GRATIS ZWANGERSCHAPSDOOS : DE LEUKSTE!

gratis zwangerschapsdoos

Een GRATIS zwangerschapsdoos, speciaal voor jou! Een zwangerschapsdoos is hetzelfde als een gratis babydoos, babypakket of zwangerbox. In deze gratis babypakketten zitten leuke en nuttige producten voor de zwangere vrouw en ongeboren kindje. Welke gratis zwangerchapsdoos is het leukste? En welke gratis babyproducten kun je nog meer aanvragen tijdens de zwangerschap? Je leest het in dit artikel!

De leukste GRATIS zwangerschapsdoos van dit jaar

Eén van de meest bekende, meest populaire en meest leuke gratis zwangerschapsdozen is het gratis babypakket van WIJ. De blije doos is al jarenlang een begrip in babyland en dat is natuurlijk niet zomaar. Wanneer je voor de eerste controle bij de verloskundige komt, krijg je vaak al een foldertje mee om de blije doos van WIJ aan te vragen. Ook in ziekenhuizen, bij de babyspeciaalzaak Prénatal en op verschillende andere plekken kom je reclame tegen voor de blije doos.

De blije doos + magazine WIJ

De nummer 1 zwangerschapsdoos: de blije doos van WIJ + het magazine WIJ. In dit gratis cadeaupakket vinden zwangere vrouwen allerlei leuke en handige babyproducten, maar ook praktische producten voor de vrouw zelf. Deze nuttige zwangerschapsdoos kan al tijdens de zwangerschap gratis worden opgehaald bij een Prénatal filiaal, waardoor vrouwen vaak denken dat het om een gratis Prénatal babydoos gaat.

Het gratis cadeaupakket van WIJ bestaat uit een gratis blije doos én het magine WIJ. Het magazine WIJ ontvang je gedurende de gehele zwangerschap tot je kindje 1 jaar wordt. Naast deze leuke cadeautjes ontvang je ook nog een gratis mutsje waarop de naam van je kindje staat, een prentenboek van nijntje en babyslofjes (wanneer de baby 12 maanden is).

Natuurlijk krijg je ook updates (per mail) over je zwangerschap en nieuwsbrieven met relevante onderwerpen, zoals informatie over je kindje en erg fijne kortingsbonnen voor bijvoorbeeld luiers van Pampers. De inhoud van de blije doos verschilt per gratis zwangerschapsdoos, maar de ervaring leert dat sommige producten in (bijna) alle gratis babydozen zitten.

Inhoud blije doos in 2023

Is de inhoud van de blije doos in 2023 de moeite waard om de gratis zwangerschapsdoos op te halen? Ja, zeker. Over het algemeen worden vrouwen niet teleurgesteld met dit leuke cadeaupakket. Daarnaast is het fijn dat je het babypakket op kunt halen bij Prénatal, zodat je daarna nog even een rondje door de leukste (fysieke) babywinkel van Nederland kunt doen.

In de blije doos kun je de volgende producten vinden: een pak Pampers maat 1 (luiers), een potje Sudocrem, (soms) Bavaria 0,0% biertjes, een Nijntje rammelaar, een Philips AVent flesje, sokjes (wit) van Prénatal, een tandenborstel, een fopspeen, Inoli badolie, tijdschriften en verschillende folders met kortingen. De laatste weken horen we positieve geluid: er zou een babymutsje van het merk Tumble ‘N Dry en een puntshawltje van Wehkamp in zitten.

Misschien ben je normaal gesproken niet zo gek op folders en reclame, maar let op: vaak zitten hier erg leuke aanbiedingen en kortingscodes bij voor babyproducten en weekjes/weekendjes weg. Zeker de kortingsbonnen voor Pampers zijn altijd erg populair! Gooi de folders dus niet zomaar weg en kijk eerst naar de acties en kortingen.

Blije doos aanvragen via internet

In sommige gevallen hebben vrouwen al een aanmeldkaart ontvangen via een babybeurs, verloskundige of ziekenhuis. Is dit niet het geval? Dan kun je de blije doos (gratis zwangerschapsdoos) gratis aanvragen via de onderstaande banner of via deze link. Doe dit op tijd, zodat je de blije doos tijdens de zwangerschap al kunt ophalen. Wanneer je jezelf op tijd inschrijft, kun je tijdens de zwangerschap al genieten van de leuke verhalen en informatieve artikelen in de magazines!

Na de inschrijving krijg je het magazine WIJ gratis thuis gestuurd. Het ophaalbericht voor de blije doos krijg je per e-mail, waarna je de gratis zwangerschapsdoos bij Prénatal kunt ophalen. Let wel op: tegenwoordig kan alleen de zwangere vrouw een gratis blije doos aanvragen. Eerder mocht dit ook gedaan worden door vriendinnen of familieleden, maar dit is niet meer toegestaan.

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox = tip #2 gratis zwangerschapsdoos

Ook deze gratis zwangerschapsdoos willen we je niet onthouden: de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau. Aan dit gratis babypakket zit een historie qua samenwerkingen, waardoor mensen nog weleens in de war raken. Hoe zit het nu echt? Wij leggen het hieronder aan je uit.

