Vervoer

Vervoeren van je kindje

Als je net een baby hebt gekregen, kan het nogal een uitdaging zijn om hem te vervoeren op een veilige manier. In de auto gebruik je een autostoeltje en op de fiets gebruik je een fietsstoeltje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kindje te dragen en de kinderwagen achterwege te laten. Op het gebied van vervoer kun je op onze website genoeg artikelen vinden.

Draagzakken voor baby’s

Als je je kindje op een ergonomische manier wilt dragen, kun je kiezen voor een draagzak of een draagdoek. Je hebt hierin veel keuze, dus lees jezelf goed in van tevoren. Wij hebben verschillende artikelen geschreven over draagzakken.

Rookie Baby Konnekt Review
Rookie Baby Premium Review
Rookie Baby Affinity Review
Dit zijn de beste draagzakken

Kinderwagen voor vervoer

De meeste ouders schaffen een kinderwagen aan, zodat hun kindje warm en veilig vervoerd kan worden. Er zijn veel verschillende kinderwagens verkrijgbaar en op Mamagroeit.nl kun je hierover verschillende artikelen vinden.

Dit zijn de goedkoopste kinderwagens
Beste tweelingkinderwagens
Trippy Drieling kinderwagen

Buggy’s

Als je kindje wat groter wordt, kun je ervoor kiezen om een buggy aan te schaffen. Veel ouders houden de kinderwagen achter de hand voor lange afstanden, maar een buggy is fijner voor korte stukjes. Even boodschappen doen? Dan haal je een buggy sneller uit de auto dan een kinderwagen. Bekijk hieronder links naar populaire artikelen over buggy’s.

Dit zijn de beste reisbuggy’s
Kinderwagenslot
Dit zijn de beste buggy’s
Lidl kinderwagen en buggy

Scroll naar boven