Gratis babypakket België : bekijk de leukste babydoos hier!

Gratis babypakket België

Eerder deelden we al een compleet overzicht met de leukste gratis babydozen in/uit Nederland, maar ook voor Belgische vrouwen met een kindje op komst bestaan er gratis babyboxen! In deze gratis babypakketten kun je handige staaltjes en kortingsbonnen vinden die je een eindje op weg helpen. Goed nieuws! De Roze Doos is nu ook beschikbaar voor Nederlandse inwoners! Lees hier alles over het gratis babypakket België!

Gratis babypakket België, is het echt gratis?

TIP: de roze doos is nu ook beschikbaar voor Nederlandse zwangeren!

Gratis, wie is daar niet gek op? Maar is gratis wel echt gratis? Kort antwoord: ja. Je hoeft geen geld te betalen voor een babypakket dat je gratis aangeboden kreeg. Maar niets in de wereld is echt gratis. Wanneer je een kindje op komst hebt, staat je een bijzondere periode te wachten. Veel bedrijven vinden dit interessant, want je moet tenslotte heel veel babyproducten aan gaan schaffen.

Om jou, als toekomstige mama/papa, kennis te laten maken met de producten, bieden bedrijven deze gratis aan in een babypakket. In principe “verkoop” je je gegevens dus aan bedrijven, in ruil voor een gratis babypakket. Wanneer je dit doet, kunnen bedrijven gerichte reclame versturen, zodat jij de producten opnieuw met leuke kortingen kunt aanschaffen.

In principe is een gratis babypakket dus gratis, maar je krijgt er wel reclame voor terug. Vind je dit vervelend? Meld jezelf dan vooral niet aan. Heb je geen moeite met gerichte babyreclame en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld Pampers of andere producten voor kinderen? Meld je dan zeker aan! Je kunt jezelf naderhand ook gewoon afmelden voor de reclame van bedrijven.

Leukste gratis babypakket België : de Roze doos in het nieuws

Er is nogal wat nieuws verschenen over de Roze Doos in België. In ruil voor een gratis babypakket zou deze organisatie jarenlang misbruik maken van je gegevens. Sommige ouders hebben zich nooit afgemeld voor reclames en kregen jarenlang acties en kortingen aangeboden van bijvoorbeeld vakantieparken. Omdat iemand het hier niet mee eens was, spande hij een zaak aan.

Conclusie: De Roze Doos moest zijn bedrijfsvoering aanpassen en heel duidelijk zijn over de privacy en de gegevens. Je kunt jezelf nu met een gerust hart aanmelden en de leukste staaltjes en kortingsbonnen in meerdere gratis babypakketten ontvangen. En dan is er ook nog eens goed nieuws voor Nederlandse vrouwen, want ook Nederlanders mogen de Roze Doos bestellen! Dit is nog maar sinds kort, want eerder waren deze gratis babyboxen alleen voor Belgische inwoners.

De Roze Doos : meerdere gratis cadeaupakketten voor je kindje

Het is niet zo vreemd dat de Roze Doos een gewilde en veel aangevraagde gratis babydoos is. Het pakket bestaat niet uit 1 doos, maar uit meerdere, gratis baby- en kinderpakketten voor je kindje. Voor iedere levensfase ontvang je een gratis pakket. Hieronder zie je een overzicht van wat je kunt verwachten.

1. Geschenkpakket tijdens de zwangerschap : roze doos

Wanneer je zwanger bent, kun je jezelf direct aanmelden voor de Roze Doos. Tijdens je zwangerschap kun je de eerste doos al verwachten, waarin bijvoorbeeld handige staaltjes en kortingsbonnen voor jou en je kindje in zitten. Daarnaast zit er waardevolle informatie over zaken als borstvoeding, gezondheid en de zwangerschap in de doos.

2. De Roze Doos Mijn Geboorte : gratis babypakket België

Is je kindje geboren? Dan wilt de Roze Doos je natuurlijk feliciteren! Dit is dan ook één van de eerste cadeautjes die je kunt verwachten nadat je kindje geboren is. In deze gratis babydoos zitten leuke verrassingen, informatie, praktische staaltjes en heel wat leuke kortingsbonnen voor jou en voor je baby.

3. Mijn eerste maanden : De Roze Doos

De eerste maanden vliegen voorbij en voor je het weet is je kindje alweer vier maanden. Het is allemaal reuze spannend wanneer je voor het eerst ouders wordt en je hebt vast allemaal vragen. Of het nu over het welzijn van je kindje, zijn voeding of gezondheid is: in dit gratis babypakket vind je allemaal leuke informatie en nieuwe producten.

4. Mijn eerste verjaardag : Roze Doos

Het is feest en er is een nieuw tijdperk aangekomen! Je kindje is 1 jaar geworden en gaat zijn eerste kaarsje uitblazen! De eerste verjaardag van je kindje is speciaal en een knalfeest is niet zo gek! Mama en baby worden met die speciale geschenkpakket verwend!

5. Je kindje is 3 jaar geworden

Waar de meeste merken enkel een babypakket aanbieden, gaat de Roze Doos een paar stappen verder. Je kindje is drie jaar geworden en dat is weer een belangrijke mijlpaal in zijn en jouw leven. Wanneer je kindje drie jaar wordt, krijg je een doos met handige informatie, verschillende staaltjes en natuurlijk weer erg leuke kortingsbonnen voor jou en je kleine peuter.

De Roze Doos aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de gratis babypakketten je allemaal te bieden hebben? Dan kun je jezelf via de onderstaande banner aanmelden bij De Roze Doos. Dit kan al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent! Ontvang leuke, nuttige informatie en beleef de zwangerschap goed geïnformeerd! Probeer de leukste babyproducten uit en profiteer van de leukste kortingen.

Relevante artikelen

Scroll naar boven