MY LITTLE PONY KNUFFEL – 10X DE LEUKSTE

Leukste my little pony knuffel

Laatste update 02/09/2023 by Nicole

My Little Pony speelgoed geeft veel ouders een nostalgisch gevoel en ook voor de feestdagen in 2023 wordt er weer massaal gezocht naar het allerleukste speelgoed van deze schattige pony’s. Zoek jij specifiek naar de populairste My Little Pony knuffel? Zoek dan niet verder! Wij hebben de leukste knuffels op een rij gezet en geven natuurlijk ook weer de beste budget tips!

My Little Pony knuffel blijft populair

Wie kent ze niet? My Little Pony is al vanaf de jaren ’80 zeer populair en door de jaren heen zijn er allerlei nieuwe series verschenen. De series worden nog steeds zeer goed bekeken en je kunt dan ook heel veel gaaf My Little Pony speelgoed vinden! Tip: heb je als (groot)ouder nog oude pony’s? Deze zijn soms heel veel geld waard!

Veel (groot)ouders zijn voor de komende feestdagen (en verjaardagen!) op zoek naar de allerleukste My Little Pony knuffel en dat kan nog best een klus zijn. Op dit moment is het aanbod heel groot en zijn er veel verschillende pony’s verkrijgbaar. Uiteraard is er naast de knuffels nog veel meer My Little Pony speelgoed verkrijgbaar, maar daar schijven we later een uitgebreid artikel over.

Favoriete My Little Pony knuffels

Twilight Sparkle, Applejack, Rarity, Pinkie Pie, Rainbow Dash en Fluttershy zijn erg populaire namen uit deze leuke kinderserie. De echte fan van deze serie weet natuurlijk alle namen van de hoofdkarakters precies op te noemen! Er zijn veel verschillende knuffels verkrijgbaar, maar de meest populaire zijn toch de bekende namen uit de serie. Naast de hoofdkarakters kom je in dit artikel ook andere pony’s tegen, inclusief budget tips en prijstips!

1. Sunny Starscout knuffel

Sunny Starscout is een zeer populair karakter uit de serie en je kunt op dit moment dan ook heel veel speelgoed vinden, zoals speelpoppetjes, knuffels en een kaphoofd. Hierboven zie je een populaire Sunny Starscout knuffel, maar er zijn ook nog andere varianten verkrijgbaar. De knuffel hierboven is 25 centimeter groot, wat een perfect formaat is! Daarnaast zijn de haren lekker dik én van hoge kwaliteit. Heb je liever een grotere knuffel? Dan kun je nog kiezen voor een 30 centimeter grote knuffel.

Als het gaat om thema-speelgoed, kun je op Amazon.nl vaak goed slagen. Dit is ook het geval wanneer het om Sunny Starscout speelgoed gaat en op dit moment kun je daar geweldig speelgoed vinden! Denk aan uitgebreide speelsets, een truck, lopende/zingen Sunny Starcout en nog veel meer! Een groot voordeel van Amazon.nl is dat je hier vaak veel minder kwijt bent voor hetzelfde speelgoed!

2. My Little Pony knuffel groot – Pinkie Pie

Als je, net als vele andere (groot)ouders, op zoek bent naar een grote My Little Pony knuffel is dit een erg leuke, betaalbare tip! Deze Pinkie Pie knuffel is maar liefst 40 centimeter groot en zal voor heel veel knuffelplezier zorgen. Pinkie Pie heeft heel mooie manen en natuurlijk een roze staart, zodat je kind de knuffel meteen zal herkennen!

Als je kind fan is van Pinkie Pie, kun je momenteel uit verschillende knuffels kiezen. Op BOL.com staan een paar knuffels, maar op Amazon.nl is het aanbod nog veel groter! Daar kun je verschillende knuffels vinden, maar bijvoorbeeld ook pluche sleutelhangers. Is de bovenstaande knuffel net iets te groot? Dan kun je altijd nog een kijkje nemen in de webshop van Amazon.

3. Rainbow Dash knuffel

Rainbow dash knuffel

Op dit moment kun je niet heel veel verschillende Rainbow Dash knuffels vinden, maar het exemplaar hierboven is echt gaaf! Een nadeel van de knuffel is de prijs, want met ruim €68,00 is het geen goedkope knuffel. Je krijgt hier natuurlijk wel een knuffel voor terug die je weinig terug zult zien bij andere kinderen én een knuffel van goede kwaliteit.

