Cadeaus

Cadeaus voor jong en oud

Zodra de feestdagen voor de deur staan, gaan veel mensen op zoek naar de allerleukste cadeautjes voor hun geliefden. Ook tijdens verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden worden er vaak leuke cadeaus gegeven.

Op MamaGroeit.nl kun je verschillende populaire artikelen bekijken, zodat je de leukste cadeautjes uit kunt kiezen. Denk aan de leukste gifts voor Moeder- en Vaderdag, maar ook aan leuke Sinterklaascadeaus.

Cadeaus voor Moederdag

Ieder jaar is het op de tweede zondag in mei Moederdag. Op deze speciale dag worden moeders extra verwend met aandacht, liefde én natuurlijk de mooiste cadeautjes.

Blond Amsterdam Moederdag

Cadeaus voor Vaderdag

Vaderdag wordt in Nederland ieder jaar gehouden op de derde zondag van juni. Op deze speciale dag zetten we alle papa’s extra in het zonnetje en verrassen we hem met mooie-, creatieve- en leuke cadeaus! Ga je voor een BBQ-cadeau of kies je toch voor een mooi boek?

Vaderdag Cadeau BBQ Cadeautips

Kraamcadeaus

Na de geboorte van een kindje is het in Nederland een gewoonte om de kersverse ouder(s) een kraamcadeau te geven. Er zijn verschillende giftsets verkrijgbaar, maar veel vrienden van zwangeren kiezen ook voor een gezamenlijk-, groter cadeau. Kies je voor een duurzaam cadeau?

Tips Duurzaam kraamcadeau
Kraamcadeau voor tweelingen

Cadeau voor kinderen

Veel kinderen zetten vaak themaspeelgoed op hun verlanglijstje voor hun verjaardag. Denk aan PAW Patrol, Mincraft, Fortnite of Barbapapa-speelgoed! Op MamaGroeit.nl hebben we een complete pagina vol met artikelen over het allerleukste- en meest leerzame speelgoed!

Hieronder kun je links naar populaire artikelen over allerlei speelgoed bekijken, welke perfect geschikt zijn als cadeau tijdens een feestje!

Water- en zandtafels
Bioplastic speelgoed
Bing speelgoedtips
Gabby’s Poppenhuis speelgoed
Spidey Speelgoed
Robocar Poli
Melissa & Doug speelgoed

Op onze pagina ‘Speelgoed‘ kun je alle koopgidsen bekijken!

Scroll naar boven