettend geliefd onder ouders en hun kinderen! De Bobbi boekjes sluiten aan op verschillende thema’s, zodat je kindje op een speelse wijze leert over allerlei verschillende onderwerpen. In deze set gaat het om jarig zijn, boodschappen doen, op vakantie gaan, naar het bos gaan, uit logeren en naar de dierentuin gaan!

14. Uitdeelboekjes Thomas de Trein – goedkope uitdeelboekjes

Ben je op zoek naar een originele traktatie die ook nog eens betaalbaar, of zelfs goedkoop, is? In deze set vind je 24x Thomas de Trein uitdeelboekjes voor €13,00! Het gaat hier wel om kleinere uitdeelboekjes, die je het beste kunt combineren met een aanvulling. Wist je dat Thomas de Trein niet alleen bij jongens goed valt? Ook meiden vinden deze gave trein ontzettend leuk!

Deze traktatie boekjes zijn fijn wanneer je moet trakteren bij een grotere groep, voor een lage prijs. Met deze uitdeelboekjes zorg je voor een leuke traktatie, voor weinig geld!

15. Peppa big traktatie boekjes

Deze feestelijke traktatie boekjes van Peppa Big (ook wel bekend als Peppa Pig) zijn inmiddels volop voorradig! Deze set bevat tien vrolijke boekjes in een even vrolijke uitdeelbox! In vijf van de boekjes vind je een verhaal over Peppa, in de andere vijf boekjes staat George in de spotlight!

16. Goedkope uitdeelboekjes – kleurboekjes

Naast uitdeel (lees) traktatieboekjes kun je natuurlijk ook kiezen voor uitdeel-kleurboekjes! In dit pakketje zitten 12 kleurboekjes met wilde dieren, inclusief stickers! Deze kleurboekjes worden vaak uitgedeeld als traktatie na een kinderfeestje, maar ook in de klas is het natuurlijk erg leuk om deze dierenboekjes uit te delen! Wie maakt de mooiste tekening?

17. Gorgels uitdeelboekjes voor op school

De uitdeelboekjes van Jochem Myjer “De Gorgels” zijn nog steeds zeer bekend en erg populair. In de uitdeeldoos vind je 5×2 boekjes, welke geschikt zijn voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar. De set is bij uitstek geschikt voor trakteren op de peuterspeelzaal of het dagverblijf! In de vrolijke, kartonnen boekjes vind je twee verschillende verhaaltjes, over flitsverstoppertje en hazelnootpasta-jacht!

18. Fien en Teun uitdeelboekjes

Fien & Teun zorgt altijd voor een grote lach op de gezichtjes van kinderen! Wellicht ken je deze karakters van de tours die ze houden door heel het land, maar ook de vrolijke uitdeelboekjes zijn een groot succes. Fien & Teun is geschikt voor kinderen tot en met ongeveer vijf jaar, dus de uitdeelboekjes zijn ook nog leuk in groep 1!

Samen met de twee vrolijke kids beleef je allerlei spannende avonturen op de boerderij! In het ene verhaal voeren ze de dieren, terwijl ze in het andere verhaal in de tuin werken. Heerlijk zaadjes planten, water geven, kuiltjes graven en de dieren eten geven met Fien & Teun!

19. Gottmer uitdeelboekjes – Aadje Piraatje 10 stuks

De uitdeelboekjes van uitgever Gottmer zijn leuk, verantwoord en goed voor de ontwikkeling van je kindje. In deze lijst ben je “De dieren van Ingela” tegen gekomen, welke ook behoren tot Gottmer. Ook dit doosje bevat tien stevige kartonboekjes, waarin je twee verschillende verhaaltjes kunt vinden.

Aadje Piraatje vaart samen met zijn vader op een piratenschip over de zeeën. Bijna iedere avond is het feest aan boord, want de piratenbende heeft altijd een reden om slingers op te hangen en rum te drinken! Deze traktatie gaat lekker lang mee en is altijd leuk!

20. Dora uitdeelboekjes

Als laatste in de lijst: de uitdeelboekjes van Dora the Explorer. Zo’n 10 jaar geleden was Dora helemaal hip, maar ook in 2022 zijn er nog heel wat kinderen die de leuke televisieserie bekijken. Kinderen leren op een speelse manier Engels, wat natuurlijk heel fijn is. Gaat je kindje afscheid nemen op de kinderopvang of is hij/zij jarig in groep 1 of 2? Dan zijn deze educatieve boekjes zeker geschikt!

In de boekjes vind je verhalen over de hamster, de regenwolk, luchtballon, de knuffel van Boots, Dora bouwt een vulkaan en de steelmachine van Zwieber! Deze gemene vos steelt alles, dus pas goed op je traktatieboekjes!

Uitdeelboekjes HEMA

Helaas, jammer genoeg heeft HEMA momenteel geen uitdeelboekjes op voorraad. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke traktatie boekjes die je kunt gebruiken voor een originele traktatie. Zodra de uitdeelboekjes weer in het HEMA assortiment terug komen, zullen wij dit direct aanpassen in dit artikel!

Uitdeelboekjes aanbieding

Je wilt graag een originele, leuke traktatie, maar natuurlijk ook niet teveel geld uitgeven. In de lijst hierboven heb je een aantal goedkopere traktatieboekjes kunnen bekijken, maar veel goedkoper wordt het helaas niet. Zo nu en dan heeft BOL.com leuke SelectDeals, waardoor je kans hebt dat de boekjes nog iets goedkoper worden.

RELEVANTE ARTIKELEN

Nicole
Scroll naar boven