Etos babybox of Etos zwangerbox

Een aantal jaren geleden was er een samenwerking tussen Ouders van Nu en Etos. Etos kennen we allemaal als populaire drogist waar je terecht kunt voor allerlei producten, waaronder babyproducten (voeding, verzorging, luiers enzovoort). De Etos babydoos was dan ook lange tijd één van de meest populaire gratis babydozen, samen met de blije doos.

Blokker Zwangerbox

De samenwerking kwam tot een eind en de gratis Zwanger- en Babybox was ineens op te halen bij Blokker. Ondanks dat deze samenwerking niet heel lang heeft geduurd, waren zwangere vrouwen wel fan van de zogenaamde Blokker babydoos. Waarom? Blokker deed een leuk presentje in de gratis babydoos + een leuke kortingkaart voor babyproducten en Pampers. Kortingen zijn bij aanstaande ouders altijd welkom!

Gratis babypakket Albert Heijn

In 2022 startte Ouders van Nu een samenwerking met Albert Heijn, wat betekende dat je deze gratis zwangerschapsdoos bij deze grote supermarkt kon ophalen. Anno 2023 stopt deze samenwerking en wordt de Zwangerbox- en het Babycadeau van Ouders van Nu gewoon thuisbezorgd! Je hoeft dus niet meer de deur uit voor deze fijne, gratis zwangerschapsdoos.

Inhoud gratis Zwangerbox en Babycadeau Ouders van Nu

De inhoud van deze gratis zwangerschapsdoos verschilt nogal. Doorgaans kun je een speentje, tandenborsteltje, voeding en kortingsbonnen in dit babypakket vinden. Daarnaast zitten de volgende magazines in de boxen: Ouders van Nu Zwangerspecial, Kek Mama, Ouders van Nu Magazine. Vind je er niets aan en wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf jezelf dan gemakkelijk uit! In iedere mail die je ontvangt kun je een “uitschrijfknop” vinden.

Let op: de inhoud verschilt per doos, maar het is zeker de moeite waard om hem aan te vragen.

Aanmelden voor de gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau

De Zwangerbox van Ouders van Nu kun je tijdens de zwangerschap aanvragen, waarna je de gratis babybox thuisgestuurd krijgt. Het Babycadeau kun je na de uitgerekende datum aanvragen en hierover ontvang je later bericht.

Via de banner hieronder of deze link kun je GRATIS de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox ophalen

Is een gratis zwangerschapsdoos echt gratis?

Veel zwangere vrouwen vragen zich af of alle gratis babypakketten wel echt gratis zijn en dat is geen gekke vraag. De producten die je in deze zwangerschapsdozen en babyboxen vindt komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Hoe kan het dan dat er meerdere gratis babydozen worden aangeboden? Eigenlijk is het antwoord heel simpel.

Wanneer je zwanger bent, ben je een potentiële klant voor veel bedrijven. Een aanstaande ouder heeft heel veel babyproducten nodig, waarvan zij het bestaan nog niet weten. Om jou, als potentiële klant, bekend te maken met de producten die zij aanbieden, verstrekken veel bedrijven gratis proefmonsters. Een kleine Avent fles, een tube Bepanthen crème, een mini-potje Sudocrem: allemaal voorbeelden van een kleine investering die zichzelf waarschijnlijk terug gaat verdienen.

Na de geboorte van je kindje kun je zo’n proefproduct uit een gratis zwangerschapsdoos meteen uitproberen en zit je niet met een ontzettend grote verpakking. Vind je het product niks? Dan is er niets aan de hand. Bedrijven hopen natuurlijk dat je direct weg bent van het product en in het vervolg de producten aanschaft.

Gerichte reclame vanuit de gratis zwangerschapsdoos

Gratis zwangerschapsdoos en babybox? Ja, ze zijn in principe helemaal gratis. Toch zien sommige mensen dit anders, omdat je je gegevens aanbiedt in ruil voor gerichte reclame. Vind je dit vervelend? Dan raden we je af de gratis zwangerschapsboxen aan te vragen. Heb je geen probleem met gerichte reclame, zoals kortingscodes en gratis proefproducten? Dan raden wij de boxen aan!

Ook handig om te weten: ben je niet (meer) gediend van de gerichte reclame? Dan kun je jezelf uitschrijven via de e-mail. Er worden geen huisbezoeken gepland, maar je zou wel gebeld kunnen worden. Wanneer je dit vervelend vindt, kun je dit aangeven tijdens het telefoongesprek. Ze zullen dan geen contact meer met je opnemen.

Andere gratis babydozen en zwangerschapsboxen

Naast de populaire blije doos van WIJ en de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox zijn er nog tal van andere gratis babyproducten. Denk aan gratis babyboxen die je na de geboorte van je kindje op kunt halen in supermarkten, gratis boekjes, gratis knuffeltjes, proefpakketjes, gratis proefdrukken van je geboortekaartje en nog veel meer.

Goed nieuws! Wij hebben een compleet overzicht voor je samengesteld! Je kunt kiezen uit de volgende twee artikelen:

Relevante artikelen

Scroll naar boven