Blije doos Prénatal : gratis babydoos van WIJ

blije doos

Wanneer je in verwachting bent, kun je de blije doos aanvragen. Dit gratis babypakket zit boordevol gratis producten en kortingsbonnen voor de nieuwe baby! Maar wat is de blije doos eigenlijk? Is de blije doos echt gratis en hoe zit het als je een twee- of meerling verwacht? Wat zit er allemaal in een gratis blije doos? En tot wanneer krijg je de Nijntje special edition? In dit artikel lees je alle informatie die je moet weten over de blije doos van Prénatal!

Hoera, nijntje is jarig (geweest)

In 2020 werd de 65e verjaardag van nijntje gevierd. Dit witte konijntje is in Nederland al jarenlang een bekend karakter! Om de verjaardag van nijntje te vieren, is er een samenwerking opgestart met WIJ. Iedere zwangere vrouw die zich inschrijft voor de blije doos, krijgt de limited edition van de blije doos. In deze speciale editie zit een leuke nijntje rammelaar en zes maanden na de geboorte mag je gratis een nijntje boekje ophalen bij Prénatal. Wie jarig is trakteert! Dank je wel, Nijntje!

Ook in 2024 wordt de limited edition doos nog steeds verstrekt. Zodra deze actie ten einde komt, passen we dit artikel direct aan.

Wat zit er in de blije doos van WIJ?

Deze gratis babydoos staat al jaren bekend om zijn leuke inhoud. Door de jaren heen zijn er veel bedrijven geweest die gratis babydozen en gratis zwangerschapsboxen verstrekten, maar nooit was de inhoud zo leuk als de blije doos van WIJ. Veel (aanstaande) moeders kennen deze gratis babydoos ook wel als de blije doos Prénatal of de gratis Prénatal babydoos. Maar wát zit er dan precies in de blije doos van WIJ? Wij gaan het je vertellen! Wil je hem direct aanvragen?

Dat kan hier –> Gratis blije doos aanvragen

Inhoud blije doos 2023

Ondanks dat de inhoud per maand kan variëren, ben je altijd verzekerd van een goed gevuld GRATIS babypakket. Deze gratis doos heeft namelijk een waarde van €45,00! Krijg je de limited edition van nijntje? Dan kun je ook nog een gratis rammelaar en boekje van nijntje verwachten. Een gratis babydoos zou geen gratis babydoos zijn wanneer er geen praktische en nuttige kortingsbonnen in zitten. Denk aan kortingen voor Pampers, Wehkamp, Prénatal, geboortekaartjes, Philips Avent en Landal GreenParks.

Naast deze leuke verrassingen kun je de volgende producten in de blije doos vinden:

  • Een pak luiers van het bekende merk Pampers, in een kleine maat. Probeer deze dus gelijk uit als je kindje geboren is!
  • Een fopspeen van Philips Avent. Dit merk biedt ook de bekende babyflesjes en borstkolven aan.
  • Kortingsbonnen, die jou veel geld gaan besparen wanneer je baby geboren is.
  • Sudocrem, Inoli olie e.d. Handig voor de baby zijn billetjes en de Inoli is voor in bad.
  • Prénatal sokjes ; handig, voor die inimini-teentjes van je kleintje.
  • Rammelaar van Nijntje.

Let op: de inhoud van de blije doos die je ophaalt kan verschillen met bovenstaand overzicht.

Gratis mutsje

Nog zo’n leuke extra in dit gratis pakket! Nadat je de geboorte van je kindje hebt doorgegeven aan WIJ, krijg je een aantal dagen/weken later een gratis mutsje met zijn of haar naam! Dit mutsje van SimplyColors is ook een stukje reclame, want je kunt meteen zien welke producten zij allemaal aanbieden.

Waar kan ik de blije doos aanvragen?

Voor het aanvragen van de blije doos hoef je de deur niet uit. Dit doe je gemakkelijk online via deze pagina. Op het online inschrijfformulier vul je een aantal gegevens in, zoals je e-mailadres, voor- en achternaam en je geslacht.

Bij stap 2 vul je de uitgerekende datum en je geboortedatum in. Bij de derde stap geef je je adresgegevens en telefoonnummer door. Tijdens de laatste stap lees je de voorwaarden door en registreer je jezelf. HOPPA! Je hebt nu de blije doos aangevraagd! Makkelijker kan bijna niet, toch?

De blije doos ophalen

Heb je je al vroeg in de zwangerschap aangemeld voor dit leuke, gratis babypakket? Dan krijg je tussen de drie en vier maanden zwangerschap een uitnodiging per e-mail om de blije doos op te halen. Dit doe je bij een Prénatal-winkel bij jou in de buurt. Mocht er op de één of andere manier geen (geldig) e-mailadres bekend zijn, dan krijg je deze uitnodiging bij het magazine WIJ. Let op: zonder uitnodiging is het niet mogelijk om de blije doos op te halen en krijg je hem in het filiaal niet mee.

Wanneer je jezelf later in de zwangerschap hebt aangemeld, ontvang je de uitnodiging bij het volgende WIJ-magazine. Ook kan het zo zijn dat de uitnodiging / ophaalkaart toch nog per e-mail wordt verstuurd. Het is belangrijk om je spambox of ongewenste e-mail in de gaten te houden, want daar komt deze mail soms terecht.