My Little Pony knuffel

Naast deze Rainbow Dash knuffel kun je echter ook nog voor een goedkopere variant kiezen, welke iets minder kleurrijk is dan de eerdergenoemde knuffel. Gaat het je (klein)kind puur om het karakter? Dan kun je natuurlijk ook voor de goedkopere knuffel kiezen! Beide exemplaren zijn alleen te vinden op Amazon.nl (op dit moment) en de goedkopere knuffel kost nu ongeveer €22,00.

4. Fluttershy knuffel

Fluttershy knuffel

Het karakter Fluttershy is ook een erg populaire Pony uit de serie en er zijn momenteel een aantal knuffels verkrijgbaar. Deze Fluttershy knuffel is 20 centimeter groot, maar je kunt ook nog grotere exemplaren vinden die er iets anders uitzien. Een knuffel van 20 centimeter is het perfecte formaat voor kinderen die hun knuffel graag mee op pad nemen.

5. Twilight Sparkle knuffel

Twilight Sparkle knuffel

Als je weet waar je moet zoeken, kun je best wat gave Twilight Sparkle knuffels vinden. Ben je een groot fan van BOL.com? Dan moeten we je een beetje teleurstellen, want daar is het aanbod op dit moment erg karig. Bestel je vaker op Amazon.nl? Dan hebben we goed nieuws! Bij Amazon.nl kun je momenteel een aantal Twilight Sparkle knuffels vinden én daarnaast ook nog ander speelgoed van deze paarse pony.

Het bovenstaande exemplaar is maar liefst 40 centimeter groot en kost slechts €22,99. Kies je voor een ander exemplaar, bijvoorbeeld van het merk TY? Dan ben je al snel het dubbele kwijt. Als je (klein)kind gek is op deze paarse Twilight Sparkle, raden we je zeker aan om een kijkje te nemen op de pagina van Amazon.nl, want er staan erg leuke items!

6. My little Pony knuffel met geluid

My Little Pony knuffel met geluid

Speelgoed met licht en geluid is razend populair en gelukkig kun je ook kiezen voor een leuke My Little Pony knuffel met geluid. Hierboven zie je Sunny Starscout, met een afmeting van ongeveer 25 centimeter. De knuffel is gemaakt van zacht pluche en heeft natuurlijk heel mooie regenboogmanen, welke gestyled kunnen worden met de meegeleverde borstel.

Als een kind op het borduurwerk drukt, gaat de hoorn branden en hoor je mooie feeënmuziek. Let wel op, want je moet nog wel batterijen aanschaffen voordat de knuffel licht en geluid geeft. De Sunny Starscout knuffels zijn heel populair en dit is ook een erg leuke cadeautip voor je kind!

7. Apple Jack knuffel

Dit schattige knuffeltje is niet zo groot, maar toch ontzettend fijn om lekker mee te knuffelen. De knuffel kan reken op vele positieve reviews van klanten en hij heeft daarnaast ook nog eens een leuke prijs! Als je het perfecte schoencadeautje zoekt, is dit een goede tip! Applejack is een bekend karakter uit de Pony serie en er is dan ook veel speelgoed van verkrijgbaar. Tip: er zijn ook erg leuke speelfiguren van Applejack verkrijgbaar!

8. Izzy Moonbow knuffels

De Little Pony Izzy Moonbow is een populaire pony uit de serie en er zijn op dit moment best wat verschillende knuffels verkrijgbaar. Hierboven zie je twee exemplaren, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit speelfiguren en ander speelgoed. Beide knuffels zijn ongeveer 30 centimeter hoog, wat een goed formaat is om lekker mee te knuffelen.

Zoals je op de foto kunt zien, zit de bovenste knuffel in een tasje zodat je kind de knuffel overal mee naartoe kan nemen! Geef je niet veel om het tasje? Dan kun je hem los aanschaffen en bespaar je een paar euro’s. Naast knuffels zijn ook speelsets erg populair onder kinderen en deze kun je dan ook volop vinden! Tip: er zijn ook speciale boxen/koffertjes verkrijgbaar, zodat de speelfiguren gemakkelijk opgeruimd kunnen worden.

9. My Little Pony Rarity knuffel TY

Een echte zeldzaamheid: Rarity. Dit prachtige karakter uit My Little Pony is ook erg populair en je kunt dan ook prachtige items vinden! Denk aan Rarity Play Doh, speelfiguren, poppen en speelsets! Hierboven zie je de populaire TY knuffel van Rarity, met een grootte van maar liefst 40 centimeter. Een klein nadeel is de prijs van de knuffel, want €50,00 is niet heel goedkoop.

