Harry Potter LEGO boek in huis voor Sinterklaas of Kerst!

Harry Potter LEGO boek

Nog even snel een Harry Potter LEGO boek in huis halen als perfect cadeau tijdens de feestdagen? Jammer genoeg ben je niet de enige! Veel fans grijpen mis, omdat de LEGO boeken heel snel gaan. Wij hebben een overzicht voor jou samengesteld met verkrijgbare Harry Potter boeken: van Herbologieles tot Toverspreukenles! Bekijk het overzicht en shop nu snel de meest favoriete Harry Potter LEGO boeken!

Bestel je Harry Potter LEGO boek op tijd

Vorig jaar waren we allemaal gek op de nieuwe Harry Potter LEGO ‘boeken‘. Deze speelsets werden heel veel verkocht en veel fans grepen jammer genoeg mis. Wil je dit jaar graag de mooiste Harry Potter sets in huis halen voor Sinterklaas of Kerst? Dat kan weer! Let wel op: in de weken voor de feestdagen vliegen deze sets als warme broodjes over de toonbank en is de kans een stuk groter dat je te laat bent.

Harry Potter is ook in 2023 nog razend populair

Ondanks dat het eerste Harry Potter boek al in de jaren negentig werd uitgebracht, is Harry Potter nog razend populair. Je kunt nog steeds ontzettend veel producten aanschaffen en ook de Harry Potter LEGO collectie wordt nog volop aangeschaft. Op dit moment zijn veel mensen op zoek naar een Harry Potter LEGO boek, zodat ze dit perfecte cadeau voor de feestdagen in huis hebben. Gaat dat lukken? Ja, wél als je weet waar je moet zoeken. En wij hebben hier een lijstje van samengesteld!

Harry Potter LEGO boek in de aanbieding!

Vaak zijn gewilde items snel uitverkocht en dus beperkt verkrijgbaar. Doordat opkopers van onder andere LEGO en Pokémon producten snel hun slag slaan, schieten de prijzen de lucht in. Jammer en zeker onnodig! Sommige van deze Harry Potter sets kun je bij LEGO zelf kopen, maar kosten daar zo’n €10,00 meer. Op dit moment zijn de sets bij onder andere Amazon zo’n €25, maar dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de naderende feestdagen.

Bekijk hieronder de beste deals voor de gave Harry Potter LEGO boeken in 2023!

1. Harry Potter LEGO boek Zweinstein Moment Toverdrankenles

Ieder Harry Potter LEGO boek wordt ook wel Zweinstein Moment genoemd. Er zijn een aantal mooie sets verkrijgbaar in dit thema, welke allen zeer geliefd én snel uitverkocht zijn. Hierboven kun je een exemplaar bekijken, maar we verwachten dat deze ook snel uitverkocht zal zijn. Geen zorgen, want we hebben nog een adresje voor je!

Wanneer je dit magische LEGO boek opent, betreed je de kerkers van Zweinstein. Ken je professor Sneep nog? Hij staat op het punt om te beginnen aan de Toverdrankenles! Samen met Simon Filister en Draco Malfidus haal je alle benodigdheden van de plank en volg je de les over het brouwen van toverdranken.

2. Harry Potter Zweinstein Moment Herbologieles 76384

Een musthave voor iedere Harry Potter LEGO fan! Binnenin dit “boek” vind je een kas op Zweinstein, waar alle lessen kruidenkunde worden gegeven. Speel samen met Marcel Lubbermans, professor Stronk en Carlo Kannewasser de mooiste avonturen na. In de set vind je ook nog een pompoenenveldje, een waterkraan met een emmer en gouden kraan en een kasachtergrond.

Dit cadeau is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar en staat gegarandeerd voor urenlang speelplezier! Alle Harry Potter LEGO sets kunnen aan elkaar vastgemaakt worden, zodat je een 360 graden speelervaring op Zweinstein kunt creëren.

3. Harry Potter LEGO boek Toverspreukenles 76385

Met deze set stapt je kind midden in de Bezweringenles van professor Banning. Natuurlijk zijn er heel veel magische spulletjes om mee te oefenen en nog accessoires voor gegarandeerd speelplezier! In de set vind je minifiguren van Harry Potter, Cho Chang en natuurlijk professor Banning! Daarnaast vind je ook nog een schoolbord, open haard, boekenplank, spreukenboek en andere authentieke accessoires uit de magische wereld van Harry Potter!

De set uit de Zweinstein Moment collectie is ongeveer 12 centimeter hoog en 8 centimeter breed. Door deze afmetingen is de set ook perfect geschikt om mee te nemen naar vrienden of familie!

4. Harry Potter Hogwarts Moment Transfiguratie les

Hogwarts, oftewel Zweinstein, is een belangrijke plek in de Magische Wereld van Harry Potter. Hier bracht hij een groot gedeelte van zijn tienerjaren door en beleefde hij spannende avonturen met Ron en Hermelien. Met deze set volgt je kind de Transfiguratie les van professor Anderling. De meeste mensen kennen deze beroemde professor wel! Ron heeft wel wat hulp nodig, want hij heeft zijn rat weer eens omgetoverd tot een drinkbeker!

In de set vind je heel veel accessoires, maar ook minifiguren van bijvoorbeeld Hermelien Griffel en Ron Wemel. Daarnaast zitten er ook andere schoolitems in, zoals een schoolbord, schoolbanken, een schatkist, spreukenboek en nog veel meer! Welke jonge heks of tovenaar gaat met deze musthave speelset van Harry Potter LEGO spelen?!

Harry Potter cadeautjes voor de feestdagen in 2023

Hierboven heb je de leukste sets uit de Harry Potter Lego boek collectie Zweinstein Momenten kunnen bekijken. Hieronder kun je nog een aantal andere populaire Harry Potter items bekijken, geschikt als cadeautjes tijdens de feestdagen! Heb je een Harry Potter fan in huis of wil je een cadeautje kopen voor een Harry Potter fan? Bekijk dan zeker een paar leuke tips!

Harry Potter DVD box

Wil je alle films van Harry Potter in één keer cadeau geven? Dan is dit het perfecte cadeau! Let wel op: voor jongere kinderen is het wellicht handig om de Nederlands gesproken versie aan te schaffen. Wist je dat je Harry Potter ook vaak kunt kopen met korting bij Pathé? Handig! Maar wel een stuk duurder. De aanbieding van hierboven is ontzettend goedkoop en een aanrader!

Harry Potter adventskalender

Voor de echte fan kun je natuurlijk kiezen voor een luxe adventskalender! Wedden dat de ontvanger hier heel blij mee is? In de adventskalender zitten 24 geschenken, waarvan exclusieve producten. Denk aan een badge pin, bliksem litteken ketting en stickers voor op de telefoon. Let wel op: door de inhoud is deze set geschikt voor kinderen en minder voor volwassenen.

Mooie LEGO sets van Harry Potter

Je kunt er niet omheen wanneer je een fan bent van Harry Potter én LEGO. Al jarenlang kan jong en oud genieten van de mooiste sets LEGO die je kunt bedenken, waarvan er dan ook ontzettend veel verkocht worden. Zeker tijdens verjaardagen en feestdagen worden deze sets veel gegeven als cadeau en dat wordt dan ook zeer gewaardeerd. Jammer genoeg zijn niet alle sets even betaalbaar! Hieronder kun je een paar links bekijken naar de mooiste sets!

Relevante artikelen

Scroll naar boven