Gratis Babydozen

Gratis babydozen in 2024

Als je zwanger bent, krijg je cadeautjes! Gratis babyproducten zijn altijd fijn als je zwanger bent, want het kost allemaal al genoeg. Daarnaast is het fijn om sommige producten uit te kunnen proberen, zonder dat je deze moet betalen. In veel gratis babydozen zitten proefverpakkingen van producten, maar ook babyflesjes, speentjes en hydrofiele doeken.

Welke gratis babydozen zijn leuk?

Als je gaat zoeken naar gratis babydozen of gratis zwangerschapsboxen, kom je honderden websites tegen met overzichten. Wij hebben een compleet overzicht samengesteld van alle gratis babydozen én gratis producten die je kunt aanvragen. Denk aan gratis rompertjes, boekjes, babydozen en andere items.

De Zwangerbox en blije doos zijn het meest populair, maar er zijn nog veel meer leuke boxen verkrijgbaar! We raden je aan het artikel door te nemen, zodat je geen leuke extraatjes mist!

Vouchers en kortingsbonnen

Bedrijven willen aanstaande ouders graag aan zich binden en je kunt dan ook vaak fijne kortingsbonnen in de pakketten vinden. Denk aan kortingsbonnen voor luiers, maar ook vouchers voor kortingen op vakanties. Hiermee kun je veel geld besparen en we raden je dan ook aan om de coupons te bekijken!

Gratis babydozen van Prénatal

Veel (aanstaande) ouders kennen dé gratis babydoos van Prénatal, wat eigenlijk de blije doos van WIJ is. In dit ruime cadeaupakket zitten vaak erg leuke producten, maar ook kortingsbonnen voor verschillende items.

Gratis of niet?

Veel websites bieden een overzicht aan van de meeste gratis babyboxen, maar staan verder vol artikelen en advertenties waarvoor je moet betalen. Let altijd goed op de verzendkosten, zodat je niet onnodig geld hoeft te betalen.

Gratis babyboxen in België

Jammer genoeg zijn veel van de gratis babyboxen en producten in ons overzicht alleen bestemd voor inwoners van Nederland. Woon je in België? Ook dan kun je een reeks pakketten aanvragen! De Roze Doos is een populaire gratis babybox, welke afgestemd is op de zwangerschap en later de leeftijd van je kindje.

Hieronder kun je een overzichtje bekijken van onze populaire artikelen, maar je kunt ook verder scrollen en alle artikelen bekijken. 

Compleet overzicht gratis baby- en zwangerschapsdozen
Blije doos Prénatal informatie
Inhoud Zwangerbox 2023
Nutricia knuffeldoekje

Scroll naar boven