Zit er geen Prénatal-winkel in de buurt of kom je toevallig langs een ander filiaal? Daar kun je deze uitnodiging ook inleveren. De uitnodiging is dus niet perse gebonden aan de Prénatal-winkel in de omgeving.

Blije doos tweeling

Eén babydoos en twee baby’s: dat is natuurlijk niet zo handig. Ben je in verwachting van een tweeling? Dan wil je natuurlijk voor ieder kindje een gratis babydoos ontvangen. Online kun je maar weinig vinden over deze mogelijkheid en ook tijdens de inschrijving is er geen optie om door te geven dat je een twee- of meerling verwacht. Uit ervaringen blijkt dat je tijdens het ophalen van de blije doos aan kunt geven dat je een tweeling verwacht. Je krijgt dan twee blije dozen mee.

Is de blije doos gratis?

Ja, de blije doos van WIJ is helemaal gratis. Je vraagt jezelf vast af hoe dit mogelijk is, want producten kosten geld. Dat klopt. Bedrijven willen aanstaande ouders graag in contact brengen met de producten die zij voor baby’s en jonge kinderen aanbieden. In principe zijn alle gratis babydozen dus een soort reclame. Omdat je zelf kiest voor deze gratis babydozen, weten bedrijven dat je interesse hebt in babyproducten. Door middel van de gratis proefproducten leer jij, als aanstaande ouder, de producten kennen.

Wanneer je jezelf voor de blije doos, of andere gratis babyboxen / zwangerschapsboxen, gaat inschrijven, laat je je gegevens achter. Deze gegevens zijn voor veel bedrijven heel waardevol, want zij kunnen jou dan gericht benaderen over nieuwe producten die zij aanbieden. Naast deze producten kunnen zij ook gerichte aanbiedingen en acties delen, zoals kortingsbonnen voor luiers en andere babyverzorgingsproducten. Een win-winsituatie voor iedereen, toch?

Gerichte reclame van bedrijven

In de meeste gevallen is dit het geval. Toch zijn sommige ouders niet gediend van reclame en ervaren dit als storend. Heb je er problemen mee dat bedrijven jou benaderen met acties en kortingen? Dan is het wellicht verstandig om geen enkele gratis babydoos aan te vragen. Over het algemeen zijn ouders erg blij met de producten én de kortingsbonnen. Zo kun je ook vaak kortingsvouchers vinden voor weekendjes- of weekjes weg naar vakantieparken die erg geschikt zijn voor jonge gezinnen. Ook de vele kortingsbonnen op o.a. Pampers worden met liefde ontvangen, want de kleine pamperkontjes hebben maar wat veel luiers nodig!

Blije doos voor papa

De blije doos van WIJ is gericht op zwangere moeders en baby’s. Zo kun je af en toe een proefmonster van buikbalsem terug vinden in het gratis babypakket. Waarom is er geen blije doos voor papa? We weten het niet. Toch is het erg leuk om deze gratis babybox aan te vragen, ook al bestaat jullie gezin straks uit twee papa’s. De producten in het babypakket voor mama’s kun je natuurlijk ook doneren, maar de babyproducten gaan jullie vast zelf gebruiken.

De speciale “Papa to be box” kun je tegen betaling bestellen voor de aanstaande papa. Deze blije doos voor papa is een ware bestseller op dit moment! Er zitten in totaal vijf producten in de box, waaronder een mijlpaalkaartenset, een knuffel lama, een swaddle en een kom met de tekst “Dinner date with dad”. Bekijk hieronder de leuke blije doos voor papa!

Update: jammer genoeg is de Papa to be Box momenteel uitverkocht.

Andere gratis babydozen in 2023

Naast dit leuke, gratis babypakket bestaan er nog meer gratis babyboxen en zwangerschapsboxen. De blije doos is hetzelfde pakket als de Prénatal babydoos. Veel mensen verwarren deze twee met elkaar, maar het gaat hier om exact dezelfde babybox. Naast de verrassing van WIJ zijn er nog tal van andere bedrijven die jou graag verwelkomen als potentiële nieuwe klant.

Een andere bekende, gratis babydoos is het babycadeau van Ouders van Nu. Deze gratis doos stond bekend als de ‘Ouders van Nu Zwanger- en Babybox’, maar is geheel vernieuwd sinds 9 januari 2023. Deze doos was eerder bekend als de Etos gratis babydoos, het Blokker gratis babypakket en in 2022 als Albert Heijn gratis babydoos. Vanaf nu is dit veranderd en wordt het ‘Babycadeau’ gewoon thuisbezorgd!

>> Vraag hier de GRATIS Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan

Wij hebben speciaal voor zwangere vrouwen een compleet overzicht gemaakt van alle gratis babydozen en gratis producten. Denk aan de Zwangerbox- en het Babycadeau van Ouders van Nu, de PLUS Kiekeboebox, de Hoogvliet babydoos, de Kruidvat Babytas en nog veel meer!

>> Bekijk hier ons complete overzicht

Dit vind je misschien ook leuk

Nicole
Scroll naar boven