Nutricia knuffeldoekje : een cadeautje van Nutricia voor jou

Nutricia knuffeldoekje

Van Nutrilon zuigelingenmelk tot Olvarit babyvoeding in potjes: als ouders komen we allemaal wel een keer in aanraking met het merk Nutricia. Wist je dat dit merk al 125 jaar bestaat?! Naast baby- en kindervoeding biedt Nutrilon ook voeding voor speciale doelgroepen. In dit artikel kun je lezen over babyvoeding en het gratis Nutricia knuffeldoekje: een cadeautje voor jou!

Nutricia knuffeldoekje gratis bestellen tijdens je zwangerschap

Wat is er leuker dan gratis cadeautjes krijgen wanneer je zwanger bent? Wellicht heb je onze speciale pagina al bekeken waarop alle gratis babydozen staan die je kunt aanvragen wanneer je zwanger bent. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan zeker wel! Je loopt veel voordeel en gratis producten mis wanneer je deze gratis babydozen niet aanvraagt.

Ook Nutricia biedt natuurlijk een leuk cadeautje aan voor je kindje wanneer je zwanger bent. Dit gratis knuffelkonijntje is inmiddels een waar begrip geworden in Babyland en is het favoriete knuffeldier van veel jonge kinderen. Enige tijd geleden was de actie uit de lucht, maar op deze pagina kun je hem weer aanvragen!

Nutricia knuffeldoekje aanvragen : hoe werkt het?

Zodra je het Nutricia knuffeldoekje aan gaat vragen, dien je je e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je een bevestiging via de mail en kun je jouw adres invullen. Na ongeveer vier weken ontvang je het gratis Nutricia knuffeldoekje thuis, helemaal gratis!

Wanneer je jezelf hebt ingeschreven, kun je inloggen op nutriciavoorjou.nl met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Heb je ervoor gekozen om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je per e-mail relevante informatie en natuurlijk artikelen die passen bij de situatie.

Ook een gratis knuffeldoekje voor Belgen?

Nee, jammer genoeg is deze actie alleen geschikt voor inwoners van Nederland. Er is wel een Nutricia website beschikbaar voor Belgen.

Welke Nutricia producten zijn het meest populair?

Op nummer 1 staat de (opvolg)zuigelingenmelk van Nutricia, beter bekend als Nutrilon. Veel vrouwen kiezen ervoor om de eerste zes maanden borstvoeding te geven, in sommige gevallen zelfs nog veel langer. Jammer genoeg kan/wil niet iedere vrouw borstvoeding geven, waardoor zij moeten kiezen voor melk in poedervorm. Nutrilon is een van de meest bekende merken op het gebied van zuigelingen- en opvolgmelk.

Naast Nutrilon zijn ook de Olvarit babypotjes erg populair. Olvarit potjes babyvoeding zijn verkrijgbaar vanaf de leeftijd van vier maanden en worden vaak gegeven als eerste fruit- of groentehapje. Deze potjes babyvoeding worden gemaakt voor kinderen tot de leeftijd van 18+ maanden en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

Waar kan ik het Nutricia knuffeldoekje aanvragen?

Nutricia heeft een special actiepagina opgezet waar je het gratis Nutricia knuffeldoekje aan kunt vragen. Op deze pagina kun je meteen een aanvraag doen.

Relevante onderwerpen

Nicole
Scroll naar boven