10. Zipp Storm knuffel

Zipp Storm mag dan wel als laatste in het artikel staan, dat betekent zeker niet dat het de minst populaire My Little Pony knuffel is! De mooie pony is 28 centimeter groot en heeft het ideale knuffelformaat! Als je kind de serie ‘A New Generation’ kijkt of heeft gekeken, komt Zipp Storm zeker bekend voor! Jammer genoeg zijn er weinig knuffels verkrijgbaar van Zipp Storm, maar de bovenstaande knuffel is ook erg leuk om te geven als cadeau.

Waar kan ik My Little Pony knuffels kopen?

Tegenwoordig kopen veel mensen cadeautjes online en je kunt dan ook genoeg gave knuffels vinden momenteel. Ga je liever naar een winkel om alle knuffels te bekijken? Dan kun je het beste de grotere speelgoedwinkels proberen. In deze winkels is vaak wel My Little Pony speelgoed verkrijgbaar en is de kans aanwezig dat je zult slagen. De meeste winkels zijn vaak wel een stuk duurder dan wanneer je een knuffel online koopt.

Goedkope knuffels van My Little Pony

Sommige knuffels van deze schattige pony’s zijn vrij prijzig en het is altijd fijn als je daarop een beetje kunt besparen. We raden aan om de aanbiedingen tijdens de feestdagen in de gaten te houden én een kijkje te nemen op deze pagina van Aliexpress. Zo nu en dan worden daar heel mooie knuffels aangeboden voor zeer lage prijzen. Let op: de levertijd is vaak een stuk langer.

Welke My Little Ponys zijn beschikbaar als knuffel?

Er zijn veel verschillende personages en ieder kind heeft zijn eigen favoriet. Het aanbod verschilt per maand, maar over het algemeen zijn de meest populaire My Little Pony knuffels altijd verkrijgbaar. Denk aan Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Rarity, Fluttershy en Pinkie Pie. Ondanks dat je bijna alles kunt vinden op BOL.com, is het aanbod erg laag op dit moment. Wil je toch graag een gave knuffel bestellen? Houd dan zeker deze pagina van Amazon.nl in de gaten.

Hier let je op bij aanschaf My Little Pony knuffels

Als je speelgoed voor je kind gaat kopen, is het goed om op een paar puntjes te letten. Wil je graag een miskoop voorkomen? Lees dan altijd goed de omschrijving die bij ieder product staat. Daarnaast zijn veel producten voorzien van eerlijke reviews, zodat je erachter kunt komen wat eerdere klanten van het product vinden. Lees hieronder meer over de punten waarop je kunt letten.

Echt of namaak?

Ondanks dat sommige namaak-knuffels er erg mooi uitzien, zijn er ook genoeg exemplaren die van ellende uit elkaar vallen en waar je alsnog veel geld voor moet neerleggen. De originele knuffels van My Little Pony worden door erkende fabrikanten geproduceerd en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. De namaak-knuffels zijn vaak van slechte (of mindere) kwaliteit, maar kunnen ook gemaakt zijn van giftige stoffen.

Prijs van de knuffels

Zoals je hierboven al hebt kunnen zien, zit er een behoorlijk verschil in de prijzen van de knuffels. Dit heeft soms te maken met het merk, maar natuurlijk ook met de grootte van de knuffels. We adviseren om altijd even een kijkje te nemen op bijvoorbeeld Amazon.nl, omdat deze webshop dezelfde knuffels vaak veel goedkoper aanbiedt. Daarnaast is het goed om de aanbiedingen in de gaten te houden! Veel knuffels van het merk TY zijn een stuk prijziger, maar dit merk je dan ook duidelijk aan de kwaliteit in positieve zin.

Mogen My Little Pony knuffels in de wasmachine?

Als je kind een knuffel tot favoriet heeft benoemd, is de kans groot dat de knuffel na een tijdje toe is aan een goede wasbeurt. Veel pluche knuffels mogen in de wasmachine, maar dat is zeker niet altijd het geval. Vind je het belangrijk dat een knuffel gewassen mag worden? Dan is het verstandig om hierop te letten wanneer je een knuffel gaat aanschaffen.

Formaat van de knuffel

Op sommige websites zie je identieke foto’s van een My Little Pony knuffel met verschillende prijzen. Dit komt vaak door het formaat en het is dan ook verstandig om te letten op het formaat van de knuffel. Heb je een ouder kind? Dan is een grotere knuffel vaak een stuk leuker! Gaat de knuffel vaak mee op pad? Dan kan een kleinere knuffel een stuk praktischer zijn.

Reviews van andere klanten

We schreven het hierboven ook al: lees de reviews van andere klanten door. In deze reviews staat vaak waardevolle informatie, waardoor je een miskoop kan voorkomen.

Relevante artikelen

Scroll naar boven